Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 19:58   #2821
Nikaaa152
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać c

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Też potrzebuje motywacji do ćwiczeń, tyle miałam zrobić przez wakacje...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To i ja się dołączę. Ćwiczyłam po 4-5h tygodniowo, potem był ten remont i nie miałam czasu. Niestety u mnie po takiej przerwie trudno wrócić do ćwiczeń I powiem, że po tych 2 tygodniach bez ćwiczeń kondycja mi siadła. Jak ostatnio włączyłam 40min zumbe (a zawsze ćwiczyła ponad 1h) to po jakiś 10min już padałam na twarz
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:00   #2822
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać c

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
To i ja się dołączę. Ćwiczyłam po 4-5h tygodniowo, potem był ten remont i nie miałam czasu. Niestety u mnie po takiej przerwie trudno wrócić do ćwiczeń I powiem, że po tych 2 tygodniach bez ćwiczeń kondycja mi siadła. Jak ostatnio włączyłam 40min zumbe (a zawsze ćwiczyła ponad 1h) to po jakiś 10min już padałam na twarz
Musimy coś z tym zrobić Może wspólnie jakoś uda się nam zmobilizować co?
Stary 2013-05-25, 20:14   #2823
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Musimy coś z tym zrobić Może wspólnie jakoś uda się nam zmobilizować co?
Oby

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Kaśka, mam kilka pytań odnośnie au pair
Wyjeżdżałaś zanim przeniosłaś się do Londynu, czy jak już tam mieszkałaś? Jak wtedy było u Ciebie z językiem?
Już w zeszłym roku chciałam tak wyjechać, ale nie byłam pewna
Stary 2013-05-25, 20:22   #2824
pannaagacinska
Wtajemniczenie

Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Cytat:
Napisane przez Monichulaa Pokaż wiadomość
Ze swojej strony polecam PKO konto studenckie. Ja oczywiście mam od 1-go roku, 2,50 za prowadzenie konta, przelewy w swoim banku 0 zł, do innych banków 0,50 zł.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Ale masz w PKO BP, czy z Żubrem
?
PKO z Zubrem a Ty?

Zlikwiduj słowo „marzenie" i zastąp je słowem „plan".
pannaagacinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:49   #2825
Monichulaa
Zakorzenienie

Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Cytat:
Napisane przez pannaagacinska Pokaż wiadomość
PKO z Zubrem a Ty?
PKO BP

Żubr faktycznie zżera za wszystko co się tylko da kasę.

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Monichulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:53   #2826
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Kolega zaprosił mnie na wesele. Nie wiem co zrobię.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:02   #2827
Jacqueline__
Zakorzenienie

spróbujmy stworzyć takie kółeczko wzajemnej motywacji może się nam uda jakoś poruszać

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
jeżeli masz ochotę to idź ja osobiście uwielbiam wesela

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 21:03   #2828
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jacqueline__ Pokaż wiadomość
spróbujmy stworzyć takie kółeczko wzajemnej motywacji może się nam uda jakoś poruszać
A co chciałybyście ćwiczyć?
Stary 2013-05-25, 21:04   #2829
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
tyle tych kont jest że ja nie ogarniam.. czytałam sporo o tym mBanku, sama nie wiem..

to Kasia, będziecie mieszkać razem? bo pamiętam tylko coś takiego ze mial się przeprowadzić bliżej, ale jak już chcecie razem- to super, zazdraszczam

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

ja tez jestem załamana, bo nie mogę się zmotywować..

no przeprowadza sie blizej bede miala zamiast 1,5 pociagami 15 min autobusem

ale mowi ze kiedy chce moge sie przeniesc dlatego chcial by mi pasowalo mieszkanie okolica i etc zebym do pracy dojechala spoko

mama mowi ze moze z 3tyg wytrzymam haha i dam wymowienie na ten pokoj i polece szybciej niz mysle, no moj 'plan' jest by po skonczonych 2 modulach na studiach czyli w polowie wrzesnia jak mam wolne sie przeniesc ale...znajac siebie nie wytrzymam a i tak po co czekac, dorosli jestesmy wiemy czego chcemy
a poza tym jak przeprowadze sie do wrzesnia, to we wrzesniu bede miec wolne i zamiast przeznaczyc je na przeprowadzke+pisanie prac zaliczeniowych wykoncze prace zaliczeniowe + pojedziemy na urlop Malta/Cypr nie mozemy sie zdecydowac
takze jestem podekscytowana i mam nadzieje ze tym razem mi sie ulozy,a Tz z dnia na dzien udowadnia mi ze choc nie jestemy dlugo razem to wie czego chce i ze mysli o nas jak najbardziej na powaznie

