|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Spadam bo synek jęczy a ja nie lubie jak moje dziecko "cierpi"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Zakorzenienie
|
Ale słodkości, i jaki on już duży chłopak.
#1533 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jaki słodziak? Co ile miałyście/macie wizyty w ciąży? Dziewczyny ci znajomi co chcą nam te rzeczy do dziecka przyjadą do nas jednak jutro ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze że bierzecie te rzeczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Zakorzenienie
|
Co ty nam tu tak mało piszesz kiciu co??
![]() ![]() Cytat:
Synek śliczny ![]() Iza: Ja miałam wizyty co 3 tyg, jak coś się działo, to wtedy dzwoniłam i mnie brał, Jak szyjka się skracała to co 2 tyg a potem znów co 3. Teraz mam co 2 ![]()
![]() |
#1536 |
Zadomowienie
|
Cudowny syn
![]() Iza bierzcie te rzeczy, tz ma rację! Niech czekają na dzidzie ![]()
#1537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luna boze jaki ten twoj syncio jest przeslodki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1538 |
Zadomowienie
|
Hej!
Mój małż chyba się czymś struł albo obżarł się na wieczór kotletami, bo dziś mu niedobrze. Może jest w ciąży ![]() Magbes - dostałaś stanik? Lidka ma to samo. Czkawkę ma czasami 4 razy w ciągu dnia. Jeju, jaki śliczny. Już oczka ma takie klarowne a nie takie jak po urodzeniu, zamglone. Na tym leżaczku ślicznie wyszedł. ![]() Ja zaraz coś wstawię, ino poszukam.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Cioci cukiereczek
![]() ![]() Jakoś tam samo wychodzi.... ![]() Marcelek się wypina i przegina i tyle wiem. Brakuje mi kopniaków, ale ma za mało miejsca już...Jest wciąż główka do góry...i obawiam się, ze tak zostanie ![]() We wtorek będą mebelki do pokoju i we wtorek malujemy pokoje ![]() Ty się szykuj młoda do porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() co 4 tygodnie ![]() dziękuję Kochane za wypowiedzi o tarczycy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zadomowienie
|
No to kilka zdjęć.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-06-06 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
kolejna mala slicznotka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ubrankami się nie przejmuj bo mój 62cm miał i we wszystkich 56 przeszedł ![]() ![]() Ja uważam że dobrze jest jednak kupić małe, bo przynajmniej mam fajne zdjęcia w dopasowanych śpioszkach a nie takie zwisające za duże. Z pierszego dnia mam takie za duże (bo do szpitala TŻ przywiózł na 62cm) i okropnie to wygląda. A tak naprawdę jak się dzieci rodzą 3-3,5 kg to 56 jest na nie troszke za duże, na mojego było na styk. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czyli w środe koniecznie dodajesz zdjęcia ![]() Kocurku ( i inne dziewczyny) na FB jest super strona, trzeba ją polubić i tam dziewczyny sprzedają ubranka za bardzo niskie ceny a ubranka niektóre to prze cuda https://www.facebook.com/groups/groupbaby/?fref=ts ja cały czas obczajam tylko kasy nie mam ![]() a tak wogole to kupiłam małemu już 2 komplety na lato z adidasa na allegro każdy za 7+6zł przesyłka czyli 13zł ![]() Jaka ona słodziutka ![]() ![]() ![]() na ostatnim zdjęciu też taki śpioch jak u mnie. A powiedz mi dalej Lidka często robi dziubek? Bo mój już coraz mniej a tak go uwielbiałam... najczęscie robi jak ziewa, albo się budzi |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Zadomowienie
|
Isia Lidka słodka, szczególnie drugie foto jest mega, takie zalotne ma Twoja panienka spojrzenie
![]() Monini Ty chyba miałaś mieć wyniki badań? ![]() Kwitka połówek dziś wraca? Napisz jak zareaguje na prezent ![]() Ja już z pracy wyszłam i jestem w domu. Biorę się za ciasto, moja specjalność - szarlotka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qGkq9tiCENY Tak, tak, tak ![]() ![]() Spadam!
