Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 14:49   #4561
sensibleheart
Raczkowanie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
O kurde, to dużo, ile płaciliście zaliczek?
U nas to wygląda tak:
sala - 500zł.
dj - 200zł.
foto - 200zł.
video - 300zł.

Dzisiaj pogadajcie na spokojnie i wypijcie winiacza

Nie słyszałam o nich oni są z podlasia? bo regionalne zespoły i dj-ów mam w małym palcu,tak przynajmniej myślałam :P
A foto już macie? Skąd w ogóle jesteś bo, że Twój tż jest z moich stron to już wiem
tak, są z Białegostoku ... praktycznie jedyni dostępni, masakra z tymi zespołami
Stary 2013-05-25, 14:53   #4562
tajik girl
Raczkowanie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Dzięki dziewczyny, że podałyście te linki p kwasach i filtrach - co prawda obu używam od kilku lat, ale paru nowych rzeczy się dowiedziałam

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
ooo super, dziękuję Ci za wyjaśnienie
muszę się zgłębić bardziej w ten temat

kurcze...u mnie właśnie tata ma straaszne zmarszczki. ale zawsze myślałam że on tak ma dlatego bo bardzo dużo pali.
ale w sumie moja mama też nie ma zbyt fajnej cery...

kurde to chyba naprawdę mi zostanie tylko botoks

patrzcie, wrzucę Wam zdj mojego podrażnionego oka od mleczka do demakijażu Garnier
trochę mi zostało tuszu na rzęsach ale nie jestem w stanie tego zmyć bo mnie boli oko

ale przyjrzyjcie się...pod moim okiem są zmarszczki a do zdjęcia nie uśmiechałam się i w tym roku skonczę dopiero 25 lat..

p.s. wyglądam okropnie bez makijażu tak to jest być rudą
szczerze mówiąc, mam takie same zmarszczki, to chyba normalne? ja kończę w grudniu 24.
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 14:54   #4563
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
sala 1500 zł
zespół 1000 zł
fotograf + kamerzysta 500 zł

wszystko jest z górnej pułki, więc i zaliczki spore
Zespół 200zł
Sala wcześniejsza 200zł, tą którą będziemy mieć po zmianie 1000zł
Kamerzysta 200zł
Fotografa mamy koleżankę mojej siostry więc zaliczki nie wpłacamy.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 14:56   #4564
ane3kaa
Zakorzenienie

zabieg na twarz jak i na dłonie super
Mama strasznie zadowolona ))

a teraz bede jeść truskawki które mi dzisiaj tatuś kupi pachną super bo już polskie xD
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 14:58   #4565
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

mmmm... truskawki <3 Ja jeszcze poczekam na moje z ogródka już się zawiązały ).
Stary 2013-05-25, 15:08   #4566
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Dziewczyny myslicie, ze jest sens juz teraz isc na kurs tanca??
chciałabym strasznie, bo w sumie tez nie bardzo sie ruszamy, jest spoko oferta 120zł za pare na 2 miesiace (8 wejsc) taniec uzytkowy, blisko nas. Tylko nie wiem, czy do wesela nie zapomnimy? ale moznaby wtedy zimą isc jeszcze raz na cos takiego i wtedy tez opracowac sobie pierwszy taniec...?
My idziemy w przyszłym roku na wiosnę.
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Chyba znalazłam swoje zaproszenia ślubne - totalnie szczerze - co uważacie? (wymieniłabym kolor wstązki na blady róż
Ladne
Wstążka koniecznie do wymiany, bo całość się zlewa i jest bez wyrazu
Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które na co dzień nie chodzą w butach na obcasach - planujecie może drugą parę na zmianę? Dla mnie to by było najlepsze rozwiązanie, ale z kolei co z długością sukni?
Nie jestem wysoka, ale tż też nie jest ode mnie dużo wyższy, więc może po prostu wybiorę płaskie buty, albo z obcasa 8cm zejdę potem na 4... sama już nie wiem

Mierzyłam buty w Clarksie. Fakt, trochę kosztują, ale czuję jakbym nie miała nic na stopach, a stopy trzymała na wiosennej zielonej trawce
Także myślę, że w tak dobrych butach przetrwam całe wesele.