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
ooo fajnie, idz pobaw sie
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:09   #2830
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:

jeżeli masz ochotę to idź ja osobiście uwielbiam wesela
Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ooo fajnie, idz pobaw sie
Nie wiem jak to wyjdzie, z kolegą.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:09   #2831
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym chciała wrócić do biegania i do Mel może zrobiłabym znowu podejście do Jillian? Tiffany też przyjemnie wspominam.

kurde, ale ja to pewnie dopiero po sesji, bo teraz siedze non stop w notatkach i pisze tą cholerną pracę do której już nie mam siły

Cytat:
no przeprowadza sie blizej bede miala zamiast 1,5 pociagami 15 min autobusem

ale mowi ze kiedy chce moge sie przeniesc dlatego chcial by mi pasowalo mieszkanie okolica i etc zebym do pracy dojechala spoko

mama mowi ze moze z 3tyg wytrzymam haha i dam wymowienie na ten pokoj i polece szybciej niz mysle, no moj 'plan' jest by po skonczonych 2 modulach na studiach czyli w polowie wrzesnia jak mam wolne sie przeniesc ale...znajac siebie nie wytrzymam a i tak po co czekac, dorosli jestesmy wiemy czego chcemy
a poza tym jak przeprowadze sie do wrzesnia, to we wrzesniu bede miec wolne i zamiast przeznaczyc je na przeprowadzke+pisanie prac zaliczeniowych wykoncze prace zaliczeniowe + pojedziemy na urlop Malta/Cypr nie mozemy sie zdecydowac
takze jestem podekscytowana i mam nadzieje ze tym razem mi sie ulozy,a Tz z dnia na dzien udowadnia mi ze choc nie jestemy dlugo razem to wie czego chce i ze mysli o nas jak najbardziej na powaznie
pewnie róbcie tak żeby Wam było jak najlepiej super że tak to się układa u Ciebie fajniutko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 21:11   #2832
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Oby

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Kaśka, mam kilka pytań odnośnie au pair
Wyjeżdżałaś zanim przeniosłaś się do Londynu, czy jak już tam mieszkałaś? Jak wtedy było u Ciebie z językiem?
Już w zeszłym roku chciałam tak wyjechać, ale nie byłam pewna
byla au pair 2 razy na wakacje, summer au pair w Londku, do dzis mam kontakt z rodzinka, trafilam na wspanialych ludzi [babka aktorka nie slawna jakas ale super babka]

jezyk mialam taki ja bym ocenila sredni tzn rozumialam ale balam sie mowic, wyjazd nie jest dobry dla ciebie jesli myslisz o kasie na pewno [tylko pocket money]
ale jesli chcesz zwiedzac kraje+poznac jezyk jak najbardziej! tym bardziej ze jezykowo duzo wyjazd daje, lapiesz slowek duzo i dla mnie bylo to wiele bo pokonalam bariere jezykowa, w PL wiadomo jak w szkolach uczc mowisz jak sie pisze bo ci 'wstyd' czytac jak sie powinno bo sie w klasie smieja czy cos tam, u mnie tak nie raz bylo.
a na wakacje nawet jesli ci zle bo rozni Hosci sie trafiaja to maz 3 mies jestes i wracasz do domu

rodzinke znalazlam na necie, kazdy mowil ze mnie na kielbaski przerobnia a trafilam super bo bilet kupili w obie strony [2 razy u nich na wakacje bylam] placili nawet jak jechali na wakacje do Canady etc i moimi obowiazkami byla tylko opieka nad mala, ZADNE obowiazki domowe czy gotowanie, najwyzej podgrzanie lunchu zlota babka jak corke mnie traktowala nie raz do pokoju w wolne mi nawet lunch przyniosla raz sie pytala czy to ok zebym kwiatki podlala, i czy na pewno to ok ##

aaaa a wyjechalam, po maturze na wakacje i potem po 1 roku studiow, i juz sie zostalam tzn poznalam ex i wrocilam tylko zabrac papiery z uczelni i nie zaluje ani chwili

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:

pewnie róbcie tak żeby Wam było jak najlepiej super że tak to się układa u Ciebie fajniutko
mam nadzieje ze sie wszystko ulozy nam bardzo bym chciala

Edytowane przez 2018070520180950
Czas edycji: 2013-05-25 o 21:13
Stary 2013-05-25, 21:24   #2833
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Zumba

Cytat:
byla au pair 2 razy na wakacje, summer au pair w Londku, do dzis mam kontakt z rodzinka, trafilam na wspanialych ludzi [babka aktorka nie slawna jakas ale super babka]

jezyk mialam taki ja bym ocenila sredni tzn rozumialam ale balam sie mowic, wyjazd nie jest dobry dla ciebie jesli myslisz o kasie na pewno [tylko pocket money]
ale jesli chcesz zwiedzac kraje+poznac jezyk jak najbardziej! tym bardziej ze jezykowo duzo wyjazd daje, lapiesz slowek duzo i dla mnie bylo to wiele bo pokonalam bariere jezykowa, w PL wiadomo jak w szkolach uczc mowisz jak sie pisze bo ci 'wstyd' czytac jak sie powinno bo sie w klasie smieja czy cos tam, u mnie tak nie raz bylo.
a na wakacje nawet jesli ci zle bo rozni Hosci sie trafiaja to maz 3 mies jestes i wracasz do domu

rodzinke znalazlam na necie, kazdy mowil ze mnie na kielbaski przerobnia a trafilam super bo bilet kupili w obie strony [2 razy u nich na wakacje bylam] placili nawet jak jechali na wakacje do Canady etc i moimi obowiazkami byla tylko opieka nad mala, ZADNE obowiazki domowe czy gotowanie, najwyzej podgrzanie lunchu zlota babka jak corke mnie traktowala nie raz do pokoju w wolne mi nawet lunch przyniosla raz sie pytala czy to ok zebym kwiatki podlala, i czy na pewno to ok ##

aaaa a wyjechalam, po maturze na wakacje i potem po 1 roku studiow, i juz sie zostalam tzn poznalam ex i wrocilam tylko zabrac papiery z uczelni i nie zaluje ani chwili

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

mam nadzieje ze sie wszystko ulozy nam bardzo bym chciala
Dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź
Tak, wiem, że to nie w celach zarobkowych. Mimo to marzy mi się taki wyjazd. Najbardziej boję się o barierę językową i czy nie trafię na wredną rodzinkę Dlatego myślałam o rodzinie pół-polskiej.
I chciałam wyjechać na wakacje tylko

Super Ci się rodzinka trafiła
Stary 2013-05-25, 21:39   #2834
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Zumba

Dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź
Tak, wiem, że to nie w celach zarobkowych. Mimo to marzy mi się taki wyjazd. Najbardziej boję się o barierę językową i czy nie trafię na wredną rodzinkę Dlatego myślałam o rodzinie pół-polskiej.
I chciałam wyjechać na wakacje tylko

Super Ci się rodzinka trafiła
nie raz pol polskie sa jeszcze gorsze, najczesciej sprzataczki szukaja

ja mialam poziom po podst maturze nie ma sie co bac, jak sie przestaniesz bac mowic to sama sie zdziwisz ile mowisz i rozumiesz tym bardziej ze w otoczeniu sie nauczy wiecej
jak czegos nie rozumiesz mozna naookolo zawsze wytlumaczyc
nie raz jak mi slow braknie z Tz to tak robnie a on zgaduje o co mi chodzi smiechowo dalabys rade ja tez sie balam ale dobrze sie rzucic na gleboka wode
Stary 2013-05-25, 21:50   #2835
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
nie raz pol polskie sa jeszcze gorsze, najczesciej sprzataczki szukaja

ja mialam poziom po podst maturze nie ma sie co bac, jak sie przestaniesz bac mowic to sama sie zdziwisz ile mowisz i rozumiesz tym bardziej ze w otoczeniu sie nauczy wiecej
jak czegos nie rozumiesz mozna naookolo zawsze wytlumaczyc
nie raz jak mi slow braknie z Tz to tak robnie a on zgaduje o co mi chodzi smiechowo dalabys rade ja tez sie balam ale dobrze sie rzucic na gleboka wode
Mam konto na aupairworld, szukam rodzin, które mi pasują (krótki pobyt, i niekonieczne prawko)
Stary 2013-05-25, 21:56   #2836
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez Monichulaa Pokaż wiadomość
Moi rodzice mają w banku spółdzielczym i też nie narzekają.

W PKO kody masz na karcie kodów ale za nim zdążysz je wykorzystać już masz nowe
Też mam konto studenckie w PKO BP. Zrezygnowałam z karty kodów po tym, gdy wysłali mi kody z błędami i zablokowałam tą kartę po 3 próbach wklepania. O wiele wygodniejsza jest opcja sms
Cytat:
A ja się właśnie załamałam Ćwiczenia nie sprawiają mi już przyjemności i nie dokończę nawet Shreda
A ciężki jest Shred? Mnie denerwują te powtórki.
Cytat:
Ja ze Skalpela przerzuciłam się na Tiffany. Tylko boję się, że przy niej osiągnę słabsze (w wolniejszym tempie) efekty. Ćwiczenia z nią mnie nie męczą, są łatwe i przyjemne. Co prawda, na drugi dzień czułam mięśnie, czyli ciałko pracuje, ale z Ewką idzie się zadyszeć i spocić. Tylko mnie już ona nudzi, jest taka posągowa w swoich filmikach.
Mnie wystarczy jeden dzień przerwy i wszystko się sypie. Wczoraj nie ćwiczyłam i dzisiaj już ciężej wziąć matę.
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 22:04   #2837
Jacqueline__
Zakorzenienie

tez mam problem z tym że dzień- dwa przerwy i koniec. zatracam się w tym wszystkim. nie dawno myślałam żeby założyć bloga bo bardzo motywuje i w ogóle, ale boje się ze założyłabym i jak raz bym nie napisała to bym rzuciła w cholerę i to

Stary 2013-05-25, 22:07   #2838
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Mam konto na aupairworld, szukam rodzin, które mi pasują (krótki pobyt, i niekonieczne prawko)
ja szukalam tez na greataupair i tam znalazlam moja powodzenia i jak masz pytania pisz tu albo fb
Stary 2013-05-25, 22:56   #2839
wioleta20
Zakorzenienie

Hej laski ja kolokwium zaliczylam na 4 nie wiem jakim cudem.
Teraz wrocilismy od przyjaciolki i TZ ma zgon, chodzi tylko ciagle do lazienki i wymiotuje;/
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 23:07   #2840
2018070520180950
Konto usunięte

gratulacje
Stary 2013-05-25, 23:20   #2841
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wioleta20 Pokaż wiadomość
Hej laski ja kolokwium zaliczylam na 4 nie wiem jakim cudem.
Teraz wrocilismy od przyjaciolki i TZ ma zgon, chodzi tylko ciagle do lazienki i wymiotuje;/
gratki!

ja wrocilam z miasta, znajomi mnie wyciagneli na ten mecz. Wypilam 3 piwka
czas spac, dobranoc

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40

Edytowane przez Meliitele
Czas edycji: 2013-05-25 o 23:34
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 23:40   #2842
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Mnie dzisiaj w teatrze odwiedzili znajomi, obejrzałam razem z nimi spektakl.
Miałam iść z tż do znajomych, ale wolałam zostać w domu, chociaż nic konkretnego oprócz oglądania Greys Anatomy mnie tu nie trzyma. Za zimno, a poza tym straciłam ochotę do włóczenia się po znajomych, imprezach i wydawania hajsu. No, chyba też nie za dobrze czuję się w gronie jego znajomych, zależy też, z którymi osobami. Zatem tż pojechał sam.
Znając życie nabiorę ochoty na wyjścia w przyszłym tygodniu, a tu trzeba będzie siedzieć nad projektami
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 23:58   #2843
_GlamourGirl_
Zakorzenienie

Cześć, wróciłam z urodzin chrzestego. Świetnie było Podrinkowalismy szkoda tylko, że tz musiał jechać wcześniej, bo na 22 do pracy. Z ciotka pogadalam jak sytuacja wygląda i powiedziała, że jest po mojej stronie. W ogóle wszyscy wszystko wiedzą
Jestem zadowolona że mam tyle motywacji, z ich strony.

Po prostu nie uśmiech, od ucha do ucha.

2.04.2018

_GlamourGirl_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 06:31   #2844
2018070520180950
Konto usunięte

Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Dzień dobry
Stary 2013-05-26, 07:16   #2845
daariaaa002
Rozeznanie

Dzień dobry
własnie kończę jeść śniadanko , szybki ogar i ruszamy do Gdańska wreszcie odpoczynek !
daariaaa002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 07:41   #2846
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Bry

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 08:11   #2847
2018070520180950
Konto usunięte

Ja musiałam wcześnie wstać :|

Zdrzemne sie pózniej
Stary 2013-05-26, 08:44   #2848
Nikaaa152
Zakorzenienie

Dzień dobry
Też przed chwilą wstałam, jem śniadanko i za jakąś godzinkę jadę do babci
Stary 2013-05-26, 08:58   #2849
Meliitele
Zakorzenienie

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:05   #2850
2018070520180950
Konto usunięte

Nic mi sie nie chce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości