|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Dziewczyny, czy wiecie gdzie w Krakowie znajdę masażer do skóry głowy? Albo znacie sklepy online z masażerami i kosmetykami? Bo znalazłam masażery w sklepach online, ale nie oferują poza tym nic ciekawego co by się opłacało kupić, skoro za przesyłkę trzeba płacić i jest droższa od masażera
|
|
|
|
#4442 |
|
Konto usunięte
|
say hello Ty stosujesz krem do stóp z biedronki (widziałam na blogu
). Jak się sprawuje?
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
1. Moda dziecięca w wersji Ver
I moje ulubione spodnie - alladynki <3 2. Badziew wyszedł, ale to dopiero pierwsza próba. Cel jest taki ![]() 3. Zakupy dzisiejsze (i przy okazji koledzy z DM). 4. Włosy moje. Z fleszem i bez. (wiem, że są ciemne )
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
działa, jestem aż zdziwiona. a mam bardzo duży problem ze stopami. na noc nakładam go też na ręce.---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
krem z avy, korektor z astora serum z barwy na pryszcze punktowe, tonik chyba z sorai
a moja mama tusz i krem pod oczy![]() Cytat:
Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed Moja pielęgnacja włosów Edytowane przez karmazynka99 Czas edycji: 2013-05-25 o 20:51 |
|
|
|
|
#4446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiedz jak ty robisz te fale, sa cudowne!
|
|
#4448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę drożdżowej bingo ja się pytam gdzie jest socha
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z Avonu Planet spa tropikalny. Osobiście tej firmy nie lubię, ale kiedyś kupiłam przypadkowo na wyprzedaży stacjonarnej i powiem, że jest super. Gdy w pewnym okresie miałam problem z przesuszonymi dłońmi to go zastosowałam na noc, założyłam rękawiczki i była na następny dzień niesamowita poprawa, jakiej nie osiągnęłam przez kilka dni stosowania różnych innych kremów do rąk.
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podatne są strasznie i tyle. Cytat:
![]() To jest efekt po 4 koczkach w nocy i 6 godzinach trzymania fal spiętych w kucyk. Rano miały mocniejszy skręt, ale że ich nie utrwalam niczym to po całym dniu zaczynają się lekko prostować ![]() A foty z czwartku są jak coś.
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() so close! Szkoda, że tak daleko mieszkasz... chętnie bym z Tobą pobiegała, bo strasznie mi się nudzi jak biegam sama... Biegasz z Endomondo, albo czymś takim? |
|
|
|
|
#4454 | ||
|
Zakorzenienie
|
biere te fuche!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma
![]() Urosły
|
|
#4456 | |
|
Konto usunięte
|
Gratulacje!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, biegam z Endomondo. masz konto? jak coś, to dodaj mnie do znajomków http://www.endomondo.com/profile/5832858też chętnie bym z jakąś koleżanką pobiegała, bo tż nie zawsze chce ze mną iść także przyjeżdżaj nad morze na studia
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() podczytuje Was od jakiegoś roku, a z włosami i ich zapuszczaniem walczę od 1,5. Potrzebuje jakis rad bo mam kryzys z plączącymi się końcówkami. Nie prostuje, susze tylko zimnym nawiewem, używam gumek bez metalowych elementów. Mam niskoporowate wlosy, za obojczyki, lekko cieniowane końcówki, bez problemów z wypadaniem, sa sliskie lejące i raczej zdrowe. od kilku miesiecy (moze trzech) plączą mi sie końcówki, dosłownie ostatnie 2 cm mimo ze regularnie je podcinam (ostatnio 2 tyg temu) wczesniej w polowie lutego. Nie jestem w stanie ich rozczesać szczotka z włosia dzika, ani przeczesac palcami. Uzywam szamponu Barwy Tatarako chmielowy na zmiane z BDFM i BD niebieskim, co druga noc przed myciem nakladam olej, u nasady sesa, na długosc: BDFM, arachidowy, ostatnio winogronowy, wcześniej kokos, czasem mieszam krem isany oliwkowy z olejem, czasem z jakas odzywką. raz na dwa / trzy tygodnie blenduje awokado z miodem, jogurtem, oliwa i zoltkiem klade na godzine przed myciem. Odżywki na zmiane Stapiz Sleek line (bardzo mi służy), garnier maslo karite, Biovax do włosów zniszczonych obciążał, isana różowa sluzyla, nowa niebieska tez jest w miare ok, czasem używam elseve różowej cristal cos tam, isana żółta i alterra granat aloes bez większych rezultatów. Zimą po myciu nakladałam pantene scalający koncówki (wiem ze to sciema i ma alkohol, ale zima dobrze zabezpieczal końcówki) teraz używam serum z syossa różowe na zmiane z jedwabiem z chi. Odżywki bez spłukiwania: shauma z masłem kakaowym była ok, naturia z cytryna puszyła mi wlosy (baardzo rzadko mi sie to zdarza). Teraz chwilowo nie używam żadnej. Wcieram wcierki również, ale mysle ze tu nie tkwi problem. Płukanke z octu jablkowego zaczełam stosowac jakies 2 tyg temu i nie zauważyłam większych zmian. Macie może jakies sugestie? ![]() Chciałam Wam dac również cynka ze w realu ultra doux garniera jest w super promocji, 8,99 + drugi gratis za 1 grosz, tak więc wychodzi po 4,50 za sztuke. moj zapas powiekszyl sie o 4 sztuki ![]() zdjęcia jak z kalkulatora, ale cos tam widac |
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Kurde say pewnie super laska z Ciebie jak biegasz. boje sie z Toba spotkac, bo ja taka zapuszczona :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sama nie wiem co mogło by pomóc twoim koncom, bo dobrze o nie dbasz
|
|
#4462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę jakoś spalić te wszystkie słodycze, które pożeram w ciągu dnia Cytat:
masz pięknie przycięte włosy! wydają mi się podobne do moich. być może te plączące końcówki to jeszcze pozostałości po starych zniszczeniach, sprzed okresu intensywnej pielęgnacji? niszczyłaś jakoś mocno włosy np. prostownicą albo rozjaśnianiem?
|
|
#4463 |
|
Wtajemniczenie
|
werucha
nie wiem czy pomogę, ale mi na platanie się końców pomogła mieszanka z wody, odżywki i olejku jakiegoś... i w tedy też końce bardzo odżwyły masz bardzo ładne włoski! Dzięki za cynk o promocji teraz nie żałuje że nie kupie nic w rossmaniezawitam do reala ![]()
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Say, dobra dobra, pamietam, ze bylas chudzinka, a teraz pewnie jeszcze lepiej jest
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4465 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo dziękuje za miłe słowa wczesniej nie mialam problemow z plątaniem. Nigdy nie prostowałam, moje wlosomaniactwo zaczeło sie w trakcie zapuszczania wlosow z bardzo krotkich, lewy bok miałam wygolony maszynka, grzywke na bok i odsłoniete ucho ![]() co do promocji to nie ma jej we wszystkich realach, np w Łodzi w manufakturze i na karskiego ta promocja nie obowiązywała |
|||
|
|
|
#4466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powiedz mi, co robisz z włosami na czas spania? Bo ja nie mam problemów z plątaniem włosów oprócz jeden sytuacji - gdy zasnę z moim chłopem z rozpuszczonymi włosami. Zawsze mi je gdzieś przylegnie czy coś, a potem mam jakieś dziwne twory ![]() Sama sobie czegoś takiego nie robię, ale może "śpisz na włosach"?
|
|
#4467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze ten pantene z alko poczynil jakies szkody, ale im dluzej go nie używam tym jest gorzej
|
|
|
|
|
#4468 |
|
Konto usunięte
|
Pięknowłose, mam na zbyciu takiego cudaka do stylizacji. Miźnięty raz czy dwa paluchem dla testów, zużycie praktycznie żadne, kupiony był jakoś w marcu. Może któraś z Was reflektuje?
Mogę dorzucić jeszcze żelowy shrekowy lakier (zużycie wynosi 1/4).
Edytowane przez 1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 Czas edycji: 2013-05-25 o 22:04 |
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40996013]Pięknowłose, mam na zbyciu takiego cudaka do stylizacji. Miźnięty raz czy dwa paluchem dla testów, zużycie praktycznie żadne, kupiony był jakoś w marcu. Może któraś z Was reflektuje?
Mogę dorzucić jeszcze żelowy shrekowy lakier (zużycie wynosi 1/4).[/QUOTE]ps ma ten lakier własnie na paznokciach u nóg
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

). Jak się sprawuje?

)

działa, jestem aż zdziwiona. a mam bardzo duży problem ze stopami. na noc nakładam go też na ręce.