My płaciliśmy 2000 zaliczki za salę, 200zł za DJa, a za fotografa nic
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 15:10   #4567
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
z całym szacunkiem dla nich, ale ten filmik mnie przeraził... już nie chodzi o dobór piosenek, zachowanie gości, ale i o sale - upewniłam się że lepiej 2 lata później ślubować, ale naprawde w pieknej sali... naprawde nie mam nic przeciwko wiejskim weselom, ale uważam że czasem warto dołozyc to 10 zł więcej od osoby i postarać sie znaleźć coś ładniejszego...

Chyba znalazłam swoje zaproszenia ślubne - totalnie szczerze - co uważacie?(wymieniłabym kolor wstązki na blady róż
tez mi sie rzucilo w oczy, ze sala fatalna!!

a zaproszenia śliczne wybralaś nie zastanawiaj sie

my moze dzisiaj zaczniemy nasze projektowac

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Znowu mieliśmy małe spięcie i kilka dni mnie tu nie było eeeh.

Mam pytanie do dziewczyn, które na co dzień nie chodzą w butach na obcasach - planujecie może drugą parę na zmianę? Dla mnie to by było najlepsze rozwiązanie, ale z kolei co z długością sukni?
Nie jestem wysoka, ale tż też nie jest ode mnie dużo wyższy, więc może po prostu wybiorę płaskie buty, albo z obcasa 8cm zejdę potem na 4... sama już nie wiem
Z drugiej strony przy mierzeniu okazało się, że najlepiej wyglądam w księżniczkach (wcześniej ich nie brałam pod uwagę), a płaskie buty jakoś mi do księżniczki nie pasują
Kochana ja bede miała do ksiezniczki baleriny, mam 180cm, TZ 176 nie moge sobie pozwolic na nic wyzszego, z resztą na codzien chodze w płaskich i dziwnie bym sie czula na obcasie. nie zamierzam sie przejmowac, ma byc wygodnie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dlaczego nie? nawet jeśli zapomnicie do ślubu, to będziecie już mieli wstępny trening i później łatwiej wam będzie opanować kroki poza tym to zawsze fajny sposób, żeby spędzić razem czas

KaEs - gratuluję ! 6 lat - to piękny staż Życzę Wam jeszcze sto takich pięknych lat

Któraś z Was wczoraj wrzucała zdjęcie motylka na kieliszku to ja podrzucę jeszcze taki pomysł - fajnie mogłoby się komponować z tymi na kieliszkach

edit: i dodam jeszcze te piękne suknie! Blair z Gossip Gril brała w jednej z nich ślub... gdyby były w kolorach bieli i nie koszowały fortuny, to chyba w ogóle bym się nie zastanawiała nad kupnem
ja wrzucałam motyla na kieliszku ta ramka z motylami bylaby super, bo moznaby potraktowac ją jako księgę życzen, goscie mogliby sie podpisywac, ale my chcemy drzewo z odciskami - załącznik i poza tym motyl nie jest zadnym motywem przewodnim:p za słodko by mi było, ale piekna inspiracja dziekuje

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
widzialam juz gdzies te suknie. sa boskie!!!

Swiat Katarzyny - dziekuje za mile slowa!!!

A reszcie dziewczyn odpisuje - jezeli mialoby byc w tym roku to max koniec pazdziernika a wtedy mi okres wypada a nigdy tabletkami nie udalo mi sie go przesunac, probowalam 3 razy i przesuwal sie jedynie kilka dni, a potem mialam okres przez miesiac , wiec nie, dziekuje.

Przemyslalam to i chyba do konca pazdziernika nie wyrobimy sie ze wszystkim szkoda.
Ja tak bardzo chcialam na wiosne, ale siostra tzta nas uprzedzila i jestem bardzo zla o to. Ona jest jeszcze bardzo mloda, wiec mogla poczekac jeszcze rok, a tak musimy im ustapic (maja 12 kwietnia).

Tak mysle, ze mimo, ze bardzo bym chciala w tym roku juz, tz tez, to chyba to jednak nie wypali przykro mi z tego powodu bardzo.
Jak bym miala gwarancje, ze w sylwestra bedzie pieknie i snieg to bym przelozyla na 31 grudnia. Ale znajac tutejsza pogode bedzie chalapa i ble.

No nic.
Za godzine mam klientow i idziemy robic wlasnie sesje zareczynowa
Musze sie przygotowac.

PS: Chyba, ze wygramy w totka to zrobimy gdzies gdzie cieplo i w tym roku. Ale, zeby wygrac to trzeba grac i ja dzis zagram. O!
DO spisania.

Aha KAES- gratulacje! Nam 6stka stuknela w lutym!

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Mi sie podobaja bardzo te zaproszenia!
a ja bym sie nie przejmowała i brala tego Sylwestra!!!

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mam znajomą która w tym roku ma wesele w remizie. Powiedziałam to teściowej była mega zdziwiona, że jeszcze ktoś tak robi. Ja sama byłam w szoku jak ją zapytałam czy mają catering, odpowiedziała"no co ty! Sami wszystko kupujemy i będziemy mieć kucharki" Ciekawe czy będzie kury skubać na rosół
My właśnie dopłacamy 10 zł od osoby, żeby mieć ładniejszą salę Ucieszyłam się wczoraj bo doczytałam się w umowie, że zaliczka którą zapłaciliśmy za wcześniejszą sale zostanie nam zwrócona. Przepada w przypadku rezygnacji z sali krócej niż 150 dni przed weselem.
hehe w moim regionie rodzinnym też są praktykowane wesela w remizie, ale troche inaczej to juz wygląda, sale są odremontowane, eleganckie, duze, przestronne, jest catering, a ceny konkurencyjne byłam na takim jednym weselu i naprawde nie wyglądało to jak w starym tradycyjnym osp.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja też dorzucam do wszystkiego kwas hialuronowy. Własnie mi się konczy i będę robiła zamówienie na zsk, bo skończył mi się też krem. Tak myślę, co by jeszcze dorzucić do zamówienia, żeby wyszło 50 zł i żebym jakiegoś grastisa dostała na pewno nie oleje, bo mam dużo.
mega fajnych rzeczy sie od Was dowiaduje!! a czego jeszcze fajnego uzywasz do pielęgnacji?

Cytat:
Gdzie pracujesz bo chyba często robisz po 12h?

My chcemy, żeby podczas pierwszego tańca parkiet był otoczony małymi świeczkami,a goście gdzieś tam obok :P Żadnego bujającego kółeczka

Retimax 1500, w aptece za 3-4zł. Ja używam na noc na twarz (nie zapycha), pod oczy, po opalaniu nawet na całe ciało.

A szukacie zespołu czy dj też bierzecie pod uwagę? Bo my mamy dj i mogę Ci kilka nazwisk polecić A z zespołów - patrzyliście http://www.nawesele.pl/ ? mój ulubiony zespół, niestety za drogi na nasz budżet.

Podpisaliśmy umowę z salą porobliśmy trochę zdjeć, potem zrzucę na kompa i zobaczę czy coś dobrego wyszło bo telefonem robione.
135zł. i nic oprócz wódki nas nie interesuje + weekend w spa na mazurach w ich hotelu. Menu też spoko, potem wrzucę
bardzo fajna kwota!! a gdzie jest ta sala, z ciekawosci?

