Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 17:37   #1801
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Sama nie jestem w stanie stwierdzić co z tymi moimi oczami jest nie tak, ale jakoś tak źle widzę, jakby rozmazane i nie widzę szczegółów nawet z bliska, np maluję oczy tuszem na czuja bo niedowidzę, ale umiejętnośc pisania na klawiaturze mi została, więc się cieszę, że jako tako sobie radzę A forum też mi dużo daje bo przez długi czas byłam kompletnie odcięta od świata.

Niestety sama jeszcze nie chodzę, znaczy ja to wstaję i idę, ale teściowa i mąż mi nie pozwalają samej chodzić bo bardzo się boją, że się przewrócę jak mi się zakręci w głowie. A te zawroty głowy to mam straszne, np nie mogę głowy w bok obrócić bo momentalnie helikopter, tak samo jak próbuję głowę delikatnie odchylić do tyłu. Naprawdę nic przyjemnego, ale muszę jakoś z tym żyć, narazie nawet po mieszkaniu muszę się poruszać z eskortą, czyli idę ja i za mną ktoś, kto w razie potrzeby jest przygotowany żeby mnie łapać. Jest to dla mnie uciążliwe, ale nie mam innego wyjścia z tymi zawrotami głowy. Ogólnie to nawet zwykła kąpiel pod prysznicem to dla mnie tak męczące i wycięczające zajęcie, że mój mąz zawsze asystuje podaje potrzebne kosmetyki i mnie później z tego prysznica eskortuje.

Tak dziewczyny to prawda, mam wspaniałą teściową, i również teścia. Teściowa zaprosiła nas do swojego domu po wyjściu ze szpitala i powiedziała, że ona będzie się mną opiekować i teraz wstajemy codziennie śniadanie uszykowane, herbatkę podaje, obiady gotuje lekkostrawne z myślą o mnie, ciasta piecze. Jak TŻ nie ma to cały czas do mnie zagląda, pilnuje godzin posiłków i mi przygotowuje jedzenie podaje pod nos, zabiera na dwór, proponuje rózne rozrywki, abym sama nie siedziała. Przywozi mi smakołyki i colę z zakupów. Na prawdę kobieta wspaniała i tyle serca ile wkłada w kontakty ze mną i jak się troszczy to jest niesamowite i jestem bardzo wdzięczna.
Teściu tak samo świetny człowiek, sam zaproponował, że pomoże nam w malowaniu i teraz jeździ z TŻ i całymi dniami remontuje nam mieszkanie, wcześniej był z TŻ w ikei po mebelki i również dużo pomógł.
Napisałam elaborat, ale naprawdę to są wspaniali ludzie i jestem ogromnie wdzięczna, że w tak trudnej dla mnie sytuacji mam na kogo liczyć.

Cudna modelka Gratulacje pięknej damy i sukienusia też świetna
Ewusia a może w ramach podziękowań za opiekę, kupcie jej blet do kina na jakiś fajny film albo do restauracji niech pójdzie z os. towarzysząca(tesciem) może by się ucieszyła?

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Zanim nadrobie, musze sie pochwalic moja sliczna coreczka (notabene, w sukienusi za 8 zeta )
ale pięknie w tej bieli wygląda!

MALINKA!!!! Sto lat spełnienia marzeń, upragnionego , leciutkiego =bezbolesnego porodu i zdrówka!!!!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 17:44   #1802
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

u mnie sobota pracowita.
rano byłam w pracy, a po powrocie zaczęłam prasowanie kolejnej tury ubranek.
i muszę powiedzieć, że SKOŃCZYŁAM.
wszystko poprasowane, poskładane rozmiarami i fasonem.
odłożyłam też ubranka do szpitala, ale ciągle się zastanawiam czy mi starczy.
za pracowitosc! Domi, czy ty masz jakas oficjalna liste szpitalna ze swojego szpitala czy sama szykujesz to, co uwazasz za sluszne?
jakierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 17:46   #1803
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
za pracowitosc! Domi, czy ty masz jakas oficjalna liste szpitalna ze swojego szpitala czy sama szykujesz to, co uwazasz za sluszne?
na tej stronie szpitala mam liste:
http://www.dvh.nhs.uk/services/a-to-...ring-with-you/

ale dostalam rowniez na szkole rodzenia cos:
http://mama-w-uk.blogspot.co.uk/p/torba-do-szpi.html

gdzie Ty rodzisz? w ktorym szpitalu?
poszukac Ci Twojej listy?

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 17:49   #1804
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
na tej stronie szpitala mam liste:
http://www.dvh.nhs.uk/services/a-to-...ring-with-you/

ale dostalam rowniez na szkole rodzenia cos:
http://mama-w-uk.blogspot.co.uk/p/torba-do-szpi.html

gdzie Ty rodzisz? w ktorym szpitalu?
poszukac Ci Twojej listy?
Ja rodze w Royal Derby Hospital. Szukalam na ich stronbie, ale nie znalazlam. Byc moze zle szukalam. Dzieki za linki, przejrze sobie
Stary 2013-05-25, 17:49   #1805
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Jakierka nom koniecznie bo to to jakiś kosmos normalnie.
Dobra spadam się uczyć może zostanę specem od prawa pracy i ubezpieczeń społecznych
Miłego popołudnia
Stary 2013-05-25, 17:56   #1806
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Jakierka patrze właśnie na stronę tego szpitala i maternity unit, też nie umiem listy znaleźć.
napisali tylko, że możesz dwie torby wziać, jedną dla dziecka i jedną dla siebie i 2 osoby mogą ci towarzyszyc.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 17:58   #1807
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Jakierka patrze właśnie na stronę tego szpitala i maternity unit, też nie umiem listy znaleźć.
napisali tylko, że możesz dwie torby wziać, jedną dla dziecka i jedną dla siebie i 2 osoby mogą ci towarzyszyc.
Podejrzewam, ze dowiem sie co i jak od poloznej lub w szkole rodzenia juz blizej porodu. Listy od ciebie przejzane i zapisane
Stary 2013-05-25, 18:02   #1808
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Teso, masz racje, sukienusia jest na 128 cm, a kopytko ma to moje dziecko jak do pierwszej komunii - 32
Ale Izia byla podobnie wysoka, a teraz wcale nie wystaje
Ja zawsze w klasie najwyzsza do 12 roku zycia, a potem jak stanelam ze wzrostem, to do dzis nie ruszylam jeszcze
he he no rzeczywiście Lala jest bardzo wysoka, a nr syrki
mój nosi ciuchy na 116, a spodnie i tak przydługie, a nogę ma 29 he he
a najlepsze że w poprzednim przedszkolu był najwyższy w grupie, w tym jest dużo dzieci wyższych

w sumie to ja do zerówki byłam najwyższa w klasie, a zawsze się śmieję, że potem zaczęłam palić i ostatecznie stanęłam na wzroście 164

przed chwilą skosiłam ogródek podlałam wszystkie kwiatki, posadziłam nowe, zabrałam się tez na koszenie rowu ale nie dałam rady... za wysokie już chwaściory urosły i kuźwa jak zwykle tylko mnie drażni syf i zarośnięty rów nikt nawet palcem nie kiwnie

przyjechał w końcu TZ, będzie mi woził ziemię do moich grządek więc może jeszcze dzisiaj cyknę Wam fotkę mojego dzieła

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-05-25 o 18:05
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 18:24   #1809
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Malinka, wszystkiego dobrego! lekkiego porodu

wróciliśmy z rynku, teściowej kupiliśmy dwie książki na dzień matki, a mojej mamie srebrne kolczyki. Niedługo wstawie Wam fajne foty :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 18:28   #1810
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Ewusia a może w ramach podziękowań za opiekę, kupcie jej blet do kina na jakiś fajny film albo do restauracji niech pójdzie z os. towarzysząca(tesciem) może by się ucieszyła?
Świetny pomysł, przedstawię TŻ jak tylko wróci z wyprawy i będziemy myśleć jakby to zorganizować bo teściowa to ogólnie też jest bardzo zajęta kobieta - prowadzi zakład produkcji obuwia, w tygodniu opiekuje się 2 letnią Zosią podczas gdy siostra TŻ jest w pracy, dodatkowo ma mnie na głowie, w przyszły weekend idą na wesele więc może być problem z wybraniem terminu tego kina. Najbliższe kino jest w Częstochowie czyli 45km stąd więc musiałaby mieć trochę czasu na taką wyprawę, ale może uda się zorganizować. Będziemy myśleć

A ja wlasnie wróciłam z kuchni bo dostałam budyń na podwieczorek i teraz będę sobie odpoczywać do 20stej do kolacji

Rozmawiałam z TŻ i pokój Tymusia już pomalowany na gotowo, przedpokój narazie 1 warstwa więc jeszcze trochę czasu zejdzie, a łazienki jeszcze nie zaczeli malować więc raczej dzis nie zdążą skończyć tego malowania i potrzebna będzie jeszcze jedna ekspedycja

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 18:44   #1811
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Świetny pomysł, przedstawię TŻ jak tylko wróci z wyprawy i będziemy myśleć jakby to zorganizować bo teściowa to ogólnie też jest bardzo zajęta kobieta - prowadzi zakład produkcji obuwia, w tygodniu opiekuje się 2 letnią Zosią podczas gdy siostra TŻ jest w pracy, dodatkowo ma mnie na głowie, w przyszły weekend idą na wesele więc może być problem z wybraniem terminu tego kina. Najbliższe kino jest w Częstochowie czyli 45km stąd więc musiałaby mieć trochę czasu na taką wyprawę, ale może uda się zorganizować. Będziemy myśleć

podziwiam zatem Twoją teściówkę
Wygląda na to, że pewnie może będzie marudzić, że nie ma czasu na jakieś kino czy coś, ale pewnie jak taka zaganiana to nawet nie była dawno
może się ucieszy jak cos pokombinujecie...co prawda kawałęczek macie do tego kina...

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

a to moja nuta na dziś

http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI

28.07.2013r.
Stary 2013-05-25, 18:45   #1812
fiazo
Zakorzenienie

miałam dziś się uczyć ... a jeszcze nic nie zajrzałam
oleje chyba część zaliczeń żeby tylko 3 dostać i tyle bo nie mam siły
skupię się tylko na 2 egzaminach i tyle

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 18:46   #1813
malaczarnakejt
Zakorzenienie

a propos wczorajszego kuszenia pepsi i colą :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4682.jpg (59,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4672.jpg (67,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (52,2 KB, 46 załadowań)

Filipiśko

Stary 2013-05-25, 19:04   #1814
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
miałam dziś się uczyć ... a jeszcze nic nie zajrzałam
oleje chyba część zaliczeń żeby tylko 3 dostać i tyle bo nie mam siły
skupię się tylko na 2 egzaminach i tyle
nie olewaj, zakuwaj

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Widziałam już w TV te pepsi z imionami, gdzies je dorwała? fajnie by było taką sesyjkę machnąć
PS. Ale Ty łądnei wyglądasz!!! ciąża Ci słuuży!

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-05-25 o 19:06
Stary 2013-05-25, 19:05   #1815
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
nie olewaj, zakuwaj

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Widziałam już w TV te pepsi z imionami, gdzies je dorwała? fajnie by było taką sesyjkę machnąć
W Krakowie w galerii był punkt, gdzie pisalo się swój napis, a oni drukowali i naklejali

Filipiśko

Stary 2013-05-25, 19:10   #1816
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
W Krakowie w galerii był punkt, gdzie pisalo się swój napis, a oni drukowali i naklejali

uuu myślałąm, ze są ogólnodostępne z różnymi napisami:/

28.07.2013r.
Stary 2013-05-25, 19:12   #1817
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V

Cytat:
uuu myślałąm, ze są ogólnodostępne z różnymi napisami:/
Bo są dostępne, nie tylko imiona, ale tu można było bardziej wymyslne ;-) mój mąż zrobił sobie firmowa ;-)

Filipiśko

Stary 2013-05-25, 19:25   #1818
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super!
Madi ma rację - ślicznie wyglądasz, bardzo ciąża Ci służy

Ja ogarnęłam chatkę powoli jak stara babcia
Wykąpałam się, wymyłam włoski, nałożyłam maseczkę i chyba zaraz pójdę jakiś serial pooglądać
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:31   #1819
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie

Cytat:
Bo są dostępne, nie tylko imiona, ale tu można było bardziej wymyslne ;-) mój mąż zrobił sobie firmowa ;-)

Kejt teraz zimno jest w Kraku pewnie, ale jak Wam się będzie chciało i będziecie w centrum to podjedźcie sobie na ul. Starowiślną na lody polecam

28.07.2013r.
Stary 2013-05-25, 19:41   #1820
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Ekstra pomysl na fotki i wspaniale wygladasz !!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:43   #1821
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Dziękuje Kochane skoro tak kwitne, to ja nie chcę rodzić :-P

Filipiśko

Stary 2013-05-25, 19:44   #1822
Oliath
Zakorzenienie

U mnie tez powolutku do przodu - pranie zdjete/powieszone, chatka tak sobie jak zwykle w weekend (za duzo balaganiarzy, jedno ogarne i juz gdzie indziej slady destrukcyjnej dzialalnosci widac ), mebelki duzy postep. Jeszcze Lale ogarnac w lazience i troszke poprasowac przy Supernatural moze
Kubulek
Stary 2013-05-25, 19:51   #1823
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
dzisiaj znajoma mojej siostry urodziła .... miała być dziewczynka a urodził się chłopiec!!!!!!!
rodzice w szoku dobrze że nic prawie nie kupowali dla dziecka zostawili to na po urodzeniu....

o jej ... u mnie juz dwa razy widać było jajeczka i siusiaczka, nawet widziałam, że jądra zeszły do moszny już, więc mysle, ze nie odleci sobie ptaszysko

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Nie wiem czy wiecie, ale zmieniły się zasady tej karty rossnę z rossmana i ciężarówki też mogą już zbierać punkty. Trzeba tylko na stronie zaznaczyć opcję mamusia oczekująca czy jakoś tak
Neni koperek bleee nie lubię mój pies wcina trawę, ale to normalne

Dodałam fotkę do klubu z poczuciem humoru TŻta
dzięki Ci dobra kobieto za info o rossie

Cytat:
Idzia w tych sklepach co byliśmy nie było ani Darlandu an Jandrewa...same Klupsie i Dreweksy i Bajanex.

Spodobało nam się łóżeczko Bajanexu, z tym, że mieli tylko jeden typ..ale tak w miarę chyba najsolidniej było wykonane, Klupsie okleina odchodziła, tak, że co z tego że łądne jak takie jakies lipne były...

Szukam teraz gdzie można by je kupić, bo w tym sklepie jest, ale mają tylko kolor...biały transparentny i nie wiem czy ten kolor brac czy inny.
a znalazłaś gdzieś w necie to łóżeczko Bajanex? Ja nie mam zamiaru kupować Klupsia bo byłam u koleżanki, dziecko ma pół roku a łóżeczko jest w strasznym stanie - będą reklamować.

Cytat:

A ile kosztuje taka puszka?
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:53   #1824
Oliath
Zakorzenienie

Aukcja dla dziewuszki - dla tych z Was, ktorym brak jakichs okreslonych rzeczy i nie chca kupowac po calosci sliczne szmatki!!!:
http://allegro.pl/wybierz-co-chcesz-...257976594.html
Kubulek
Stary 2013-05-25, 19:55   #1825
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Kejt zgadzam się z Dziewczynami wyglądasz ślicznie a puszka super sprawa

Ja jestem dziś tak leniwa, że mi idzie ta nauka jak krew z nosa. A tak przy okazji często mam krwawienie z nosa niby normalne, ale Wy też tak macie?? Ja głównie wieczorem nie trwa długo, ale nieprzyjemne strasznie
Stary 2013-05-25, 19:56   #1826
sammi24
Zadomowienie

malinka STO LAT STO LAT!!!!wszystkiego najlepszego i przede wszystkim SUPER PORODU!
karolajn
super okazję upolowałaś
Ewusia witaj jesteś dzielną i silną kobietą, czytam i myślę sobie, a co tam te moje przypadłości, trzymam kciuki, żebyś prędko wracała do zdrowia
grabcze i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze no i mąż w sklepie wymiata
surka Twoja siostra ma ślicznego chłopca
misiaczka za 29 tc
enle ale masz dobrze z mamą, ja coraz częściej żałuję, że mam ją tak daleko
madi pisałaś dzisiaj o twardnieniu brzucha, ja mam tak cały czas od 3(?) miesięcy zresztą surka napisała, że ma tak od 18 tc, ja od 17 się z tym bujam i też szpital zaliczyłam teraz to mi się wydaje, że na takim etapie to ma prawo się dziać. Zauważyłam, że mam dni lepsze i gorsze pod tym względem. Trochę stresu czy niewyspanie i jest gorzej. Trzymam kciuki i wręcz jestem pewna, że będzie ok, a macica ma okres silnie ćwiczebny
elaine my mamom składamy życzenia jutro, a prezenty dajemy w środę jak pojedziemy na długo weekend się wczasować tzn moja mama dostanie jutro tak naprawdę, bo brat w naszym imieniu da jej bukiet kwiatów, czekoladki i będzie miała ekstra wizytę u fryzjera albo kosmetyczki (ma się umówić, a my z rodzeństwem zapłacimy). Teściowa dostanie to samo i fajny leżaczek - jesli chodzi o wzór, bajery to ja uważam, że klasyka zawsze broni się sama, mnie się bardzo podoba, no i najważniejsze, że spełnia wasze oczekiwania
My kupiliśmy leżaczek do 9 kg więc pewnie mały w nim nie poleży długo, jak dociągnie do pół roku będę zadowolona
Oliath sliczna córa no i sukienusia of kors
Niunia ale numer z tym dzieckiem
Neni niech kot wcina koper, będzie mu ładnie z pyszczka pachnieć
dotkaaa zaraz lecę na majówki-czercówki czytać
jakierka
czekamy na zdjęcia
Ghia no właśnie ja też za takimi pierdółkami do wózka czy fotelika się rozglądałam i też jestem zaskoczona, że np 3 plastikowe grzechotki na łańcuszku potrafią tyle kosztować
domciatko za skończoną robotę
teso Ty to będziesz chyba naszą "ogródkową"
malaczarnakejt pierwsze słowo Waszego bejbika "Cola"

Jeśli chodzi o florę bakteryjną - ja co jakiś czas zasilam ją Lacibios Femina tylko strasznie to drogie, ale baaardzo dobre
Ja póki co porodu się nie boję, bardziej ciekawa jestem co i jak
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:57   #1827
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

A ile kosztuje taka puszka?
Darmo pomijając ponad godzinę stania:-P
przegielam z chodzeniem, brzuch mnie szczypie :-\

Filipiśko

Stary 2013-05-25, 19:59   #1828
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
nie olewaj, zakuwaj[COLOR="Silver"]
6 przedmiotów trochę cieżko ogarnąć

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:02   #1829
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

a znalazłaś gdzieś w necie to łóżeczko Bajanex? Ja nie mam zamiaru kupować Klupsia bo byłam u koleżanki, dziecko ma pół roku a łóżeczko jest w strasznym stanie - będą reklamować.

?
mąż ma poszukać, na razie 1 sklep znalazł ...ale któraś dziewczyna mówiła o nim tylko nie pamiętam która....
Ale jak mówię, dobrze było zrobione stabilne, i te poziomy były na wkręty a nie na haczykach tylko.Szuflada miała nakładkę a niektóre nie miały.
Ja się trochę napaliłam

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Aukcja dla dziewuszki - dla tych z Was, ktorym brak jakichs okreslonych rzeczy i nie chca kupowac po calosci sliczne szmatki!!!:
http://allegro.pl/wybierz-co-chcesz-...257976594.html
jakie piękne...Oliath mam nadz, ze pamiętasz o nas chłopczykowych mamach też by się taka aukcja przydała ta jest super i jakie piękne i tanutkie ciuszynki!

28.07.2013r.
Stary 2013-05-25, 20:02   #1830
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

No i mi się coli zachciało a tak dobrze się trzymałam ale nie mam w domu a TŻ poszedł do kolegi na mecz więc nie ma szans
Soku się napiję

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości