|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Ale ty jeszcze nie osiągnęłaś swojego terminu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bałam się, że będzie za dużo różu w różu, ale moge cię od niego uwolnić Możesz mi wysłać dane do wpłaty na PW
|
||
|
|
|
#1532 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Elaine, Roxi
za tygodnie no nie wiem, no zobaczcie same, jak w załączniku, ten śrdoek jest taki jakby frotte, chyba stąd moje wrażenie... stwierdziłam, że zamówię otulaczek jesio ![]() Cytat:
Skoro mowa o Rafaello, to częstuję się z Wami Kopcem Kreta, wczoraj zrobiłam Tżtowi zamiast torta, bo my tortów nie lubimy
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko trzeba dobrze czytać, bo np. w allegro jets tak, że jak już klikniesz kup teraz (bo punkty tylko w kup teraz sie dostaje chyba) to wtedy zanim klikniesz ostatecznie kup to jest takie okienko do zaznaczania ,,chce dostac punkty payback". A w ogóle to w ustawieniach allegro jest miejsce na wpisanie nr karty i wtedy juz nie trzeba za kazdym razem wpisywać. No trzeba popatrzec na wszystko, bo na poczatku tez sie motałam, a teraz raz ciach i kupuje, a punkty leca szybko, bo sklepy partnerskie dochodza. tu jest stronka: http://www2.payback.pl/ |
|
|
|
|
#1534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
Też macie tak zimno w mieszkaniu?
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle, ze w moim przypadku z noga tutaj lezy pies pogrzebany:
Chore żyły Jeśli kurcze dokuczają ci wieczorem, czujesz że twoje nogi zamieniają się w ołowiane kule, a wokół kostek pojawia się opuchlizna, skóra swędzi i piecze – mogą to być pierwsze objawy żylaków. O dolegliwościach należy powiedzieć lekarzowi, który dokładnie przyjrzy się twoim żyłom. Wczoraj byla masakra, skora nie wytrzymuje tego napiecia, cala "pociachana" drobnymi rankami, plus te skurcze w nocy i teraz to i w dzien tez
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
lasencje za nowe tygodnie, jakoś tak poważnie się zaczyna robiću mnie w mieszkanku jest chłodniej niz było, ale nie zimno, ja ubrana jestem w dlugie leginsy i bluzkę bez rekawkow i jest ok. My dopóki okien nie zmieniliśmy to dopiero zimno mieliśmy, a teraz luzik Oli jak ja Ci współczuje, a ile bierzesz magnezu? Bo ja mam zwykły magnez Asmag i dzwonilam do gina po najgorszej nocy i on kazał brać aż 6 tab na dobe, czyli 2x3 tak przez tydzien, a potem 2x2, chyba ze kupie Asmag forte to wtedy 1x2 lub 1x3, bo powiedzial, że jak biore zelazo na anemie to mozna liczyc ze 1-2 tabletki zwyklego Asmagu jest niwelowana przez zelazo , a dziecko zabiera dziennie tak jakby jedna tabletkę, bo tyle magnezu moze potrzebowac płód i wtedy dla mnie zostaje tak jakby 3, a ze jest duzy nie dobor to nie jest za duzo.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-05-25 o 10:35 |
|
|
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana wszystkie brzuchatki
U nas przepiekne slonce Noc przespana bezobjawowo, poza oczywistymi dla mnie wycieczkami do wc My dzis jedziemy na mini-mini sesje zdjeciowa (w Mothercare byla promocja - darmowe zdjecie za dokonanie zakupow na okreslona kwote), nie wiem czy zdecydujemy sie na wiecej fotek bo troche to drogo wyjdzie, ale pewna jestem, ze bedziemy mieli niezla zabawe z Edziem i TZtem Zyczymy wszystkim udanego dnia!
|
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak lubię kopca bananowego...matko idę stąd bo mam mega ślinotok..i jeszcze sobie powiększyłam zdjęcie nie nooooooooo |
|
|
|
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
Ahh, zapomnialabym o najwazniejszym.. Rozpoczynamy dzis 29tc
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Też się pochwalę.. a co gorsza nie będę
|
#1541 | ||
|
Zadomowienie
|
Dotkaa bo pominęłam, brawa za tygodnie
![]() Cytat:
Trzeba ich naciułać, ale tak jak idzia pisze, same się zbierają podczas zakupów Cytat:
|
||
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
e no e no a ja świeci
![]() PS. Fajny kolor dla kinderka niespodzianki Wyjdziesz na spacer jak Dodce błyśnie w oknie to też za Tobą z Zuzinką pobiegnie ![]() PS. Dotka Ty to dla mnie jesteś taki pędziwiatr Nie usiedzisz na doopce zazdroszczę
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Hej! dziś wypuszczamy się na miasto:-P dobrze, że nie pada.
