|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
A mnie dziwią dziewczyny, które na fitness przychodzą w pełnym makijażu, przyklejają sztuczne rzęsy, które wyglądają wręcz teatralnie. Wygląda to żenującą, kiedy pod koniec treningu to wszystko ładnie z nich spływa
|
#2492 |
|
Zakorzeniona
|
Nie dziwi mnie, że ludzie nie za bardzo kojarzą, czy idą na seans do Multikina, czy do Cinema City, bo czasami ktoś ot tak wpada na film będąc w galerii i nie patrzy bardzo na nazwę. Ale dziwi mnie oburzenie, kiedy wywiązuje się taka rozmowa:
Klient: O kurczę, ten film za 2 godziny dopiero, nie chce mi się tyle czekać. Może pani sprawdzić repertuar w galerii X? Ja: Niestety proszę pana, to jest zupełnie inna sieć. Klient: Jak to? Ja: No tam jest Cinema City, a tutaj Multikino. Klient: No to nie może pani sprawdzić tam? Ja: Niestety nie mam dostępu do repertuaru innych kin. Klient: A internet tutaj pani ma? Ja: Niestety nie. Klient: A może pani tam zadzwonić i spytać, jak oni ten film grają? Ja: Przykro mi, ale niestety mogę zadzwonić tylko do biura menagerów albo innego z naszych kin. Klient: Jezus Maria, taki problem dla Was zadzwonić! Boicie się, że klienta stracicie to właśnie tracicie w taki sposób! Żeby nie chcieli człowiekowi repertuaru sprawdzić w innym kinie! To jest skandal!
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
o matko kochana, nieźle
no, ostatecznie kino to kino, c'nie
|
#2494 | |
|
sissy that walk
|
W temacie reklamowym - dziwią mnie reklamy ze znanymi ludźmi, którzy ni cholery nie są związani z produktem, który reklamują. Naszło mnie po reklamie z Mamedem Khalidovem, którą przed sekundą zobaczyłam w tv. Reklamuje on... gładź firmy Śnieżka
Czy twórcy reklamy naprawdę uważają, że pan Mamed jest dla mnie jakimś autorytetem w dziedzinie remontów? Halo, ten facet leje innych facetów, i tyle. Wiem, że znane twarze wzbudzają zaufanie, ale to tak jakbym ja reklamowała nie wiem... środek na potencję. Albo opony. Albo deski surfingowe. Tyle wiem na ten temat, co Mamed na temat gładzi.
|
|
|
#2495 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
sissy that walk
|
Dla psów
I papier toaletowy. Karma - tego też nie rozumiem, papier - no cóż, pewnie coś tam wie na ten temat
|
|
|
#2497 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() taki np. Hołdys czy Korwin-Piotrowska, oni by mogli reklamować wszystko od karmy dla kotów po kleje do protez |
|
|
|
|
#2498 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
sissy that walk
|
|
|
|
#2500 |
|
Wtajemniczenie
|
a zauważyłyscie,ze jest jakaś dyskryminacja kobiet w reklamach.okazuje się,że tylko kobiety maja hemoroidy,popuszczają mocz ,męczą ich nagminne zaparcia i jakieś łachotki w pochwie,a i proteza im wypada,nie mogą piec bułek przez migrenę i nie mogą się zabawić bo facet nie kupił jakiejs viagry.Te reklamy są tak częste i w różnych porach dnia,ze jak lecą przy moich dzieciach to zaczynam się prężyć jak kocica,że niby mnie nie dotyczą te sprawy(bo nie dotyczą
)
|
|
|
|
#2501 |
|
damn good coffee
|
Nie no, facetów też (psi psi)
![]() Ale fakt, znacznie rzadziej. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2502 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Jest wiele takich reklam. Baba sprząta, ale facet musi jej powiedzieć jak, bo jest zbyt wielką idiotką żeby to ogarnąć.