Cytat:
ooo super, dziękuję Ci za wyjaśnienie
muszę się zgłębić bardziej w ten temat

kurcze...u mnie właśnie tata ma straaszne zmarszczki. ale zawsze myślałam że on tak ma dlatego bo bardzo dużo pali.
ale w sumie moja mama też nie ma zbyt fajnej cery...

kurde to chyba naprawdę mi zostanie tylko botoks

patrzcie, wrzucę Wam zdj mojego podrażnionego oka od mleczka do demakijażu Garnier
trochę mi zostało tuszu na rzęsach ale nie jestem w stanie tego zmyć bo mnie boli oko

ale przyjrzyjcie się...pod moim okiem są zmarszczki a do zdjęcia nie uśmiechałam się i w tym roku skonczę dopiero 25 lat..

p.s. wyglądam okropnie bez makijażu tak to jest być rudą
phi takie zmarchy to nie zmarchy! tez takie mam i sie tym nie przejmuej

my za zaliczki: 200zł zespół
1.000 sala i tyle
foto nie płacimy
kameruna nie chcemy

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-05-25 o 15:11
Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 15:11   #4568
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ale jestem zła na TŻ-ta! Obiecał że nie zostanie a został! Mamy rocznicę, a ten zamiast do mnie przyjechać, to se został w pracy dłużej. Miał być do 16, a teraz nie wiem kiedy przyjedzie! Odechciało mi się kur... wszystkiego. Po jaką cholerę ja się tak szykowałam? Przyjedzie, zje obiad, wykąpie się i co? I zacznie się mecz! a ja pójdę spać! Za☠☠☠iście...
Czasem nie można na niego liczyć

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 15:14   #4569
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
To dość zawiła historia . W skrócie: zeszliśmy się 3lata temu. Ślub bierzemy 17.05. 2014 r. (miał być w tym roku, niestety zmarł ojciec mojej drugiej połówki...) Jesteśmy z Lublina .
O, nasza stara data majowa A długo byliście razem przed rozstaniem? na długo się rozeszliście? wiem, ciekawska jestem

Mam zdjęcia sali, ale kiepskie. Aparat do dupy i pogoda też nie lepsza Sala oczywiście nie ogarnięta, więc nie myślcie, że te stoły to tak będą stały albo wiadra na podłodze
1 i 2 - sala
3 - palarnia/jakieś miejsce do wypoczynku
4 - jedna z łazienek (3 kabiny w każdej)
5 - świeczniki (przykładowe, akurat stały)
6 - sala + w tle za tż okropna ozdoba za stołem Młodych (muszę czymś to zakryć)

Teraz czeka nas dyskusja:
- co wymyślić na to paskudztwo za PM na pewno chcę coś w jasnych kolorach, biel, krem
- stoły podłużne czy okrągłe (tż chce podłużne)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0421.jpg (27,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0422.jpg (21,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0423.jpg (45,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0424.jpg (29,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0425.jpg (23,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0429.jpg (31,4 KB, 41 załadowań)
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 15:14   #4570
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

a może szykuje jakąś niespodziankę? (chyba, że to nie ten 'typ' )

moooniaaaa

Śliczne te świeczniki! Stylowe. Aż chciałabym takie w domu ).
Macie jakieś konkretne pomysły za te ozdoby za PM? Najczęściej to widuję biały materiał ułożony w serca a w środku obraz Matki Bożej...
Co do stołów okrągłych: moim zdaniem fajne rozwiązanie w przypadku gdy dane towarzystwo skupia się w grupkach. Nikt nie siedzi na rogu . Z drugiej strony podłużne stoły tworzą taką jedność (rozumianą także przenośnie: połączenie dwóch rodzin) jeżeli będą wszystkie złączone ze sobą oczywiście.

Nic nie szkodzi możesz pytać pół roku byliśmy ze sobą (śmiejemy się do dziś, że szczenięcy wiek ). Do rozstania przyczynił się nasz wspólny znajomy niestety... Przerwa na prawie 4lata, choć ciągle byliśmy w kontakcie i wypytywaliśmy znajomych o siebie nawzajem.

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-05-25 o 15:26
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 15:17   #4571
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ale jestem zła na TŻ-ta! Obiecał że nie zostanie a został! Mamy rocznicę, a ten zamiast do mnie przyjechać, to se został w pracy dłużej. Miał być do 16, a teraz nie wiem kiedy przyjedzie! Odechciało mi się kur... wszystkiego. Po jaką cholerę ja się tak szykowałam? Przyjedzie, zje obiad, wykąpie się i co? I zacznie się mecz! a ja pójdę spać! Za☠☠☠iście...
A musiał zostać w tej pracy? Czy tylko od niego zależała decyzja? coś planowaliście specjalnego?
Nie rycz, nie jedna rocznica przed Wami!
Stary 2013-05-25, 15:21   #4572
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
A musiał zostać w tej pracy? Czy tylko od niego zależała decyzja? coś planowaliście specjalnego?
Nie rycz, nie jedna rocznica przed Wami!
Nie musiał... Prosiłam go przez cały tydzień żeby dziś skończył, tak jak powinien. i tyle sobie zrobił z moich próśb.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
a może szykuje jakąś niespodziankę? (chyba, że to nie ten 'typ' )
Jedyną niespodziankę jaką dla mnie przygotował, przez te prawie 6 lat, to było rok temu - nasze zaręczyny. Nie zdarzyło się nigdy więcej...

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-05-25, 15:22   #4573
karolinuuusia
Zakorzenienie

też mi się wydaję że może wpaść znienacka

mój TŻ na 2 rocznicę naszą wyszedł rano normalnie do pracy, a ja sobie jeszcze drzemałam w łóżeczku

za jakąś godzinkę zadzwonił dzwonek do drzwi, nie chciało mi się wstawać, bo nikogo nie spodziewałam się, za chwile wchodzi TŻ do pokoju z bukietem kwiatów, szampanem i prezencikiem ( seksowna bielizna to była )

byłam po prostu wniebowzięta, kochany jest

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 15:24   #4574
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
O, nasza stara data majowa A długo byliście razem przed rozstaniem? na długo się rozeszliście? wiem, ciekawska jestem

Mam zdjęcia sali, ale kiepskie. Aparat do dupy i pogoda też nie lepsza Sala oczywiście nie ogarnięta, więc nie myślcie, że te stoły to tak będą stały albo wiadra na podłodze
1 i 2 - sala

- co wymyślić na to paskudztwo za PM na pewno chcę coś w jasnych kolorach, biel, krem
ładna sala, ja bym chciała okragłe, ale jestem na tym punkcie zboczona, przystojny TZcior

Cytat:
ojjj Kochana nie smutaj moze niedługo wpadnie

Cytat:
Nie musiał... Prosiłam go przez cały tydzień żeby dziś skończył, tak jak powinien. i tyle sobie zrobił z moich próśb.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Jedyną niespodziankę jaką dla mnie przygotował, przez te prawie 6 lat, to było rok temu - nasze zaręczyny. Nie zdarzyło się nigdy więcej...
ehh no tak to jest z chlopami, jedni są romantyczni, drudzy mniej, nic sie nie poradzi.

Jak myslicie, ta kiecka jest na kole, czy na warstwowych halkach?
https://www.youtube.com/watch?v=WHJ3TifjAks
bo genialnie sie układa w tancu!!

Stary 2013-05-25, 15:30   #4575
Tycikata
Wtajemniczenie

króliczek... nie każdy facet napawa romantyzmem i pomysłami jak zaskoczyć swoją kobietę
to też zależy czego TY oczekujesz od związku. Czy potrzebujesz tego aby Cię facet nosił przy wszystkich na rękach i zaskakiwał kwiatami przy każdej nadarzającej się okazji, czy też nie

my w marcu mieliśmy naszą 4tą rocznicę związku, a jej nie obchodzilismy. ostatnio ciągle się mijamy. nie jest mi z tego powodu przykro. bo razem będziemy całe życie. a taką 'rocznicę' czy swiętowanie możemy zrobić zawsze, kiedy tylko będziemy mieli na to ochotę, a nie tylko w ten jeden jedyny dzień

uszka do góry

Cytat:
ładna sala, ja bym chciała okragłe, ale jestem na tym punkcie zboczona, przystojny TZcior
zboczona na punkcie TŻa Moniaaa czy okrągłych stołów?

nie no, moniaa musze przyznać, że Twój TŻ to taki mój typ też

- Loesje

Edytowane przez Tycikata
Czas edycji: 2013-05-25 o 15:31
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 15:30   #4576
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie trochę bardziej przekonują właśnie okrągłe, ale tż nie dość, że chce prostokątne to żadnych winietek. A przy okrągłych przymusowo winietki :P może mu się odmieni albo mi
Pewnie, że przystojny, brzydkiego bym nie brała na męża
Stary 2013-05-25, 15:32   #4577
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
króliczek... nie każdy facet napawa romantyzmem i pomysłami jak zaskoczyć swoją kobietę
to też zależy czego TY oczekujesz od związku. Czy potrzebujesz tego aby Cię facet nosił przy wszystkich na rękach i zaskakiwał kwiatami przy każdej nadarzającej się okazji, czy też nie

my w marcu mieliśmy naszą 4tą rocznicę związku, a jej nie obchodzilismy. ostatnio ciągle się mijamy. nie jest mi z tego powodu przykro. bo razem będziemy całe życie. a taką 'rocznicę' czy swiętowanie możemy zrobić zawsze, a nie tylko w ten jeden jedyny dzień

uszka do góry

zboczona na punkcie TŻa Moniaaa czy okrągłych stołów?

szczerze... oczekuję poprostu żeby tu przyjechał i ze mną pobył...
Nie potrzebuję wyjść do restauracji, kwiatów i prezentów zdaję sobie sprawę że każdy grosz trzeba odkładać na wesele.

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-05-25, 15:32   #4578
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Verunka na moje oko to tam halki na kole nie ma
Stary 2013-05-25, 15:34   #4579
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Mnie trochę bardziej przekonują właśnie okrągłe, ale tż nie dość, że chce prostokątne to żadnych winietek. A przy okrągłych przymusowo winietki :P może mu się odmieni albo mi
Pewnie, że przystojny, brzydkiego bym nie brała na męża
Tak zaczęłyście o nim pisać, że musiałam się cofnąć i oblookać, bo nie zwróciłam uwagi

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 15:34   #4580
exist_
Zakorzenienie

Cytat:

1 i 2 - sala

Bardzo ładna sala, trochę ciemno, ale rozumiem sytuację.
Jeśli chodzi o "dekorację" za PM napewno musisz usunąć tą pomarańczową(?) zasłonę.

A stoliki okrągłe ale ja jestem nieobiektywna bo takie będę mieć i jestem w nich zakochana od czasu gdy pierwszy raz przy takich siedziałam na weselu.
Podłużne niestety przywodzą mi na myśl słynne bitwy o miejscówkę - z wesel sprzed kilku lat.

Cytat:

Kochana ja bede miała do ksiezniczki baleriny, mam 180cm, TZ 176 nie moge sobie pozwolic na nic wyzszego, z resztą na codzien chodze w płaskich i dziwnie bym sie czula na obcasie. nie zamierzam sie przejmowac, ma byc wygodnie

hehe w moim regionie rodzinnym też są praktykowane wesela w remizie, ale troche inaczej to juz wygląda, sale są odremontowane, eleganckie, duze, przestronne, jest catering, a ceny konkurencyjne byłam na takim jednym weselu i naprawde nie wyglądało to jak w starym tradycyjnym osp.
Ja też będę mieć baleriny albo malutki obcas i uważam, że księżniczka najłatwiej to ukryje.

U nas w regionie remizy nadal niestety wyglądają jak remizy sprzed 50 lat. A jak są odnowione to obowiązkowo płytki na podłodze, a tego nie chciałam.

My zaliczki
1000zł sala
400zł DJ
fotograf nic
kamerzysty nie mamy

Verunka - myślę że halki i nie ma tam koła.

