|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 4
ja byłam dziś po południu - ogólnie po zakupy - i masakra - butów w ogóle, jakieś resztki ciążowych legginsów i koszulek. się zastanawiam, czy w pon wstawać b. rano - czaję się na sandały, ale z trzech modeli tylko na jeden, a pewności nie mam, że będzie 3mał piętę (ten akurat nie ma sprzączki, tylko gumkę), ale najwyżej rogaliki maślane gorące zakupię
|
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie zastanawiam tez nad sukienka w srode za 29,90 zł tylko przeraża mnie wiskoza mam dwie bluzki i zaraz były dziurki
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej jak nie otworzy nie no zarcik na pewno poczestuje wiec skosztujesz
|
|
#2464 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Otworzy otworzy, taki jak ja(jak nie wiekszy)łakomczuch heheheWiadomo może czy jest jakiś tydzień tematyczny na horyzoncie?? grecki, włoski, amerykański czy cos w ten deseń? |
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn bardziej slodyczowy ogolem Ja tez lubie bardzo Chyba nic nie wiadomo poki co ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- I ja tez
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w lidlu przelotem po kawę, więc przy okazji chciałam kupić te przecenione praliny, bo kusiły mnie od dłuższego czasu, ale ta cena... No ale niestety u mnie w ogóle ich nie było, za to były przecenione inne słodycze w tygodnia deluxe, m.in. trufle. A propos corony, u mnie chyba bardzo szybko się sprzedała - byłam jakoś w środku tygodnia meksykańskiego i nawet nie było śladu. A szkoda.
|
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
a u mnie cały stos Corony
w sobotę mecz, będziemy z TŻ testować
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Lidlu przed 20 i były spódnice (nawet rozmiar S), koszulki te po 2 szt w opakowaniu też rozmiar S i je wzięłam
Byłam w szoku, że jeszcze coś zostało Te spodnie ciążowe i topy też były.. Balerinek nie widziałam wcale.. |
|
|
|
#2470 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Z tego to powodu praktycznie przestałam śledzić lidlowe gazetki, po co się napalać skoro żeby coś dostać to muszę biec z językiem na brodzie i jeszcze się o to tłuc
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Zaczytana online
|
Dziewczyny, jestem mało obeznana z Lidlem (mam okazję bywać tam tylko w weekendy i to nie każde),a mam pytanie. Wczoraj byłam w sklepie ok. 20 i było przecenionych bardzo dużo warzyw i owoców,warto było kupić dużo rzeczy.Tak jest codziennie czy tylko w wybrane dni/weekend?
Dziękuję za oświecenie mnie
Piąta pora roku - miłość ♥ Edytowane przez Jagoda_w6 Czas edycji: 2013-05-24 o 11:49 |
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Jagoda, zazwyczaj codziennie przeceniają warzywa/owoce wieczorem, bo lepiej im sprzedać taniej, niż wyrzucić.
+ teraz jest jakaś promocja -10 czy tam -15% na wszystkie warzywa i owoce. |
|
|
|
#2473 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
/ Już niedługo będę śmigać po Lidlu prawie codziennie,więc wolę być dobrze poinformowana Dziękuję!
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to -10% jest od czasu do czasu.
Ale wieczorem warto kupować owoce/warzywa. Ja najczęściej biorę banany, bo u nas w domu idą jak woda, więc nie zależy mi żeby były jakieś super piękne i wytrzymały 3 tygodnie
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
![]() Wczoraj banany upolowałam za 1,59, sałatę za 0,59zł, brzoskwinie za 1zł, rzodkiewki za 1zł i papryczki chilli za 1,19zł
|
|
#2476 |
|
Konto usunięte
|
Herbaty-piramidki z edycji limitowanej - pycha (tylko tej z ajurwedą nie było). Niestety udało mi się upolować tylko 2 opakowania (szukanie w 2 sklepach Lidl). Masło do ciała czekoladowe również super - świetna konsystencja.
Polecam również sorbety - wszystkie dobre, ale cytrynowy przypadł mi do gustu najbardziej.
|
|
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 4
U mnie ich nawet nie widzialam
Moj Lidl jest jeden na calkiem spory obszar i po pracy kolejki sa do alkoholu , a kiedys przypadkiem bylam w poniedzialek przed 8 , tlumy kobiet rzucilo sie na oferte gazetkowa , szarpaly sie o rozmiary . Ja nic nie kupie jak jest tak duzo ludzi , wiec teraz zawsze chodze do lidla tak po 20 , wszystko przebrane , ale spokojnie moge sobie wybrac pomidory nie dostajac lokciem po zebrach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do koszyka wpadły m.in. : seler naciowy 2,69, rabarbar 4,49, ryż Basmati 3,99, chleb drwalski 2,99, kilka batonów lidlowskich za 0,99, ale największy fun sprawiły nam lody waniliowe Noblissima za 11,99 ![]() Są bardzo dobre, bo od razu wielką michę zjedliśmy.
|
|
|
|
|
#2479 |
|
BAN stały
|
Obleciałam ze trzy lidle żeby zdobyć ten dwupak gaci Jolinesse, czy jak to tam się pisze
Wszędzie eski były wykupione, mój facet mi wygrzebał ostatnią parę białych. A ja już się wtedy poddałam Mówicie, że mozarella była w promo ? Ja tam nic nie zauważyłam, normalne ceny tylko ![]() A w ogóle to witam się na wątku i od razu mówię, że uwielbiam lidla
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś kupił może tę orchideę w szkalnej kuli za ok 9 zł...?? całkiem fajnie wygląda, ale co z nią dalej... jakoś będzie rosła czy co....
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemal za każdym razem gdy jestem coś tam jest w ramach tych czerwonych karteczek sprzedawane, i są to bardzo duże cięcia cenowe.
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spróbowaliśmy wreszcie twarogu wędzonego i taki se:p
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się zdaje, że nie będzie rosła, bo to sam kwiatek włożony w kamyczki nasączone wodą, a korzeni tam nie ma
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym tygodniu kupilam tylko rozowy stanik. Chcialam bialy, ale zostaly tylko nie moje rozmiary. Staniczek super sie nosi.
Aaaa i kupilam tez spodnie dla mojego Malenstwa, takie jakby z dresu. Cudne i faj y material. A w pn chce krotkie spodenki dla starszego synka, a w srode te buty do basenu tez dla dziecka |
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
też tak właśnie myślę... czyli raczej nie warto, bo chciałam na dzień mamy kupić... nic, szukam dalej
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
kup storczyka - pięknie wygląda i bedzie miała na dłuzej bo co jakis czas kwitnie ja mam w domu 2 parapety storczyków
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
hehe storczyków kilka ma
a ostatnio podobały się mamie różnego rodzaju takie kule... No nic, coś wymyślę jeszcze do jutra
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...4182_40809.htm
jeszcze takie byly 23 maja nie wiem czy jeszcze sa ale mam oba w domu zakupione wlasnie w Lidlu jeszcze z poprzedniej oferty no albo kule jak znajdziesz
|
|
|
|
#2489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
O ktorych mowisz o tych?http://www.bangla.babyonline.pl/opin...e-smaki#opinie bo jak tak to tez lubie bardzo orzechowe
Tylko chyba kolezanka mowi o innych bo te sa tansze a ona pisala ,ze za 11,99zl to nie wiem ktore to?
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

hehehe