W nocy mi zazwyczaj ciepło, a że w Krakowie nie mam mojego pytona-rogala, to odkrywam się i koldre między nogi. I dziś obudziła mnie teściowa, która wyjela mi ta koldre i mnie nakryla! matko, ale się przestraszyłam! szczególnie że bez wyczucia to zrobiła.... Aha, mieszkamy u niej w kawalerce ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
chyba jeszcze za te dwie poprzednie ciąże Ci się skumulowalo. ..![]() idź może w pn gdzies do lekarzaSpać mi się chce i nie chce mi się z łóżka wychodzić
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
OLATH info dla Ciebie!!!
Instytut zdrowych nóg....właśnei o tym mówią w Pytanu na śniadanie...jutro mają być pod MAgnolią...może poczytaj i się wybierz??..??? ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- no co Ty:P
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli sie nie polepszy, to moze za jakies 2 tyg. jednak pojde do tego szpitala. Tam, dokad mnie skierowal gin, pracuje najlepszy lekarz poloznik we Wro (babeczka), w dodatku mamy wspolnego znajomego - i tak sie sklada, ze ow znajomy, nasz najblizszy przyjaciel, bedzie chrzestnym Lili, a z dr. Michniewicz blisko od lat wspolpracuje, wiec bylabym w szpitalu niejako "z polecenia" - i to mnie jakos przekojnuje bardziej.
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Gratuluje tygodni!
Oli, a po zastrzykach nic lepiej? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już nie będę musiałam się pochwalić, bo ja od 3 mcy przez leżenie nie robiłam ciasta, to i tak jest oszukane bo pudełkowe ![]() My mieliśmy wszystkie okna rozszczelnione po upałach, to taki ziąb był z rana, że brrr...ale pozamykałam i już jest ciepło ![]() ![]() super bryka ![]() |
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smaka mi straszne narobiłaś
|
|
|
|
|
#1552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety tak ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale Glut ma fajną furę
|
|||
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
fajny,kolor to Cie na promenadzie zobacze bez problemu
)Cytat:
) dzis tez przelece Was szybciorem bo musze tyle rzeczy zrobic bo jutra ta komunia trza sie ogarnac i wogole ... pozniej jeszcze ch i milion innych rzeczy Dzieki za gratki za tyg jak powaznie sie robi ulalala Margos a ty zaczelabys,bo jak ty urodzisz to juz reszta bedzie mogla i zaczna sie porody ![]() Margos super Kamien macie na scianie,strasznie mi sie taki podoba :P |
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Perse, Roxi, Dotka: brawa za tygodnie!! lecimy i coraz powazniej się robi na wątku naszym.. w sumie zaraz to już dziewczynki nasze czerwcowe powinny rozpocząć rozpakowywanie.
Margosia: wygląda jak różówy na zdjeciach )))Oliath: biedactwo <przytul>
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
baaardzo ladny ![]() Cytat:
moze po prostu jakos normalnie do nich pojde. Tylko ze pierwsza reakcja jest zawsze ta sama - to w ciazy norma, prosze brac magnez i odpoczywac z nogami w gorze
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
sammi: takie cista są milion razy lepsze niż torty.. słodkiego za bardzo nie lubię, ciast prawie w ogóle nie jadam, ale to wygląda naprawdę fajnie
![]() zmobilizowałyście mnie z tymi punktami i zaraz zobaczę, jk z nimi stoję i gdzie jeszcze mogę wykorzystać.
|
#1557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od rana humor wisielczy, bo pokłóciłam się z TŻ tak, że na koniec się pobeczałam. Pojechał teraz na koncert do krakowa, to mam z nim spokój do jutra (i dobrze, bo pewnie by się nasłuchał soczystych słów), a ja mogę w spokoju skonsumować Twixa lidlowskiego i pepsi ![]() Biorę się za nadrabianie, żeby nie było, że tylko żale wylewam
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Kejt: noo wiesz, nie miej teściowej za złe, chciała dobrze
)) cały czas zastanawiam się nad rogalem do karmienia.. i nie wiem.. wpiszę chyba na listę na baby shower.. może ktoś sie zrzuci.mela: coś mam wrażenie że nie będziemy litościwe z tymi postami, przynajmniej początek nie jest najlepszy do nadrabiania.
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

)

, a dziecko zabiera dziennie tak jakby jedna tabletkę, bo tyle magnezu moze potrzebowac płód i wtedy dla mnie zostaje tak jakby 3, a ze jest duzy nie dobor to nie jest za duzo.

Aha, mieszkamy u niej w kawalerce 
już nie będę 

)) cały czas zastanawiam się nad rogalem do karmienia.. i nie wiem.. wpiszę chyba na listę na baby shower.. może ktoś sie zrzuci.