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2013-05-25 o 15:36
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 15:35   #4581
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
szczerze... oczekuję poprostu żeby tu przyjechał i ze mną pobył...
Nie potrzebuję wyjść do restauracji, kwiatów i prezentów zdaję sobie sprawę że każdy grosz trzeba odkładać na wesele.
no właśnie i może dlatego został dłużej w pracy bo więcej zarobi?

a na jego przyjazd wypnij kabel od TV przygotuj jakąs kolację, winko i spędźcie miło czas
meczyk może sobie obejrzeć innym razem na necie

- Loesje
Stary 2013-05-25, 15:42   #4582
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
no właśnie i może dlatego został dłużej w pracy bo więcej zarobi?

a na jego przyjazd wypnij kabel od TV przygotuj jakąs kolację, winko i spędźcie miło czas
meczyk może sobie obejrzeć innym razem na necie
Taa.. Prędzej poszedł by do sąsiadów ten mecz obejrzeć, bo mecz ważniejszy :/
A u mnie nie ma warunków na kolacyjki itd

Nic, spadam bawić się w krawcową, bo rodzice sobie spodnie pokupowali i ktoś musi je skrócić

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-05-25, 15:43   #4583
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
ale może miał coś ważnego do zrobienia.. albo faktycznie szykuje Ci niespodziankę
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 15:44   #4584
karolinuuusia
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=ykXT9pTXGz8

prawdopodobnie przy tej piosence będziemy tańczyć walczyka, jak jej słucham aż mi się cieplutko na serduszku robi

Alicja

Stary 2013-05-25, 15:47   #4585
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem jaka u Was pogoda ale może wyjdźcie w takim razie z winem gdzieś do parku albo do lasu czy nad jezioro..gdziekolwiek

albo do jakiejś taniej knajpy nawet na głupie piwo lane za 5zł (ale tam z kolei pewnie będzie transmitowany meczyk )

- Loesje
Stary 2013-05-25, 15:50   #4586
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=ykXT9pTXGz8

prawdopodobnie przy tej piosence będziemy tańczyć walczyka, jak jej słucham aż mi się cieplutko na serduszku robi
tez mi sie podoba, ale ZT mówi ze zbyt majestatyczne

Stary 2013-05-25, 15:54   #4587
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja całe życie chciałam wysokiego ciemnego i mam :P

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Bardzo ładna sala, trochę ciemno, ale rozumiem sytuację.
Jeśli chodzi o "dekorację" za PM napewno musisz usunąć tą pomarańczową(?) zasłonę.
Tak pisałam po co dekoratorki na salę , a wyjdzie że sama jakąś wynajmę

Chcę coś prostego, eleganckiego. A w sumie może wystarczy to zdjąć (bo z tyłu chyba zwykła ściana jest), powiesić np.:literki albo i nic i styka :P A na stole świece i kwiaty.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:

Nic, spadam bawić się w krawcową, bo rodzice sobie spodnie pokupowali i ktoś musi je skrócić
A nie możecie po meczu posiedzieć razem
Stary 2013-05-25, 15:55   #4588
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
oo jo tyż sie wreszcie doczekałam takiego

zawsze chciałam wysokiego bruneta a trafiali mi się niscy faceci mojego wzrostu

na początku jak się całowałam z TZ to mnie szyja bolała bom nieprzyzwyczajona była

- Loesje
Stary 2013-05-25, 15:56   #4589
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
tez mi sie podoba, ale ZT mówi ze zbyt majestatyczne
mój na wszystko się zgadza, powiedział, że chce tego co ja

Alicja

Stary 2013-05-25, 15:57   #4590
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:

Tak pisałam po co dekoratorki na salę , a wyjdzie że sama jakąś wynajmę

Chcę coś prostego, eleganckiego. A w sumie może wystarczy to zdjąć (bo z tyłu chyba zwykła ściana jest), powiesić np.:literki albo i nic i styka :P A na stole świece i kwiaty.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

A nie możecie po meczu posiedzieć razem
Ja jestem od 4tej na nogach cały tydzień, dziś też. Nie dam rady...

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości