Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług. - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-11, 13:26   #571
hebe_olla
Przyczajenie

Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???

Ja powiększalam usta w poznaniu, robią to za 900zł , ale ja placilam 600 bo w tym miesiacu promocje na kwas hialuronowy mają , mloda babeczka robi to.
jestem zadowolona z efektu wiec moge polecic, a znalazlam gabinet ze stronki www.estetic-beauty.pl

Mam jeszcze pytanie czy któraś z Was "wyrównywala" profil nosa kwasem hialuronowym? bo zastanawiam się nad tym
hebe_olla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-13, 10:23   #572
bettyboom1000
Przyczajenie

No właśnie, należy bardzo uważać z takimi podejrzanymi miejscami... ja chodzę tylko do takich salonów, które ktoś ze znajomych odwiedził....wolę wydać parę groszy więcej, a mieć pewność, że będę później cała i zdrowa ;-)

Edytowane przez bettyboom1000
Czas edycji: 2013-05-21 o 08:05 Powód: pomyłka w tekście
bettyboom1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-17, 09:20   #573
kasia8008
BAN stały

Jestem już 2 miesiące po zabiegu powiększania i modelowania ust w Perfect Glamour u doktor Katarzyny Nielepkowicz. Efekt końcowy jest bardzo ładny, usta wyszły bardzo naturalnie, a nie napompowane i sztuczne (bardzo się tego obawiałam). Zabieg kosztował mnie 1000zł i nie żałuję ani jedne złotówki
Konsultacja jest gratis.

Edytowane przez kasia8008
Czas edycji: 2013-05-17 o 09:21
kasia8008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 15:16   #574
bettyboom1000
Przyczajenie

babelb66 - na poprawę stanu cery, ujędrnienie, wypełnienie zmarszczek - polecam Ci fotoodmładzanie. Jest to tak kompleksowy zabieg, że za jednym zamachem wpływa on na poprawę ww. rzeczy. Na pewno będziesz zadowolona z efektów. Świetnym rozwiązaniem może być też resurfacing systemem pixel, który działa na twarz, dekolt i inne partie ciała. A zabieg jest całkiem bezbolesny, nie wymaga znieczulenia i nie trzeba długo czekać na efekty. ;-)
bettyboom1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 08:45   #575
Evaniesama
Raczkowanie

Jeśli ktoś jest z Krakowa lub okolic (konkretnie Zabierzów), to tutaj wrzucam adres strony centrum med & SPA Soayehr, które właśnie tam powstaje. Ofertę wydają się mieć dość szeroką i zróżnicowaną, także zobaczymy, co z tego wyjdzie Ja w każdym razie trzymam kciuki!
Evaniesama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-29, 18:01   #576
Kama007
Raczkowanie

Czy możecie polecić sprawdzony gabinet lub wręcz osobę, która wykonuje zabieg lipo royal w Warszawie lub niedaleko Warszawy. W internecie jest bardzo dużo takich gabinetów ale czytałam, że sukces tego zabiegu polega nie na urządzeniu tylko na osobie, która wie jak wykonać taki zabieg.
Jest to dość droga przyjemność ale podobno bardzo skuteczna.
Kama007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-30, 13:33   #577
marta10114
Przyczajenie

