|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
Cytat:
MALINKA!!!! Sto lat spełnienia marzeń, upragnionego , leciutkiego =bezbolesnego porodu i zdrówka!!!! |
||
|
|
|
#1802 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
za pracowitosc! Domi, czy ty masz jakas oficjalna liste szpitalna ze swojego szpitala czy sama szykujesz to, co uwazasz za sluszne?
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.dvh.nhs.uk/services/a-to-...ring-with-you/ ale dostalam rowniez na szkole rodzenia cos: http://mama-w-uk.blogspot.co.uk/p/torba-do-szpi.html gdzie Ty rodzisz? w ktorym szpitalu? poszukac Ci Twojej listy? |
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Jakierka nom koniecznie bo to to jakiś kosmos normalnie.
Dobra spadam się uczyć może zostanę specem od prawa pracy i ubezpieczeń społecznych Miłego popołudnia |
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Jakierka patrze właśnie na stronę tego szpitala i maternity unit, też nie umiem listy znaleźć.
napisali tylko, że możesz dwie torby wziać, jedną dla dziecka i jedną dla siebie i 2 osoby mogą ci towarzyszyc. |
|
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mój nosi ciuchy na 116, a spodnie i tak przydługie, a nogę ma 29 he hea najlepsze że w poprzednim przedszkolu był najwyższy w grupie, w tym jest dużo dzieci wyższych w sumie to ja do zerówki byłam najwyższa w klasie, a zawsze się śmieję, że potem zaczęłam palić i ostatecznie stanęłam na wzroście 164 przed chwilą skosiłam ogródek i kuźwa jak zwykle tylko mnie drażni syf i zarośnięty rów nikt nawet palcem nie kiwnie przyjechał w końcu TZ, będzie mi woził ziemię do moich grządek więc może jeszcze dzisiaj cyknę Wam fotkę mojego dzieła
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-05-25 o 18:05 |
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Malinka, wszystkiego dobrego! lekkiego porodu
![]() wróciliśmy z rynku, teściowej kupiliśmy dwie książki na dzień matki, a mojej mamie srebrne kolczyki. Niedługo wstawie Wam fajne foty :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja wlasnie wróciłam z kuchni bo dostałam budyń na podwieczorek i teraz będę sobie odpoczywać do 20stej do kolacji ![]() Rozmawiałam z TŻ i pokój Tymusia już pomalowany na gotowo,
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygląda na to, że pewnie może będzie marudzić, że nie ma czasu na jakieś kino czy coś, ale pewnie jak taka zaganiana to nawet nie była dawno może się ucieszy jak cos pokombinujecie...co prawda kawałęczek macie do tego kina... ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- a to moja nuta na dziś ![]() http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI |
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
miałam dziś się uczyć ... a jeszcze nic nie zajrzałam
oleje chyba część zaliczeń żeby tylko 3 dostać i tyle bo nie mam siły skupię się tylko na 2 egzaminach i tyle |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
a propos wczorajszego kuszenia pepsi i colą :P
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie olewaj, zakuwaj![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Widziałam już w TV te pepsi z imionami, gdzies je dorwała? fajnie by było taką sesyjkę machnąć![]() PS. Ale Ty łądnei wyglądasz!!! ciąża Ci słuuży! Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-05-25 o 19:06 |
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
uuu myślałąm, ze są ogólnodostępne z różnymi napisami:/
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Bo są dostępne, nie tylko imiona, ale tu można było bardziej wymyslne ;-) mój mąż zrobił sobie firmowa ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Ale super!
Madi ma rację - ślicznie wyglądasz, bardzo ciąża Ci służy Ja ogarnęłam chatkę powoli jak stara babcia ![]() Wykąpałam się, wymyłam włoski, nałożyłam maseczkę i chyba zaraz pójdę jakiś serial pooglądać
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
Cytat:
polecam
|
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Ekstra pomysl na fotki i wspaniale wygladasz
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Dziękuje Kochane