|
|
|
#2503 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Nie wiem, jak Ewa Wachowicz gotuje, ale widzialam pare produktow, na ktorych jest jej twarz i napis: "Ewa Wachowicz poleca". Z tego by wynikalo, ze na jedzeniu sie nie zna. Moze wie wiecej o kociej karmie. Co reklamuje?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
musiała jeść tą kocią karmę jeśli reklamuje
|
|
|
|
#2505 | |||
|
Zakorzenienie
|
i kto tu wspominał, że Kraków to umiarkowanie bezpieczne miasto?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2506 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie-e, nie wiem jak mozna tak mowic. W ogole dziwia mnie ludzie, ktorzy twierdza, ze telewizja klamie. Powinni sie doedukowac. PRzeciez jak mi ktos patrzy prosto w oczy to musi mowic prawde! Cytat:
co to sa łachotki? Cytat:
|
|||
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pojmuję
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Wtajemniczenie
|
łachotki,swędziawki,darci e kota,co region to inne określenie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie fakt, że sporo ludzi własnymi wyborami skazuje się na bezrobocie i gorszą pracę. Czy to, że chciałabym się wyprowadzić w przyszłości i spróbować w innym miejscu, mimo teoretycznie posiadania domu w tym miejscu, to jest coś nienormalnego? Przecież muszę się liczyć z tym, że jestem dorosła = samodzielna, a nie mogę pokładać nadziei w bliskich osobach i być ich ciągłym obciążeniem. Czasem mam wrażenie, że albo to ja jestem za poważna, albo odskoczyłam kilka leveli wyżej w tej grze
|
|
|
|
#2511 |
|
Konto usunięte
|
Aa, aha. Dodac tu tez trzeba okropny smrod podczas okresu, ktory mozna wywnioskowac z reklam pachnacych podpasek. Ja wiem, ze czlowiek swojego zapachu nie czuje ale nigdy nie czulam zapachu okresu od kolezanki zadnej.
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Na brak higieny to i zapachowe podpaski lub wkładki nie pomogą
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2013-05-25 o 01:14 |
|
|
|
#2514 |
|
BAN stały
|
Mnie dziwi, gdy kobieta widzi, że facet się o nią stara, ale jej na nim wcale nie zależy i nie jest w stanie mu powiedzieć "NIE", "SPADAJ", "NIE MASZ SZANS". I facet ciągle ma złudzenia.
|
|
|
|
#2515 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo w swoim gronie podziwiają niezwykłą biel starej bluzki, piszcząc z tej całej radości.
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Po kiku dyżurach już nie twierdzę że moje małe miasteczko jest bezpieczne. Większe miasta zaczynają nocą przerażać. A swoich dzieci to chyba do 30 nie wypuszczę po zmroku z domu.
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40983820] Albo w swoim gronie podziwiają niezwykłą biel starej bluzki, piszcząc z tej całej radości.[/QUOTE]Czemu nie śpisz? Jest noc, sobota a ty na wizażu? |
|
|
|
#2517 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40983836]Mogłabym zapytać się o to samo
Ja mam porypany wewnętrzny budzik, który mnie budzi o 4 rano, próby zaśnięcia nie skutkowały więc wstałam. Już się przyzwyczaiłam [/QUOTE]Ja mam wytłumaczenie, dzieci mnie zbudziły, poszalały, poszalały i poszły spać. Ja już nie. Wewnętrzny budzik mam normalny, chętnie wstawałabym o 7 ale niestety moje dzieci sa pokręcone i mnie budzą o dziwnych godzinach. |
|
|
|
#2519 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, starzeje się. Przynajmniej mój kot ma radochę, tak to by musiał czekać na śniadanie aż mama się obudzi. Mój brat również mam problemy ze wczesnym wstawaniem córek, on by chętnie dłużej pospał a tu chała bo o 5 dziewczynki zaczynają brykać, moja krew
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Konto usunięte
|
Dziwią mnie spostrzeżenia tej kobiety:
http://www.youtube.com/watch?v=Bvx2NjUm0RQ Co miał symbolizować koszyk szczawiu? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Ja mam porypany wewnętrzny budzik, który mnie budzi o 4 rano, próby zaśnięcia nie skutkowały więc wstałam. Już się przyzwyczaiłam