witam,caly czas mam problem z wyborem miejsca aby zrobic wypelniacze kwasem.planuje zrobic to za dwa miesiace ale ciagle niewiem gdzie???w tych miejscach o ktorych panie piszecie roznice cenowe sa ogromne.czy ktos wie cos na temat juvemed w warszawie lub estinity??tam ceny sa w przedziale 800-900 a w innych nawet 1300.no niestety cena tez ma znaczenie.prosze poleccie mi cos.z gory dziekuje
marta10114 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-01, 16:46   #578
bohochic
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Evaniesama Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś jest z Krakowa lub okolic (konkretnie Zabierzów), to tutaj wrzucam adres strony centrum med & SPA Soayehr, które właśnie tam powstaje. Ofertę wydają się mieć dość szeroką i zróżnicowaną, także zobaczymy, co z tego wyjdzie Ja w każdym razie trzymam kciuki!
Ja też trzymam, bo to bardzo blisko mnie, więc będę miała takie swoje SPA praktycznie na wyciągnięcie ręki Nawet Miasto Kobiet ostatnio o tym miejscu pisało, także możesz sobie poczytać: xxxxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2013-10-29 o 09:45 Powód: link
bohochic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-18, 13:17   #579
Guwernatka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Marzena33333 Pokaż wiadomość
Ostrzegam przed salonem WERSAL we Wrocławiu ul. Oławska 9. Zarozumiałe panie umiejętnie skubią klientki z gotówki. Oferują usługi, które nie są wiarygodne. Mój permanentny makijaż zaczął rozpływać się już po tygodniu. Otrzymałam odpowiedź, że każdy inaczej reaguje a wpływ na to ma też pora roku i faza księżyca. Obecnie salon ten świeci już pustkami, widać poparzonych pacjentów było tam już wielu. Nie dajcie się oszukiwać.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Omijajcie z bardzo daleka WERSAL we Wrocławiu przy ulicy Oławskiej 9. Dotyczy to salonu kosmetycznego. Pracująca tam kosmetyczka dużo mówi i używa wyuczonych na pamięć zdań, aby przekonać o swojej fachowości. Twierdzi że używa lasera, chociaż jest to tylko stara maszyna do nagrzewania skóry. Jej nibylaser nie ma promienia świetlnego, a ona sama nie używa okularów ochronnych. Również po zabiegu tym nibylaserem nie ma objawów typowych dla lasera. Miałam taki zabieg z laserem i wiem jak powinien wyglądać. Za to pobrane pieniądze są odpowiednio duże. Należy zwrócić uwagę na to, że nie ma tam lekarza dermatologa, który powinien dokonać diagnozy, nie prowadzą żadnej kartoteki pacjenta i nie wydają rachunków za wykonany zabieg. A więc w razie jakichś komplikacji pacjent zostaje sam na sam ze swoim problemem. Nigdy więcej tam nie wejdę. Uważajcie drogie panie i podejmijcie właściwe decyzje zanim tam wkroczycie.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

nie polecam nikomu tego gabinetu kosmetycznego na ul. oławskiej 9 we wrocławiu . oszukują na zabiegach, w zawiły sposób tłumaczą wykonywane przez siebie zabiegi laserowe. chociaż nie mają lasera tylko jakąś przestarzałą maszynę bez światła laserowego, jednak kasują wysokie opłaty, brak efektów wykonanego zabiegu tłumaczą porą roku, fazą księżyca, pogodą, nic tylko pogratulować umiejętności oszukiwania klientów .
uciekajcie jek najdalej od tych oszustek
Myślałam o zabiegu w tym salonie... teraz już na pewno tam nie pójdę.
Guwernatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-19, 07:39   #580
naturellka
Przyczajenie

salon este wro

Osz, aż tak źle? Uff, ja wybrałam inny salon we Wro, dobrze, że to nie ten sam, bo byłoby nieciekawie...
naturellka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 07:25   #581
Ag_mol
BAN stały

Do dziewczyn z Wrocławia – a jakie salony jeszcze polecacie?? Ja robiłam sobie makijaż permanentny (górna kreska) w Keramedzie, u Edyty Markowicz i jestem bardzo zadowolona. W tym samym miejscu przyjmuje jej mąż, który jest lekarzem medycyny estetycznej, ale z jego usług nigdy nie korzystałam…
Jeśli chodzi o ten salon na Oławskiej, to owszem, kiedyś tam wstąpiłam po drodze z galerii, tak zupełnie przypadkowo, ale panie na wejściu tak mnie potraktowały, że niemal od razu odwróciłam się na pięcie….
Ag_mol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 09:39   #582
naturellka
Przyczajenie

Niemiłym zachowaniem to oni na pewno nie pozyskają klientów... Ich strata - bo nie zarobią. A konkurencja jest naprawdę duża, więc bardzo się dziwię, gdy obsługa w takim gabinecie kosmetycznym nie jest uprzejma i miło nastawiona wobec klienta....
naturellka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-02, 12:14   #583
zabiegowa
Raczkowanie

Katowice/ Centrum Dermatologii Estetycznej Angelius/ dr Marcin Zakrzewski. Gabinety mieszczą się w prywatnym szpitalu. Obsługa jest na bardzo wysokim poziomie oraz mają bardzo zaawansowane urządzenia do nieinwazyjnych zabiegów antiaging i modelowania sylwetki. Polecam!
zabiegowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-17, 15:04   #584
beatak2525
Przyczajenie

Witam
Mam pytanie, czy ktoś z tu obecnych korzystał z usług salonu Cosmo Medica w Warszawie? Trafiłam dzisiaj na ofertę praktyk: http://www.jober.pl/Warszawa/kosmety...praktykant.htm

I zastanawiam się czy warto? Proszę o jakiekolwiek informacje.
Pozdrawiam
beatak2525 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-23, 18:54   #585
szamponetka22
Przyczajenie

GG do szamponetka22

Polecam dr Kulczycką we Wrocławiu (ul. Zelwerowicza), bardzo fajny efekt po mikrodermabrazji+kwasach, widać, że pani dr zna się na rzeczy, konsultacja lekarska przed zabiegiem, zaplanowała mi zabiegi na najbliższy rok biorąc pod uwagę leki, pracę itp No i ceny nie są wygórowane
Stary 2013-07-27, 15:32   #586
kamanda77
Rozeznanie

GG do kamanda77

Cytat:
Napisane przez Ag_mol Pokaż wiadomość
Do dziewczyn z Wrocławia – a jakie salony jeszcze polecacie?? Ja robiłam sobie makijaż permanentny (górna kreska) w Keramedzie, u Edyty Markowicz i jestem bardzo zadowolona. W tym samym miejscu przyjmuje jej mąż, który jest lekarzem medycyny estetycznej, ale z jego usług nigdy nie korzystałam…
Jeśli chodzi o ten salon na Oławskiej, to owszem, kiedyś tam wstąpiłam po drodze z galerii, tak zupełnie przypadkowo, ale panie na wejściu tak mnie potraktowały, że niemal od razu odwróciłam się na pięcie….
Ja korzystałam
zrobiłam mezoterapię i jestem bardzo zadowolona
jesienią powtórzę i myślę nad czymś jeszcze

moja koleżanka chodzi od dawna do nich i to przez nią tam trafiłam
bo naprawdę wygląda lepiej niż 2-3 lata temu
kamanda77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-06, 14:37   #587
piranja
Przyczajenie

Ja od jakiegoś czasu chodze juz tylko do dr Joasi Sulowicz z Krakowa. Wczesniej probowałam jeszcze zabiegow u innej lekarki a teraz juz pozostaje wierna dr Joasi. Polecam ja wszystkim
piranja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-06, 15:56   #588
bellamed
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???

ELBLĄG
witam wszystkich serdecznie polecam Klinikę Estetyki Ciała BELLAMED w Elblągu
ul. Żyrardowska 68
600511512
byłam wczoraj na zabiegu karboksyterapii rewelacja

dostałam tyle dwutlenku węgla w sposób śródskórny i podskórny, przy pomocy tego urządzenia dawkującego-mój problem rozstępy, rewelka

Edytowane przez bellamed
Czas edycji: 2013-08-06 o 19:02
bellamed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 11:10   #589
Mirabellqua
Przyczajenie

W Poznaniu, a raczej koło Poznania godna polecenia jest Klinika Biogenica. Co miesiąc ciekawe promocje i ludzie, którzy kochają to co robią. Tam - jeżeli stwierdzą, że jakis zabieg raczej zniszczy Twój wygląd niż poprawi - to Ci go poprostu odmówią. Fajnie, że jest bogata oferta - jest w czym wybierać. A jeżeli masz jakiś poważny problem to zaplanują cały harmonogram leczenia krok po kroku.
Mirabellqua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 15:35   #590
Karinusia85
Przyczajenie

Kochane, chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić wam sprawdzone przeze mnie miejsce i osobe, panią dr Anne Grodecką z Medestetis w Krakowie, korzystam właśnie z zabiegów mezoterapii skóry pod oczami, może przyda wam się wątek z moim problemem
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post41929527
Pani dr jest ciepłym, przemiłym i bardzo precyzyjnym lekarzem, zabiegi były niemal bezbolesne, a efekty z każdym dniem są coraz lepsze. Warto o tym wspomnieć że wiele osób pisze na forum o różnych sposobach leczenia cieni pod oczami, a wygląda na to że Pani dr zaleciła mi terapie nie patrząc na to aby namówić mnie na największe koszta, ale rzeczywiście pomóć, to sie naprawde ceni, polecam ze szczerego serca!
Karinusia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 08:23   #591
Zegata
Przyczajenie

Hej dziewczyny,
A moglybyscie polecic lekarza medycyny estetycznej z katowic lub czestochowy? Chodzi mi o powiekszanie ust kwasem i szukam kogos sprawdzonego bo bedzie to moj pierwszy raz i chcialabym dobrze wybrac, z gory dziekuje!
Zegata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-22, 14:05   #592
w kropki
BAN stały

Ja osobiście nie korzystałam, ale moja mama i jej koleżanki są zafascynowane medycyną estetyczną. Zafascynowane nie na zasadzie, że ich portfele to worki bez dna, ale uwielbiają, szukają informacji, oglądają efekty zabiegów i w końcu po długich poszukiwaniach decydują się na jedną z setek możliwości. I polecam, bo widziałam na własne oczy jak po zastosowaniu bodajże kwasu hialuronowego koleżance mojej mamy ubyło dobre kilka lat była w gabinecie Medycyna Urody, to chyba gdzies na mokotowie w warszawie.

wygląda PIĘKNIE! kiedys była fanatyczką słońca i na starość (ok, bez przesady ale do najmłodszych już nie należą ) jej skóra wyglądała dość brzydko... pomarszczona, wysuszona, wiadomo chyba o co chodzi. a teraz ma gładką buzię, jakby bardziej nawilżoną i wygląda zdecydowanie młodziej, wygląda na bardziej wypoczętą.

taki efekt mnie naprawdę zaskoczył, stąd ten post. dobrych lekarzy i dobre kliniki warto chwalić )
w kropki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-23, 07:22   #593
lisard
BAN stały

Polecam dr Anetę Ptak z Bielska- Białej, Pani doktor jest specjalistką wysokiej klasy, efekty naprawdę bardzo naturalne. http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/klik/V3ZWamsG
lisard jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-05, 14:23   #594
w kropki
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mantissa_ Pokaż wiadomość
Witam,

