|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
kleo, u mnie pieta jjest na styk, nie wystaje. wieksze bylyby za duze, bo z przodu i tak bylyby ciasne i palce nie wystawalyby np. jak u Charlize...a z tylu by klapaly... zobacze po pracy czy skarpetki pomogly
![]() morelle, teraz otworzylam drugiego linka - ja mierzylam te skrzydla i37 byly bardzo ciasne przepraszam za bledy i brak polskich znakow, ale pisze z tel |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Nic a nic się nie dzieje. Z bardzo podobnej gumy robi się uszczelki do piekarnika a tam temperatura dochodzi do 250 stopni więc nie ma się czego bać. Zresztą ja za pierwszym razem też się bałam, ale stwierdziłam, że zaryzykuję. But był i jest idealny. Ale później musicie ponosić na stopie póki jeszcze jest gorący bo jak nie to wróci do pierwotnego stanu. Ja uważałam na klej do ozdoby (kulki i wiśni) i robiłam tak żeby go nie wykąpać za mocno.
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze pytanie czy czasami zdarza Ci się 36 nosić? Masz dokładnie tyle co ja cm, więc pytam
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zresztą wolę ewentualnie zniszczyć buty niż masakrować stopy .
|
|
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Olcia;40968345]Dziękuję
![]() [QUOTE=malgoska_78;4096593 6]Widziałam kupon na 30 % na FB, dziś pójde i oblukam czy w Lcy w ogóle na kiecka jest... ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Czemu nie nosilaś?:P Kupiłam je chyba jakoś w listopadzie, a póki co to śmigałam tylko po pracy w kulkach i wczoraj serca lychee były ze mną koło biura w restauracji ;-) ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- [QUOTE=Naia2;40968782]wow jaka kolekcja Dzięki bardzo ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Ja też wsadzałam baletki do miski z wrzątkiem na ok 2 minuty i potem noga w skarpecie grubszej i było ok ;-) BTW- byłam dziś w Mohito - mierzyłam 3 kobaltowe kiecki i wszystkie za krótkie przeżegnać czy coś MASAKRA !!! A kupon rabatowy na 30 % obniżył by fajnie cenę, a tu lipa!
Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2013-05-24 o 15:28 |
||
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w Hegos promocja
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam buty głównie z zary w sumie i zawsze 37. jedynie w cielistych baletkach z obecnej kolekcji, z lancuszkiem dookola kostek mam troche luzu a to tez 37 |
|
|
|
|
#3848 | |
|
Kocia mama
|
Cytat:
A te dwa kody się łączą? Możesz podać ten na - 100 zł? ![]()
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... wiem, że to nie w temacie, ale muszę Wam się pochwalić, że dziś mi minęło 13 lat w pracy - był to miły dzień bo wiele osób gratulowało mi tak długiego stażu i nie ukrywam, że miło czasami posłuchać, że Ktoś docenia Twoją pracę... ten czas szybko zleciał... bywały lepsze i gorsze momenty,ale lubię swoją pracę i dobrze mi się pracuje z tymi wszystkimi ludźmi
dodatkowo wygrałyśmy dziś z koleżanką system motywacyjny )) Kwota nie za duża, ale prawie na serca lychee wystarczy więc nie mam wyrzutów sumienia, że kolejne buty zakupiłam :-D
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.sarenza.pl/melissa-meliss...81-p0000069620 A to dziwne bo mamy tą samą dł wkładka, a ja często mam 36. Chyba mam węższą stopę w takim razie. Kulki też mnie nie cisną. Dziękuje w każdym razie ![]() A jak skarpetki? ![]() Cytat:
Mało jest ludzi, którzy lubią swoją pracę. Ja swojej nie cierpię, a siedzę już 6,5 roku. Połowa Twojego czasu
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie tak, ja mam krotkie palce
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Z drugiej strony taki długi staż pracy w jednym miejscu nie powinien mnie dziwić - w październiku też mi stuknie 13 lat w tej samej pracy .Przyszłam tam zaraz po studiach i nawet nie wiem, kiedy taki szmat czasu mi zleciał .
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam krótkie palce
|
|
#3855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dostalam w koncu swoje lyche z asosa serca 39, sa piekne, ale jednak nie moj styl. wystawilam na all, albo bede odsylala. wiec jak ktos jest zainteresowany.....
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie są węższe
![]() Chyba skarpetki pomogły, bo ubrałam teraz kulki i palce, stopa weszła mi głębiej. Zostawię je wypchane skarpetkami jeszcze na noc. Cytat:
) i przeraża mnie myśl o stałej pracy boję się, że nic nie znajdę...
|
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jest to praca umożliwiająca rozwój zobaczymy co przyniesie los, oby pozwolił mi kupować buty do woli |
|
|
|
|
#3861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozmiarowo też różnie wypadają. Mnie się one bardzo podobają, dlatego szukam o nich opinii (i okazji )A jaka cena? Może być na priv. |
|
|
|
|
#3862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyczyna, w moim przypadku, jak zwykle impulsywny zakup, nie do końca przemyślany. Efekt jest taki, że kolejna rzecz leży w szafie, przymierzam ją po raz kolejny, jestem zadowolona z efektu, a finalnie, i tak wychodzę w czymś innym Reszta w wiadomości.Co do pękniętego obcasa w sercach - podobno mam dostać nowe buciki
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Rozeznanie
|
Przyszły i moje serca 37, niestety są na mnie za duże, muszę im odesłac
(((szkoda bo są takie piękneeeeeeeeeeeee.... |
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
Cytat:
Już od kilku lat praktykuję urlop w tym okresie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pracodawcy też lepiej patrzą na osobę, która ma więcej fakultetów.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Dziewczyny kokardy są na wyprzy + przesyłka free
http://www.garmentquarter.com/womens...ssa-shoes.html ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- [QUOTE=Forget_me;40984626]Mam niebieskie z czerwonym sercem i masz racje, kolor jest bardziej szary niż niebieski. Niemniej są piękne :-D Gratulacje!!! Tyle lat w jednym miejscu, to naprawdę sporo! Najważniejsze jednak, że nadal praca sprawia Ci przyjemność ![]() Dziękuję Zgadzam się, też robiłam licencjat z czegoś innego i magisterkę z czegoś innego. Mi to wyszło na dobre Pracodawcy też lepiej patrzą na osobę, która ma więcej fakultetów.Dokładnie tak ;-) |
|
|
|
#3867 |
|
Zadomowienie
|
A ja niestety sprzedaję swoje kulki 37.Są za duże i nie będę się męczyć.Denerwuje mnie że do końca pięty brakuje mi 0,5 cm.
Kupiłam w czwartek na Asosie rozmiar 36 bo przez chwilę się pojawił.Niestety nadal nie wysłane. Edytowane przez iguanaiguana Czas edycji: 2013-05-25 o 10:12 |
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=malgoska_78;4098510 3]Dziewczyny kokardy są na wyprzy + przesyłka free
http://www.garmentquarter.com/womens...ssa-shoes.html ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3869 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się Spokojnie znajdziesz coś Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Ja właśnie też od kilku lat we wrześniu. W wakacje oddaję wolne pole matką, żeby mogły spędzić urlop z dziećmi. I tak spędzam go zawsze za granicą, a we wrześniu i tak jest ciepło w większości miejsc i taniej
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tishka;40985793]
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

), to się zastanawiam, czy się nie odklei
.
. Zresztą wolę ewentualnie zniszczyć buty niż masakrować stopy 

przeżegnać czy coś
MASAKRA !!! A kupon rabatowy na 30 % obniżył by fajnie cenę, a tu lipa!

.
boję się, że nic nie znajdę...