#1548 | |
Zakorzenienie
|
Przesłodki
![]() ![]() Cytat:
![]() Pochwal się później jaki będzie efekt końcowy ![]() Śliczności ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki
czytam was codziennie na bierzaco,ale jakos nie mialam ochoty pisac WYBACZCIE dzis moj 29dc i zaczyna mnie brzuch pobolewac i cos jak bym krzyze czula ehhhhh to moj 4 cykl staran o dzidzie ehhh moj maly juz tak bardzo chce braciszka.musi sie wkoncu udac |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana u mnie też już dawno nie ma kopniaczków, tylko przesuwa różne części ciała ![]() ![]() Kurcze długo jest tą główką do góry. Chyba nie lupi pozycji nietoperka ![]() ![]() ![]() ![]() My dziś kupiliśmy łóżeczko i mąż się z nim męczy ![]() Kejthx ja kocham szarlotkę ![]() Ja upiekłam orzechowca, ale jakby delikatnie go chwyciło, chociaż mówią mi, że niee i biszkopta z masą z Kubusia galaretką i brzoskwiniami, bo jutro duża imprezka w domu. W razie, jakby im ciasta nie spasowały będzie tort
![]() |
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zamiast gugac gggg czy cos w tym stylu to on tak jakby spiewa gdy rozmawia ![]() Kocurku nawet jak sie maly nie obroci to bedzie ok, polecam cesarki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Kocurku co do tego ulozenia Marcelka nie przejmuj sie na zapas. Moj bratanek jeszcze tydzien przed terminem byl ulozony posladkowo. Bratowa byla juz nastawiona na cesarke a okazalo sie ze na koniec maly sie ulozyl glowka do dolu i byl mozliwy porod silami natury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Isie, Lunka jakie te Wasze maluchy slodkie ![]() Iza ja mam co 2-3 tyg, ale u mnie ciagle sie cos dzieje, wiec.... A ubranka bierz, tak jak pisza dziewczyny. My w tym mcu tez kupujemy komode i wszystko biore i do niej pakuje i w tylku mam zabobony. Kupilam na ciuszkach 2 sliczne pajace z elmo i pozostala druzyna z ulicy sezamkowej ![]()
![]() |
#1554 | |
Zakorzenienie
|
Słodki
![]() Słodka ![]() Cytat:
![]() Kejthx ja też uwielbiam szarlotkę proszę mi tu podesłać taki mały kawałek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dzisiaj dzień wizażowych dzieciaczków - mamy nowe zdjęcia Lidki i Kamilka ![]() Ciocia uwielbia! ![]()
#1556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Śliczności ![]() Dzień Dobry ![]() Nie śpię od 2 w nocy i tak sobie nadrabiam póki mam czas ![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
ślicznotka, jaki fajny dziubek
![]() widzę, że nie tylko ja cierpię w ciąży na bezsenność.
#1558 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ale tu cisza... a u mnie wrzaski od 6 rano. Juz nie wiem co z nim robic taki marudny jest... w koncu sie wkurzylam dalam do lozeczka, przykrylam kocem i glaskalam po glowce mimo wrzaskow. O dziwo zasnal! Czyli cos z tym spaniem ma nie tak... poszlam do sklepu, tz po bulki a on w tym czasie przykryl sobie twarz kocem! Tz myslal ze ja tak zrobilam specjalnie.. jak to zobaczylam to myslalam ze zemdleje... na szczescie dalej spal slodko chociaz wlasnie sie budzi ![]() Jutro Tz ma 'dzien taty' czyli caly dzien opiekuje sie malym. Ja tylko karmie i tyle, nawet do odbicia nie wezme. Postanowilam tak bo Tz codziennie pracuje po 12-14h wiec widzi go tylko na kapiel a jego zachowanie sie zmienia i Tz dalej traktuje go jak dawniej a pozniej zdziwienie ze cos na niego nie dziala. Na szzescie Tz zadowolony ze nowe wyzwanie przed nim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zadomowienie
|
Witam sie i ja. Mialam dzis plan, spac do poludnia zeby sie wyspac.... taaaa
![]() No i brzuch mnie cos znowu pobolewa, ale dzidzia bryka, wiec jeszcze nie wszczynam alarmu. I znowu zimno i ponuro, ja tam niechce zeby bylo 30 stopni, bo to przesada, ale za 20 to bym sie nie obrazila. A jeszcze jedziemy dzis z tz na pogrzeb, bo zmarla babcia mojej przyjaciolki...to chyba bedzie smutny dzien.
#1560 |
Zadomowienie
|
Cześć kochane!
No muszę napisać i pochwalić te wasze dzieciaczki. Luna, Isia - udały Wam się maluchy. Lidka jaka zalotna dziewusia, a Kamilek przystojniak rośnie, a jaki on duży już ![]() ![]() Izuś, śledzę Twoje wypowiedzi i cieszę się, że wszystko u Ciebie ok. Nastawienie Ci się zmieniło. Fakt, stresujesz się, ale to akurat nieodzowna część ciąży (tym bardziej u kobiet po #). Ja też pewnie będę schizowała jeśli się uda zaciążyć znów. Misia, to już zaraz Wasz ślub! Widzę, że przygotowania już w większości poczynione. Obrączki macie? Nuna, ale szybko mija ta Twoja ciąża. No niesamowicie, pamiętam jak dopiero co czekałaś na @ a tu już za momencik rozwiązanie. ![]() Kocur, nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Ciebie wszystko w normie. Marcelek już niedługo będzie przy Twoim boku! Jupi! ![]() Pszczoua, kurcze, ale cudną facjatę ma Twój synuś. Przecież Ty też dopiero co zaszłaś a tu już takie spore Twoje bobo w brzusiu ![]() ![]() ![]() No i już nie wiem co komu miałam... ![]() U mnie wszystko fajnie, ze starankami wyluzowaliśmy, mieliśmy zrobić badanie nasienia, ale nam klinikę zamknęli i musimy czekać do czerwca. No więc na poniedziałkową wizytę nie zabiorę wyników i pewnie dostanę ochrzan od gina. Łykam sobie bromka i dupka. Nic póki co to nie daje. Dziś mam 26dc, owu prawdopodobnie w tym cyklu nie było, bo testy i tempka nic nie wykazały. Także nawet nie wiem kiedy się spodziewać @. Bzykanko jest prawie codziennie, więc w razie czego nie będzie, że nie trafiliśmy w płodne ![]() Trzymam za Was wszystkie kciuki cały czas. Za te co oczekują II kresek i za te, które mają już swój skarb pod serduszkiem no i za te, które już swoje dzieciątka powiły co by im się wszystko dobrze układało a pociechy zdrowo rosły. Buziaki for all ![]() Edytowane przez cebulova Czas edycji: 2013-05-25 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.