![]() |
#571 |
Przyczajenie
|
Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???
Ja powiększalam usta w poznaniu, robią to za 900zł , ale ja placilam 600 bo w tym miesiacu promocje na kwas hialuronowy mają , mloda babeczka robi to.
jestem zadowolona z efektu wiec moge polecic, a znalazlam gabinet ze stronki www.estetic-beauty.pl Mam jeszcze pytanie czy któraś z Was "wyrównywala" profil nosa kwasem hialuronowym? bo zastanawiam się nad tym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Przyczajenie
|
No właśnie, należy bardzo uważać z takimi podejrzanymi miejscami... ja chodzę tylko do takich salonów, które ktoś ze znajomych odwiedził....wolę wydać parę groszy więcej, a mieć pewność, że będę później cała i zdrowa ;-)
Edytowane przez bettyboom1000 Czas edycji: 2013-05-21 o 08:05 Powód: pomyłka w tekście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
BAN stały
|
Jestem już 2 miesiące po zabiegu powiększania i modelowania ust w Perfect Glamour u doktor Katarzyny Nielepkowicz. Efekt końcowy jest bardzo ładny, usta wyszły bardzo naturalnie, a nie napompowane i sztuczne (bardzo się tego obawiałam). Zabieg kosztował mnie 1000zł i nie żałuję ani jedne złotówki
![]() Konsultacja jest gratis. Edytowane przez kasia8008 Czas edycji: 2013-05-17 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Przyczajenie
|
babelb66 - na poprawę stanu cery, ujędrnienie, wypełnienie zmarszczek - polecam Ci fotoodmładzanie. Jest to tak kompleksowy zabieg, że za jednym zamachem wpływa on na poprawę ww. rzeczy. Na pewno będziesz zadowolona z efektów. Świetnym rozwiązaniem może być też resurfacing systemem pixel, który działa na twarz, dekolt i inne partie ciała. A zabieg jest całkiem bezbolesny, nie wymaga znieczulenia i nie trzeba długo czekać na efekty. ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś jest z Krakowa lub okolic (konkretnie Zabierzów), to tutaj wrzucam adres strony centrum med & SPA Soayehr, które właśnie tam powstaje. Ofertę wydają się mieć dość szeroką i zróżnicowaną, także zobaczymy, co z tego wyjdzie
![]()
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
Czy możecie polecić sprawdzony gabinet lub wręcz osobę, która wykonuje zabieg lipo royal w Warszawie lub niedaleko Warszawy. W internecie jest bardzo dużo takich gabinetów ale czytałam, że sukces tego zabiegu polega nie na urządzeniu tylko na osobie, która wie jak wykonać taki zabieg.
Jest to dość droga przyjemność ale podobno bardzo skuteczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Przyczajenie
|
witam,caly czas mam problem z wyborem miejsca aby zrobic wypelniacze kwasem.planuje zrobic to za dwa miesiace ale ciagle niewiem gdzie???w tych miejscach o ktorych panie piszecie roznice cenowe sa ogromne.czy ktos wie cos na temat juvemed w warszawie lub estinity??tam ceny sa w przedziale 800-900 a w innych nawet 1300.no niestety cena tez ma znaczenie.prosze poleccie mi cos.z gory dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-29 o 09:45 Powód: link |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Przyczajenie
|
salon este wro
Osz, aż tak źle? Uff, ja wybrałam inny salon we Wro, dobrze, że to nie ten sam, bo byłoby nieciekawie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
BAN stały
|
Do dziewczyn z Wrocławia – a jakie salony jeszcze polecacie?? Ja robiłam sobie makijaż permanentny (górna kreska) w Keramedzie, u Edyty Markowicz i jestem bardzo zadowolona. W tym samym miejscu przyjmuje jej mąż, który jest lekarzem medycyny estetycznej, ale z jego usług nigdy nie korzystałam…
Jeśli chodzi o ten salon na Oławskiej, to owszem, kiedyś tam wstąpiłam po drodze z galerii, tak zupełnie przypadkowo, ale panie na wejściu tak mnie potraktowały, że niemal od razu odwróciłam się na pięcie…. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Przyczajenie
|
Niemiłym zachowaniem to oni na pewno nie pozyskają klientów... Ich strata - bo nie zarobią. A konkurencja jest naprawdę duża, więc bardzo się dziwię, gdy obsługa w takim gabinecie kosmetycznym nie jest uprzejma i miło nastawiona wobec klienta....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
Katowice/ Centrum Dermatologii Estetycznej Angelius/ dr Marcin Zakrzewski. Gabinety mieszczą się w prywatnym szpitalu. Obsługa jest na bardzo wysokim poziomie oraz mają bardzo zaawansowane urządzenia do nieinwazyjnych zabiegów antiaging i modelowania sylwetki. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Przyczajenie
|
Witam
Mam pytanie, czy ktoś z tu obecnych korzystał z usług salonu Cosmo Medica w Warszawie? Trafiłam dzisiaj na ofertę praktyk: http://www.jober.pl/Warszawa/kosmety...praktykant.htm I zastanawiam się czy warto? Proszę o jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Przyczajenie
|
Polecam dr Kulczycką we Wrocławiu (ul. Zelwerowicza), bardzo fajny efekt po mikrodermabrazji+kwasach, widać, że pani dr zna się na rzeczy, konsultacja lekarska przed zabiegiem, zaplanowała mi zabiegi na najbliższy rok biorąc pod uwagę leki, pracę itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zrobiłam mezoterapię i jestem bardzo zadowolona jesienią powtórzę i myślę nad czymś jeszcze ![]() moja koleżanka chodzi od dawna do nich i to przez nią tam trafiłam bo naprawdę wygląda lepiej niż 2-3 lata temu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Przyczajenie
|
Ja od jakiegoś czasu chodze juz tylko do dr Joasi Sulowicz z Krakowa. Wczesniej probowałam jeszcze zabiegow u innej lekarki a teraz juz pozostaje wierna dr Joasi. Polecam ja wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Przyczajenie
|
![]()
ELBLĄG
witam wszystkich serdecznie polecam Klinikę Estetyki Ciała BELLAMED w Elblągu ul. Żyrardowska 68 600511512 byłam wczoraj na zabiegu karboksyterapii rewelacja dostałam tyle dwutlenku węgla w sposób śródskórny i podskórny, przy pomocy tego urządzenia dawkującego-mój problem rozstępy, rewelka ![]() Edytowane przez bellamed Czas edycji: 2013-08-06 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Przyczajenie
|
W Poznaniu, a raczej koło Poznania godna polecenia jest Klinika Biogenica. Co miesiąc ciekawe promocje i ludzie, którzy kochają to co robią. Tam - jeżeli stwierdzą, że jakis zabieg raczej zniszczy Twój wygląd niż poprawi - to Ci go poprostu odmówią. Fajnie, że jest bogata oferta - jest w czym wybierać. A jeżeli masz jakiś poważny problem to zaplanują cały harmonogram leczenia krok po kroku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Przyczajenie
|
Kochane, chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić wam sprawdzone przeze mnie miejsce i osobe, panią dr Anne Grodecką z Medestetis w Krakowie, korzystam właśnie z zabiegów mezoterapii skóry pod oczami, może przyda wam się wątek z moim problemem
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post41929527 Pani dr jest ciepłym, przemiłym i bardzo precyzyjnym lekarzem, zabiegi były niemal bezbolesne, a efekty z każdym dniem są coraz lepsze. Warto o tym wspomnieć że wiele osób pisze na forum o różnych sposobach leczenia cieni pod oczami, a wygląda na to że Pani dr zaleciła mi terapie nie patrząc na to aby namówić mnie na największe koszta, ale rzeczywiście pomóć, to sie naprawde ceni, polecam ze szczerego serca! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
A moglybyscie polecic lekarza medycyny estetycznej z katowic lub czestochowy? Chodzi mi o powiekszanie ust kwasem i szukam kogos sprawdzonego bo bedzie to moj pierwszy raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
BAN stały
|
Ja osobiście nie korzystałam, ale moja mama i jej koleżanki są zafascynowane medycyną estetyczną. Zafascynowane nie na zasadzie, że ich portfele to worki bez dna, ale uwielbiają, szukają informacji, oglądają efekty zabiegów i w końcu po długich poszukiwaniach decydują się na jedną z setek możliwości. I polecam, bo widziałam na własne oczy jak po zastosowaniu bodajże kwasu hialuronowego koleżance mojej mamy ubyło dobre kilka lat
![]() wygląda PIĘKNIE! kiedys była fanatyczką słońca i na starość (ok, bez przesady ale do najmłodszych już nie należą ![]() taki efekt mnie naprawdę zaskoczył, stąd ten post. dobrych lekarzy i dobre kliniki warto chwalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
BAN stały
|
Polecam dr Anetę Ptak z Bielska- Białej, Pani doktor jest specjalistką wysokiej klasy, efekty naprawdę bardzo naturalne. http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/klik/V3ZWamsG
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() o to moim zdaniem chodzi w medycynie estetycznej - nie widać, ze ktoś był na zabiegu, ale czuć że coś jest nie tak, bo mimo wszystko wygląda świetnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Raczkowanie
|
Witam mam problem z rozszezonymi porami i dziurkami na policzkach ,chcialabym je w jakims stopniu zniwelowac mam 21 lat . Kompletnie jednak nie wiem gdzie mam sie z tym udac , czy do gabinetu med.estetycznej czy do dermatologii ? Czy ktos moze mi cos doradzic i jaki zabieg by by l odpowiedni na moj problem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Przyczajenie
|
Polecam usta (korium) u pani doktor Janik w Bytomiu
Edytowane przez alfa2000 Czas edycji: 2013-11-28 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Raczkowanie
|
dr. Irena Eris salon w Krakowie
Witam,
z okazji urodzin otrzymalam bon na 100zl do salonu wyzej wspomnianego. Nie bardzo wiem na co go przeznaczyc.. choc i tak jest malo zabiegow w takiej cenie... ale zawsze moge dolozyc ze swojej kieszeni... Byl ktos ? Co poleciacie ?
Edytowane przez sprezyna87 Czas edycji: 2013-09-10 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
BAN stały
|
Ja robiłam teraz usta w Klinice Wiatroszak, wiec skoro sobie tak polecamy gabinety to ja własnie spokojnie dołaczam sie i tez polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś z was był na wizycie/zabiegu u dr Katarzyny Łętowskiej-Andrzejewicz ? Owa pani doktor przyjmuje w Lublinie (prywatna praktyka lekarska Estetica). Może skorzystam w najbliższym czasie z jej usług, także chciałabym zasięgnąć czyjejś opinii
![]()
![]() |
#600 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczynki,czy któraś z Was korzystała z jakiegoś lekarza medycyny estetycznej na terenie Dolnego Śląska ? Polećcie mi proszę kogoś .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.