No w końcu ktoś podniósł ten temat właśnie większość tych wpisów brzmi jak reklama!
Co do powiek akurat nie miałam możliwości sprawdzenia osobiście, ale chcąc możesz oglądnąć całą operację na youtube czy w telewizji - wielokrotnie oglądałam ją na TVN style. Co do lekarza to z pełnym przekonaniem mogę polecić dr Kasprzyka bo sama u niego byłam z inną sprawą, moja przyjaciółka robiła nos, druga liposukcję, trzecia korektę brzucha a czwarta piersi i za każdym razem wychodziło to super. O ile się orientuję to korekta powiek nie jest czymś nadzwyczaj trudnym i długo gojącym się siniak pooperacyjny - to wiem z autopsji - schodzi do 10-14 dni a blizny nie widać bo jest z zagięciu.
Jeżeli jednak ktoś chce uniknąć operacji i ma na to jeszcze czas to ja jestem za zabiegami, które sobie robiłam u dr Klaudii Zwiorek-Czech w Krakowie. Mezoterapia preparatem ujędrniającym a potem zabiegi RF takim urządzeniem jak surgitron. Boli jak cholera, siniaki też są i trzeba trochę poczekać na efekt ale jest super! Ta lekarka jest chirurgiem i wszystko się dla mnie u niej zaczęło od wycięcia znamienia, którego się bałam a ona od razu poleciła go usunąć - na szczęście! Blizny nie widać i po tym uznałam że mogę jej zaufać.
Chyba więcej nie mogę napisać
Pozdrówka
P.S. Napisz jak u kogoś zrobisz te powieki i opisz jak było bo na przyszłość warto to wiedzieć
w jakim programie? ja ostatnio trafiłam w internecie na "klinike urody", tzn nie maja tam tylko medycyny estetycznej, jest chyba też kosmetologia, dermatologia, ciekawostki co do urody i zdrowia. czytałam, że nawet agata młynarska tam trafiła - robiła jakieś nieinwazyjne zabiegi w time clinic chyba (z tego co widziałam po fartuchach^^). śmieszne wrażenie, niby nie widać że coś się zmieniło, ale wygląda super - znacznie lepiej niż przed zabiegiem.

o to moim zdaniem chodzi w medycynie estetycznej - nie widać, ze ktoś był na zabiegu, ale czuć że coś jest nie tak, bo mimo wszystko wygląda świetnie
w kropki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-06, 13:23   #595
julkadwa
Raczkowanie

Witam mam problem z rozszezonymi porami i dziurkami na policzkach ,chcialabym je w jakims stopniu zniwelowac mam 21 lat . Kompletnie jednak nie wiem gdzie mam sie z tym udac , czy do gabinetu med.estetycznej czy do dermatologii ? Czy ktos moze mi cos doradzic i jaki zabieg by by l odpowiedni na moj problem ?
julkadwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-08, 20:27   #596
alfa2000
Przyczajenie

Polecam usta (korium) u pani doktor Janik w Bytomiu

Edytowane przez alfa2000
Czas edycji: 2013-11-28 o 09:15
alfa2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-10, 10:59   #597
sprezyna87
Raczkowanie

dr. Irena Eris salon w Krakowie

Witam,
z okazji urodzin otrzymalam bon na 100zl do salonu wyzej wspomnianego.
Nie bardzo wiem na co go przeznaczyc.. choc i tak jest malo zabiegow w takiej cenie... ale zawsze moge dolozyc ze swojej kieszeni...
Byl ktos ? Co poleciacie ?

Edytowane przez sprezyna87
Czas edycji: 2013-09-10 o 11:00
sprezyna87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-27, 11:57   #598
motylkowa07
BAN stały

Ja robiłam teraz usta w Klinice Wiatroszak, wiec skoro sobie tak polecamy gabinety to ja własnie spokojnie dołaczam sie i tez polecam
motylkowa07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-08, 21:24   #599
MyMagdalena
Raczkowanie

Czy ktoś z was był na wizycie/zabiegu u dr Katarzyny Łętowskiej-Andrzejewicz ? Owa pani doktor przyjmuje w Lublinie (prywatna praktyka lekarska Estetica). Może skorzystam w najbliższym czasie z jej usług, także chciałabym zasięgnąć czyjejś opinii Będę wdzięczna !

01.11.2013 - CIACH ! (- 2 cm)
53cm -...- 95cm

29.09.13 - drożdże

Ćwiczymy z Ewą

www.pustamiska.pl <- KLIK !
MyMagdalena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-11, 10:21   #600
BONIEK1
Przyczajenie

Hej Dziewczynki,czy któraś z Was korzystała z jakiegoś lekarza medycyny estetycznej na terenie Dolnego Śląska ? Polećcie mi proszę kogoś .
BONIEK1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości