|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
|
|
|
#4562 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Dzięki dziewczyny, że podałyście te linki p kwasach i filtrach - co prawda obu używam od kilku lat, ale paru nowych rzeczy się dowiedziałam
Cytat:
|
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sala wcześniejsza 200zł, tą którą będziemy mieć po zmianie 1000zł Kamerzysta 200zł Fotografa mamy koleżankę mojej siostry więc zaliczki nie wpłacamy.
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
zabieg na twarz jak i na dłonie super
Mama strasznie zadowolona ))a teraz bede jeść truskawki które mi dzisiaj tatuś kupi pachną super bo już polskie xD
|
#4565 |
|
Wtajemniczenie
|
mmmm... truskawki <3 Ja jeszcze poczekam na moje z ogródka już się zawiązały
).
|
|
#4566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wstążka koniecznie do wymiany, bo całość się zlewa i jest bez wyrazu Cytat:
Mierzyłam buty w Clarksie. Fakt, trochę kosztują, ale czuję jakbym nie miała nic na stopach, a stopy trzymała na wiosennej zielonej trawce ![]() Także myślę, że w tak dobrych butach przetrwam całe wesele. My płaciliśmy 2000 zaliczki za salę, 200zł za DJa, a za fotografa nic
|
|||
|
|
|
#4567 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zaproszenia śliczne wybralaś nie zastanawiaj sie![]() my moze dzisiaj zaczniemy nasze projektowac Cytat:
Cytat:
ta ramka z motylami bylaby super, bo moznaby potraktowac ją jako księgę życzen, goscie mogliby sie podpisywac, ale my chcemy drzewo z odciskami - załącznik i poza tym motyl nie jest zadnym motywem przewodnim:p za słodko by mi było, ale piekna inspiracja dziekuje![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
byłam na takim jednym weselu i naprawde nie wyglądało to jak w starym tradycyjnym osp.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my za zaliczki: 200zł zespół 1.000 sala i tyle foto nie płacimy kameruna nie chcemy
"A ja bez ciebie jak wiadro bez wody, jak śliwka bez pestki, bez poręczy schody" Edytowane przez Verunka Czas edycji: 2013-05-25 o 16:11 |
||||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła na TŻ-ta! Obiecał że nie zostanie a został! Mamy rocznicę, a ten zamiast do mnie przyjechać, to se został w pracy dłużej. Miał być do 16, a teraz nie wiem kiedy przyjedzie!
Czasem nie można na niego liczyć |
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A długo byliście razem przed rozstaniem? na długo się rozeszliście? wiem, ciekawska jestem ![]() Mam zdjęcia sali, ale kiepskie. Aparat do dupy i pogoda też nie lepsza Sala oczywiście nie ogarnięta, więc nie myślcie, że te stoły to tak będą stały albo wiadra na podłodze ![]() 1 i 2 - sala 3 - palarnia/jakieś miejsce do wypoczynku 4 - jedna z łazienek (3 kabiny w każdej) 5 - świeczniki (przykładowe, akurat stały) 6 - sala + w tle za tż okropna ozdoba za stołem Młodych (muszę czymś to zakryć )Teraz czeka nas dyskusja: - co wymyślić na to paskudztwo za PM na pewno chcę coś w jasnych kolorach, biel, krem ![]() - stoły podłużne czy okrągłe (tż chce podłużne) |
|
|
|
|
#4570 |
|
Wtajemniczenie
|
a może szykuje jakąś niespodziankę? (chyba, że to nie ten 'typ'
)moooniaaaa Śliczne te świeczniki! Stylowe. Aż chciałabym takie w domu ).Macie jakieś konkretne pomysły za te ozdoby za PM? Najczęściej to widuję biały materiał ułożony w serca a w środku obraz Matki Bożej... Co do stołów okrągłych: moim zdaniem fajne rozwiązanie w przypadku gdy dane towarzystwo skupia się w grupkach. Nikt nie siedzi na rogu . Z drugiej strony podłużne stoły tworzą taką jedność (rozumianą także przenośnie: połączenie dwóch rodzin) jeżeli będą wszystkie złączone ze sobą oczywiście. Nic nie szkodzi możesz pytać pół roku byliśmy ze sobą (śmiejemy się do dziś, że szczenięcy wiek ). Do rozstania przyczynił się nasz wspólny znajomy niestety... Przerwa na prawie 4lata, choć ciągle byliśmy w kontakcie i wypytywaliśmy znajomych o siebie nawzajem.
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-05-25 o 16:26 |
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rycz, nie jedna rocznica przed Wami! |
|
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Jedyną niespodziankę jaką dla mnie przygotował, przez te prawie 6 lat, to było rok temu - nasze zaręczyny. Nie zdarzyło się nigdy więcej...
|
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się wydaję że może wpaść znienacka
![]() mój TŻ na 2 rocznicę naszą wyszedł rano normalnie do pracy, a ja sobie jeszcze drzemałam w łóżeczku ![]() za jakąś godzinkę zadzwonił dzwonek do drzwi, nie chciało mi się wstawać, bo nikogo nie spodziewałam się, za chwile wchodzi TŻ do pokoju z bukietem kwiatów, szampanem i prezencikiem ( seksowna bielizna to była ) byłam po prostu wniebowzięta, kochany jest
|
#4574 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie smutaj moze niedługo wpadnieCytat:
Jak myslicie, ta kiecka jest na kole, czy na warstwowych halkach? https://www.youtube.com/watch?v=WHJ3TifjAks bo genialnie sie układa w tancu!! |
|||
|
|
|
#4575 | |
|
Wtajemniczenie
|
króliczek...
nie każdy facet napawa romantyzmem i pomysłami jak zaskoczyć swoją kobietę ![]() to też zależy czego TY oczekujesz od związku. Czy potrzebujesz tego aby Cię facet nosił przy wszystkich na rękach i zaskakiwał kwiatami przy każdej nadarzającej się okazji, czy też nie ![]() my w marcu mieliśmy naszą 4tą rocznicę związku, a jej nie obchodzilismy. ostatnio ciągle się mijamy. nie jest mi z tego powodu przykro. bo razem będziemy całe życie. a taką 'rocznicę' czy swiętowanie możemy zrobić zawsze, kiedy tylko będziemy mieli na to ochotę, a nie tylko w ten jeden jedyny dzień ![]() uszka do góry ![]() Cytat:
![]() nie no, moniaa musze przyznać, że Twój TŻ to taki mój typ też
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-05-25 o 16:31 |
|
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo mi ![]() Pewnie, że przystojny, brzydkiego bym nie brała na męża
|
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie potrzebuję wyjść do restauracji, kwiatów i prezentów zdaję sobie sprawę że każdy grosz trzeba odkładać na wesele.
|
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o "dekorację" za PM napewno musisz usunąć tą pomarańczową(?) zasłonę. A stoliki okrągłe ale ja jestem nieobiektywna bo takie będę mieć i jestem w nich zakochana od czasu gdy pierwszy raz przy takich siedziałam na weselu. Podłużne niestety przywodzą mi na myśl słynne bitwy o miejscówkę - z wesel sprzed kilku lat. Cytat:
U nas w regionie remizy nadal niestety wyglądają jak remizy sprzed 50 lat. A jak są odnowione to obowiązkowo płytki na podłodze, a tego nie chciałam. My zaliczki 1000zł sala 400zł DJ fotograf nic kamerzysty nie mamy Verunka - myślę że halki i nie ma tam koła.
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2013-05-25 o 16:36 |
||
|
|
|
#4581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a na jego przyjazd wypnij kabel od TV przygotuj jakąs kolację, winko i spędźcie miło czas ![]() meczyk może sobie obejrzeć innym razem na necie
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie nie ma warunków na kolacyjki itd Nic, spadam bawić się w krawcową, bo rodzice sobie spodnie pokupowali i ktoś musi je skrócić
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ykXT9pTXGz8
prawdopodobnie przy tej piosence będziemy tańczyć walczyka, jak jej słucham aż mi się cieplutko na serduszku robi
|
#4585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo do lasu czy nad jezioro..gdziekolwiek ![]() albo do jakiejś taniej knajpy nawet na głupie piwo lane za 5zł (ale tam z kolei pewnie będzie transmitowany meczyk )
|
|
|
#4586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę coś prostego, eleganckiego. A w sumie może wystarczy to zdjąć (bo z tyłu chyba zwykła ściana jest), powiesić np.:literki albo i nic i styka :P A na stole świece i kwiaty. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4588 |
|
Wtajemniczenie
|
oo jo tyż sie wreszcie doczekałam takiego
![]() zawsze chciałam wysokiego bruneta a trafiali mi się niscy faceci mojego wzrostu ![]() na początku jak się całowałam z TZ to mnie szyja bolała bom nieprzyzwyczajona była
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
mój na wszystko się zgadza, powiedział, że chce tego co ja
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

oni są z podlasia? bo regionalne zespoły i dj-ów mam w małym palcu,tak przynajmniej myślałam :P

a do zdjęcia nie uśmiechałam się 

nie zastanawiaj sie
bo chyba często robisz po 12h?