Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 08:55   #4501
vixena
Rozeznanie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Witam

KaEs, gratulacje my niedługo 5ta rocznica

Opiumalfa, my tez się zastanawialiśmy czy nie w tym roku z tych samych powodów ale mamy remont-budowę na głowę i nie wiemy czy się wyrobimy do jesieni ze wszystkim i dlatego już nie cudujemy i nie przekładamy

i na dziś już się zegnam, jedziemy z tz na budowę właśnie, ale wcześniej robię napad na rossmana powiem tylko ze od kumpeli na urodziny dostałam kartę podarunkowa wiec zaszaleje dziś

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

aaaa i jeszcze się tylko pochwale z wczoraj zrobiłam sobie maseczkę z alg (spiruliny chyba, śmierdzące zielone paskudztwo) ale dziś mam buzie jak pupcia niemowlaka
Stary 2013-05-25, 09:34   #4502
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Witam

KaEs, gratulacje my niedługo 5ta rocznica
My w sierpniu mamy dopiero 2 rocznicę Ale wy już długo ze swoimi tżtami jesteście
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:35   #4503
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

aaaa i jeszcze się tylko pochwale z wczoraj zrobiłam sobie maseczkę z alg (spiruliny chyba, śmierdzące zielone paskudztwo) ale dziś mam buzie jak pupcia niemowlaka
ja właśnie siedzę ze spiruliną na gębie nakładam co tydzień i bardzo ją lubię, faktycznie buźka po niej jest gładziutka.
KaEs gratki, udanego świętowania!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:38   #4504
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja właśnie siedzę ze spiruliną na gębie nakładam co tydzień i bardzo ją lubię, faktycznie buźka po niej jest gładziutka.
KaEs gratki, udanego świętowania!

Możesz wysłać link jaką masz? Chętnie o niej poczytam i się skuszę

:
Stary 2013-05-25, 09:40   #4505
ijaa
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że znajoma, która jest florystką i będzie się zajmować dekoracją na moim ślubie, jest w ciąży
Kurczę, zazdroszczę trochę. Chciałabym już być po ślubie i mieć takie maleństwo
Ja też.

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Witajcie ! Znalazłam Was! Nie było to takie proste... tyle tych wątków! Jestem tutaj świeżakiem więc pewnie chwilę zajmie mi wdrożenie się...
Witaj.

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
mija 6 lat odkąd jestem z Tż
Gratuluję i życzę kolejnych lat razem w miłości.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Exist, ale niektórzy PM nie życzą sobie kółeczka podczas pierwszego tańca
Dokładnie.

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Jeśli goście nie wyjdą z taką inicjatywą żeby zrobić kółeczko to orkiestra powinna o tym powiedzieć, ja swoją na to uczulę. W mojej rodzinie zawsze robią kółko i trzymają się za ręce i bujają się w jedną stronę Nie wiem jak jest w rodzinie tż ale chce żeby goście uczestniczyli w naszym pierwszym tańcu. Z tego co wiem wiele PMek nie chce żeby goście robili kółko ale z jakiego powodu to nie wiem
Mnie się to po prostu nie podoba, źle mi się kojarzy.
Jestem za tym, żeby goście wstali - nie wyobraża sobie, żeby siedzieli i to jeszcze tyłem i podeszli do części z parkietem. Ale żadnych kółek.

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Dziewczyny myslicie, ze jest sens juz teraz isc na kurs tanca??
chciałabym strasznie, bo w sumie tez nie bardzo sie ruszamy, jest spoko oferta 120zł za pare na 2 miesiace (8 wejsc) taniec uzytkowy, blisko nas. Tylko nie wiem, czy do wesela nie zapomnimy? ale moznaby wtedy zimą isc jeszcze raz na cos takiego i wtedy tez opracowac sobie pierwszy taniec...?
Fajna oferta. Poszłabym z przyjemnością.
My zabieramy się za ten temat w sierpniu. Teraz nie ma sensu, bo w lipcu wybieramy się na urlop, więc ledwo byśmy coś zaczęli.

O matko jak mi się tyłka nie chce ruszyć, a trzeba, w domu bajzel na cztery fajery.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:43   #4506
Tycikata
Wtajemniczenie

witam się z zapaleniem spojówek ZNOWU!!!!

ale już wiem co mi szkodzi!! pamiętacie jak kiedyś biadoliłam że mam zapalenie, no, ja wtedy kupiłam sobie mleczko do demakijażu z garniera i jego zaczęłam używać. dostałam zapalenia i przestałam. a teraz kilka dni temu znowu wróciłam do tego mleczka i znowu mam zapalenie!

Także dziewczyny uważajcie na mleczko do demakijażu z Garniera!

Cytat:
Lubię mieć się do czego przytulić, lubię szerokie ramiona i mocne nogi Facet chuchro to nie dla mnie...
o taaaaaak!

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Wręcz nie podobają mi się chudzi/szczupli mężczyźni - dla mnie to wtedy chłopcy.
mi też nie. nie dość, że chłopaszek to jeszcze dla mnie są kompletnie aseksualni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg garnier-podstawa-pielegnacji-mleczko-do-demakijazu.jpg (34,2 KB, 2 załadowań)

- Loesje

Edytowane przez Tycikata
Czas edycji: 2013-05-25 o 09:44
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 09:48   #4507
velika
Winter is coming

Cytat:
Możesz wysłać link jaką masz? Chętnie o niej poczytam i się skuszę
mam tą:
http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Alg...e-spirulina/33
mieszam ją z wodą na gęstą papkę i nakładam na 15 minut. Przed nałożeniem robię peeling. To 10 g starcza mi na dość długo, wystarczy niewielka ilość do zrobienia maseczki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 09:52   #4508
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
mam tą:
mieszam ją z wodą na gęstą papkę i nakładam na 15 minut. Przed nałożeniem robię peeling. To 10 g starcza mi na dość długo, wystarczy niewielka ilość do zrobienia maseczki.
Mam dokładnie tą samą i potwierdzam - boskie działanie.
Swoją drogą, chyba sobie pójdę właśnie zrobić.

Stary 2013-05-25, 09:55   #4509
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Wiecie co.... Myslimy nad zmiana terminu na ten rok
Moze koniec pazdziernika?
Chyba nie chcemy tak dlugo czekac na slub...

Na razie to tylko mysl. Nic konkretnego. Nie wiemy czy sala i katering beda wolni....

Sent from my iPad using Tapatalk
ale nie zostawisz nas? nie wyobrażam sobie tego wątku bez ciebie kochana
Cytat:
Znalazłam filmik z pierwszym tańcem. Moim zdaniem bardzo nieudany, goście mam wrażenie, że się nudzą. http://www.youtube.com/watch?v=hQh8x0uDfyI Ps. Pani Młoda mogła ściągnąć bolerko

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Gratulacje klask i: DUZIOOOOO MIŁOŚCI
z całym szacunkiem dla nich, ale ten filmik mnie przeraził... już nie chodzi o dobór piosenek, zachowanie gości, ale i o sale - upewniłam się że lepiej 2 lata później ślubować, ale naprawde w pieknej sali... naprawde nie mam nic przeciwko wiejskim weselom, ale uważam że czasem warto dołozyc to 10 zł więcej od osoby i postarać sie znaleźć coś ładniejszego...

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Exist, ale niektórzy PM nie życzą sobie kółeczka podczas pierwszego tańca
ja sobie raczej nie będę życzyć...

