|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
pożądam fartuszka kuchennego
http://sklep.kokomero.pl/fartuszek-kuchenny-413.html
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Przesył od sprzedawcy do sie bier na siebie bo i tak do dziewczyn trzeba wyslać, więc dojdzie im przesyłka, a pojemniczki na siku fajne ok 50 groszy w aptece ;-)2. Dokupilam jeszcze 3 lakiery z wibo i tusz ktory ma niby dawać efekt sztucznych rzęs //www.google.pl/search?q=wibo+efekt+sztuc znych+rz%C4%99s&tbm=isch& tbo=u&source=univ&sa=X&ei =JZSgUfrIOKSD4AS i kem pod oczy z Flos leku ze świetlikem i babką ![]() I chyba po niedzieli wezmę jeszcze z jeden na zapas, bo w sumie niecale 4 zl kosztował o ile dobrze pamietam... A kobietki poszalały...po kilka podkladów, pudrów, kilka kremów...
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-25 o 12:43 |
|
|
|
|
#4293 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. ![]() profesjonalnie życzę Ci sławy nawzajemnie :smok: niestety fajne są te kulki Teint Dore - tzn nie robią cudów i za drogie ale nie broncujo i so subtelne nei so złe kurczaki no żesz ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() przydałaby sie opieka psychologa
|
|
|
#4296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam biały Cytat:
tzn różnica jest tak subtelna, że nie ma strachu moja cera jednak woli bronz albo porcelanę niemniej nic strasznie rażącego się nie dzieje w moim odczuciu 01 i 03 najlepsze ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Murszafie - straszna historia - ile on ma lat? był juz w szpitalu? nei wyobrażam sobie co to za koszmar? a nikt na niego nie czyhał? nie ma jakiś problemów? natury dłużniczej czy jakiejś? u nas w miasteczku wyszły na jaw okropności właśnie na tle tego kto z kim się zadawał czym handlował itp i skończyło się niestety najgorzej jak mogło
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-25 o 12:54 |
||
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bez powodu można takowe kupić na allu a siuskowe pojemniki są duże, więc chyba czymś trza te kukli dopchać, bo się rozkruszą w transporcie ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- http://sklep.kokomero.pl/fartuszek-kuchenny-413.html kolejna próba http://sklep.kokomero.pl/fartuszek-kuchenny-413.html
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
watą dopchać ? |
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale trochę z ceny bym zdjęła no dobra to zapuszczam sondę ![]() czy som chętne na smocze kulki w opakowaniu zastępczym - siuśkowym, dopchanym watą/wacikami sterylnymi z apteki?
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie jam chętna na złoto
|
|
|
|
|
#4301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko bez niej nie mozna decyzji zmienić chyba... Ma kroś tel do Spoo? ![]() Cytat:
To że wisza na All, nie znaczy że ktoś kupi ![]() A puszkę bierze Spoo, przeca nie karzę jej doplacać za kawałek blachy ![]() No raz ktoś wezmie puchę, drugi raz ktoś inny i każdy zadowolony ;-) 2. Wacikami/platkami trzeba dopchać delikatnie |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4302 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wiekszosc jest w tekturowej "puszcze"
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4304 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jeszcze w temacie meteorów- mam 1/3 pudła i mi chyba starczy na 1000 lat
![]() , wiec uwazam ze koncepcja dzielenia jest jak najbardziej słuszna
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4306 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mama pytanie do faszynistek
![]() jakie są uznane marki galanterii skórzanej? tylko nie piszcie ze np Hermes
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
W blasze bo to nowa dość limitowanka.
Te starsze były w kartonach, teraz zmienili na blachy. Te nowe co zastąpily kolekcje podstawową z 2010 i reszta jest już blaszana. Rejcz, Spo sie zgodzila na 03, teraz tylko gościu żeby nie wysłal i zamienil nam;-) ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Ok, napisałąm do pana @ z prośba o wymianę na 03. Telefonu nie odbiera, ale spróbuję jeszcze póżniej ;-) |
|
|
|
#4308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cudne są ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Fogle to Mursz aż niewyobrażalne... Oby się wszystko udało, a młody doszedł do siebie.
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No puste flakony chyba też sprzedają ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłam do ross po krem aa i się znowu skusiłam, na 3 lakiery, chusteczki do demakijażu, maseczki, chłodnobrązowy cień i ośmiornicowe kolczyki ![]() jechać na Kult czy nie
|
|
#4311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ochnik bardzo popularyzowany i ma piękne rzeczy bo mi sie spodobały wszystkie na wystawie a dopiero potem przeczytałam szyld - Ochnik Cytat:
ale od porcelany to jest i tak 01 więc chyba luz ![]() mulatkami nie zostaniecie od 03 a ja tymczasem spijam roiboos litrami i paczkami - bardzo mnie wzięło i bardzo mi pomaga na ten żołąd no i pachnie cały dom
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-25 o 18:05 |
||
|
|
|
#4312 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja maluję paznokcie jednym z nowych lakierów i myślę co by jeszcze kupić w Rossie
Chociaż ze mnie cienki bolek z lakierami, bo łącznie z odżywkami mam tylko 20 i może jakieś jeszcze dokupię I mam tylko 2 kolorowe błyszczyki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4313 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ]Cytat:
Jechać ![]() Cytat:
Przeciez nie mogłam zdecydować czy 02 czy 03 ![]() Tylko teraz tzrymać kciuki żeby gosciu ogarnął temat i zamienil nam odcienie. Narazie ani na @ nie odpisał ani tel nie odbiera ![]() 2. Pyszne sa te cherbaty |
||
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
mój kocur ma rodzinę mama dziś wyczaiła, że sprowadziła mu się kocica z maleńkim rudym kotkiem
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Al;e przyprowadziłam z roboty pielgrzymkę po zielone tusze wibo ![]() I lakiery wibowe ![]() Wezme sobie jeszcze kilka lakierow, tylko teraz w necie popatzrę które kolory konkretnie i pomyślę na spokojnie.... |
|
|
|
|
#4316 | |||||||
|
Panaroja
|
snad różanej białej cherbaty
Cytat:
Cytat:
2. 3.a jaki ten różowy ? ostry , pastelowy , pudrowy ? o , co dołożyli ? Cytat:
![]() Cytat:
2.ufff , moje od 7 czy 8 miesięcy na Royalu tylko Cytat:
ale fervex i tak syf i nie warto brać .2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.Murszafie - niech go rodzice po pierwsze wezmą natychmiast do szpitala na badania , czy w środku nie ma czegoś pouszkadzanego i koniecznie psycholog - sami sobie nie poradzą , i niech może zgłoszą na policję ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4317 |
|
BAN stały
|
W temacie meteorytów - fajnie, że są teraz w metalowych pudełkach.
Pamiętam swoje rozczarowanie, jak zobaczyłam to byle jakie kartonowe coś. Puder za 200 zł, a tu taka lipa. Dziś już w ogóle jest w opłakanym stanie, powycierane, podrapane... W ogóle jakoś rzadko sięgam po moje meteory.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Byłam dziś w Rossie i sklep pusty tylko przed regałami z kolorówka tłum nic nie kupiłam -inna rzecz że już wszystko przebrane , a poza tym koniec miesiąca i kasy ni mo ale tak na zdrowy rozum to niczego nie poczebuję
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4319 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() 2. Ja w ogóle uważam, że powinni byli go zabrać do szpitala zanim go umyli... I pokazać policji... Ale chyba o tym nie myśleli. Ogólnie policja cały czas nad sprawą pracuje... Też mi się wydaje, że bez tego sie nie obejdzie... Cytat:
Czysto teoretycznie złote dziecko -wesołe, radosne, świetnie się uczące, wysportowane, no sielanka... Ale wiadomo -rodzina zawsze wie najmniej... Straszne rzeczy się dzieją na świecie... Tymczasem ja dziś zostałam brutalnie wyrwana ze sklepu wędkarskiego, w którym to robiłam zdjęcia robalom... Wezwali mnie na uniwerek, gdzie spędziłam 4 godziny na zebraniu, na którym koleś jakiś ciągle się w "Rejs" bawił... "Wyłońmy 5-7 członków zarządu" na co on "ale najpierw musimy ustalić, jaką metodą będziemy głosować, a potem ustalić w trakcie głosowania, ilu ich chcemy wyłonić.." I tak w kółko... W końcu go wyprosili, bo blokował skutecznie wszystko... No i w dzikim pędzie przez to kończyłam tort, a w jeszcze dzikszym robiłam mu zdjęcia, więc są do doopy...
|
|
#4320 |
|
Piers do przodu
|
Mursz tort super
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

chociaż w sumie
Przesył od sprzedawcy do sie bier na siebie bo i tak do dziewczyn trzeba wyslać, więc dojdzie im przesyłka, a pojemniczki na siku fajne ok 50 groszy w aptece ;-)

- tzn nie robią cudów i za drogie ale nie broncujo i so subtelne 

straszna historia - ile on ma lat? był juz w szpitalu? nei wyobrażam sobie co to za koszmar? a nikt na niego nie czyhał? nie ma jakiś problemów? natury dłużniczej czy jakiejś? u nas w miasteczku wyszły na jaw okropności właśnie na tle tego kto z kim się zadawał czym handlował itp i skończyło się niestety najgorzej jak mogło