skoro tak kwitne, to ja nie chcę rodzić :-PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez powolutku do przodu - pranie zdjete/powieszone, chatka tak sobie jak zwykle w weekend (za duzo balaganiarzy, jedno ogarne i juz gdzie indziej slady destrukcyjnej dzialalnosci widac
), mebelki duzy postep. Jeszcze Lale ogarnac w lazience i troszke poprasowac przy Supernatural moze
|
#1823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jej ... u mnie juz dwa razy widać było jajeczka i siusiaczka, nawet widziałam, że jądra zeszły do moszny już, więc mysle, ze nie odleci sobie ptaszysko Cytat:
Cytat:
A ile kosztuje taka puszka? |
|||
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Aukcja dla dziewuszki - dla tych z Was, ktorym brak jakichs okreslonych rzeczy i nie chca kupowac po calosci
sliczne szmatki!!!:http://allegro.pl/wybierz-co-chcesz-...257976594.html
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Kejt zgadzam się z Dziewczynami wyglądasz ślicznie
a puszka super sprawa Ja jestem dziś tak leniwa, że mi idzie ta nauka jak krew z nosa. A tak przy okazji często mam krwawienie z nosa niby normalne, ale Wy też tak macie?? Ja głównie wieczorem nie trwa długo, ale nieprzyjemne strasznie |
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
malinka STO LAT STO LAT!!!!wszystkiego najlepszego i przede wszystkim SUPER PORODU!
![]() ![]() ![]() karolajn super okazję upolowałaś Ewusia witaj grabcze surka Twoja siostra ma ślicznego chłopca misiaczka za 29 tc ![]() enle ale masz dobrze z mamą, ja coraz częściej żałuję, że mam ją tak daleko ![]() madi pisałaś dzisiaj o twardnieniu brzucha, ja mam tak cały czas od 3(?) miesięcy teraz to mi się wydaje, że na takim etapie to ma prawo się dziać. Zauważyłam, że mam dni lepsze i gorsze pod tym względem. Trochę stresu czy niewyspanie i jest gorzej. Trzymam kciuki i wręcz jestem pewna, że będzie ok, a macica ma okres silnie ćwiczebny elaine my mamom składamy życzenia jutro, a prezenty dajemy w środę jak pojedziemy na długo weekend się wczasować tzn moja mama dostanie jutro tak naprawdę, bo brat w naszym imieniu da jej bukiet kwiatów, czekoladki i będzie miała ekstra wizytę u fryzjera albo kosmetyczki (ma się umówić, a my z rodzeństwem zapłacimy). Teściowa dostanie to samo ![]() My kupiliśmy leżaczek do 9 kg więc pewnie mały w nim nie poleży długo, jak dociągnie do pół roku będę zadowolona ![]() Oliath sliczna córa ![]() Niunia ale numer z tym dzieckiem Neni niech kot wcina koper, będzie mu ładnie z pyszczka pachnieć ![]() dotkaaa zaraz lecę na majówki-czercówki czytać jakierka czekamy na zdjęcia ![]() Ghia no właśnie ja też za takimi pierdółkami do wózka czy fotelika się rozglądałam i też jestem zaskoczona, że np 3 plastikowe grzechotki na łańcuszku potrafią tyle kosztować ![]() domciatko za skończoną robotę ![]() teso Ty to będziesz chyba naszą "ogródkową" ![]() malaczarnakejt pierwsze słowo Waszego bejbika "Cola" Jeśli chodzi o florę bakteryjną - ja co jakiś czas zasilam ją Lacibios Femina tylko strasznie to drogie, ale baaardzo dobre Ja póki co porodu się nie boję, bardziej ciekawa jestem co i jak
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Darmo
pomijając ponad godzinę stania:-P przegielam z chodzeniem, brzuch mnie szczypie :-\ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak mówię, dobrze było zrobione stabilne, i te poziomy były na wkręty a nie na haczykach tylko.Szuflada miała nakładkę a niektóre nie miały. Ja się trochę napaliłam ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
też by się taka aukcja przydała ta jest super i jakie piękne i tanutkie ciuszynki!
|
||
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
No i mi się coli zachciało a tak dobrze się trzymałam
Soku się napiję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

A forum też mi dużo daje bo przez długi czas byłam kompletnie odcięta od świata.
)
za pracowitosc! Domi, czy ty masz jakas oficjalna liste szpitalna ze swojego szpitala czy sama szykujesz to, co uwazasz za sluszne?

i kuźwa jak zwykle tylko mnie drażni syf i zarośnięty rów nikt nawet palcem nie kiwnie
i teraz będę sobie odpoczywać do 20stej do kolacji 

niby normalne, ale Wy też tak macie?? Ja głównie wieczorem