Cytat:
Jeśli goście nie wyjdą z taką inicjatywą żeby zrobić kółeczko to orkiestra powinna o tym powiedzieć, ja swoją na to uczulę. W mojej rodzinie zawsze robią kółko i trzymają się za ręce i bujają się w jedną stronę Nie wiem jak jest w rodzinie tż ale chce żeby goście uczestniczyli w naszym pierwszym tańcu. Z tego co wiem wiele PMek nie chce żeby goście robili kółko ale z jakiego powodu to nie wiem
moge za siebie powiedzieć po pierwsze ze stresu - jak jest kółko to na pewno bedzie to dla nas bardziej stresujące, poza tym bez kółka bedzie bardziej dla nas intymnie, a po trzecie my mamy okragłe stoły wokół parkietu dlatego uważam że pieknie by to wyglądało na filmie - poza tym nie podoba mi sie gdy w tle młodych stoją ludzie i idą za rączki
Cytat:
chciałabym strasznie, bo w sumie tez nie bardzo sie ruszamy, jest spoko oferta 120zł za pare na 2 miesiace (8 wejsc) taniec uzytkowy, blisko nas. Tylko nie wiem, czy do wesela nie zapomnimy? ale moznaby wtedy zimą isc jeszcze raz na cos takiego i wtedy tez opracowac sobie pierwszy taniec...?
powiem tak sens jest zawsze my bylismy z Tż na kursie jakies 2 lata temu - Po miesiącu Tż już nic prawie nie pamiętał wiec na pewno zapomnicie do wesela...

Chyba znalazłam swoje zaproszenia ślubne - totalnie szczerze - co uważacie? (wymieniłabym kolor wstązki na blady róż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (46,9 KB, 27 załadowań)
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:05   #4510
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Chyba znalazłam swoje zaproszenia ślubne - totalnie szczerze - co uważacie? (wymieniłabym kolor wstązki na blady róż
Proste, ładne, ale albo ten wzór robi jakieś takie przytłaczające wrażenie, albo to wina tła zdjęcia - nie umiem powiedzieć, ale jakieś ciężkie mi się widzi.
Ale wstążka blady róż pasowałaby super i ożywiła trochę te szarości

Zgodę się z tym że goście nie koniecznie muszą chodzić w kółko, ale chciałabym, żeby byli bliżej nas jako młodych.
Stary 2013-05-25, 10:05   #4511
aneczka25057
Rozeznanie

Witam się i uciekam zaraz...

U nas również WIELKI DZIEŃ

Dzisiaj równy

ROK

od naszych
CUDOWNYCH ZARĘCZYN!!!

*może nie świętowalibyśmy tego jakoś szczególnie, ale TO wydarzenie związane jest jeszcze z inną okazją dlatego dzisiaj

KaEs Gratuluję! Piękny staż! Życzę Wam kolejnych lat w szczęściu i miłości!

Króliczku z okazji Waszej rocznicy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060218.jpg (45,5 KB, 13 załadowań)
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:09   #4512
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie chcę mieć... tj chciałabym aby goście stanęli dookoła sali, ale żadnych tańczących kółeczek! Jak wyjdzie samo z siebie to niech będzie, ale zakazałam dj'owi zachęcania. Ja tam nie rozumiem dlaczego ludzie chcą kółeczka - ani to ładnie nie wygląda ani nie jest zabawne Do tego jeżeli PM wyćwiczyli perfekcyjnie taniec to przecież robiący kółeczko goście psują cały efekt. Np tu jest bez kółeczka http://www.youtube.com/watch?v=I-bWW8qjedo i bardziej mi się podoba niż goście depczący sobie po nogach. Jak jest zbyt wielu gości na małej sali to te kółka już w ogóle źle wyglądają. Oczywiście jak moi goście będą chcieli zrobić kółeczko to im nie zabronię. Tak samo nie podoba mi się jak faceci podczas łapania krawatu robią kółeczko i trzymają się za ręce. Dla mnie to mało męskie.

Cytat:
My byliśmy już na pierwszej prywatnej lekcji, a teraz zamierzamy zapisać się na kurs w czerwcu. Na ostatni z tej strony http://studiotanca.eu/ bo w sumie w ogóle nie potrafimy tańczyć i stwierdziliśmy, że czym wcześniej tym lepiej. Może za dwa-trzy miesiące zapiszemy się znowu lub weźmiemy lekcje indywidualne. Przed ślubem też

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Mnie się to po prostu nie podoba, źle mi się kojarzy.
Jestem za tym, żeby goście wstali - nie wyobraża sobie, żeby siedzieli i to jeszcze tyłem i podeszli do części z parkietem. Ale żadnych kółek.
myślę tak samo.

już kiedyś to wrzucałam ale pokażę raz jeszcze https://www.youtube.com/watch?v=ff2ZqBvnU9A chyba bym udusiła tego klauna za te bańki
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:12   #4513
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
już kiedyś to wrzucałam ale pokażę raz jeszcze https://www.youtube.com/watch?v=ff2ZqBvnU9A chyba bym udusiła tego klauna za te bańki
WTF? KLAUN!

Stary 2013-05-25, 10:17   #4514
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Witam się i uciekam zaraz...

U nas również WIELKI DZIEŃ

Dzisiaj równy

ROK

od naszych
CUDOWNYCH ZARĘCZYN!!!

*może nie świętowalibyśmy tego jakoś szczególnie, ale TO wydarzenie związane jest jeszcze z inną okazją dlatego dzisiaj

KaEs Gratuluję! Piękny staż! Życzę Wam kolejnych lat w szczęściu i miłości!

Króliczku z okazji Waszej rocznicy

GRATULUJĘ!

Hmmm dużo się nas zaręczyło w maju My też mamy 28 maja równy rok od zaręczyn

Klaun

Ale znając niektórych młodych - mogli chcieć..

Hmm widzę tam również piękne łabędzie z balonów to wiecie ;D

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2013-05-25 o 10:20
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:27   #4515
tajik girl
Raczkowanie

Znowu mieliśmy małe spięcie i kilka dni mnie tu nie było eeeh.

Mam pytanie do dziewczyn, które na co dzień nie chodzą w butach na obcasach - planujecie może drugą parę na zmianę? Dla mnie to by było najlepsze rozwiązanie, ale z kolei co z długością sukni?
Nie jestem wysoka, ale tż też nie jest ode mnie dużo wyższy, więc może po prostu wybiorę płaskie buty, albo z obcasa 8cm zejdę potem na 4... sama już nie wiem
Z drugiej strony przy mierzeniu okazało się, że najlepiej wyglądam w księżniczkach (wcześniej ich nie brałam pod uwagę), a płaskie buty jakoś mi do księżniczki nie pasują
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:27   #4516
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Hmm widzę tam również piękne łabędzie z balonów to wiecie ;D
oj tam szczegół

I wyobraźcie sobie, że szukając dj najpierw natrafiłam na nich i podobnych. W pewnym momencie byłam zrozpaczona, bo wydawało mi się, że w tamtym rejonie nie ma niczego na poziomie, lecz na szczęście znalazłam.
Stary 2013-05-25, 10:31   #4517
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego nie? nawet jeśli zapomnicie do ślubu, to będziecie już mieli wstępny trening i później łatwiej wam będzie opanować kroki poza tym to zawsze fajny sposób, żeby spędzić razem czas

KaEs - gratuluję ! 6 lat - to piękny staż Życzę Wam jeszcze sto takich pięknych lat

Któraś z Was wczoraj wrzucała zdjęcie motylka na kieliszku to ja podrzucę jeszcze taki pomysł - fajnie mogłoby się komponować z tymi na kieliszkach

edit: i dodam jeszcze te piękne suknie! Blair z Gossip Gril brała w jednej z nich ślub... gdyby były w kolorach bieli i nie koszowały fortuny, to chyba w ogóle bym się nie zastanawiała nad kupnem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4b261fec63b3f663045520aeb4469218.jpg (93,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a57ee719ded2814213dd244ac3b8828f.jpg (75,5 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-05-25 o 10:47
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:29   #4518
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
witam się z zapaleniem spojówek ZNOWU!!!!

ale już wiem co mi szkodzi!! pamiętacie jak kiedyś biadoliłam że mam zapalenie, no, ja wtedy kupiłam sobie mleczko do demakijażu z garniera i jego zaczęłam używać. dostałam zapalenia i przestałam. a teraz kilka dni temu znowu wróciłam do tego mleczka i znowu mam zapalenie!

Także dziewczyny uważajcie na mleczko do demakijażu z Garniera!

o taaaaaak!

mi też nie. nie dość, że chłopaszek to jeszcze dla mnie są kompletnie aseksualni

ja tego uzywam i jak na razie nic mi się nie dzieje ))

A dzisiaj z mamusią idziemy na zabiegi na twarz i ręce które wygrałam w konkursie na Dzień Matki
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:33   #4519
Kate Noir
Zakorzenienie

Proszę o pomoc! Macie coś sprawdzonego na zmarszczki pod oczami? Wyczytała że niby nawilżenie działa cuda.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 11:40   #4520
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Proszę o pomoc! Macie coś sprawdzonego na zmarszczki pod oczami? Wyczytała że niby nawilżenie działa cuda.
kwas hialuronowy ?

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:43   #4521
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
nawilżenie to raczej w formie prewencyjnej poza tym filtry na co dzień, ban na solarium i smażenie się na plaży bez filtra jeśli chcesz zredukować istniejące zmarszczki możesz spróbować serum z witaminą C (np. flavoC - do kupienia np. w SuperPharm, albo możesz sama takie serum przyrządzić)
w walce ze zmarszczkami kremy to tylko jakaś mała kropelka w morzu potrzeb. najważniejsza jest ochrona przed UVA jeśli chcesz mogę ci wyszukać kilka fajnych artykułów na ten temat, bo kiedyś sama to przerabiałam.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

a ja mam pytanie dotyczące sukien Tanya Grig - oglądała je któraś z Was? wiecie, jak cenowo wyglądają?

http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17660.html

http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17650.html
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:46   #4522
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
nawilżenie to raczej w formie prewencyjnej poza tym filtry na co dzień, ban na solarium i smażenie się na plaży bez filtra jeśli chcesz zredukować istniejące zmarszczki możesz spróbować serum z witaminą C (np. flavoC - do kupienia np. w SuperPharm, albo możesz sama takie serum przyrządzić)
w walce ze zmarszczkami kremy to tylko jakaś mała kropelka w morzu potrzeb. najważniejsza jest ochrona przed UVA jeśli chcesz mogę ci wyszukać kilka fajnych artykułów na ten temat, bo kiedyś sama to przerabiałam.[COLOR="Silver"]

Polecam obejrzeć: http://www. you tube. com/watch?v=FcoO_4pVUG4 - trzy spacje.

Stary 2013-05-25, 11:52   #4523
karolinuuusia
Zakorzenienie

Witam wszystkich leniuchujących dziś tak jak ja

gratuluje wszystkich rocznic i życzę szczęścia

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:02   #4524
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

edit: i dodam jeszcze te piękne suknie! Blair z Gossip Gril brała w jednej z nich ślub... gdyby były w kolorach bieli i nie koszowały fortuny, to chyba w ogóle bym się nie zastanawiała nad kupnem
widzialam juz gdzies te suknie. sa boskie!!!

Swiat Katarzyny - dziekuje za mile slowa!!!

A reszcie dziewczyn odpisuje - jezeli mialoby byc w tym roku to max koniec pazdziernika a wtedy mi okres wypada a nigdy tabletkami nie udalo mi sie go przesunac, probowalam 3 razy i przesuwal sie jedynie kilka dni, a potem mialam okres przez miesiac , wiec nie, dziekuje.

Przemyslalam to i chyba do konca pazdziernika nie wyrobimy sie ze wszystkim szkoda.
Ja tak bardzo chcialam na wiosne, ale siostra tzta nas uprzedzila i jestem bardzo zla o to. Ona jest jeszcze bardzo mloda, wiec mogla poczekac jeszcze rok, a tak musimy im ustapic (maja 12 kwietnia).

Tak mysle, ze mimo, ze bardzo bym chciala w tym roku juz, tz tez, to chyba to jednak nie wypali przykro mi z tego powodu bardzo.
Jak bym miala gwarancje, ze w sylwestra bedzie pieknie i snieg to bym przelozyla na 31 grudnia. Ale znajac tutejsza pogode bedzie chalapa i ble.

No nic.
Za godzine mam klientow i idziemy robic wlasnie sesje zareczynowa
Musze sie przygotowac.

PS: Chyba, ze wygramy w totka to zrobimy gdzies gdzie cieplo i w tym roku. Ale, zeby wygrac to trzeba grac i ja dzis zagram. O!
DO spisania.

Aha KAES- gratulacje! Nam 6stka stuknela w lutym!

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:

Mi sie podobaja bardzo te zaproszenia!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:05   #4525
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które na co dzień nie chodzą w butach na obcasach - planujecie może drugą parę na zmianę? Dla mnie to by było najlepsze rozwiązanie, ale z kolei co z długością sukni?
Nie jestem wysoka, ale tż też nie jest ode mnie dużo wyższy, więc może po prostu wybiorę płaskie buty, albo z obcasa 8cm zejdę potem na 4... sama już nie wiem
Z drugiej strony przy mierzeniu okazało się, że najlepiej wyglądam w księżniczkach (wcześniej ich nie brałam pod uwagę), a płaskie buty jakoś mi do księżniczki nie pasują
Wygodne na ładnym 4/5 cm obcasie myślę, że byłyby ok Zresztą spod takiej sukni to i tak nie będzie widać, czy obcas ma 3, czy 10 cm

A nowy tytuł już mamy? I kto watek zakłada?

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:10   #4526
docik10
Zakorzenienie

Cytat:

z całym szacunkiem dla nich, ale ten filmik mnie przeraził... już nie chodzi o dobór piosenek, zachowanie gości, ale i o sale - upewniłam się że lepiej 2 lata później ślubować, ale naprawde w pieknej sali... naprawde nie mam nic przeciwko wiejskim weselom, ale uważam że czasem warto dołozyc to 10 zł więcej od osoby i postarać sie znaleźć coś ładniejszego...
Mam znajomą która w tym roku ma wesele w remizie. Powiedziałam to teściowej była mega zdziwiona, że jeszcze ktoś tak robi. Ja sama byłam w szoku jak ją zapytałam czy mają catering, odpowiedziała"no co ty! Sami wszystko kupujemy i będziemy mieć kucharki" Ciekawe czy będzie kury skubać na rosół
My właśnie dopłacamy 10 zł od osoby, żeby mieć ładniejszą salę Ucieszyłam się wczoraj bo doczytałam się w umowie, że zaliczka którą zapłaciliśmy za wcześniejszą sale zostanie nam zwrócona. Przepada w przypadku rezygnacji z sali krócej niż 150 dni przed weselem.

:
Stary 2013-05-25, 12:17   #4527
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
kwas hialuronowy ?
ale chodzi ci o zabieg z takim kwasem? Nie znam się zupełnie

Cytat:
w walce ze zmarszczkami kremy to tylko jakaś mała kropelka w morzu potrzeb. najważniejsza jest ochrona przed UVA jeśli chcesz mogę ci wyszukać kilka fajnych artykułów na ten temat, bo kiedyś sama to przerabiałam.
Dzięki Jak będziesz miała czas by poszukać to z chęcią poczytam Jak na tą chwilę to wolałabym nie wydawać majątku, ale jak trzeba to trudno.

ijaa dzięki za link, zaraz obejrzę
Stary 2013-05-25, 12:22   #4528
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale chodzi ci o zabieg z takim kwasem?

Poczytaj tu: http://www.zrob sobie krem.pl/pl/p/Kwas-hialuronowy-1/239 - trzy spacje.

Ja dodaję do wszystkiego - do glinki, do kremów, czasem nakładam bezpośrednio. Wspaniały nawilżacz.

Stary 2013-05-25, 12:30   #4529
velika
Winter is coming

ja też dorzucam do wszystkiego kwas hialuronowy. Własnie mi się konczy i będę robiła zamówienie na zsk, bo skończył mi się też krem. Tak myślę, co by jeszcze dorzucić do zamówienia, żeby wyszło 50 zł i żebym jakiegoś grastisa dostała na pewno nie oleje, bo mam dużo.

Stary 2013-05-25, 12:33   #4530
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
mam tą:
dzięki

:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości