|
|
#421 |
|
BAN stały
|
Dot.: Teksty facetów
|
|
|
|
#422 |
|
Wtajemniczenie
|
hhehe, umieram ze śmiechu
![]() ![]()
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehehe, reflektor
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
z cyklu "mój brat"
b -brat j - ja b: hej a może poszłabyś ze mną do sklepu, kupiłbym ubranie... j: co byś kupiłb: ubranie j: to może pojedziemy sobie do h&m b: do h&m? a co to jest?
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
moj odchylil dzis koldre kiedy pies przyszedl nas budzic.. pierdnal psu w nos zadowolony sie usmiechnal, przeciagnal i powiedzial: MAM GO
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
Smialam sie z tych tekstwo facetow zwlaszcza do tych w stylu "zostanmy przyjaciolmi" do wczoraj...Kiedy zostawil mnie facet i uslyszalam cos podobnego. Powiedzial ze nie umial mi tego powiedziec ze to koniec i ze nie chce ze mna nawet rozmawiac....bo bal sie mojej reakcji, powiedzialam ze wystarczylo powiedziec a nie mowic ze mu zalezy na mnie a on "przeciez tak moze byc co nie?"...Wiec mu wytlumaczylam ze jak komus zalezy to chce sie utrzymywac kontakt...Zonk
|
|
|
|
#427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przypomniało mi się-rzecz na lekcji historii w zeszłym roku, jeden z kolegów lubi rysować różne rzeczy, zwłaszcza jakieś tribale w zeszytach: historyk do niego: No rysowniku pentagramów-rozdaj atlasy. Kolega rozdał. historyk: Dobrze, pan ciemności bylby z ciebie dumny .
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Pamietam jak kiedys stalo obok mnie dwoch facetow. Gadali ze soba i sie przygladali mojej osobce... Jeden w koncu podszedl i wypalil " ej sorry to twoj prawdziwy biust czy sztuczny"? dodam ze mialam jakies 14 lat i duzy jak na ten wiek biust ...Porazka
|
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
Większość tekstó jest rozbrajająca
Pamiętam jak byłam z kolegą w sklepie i przy okazji zajrzeliśmy do Media Marktu. Ja: chodźmy na chwilę na tamten dział, gdzie są prostownice. On:co?ale po co? Ja: no bo chcę zobaczyć po ile są, bo chcę sobie kupić prostownicę. On: a co to jest? Ja: no prostuje się tym włosy On: A co masz krzywe? (śmiertelnie poważnie to powiedział)Zabrałam go stamtąd, myślałam że padnę ze śmiechu
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faceci czasem jak takie malenkie dzieci, glupoty mowia. Przynajmniej jest z tego powodu zabawnie.
|
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie najbardziej z tego mi się śmiać chciało krzywe włosy
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
super teksty dziewczyny ;p
będąc niedawno na herbatce u kolegi: on leży rozwalony na łóżku i cos tam marudzi, ja (odwracam się do niego): Ludzie, jaki z Ciebie WAŁKOŃ On - patrzy na mnie przerażony/zdziwiony i z oburzeniem mówi: ja nie walę !(wiadomo kogo ;p) sprzeczaliśmy się cały dzień, że nie wie, kto to wałkoń ;p
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
Padłam
jestescie świetne dziewczyny, no i wasi TZ i inne rodzaje meskie ![]() Moj TŻ wczoraj na pol spiacy pisal do mnie esa i wyszlo mu " Glutasku" zamiast gluptasku, i tak oto stalam sie jego prywatnym glutaskiem tudziez w skrocie glutkiem... a on zreszta Ciumakiem jest ![]() Albo za kazdym razem jak cos zmienie (wczoraj podobno sposob calowania Oo) "inaczej (dobrze) <i tu jest to cos> co nie znaczy ze wczesniej bylo zle, zebys mnie zle nie zrozumiala, ale teraz jest lepiej "Pozatym jak nie wie co powiedizec to mowi "bu!" ^^ |
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
moj znajomy kiedys na widok swojej dziewczyny zapytal mnie po cichu:
-ee Kaska obciela czy przemalowala wlosy?? -?? -no bo wyglada jakos inaczej (kaska obciela wlosy. z takich dluuugasnych do pasa na krociotkie, takie do ucha!!)
|
#436 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
haha
taaaa, faceci są spostrzegawczy mój tata kiedyś nie zauważył, że mama kupiła nową kanapę siedział na niej pół dnia ale trzeba mu było zasugerować, że coś się zmieniło w pokoju, żeby zwrócił uwagę
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj sor na biologi opowiadał o kopulacji wielorybów
W skrócie - samica "daje" każdemu kto chce [jego słowa], a samce aby utrzymać ciągłość swoich genów muszą "wypłukiwać" spremę swoich poprzedników. I ten, który był ostatni, niech się cieszy.A kolega skomentował to tak: "To dlatego morze jest słone!" A sor: "Nie wiem, nie znam się na smakach spermy."
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ widząc jak sobie podkręcam rzęsy zalotką:
- Po co ci taka lokówka do oczu? Koledzy z klasy zostali oddelegowani do sklepu w celu zakupienia szarego papieru. Wrócili z toaletowym: - To nie jest szary papier? - Jak nie? To sama kup. Kupiłam, a oni z wyrzutem: - Ten jest brązowy! |
|
|
|
#443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
Moj kochany TZ wyslal mi pocieszajacego smsa, o tresci: "Kochanie jakbym muk (czyt. mogl), to bym Ci po muk (czyt. pomogl).."
Odpisalam mu, ze chyba analfabeta jest, ale wytlumaczyl sie tym, ze pisal ze slownikiem i bzdury powychodzily, a tak wogole to jak mi odpisywal to juz prawie spal... Efekt byl taki, ze faktycznie mnie pocieszyl, ale nie moglam za to usnac ze smiechu Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2007-04-12 o 21:43 |
|
|
|
#446 |
|
BAN stały
|
przypomniało mi się jak raz założyłam spódnicę a mój brat na to:
"Ty idziesz w tej sukience?":P nie wiem czemu faceci nie odróżniają spódnicy od sukienki;] |
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#449 |
|
Przyczajenie
|
Naprawde żałosny tekst jaki usłyszałam w szkole do kolezanki z klasy z ust kolesia brzmiał "dupisz sie czy trzeba z Toba chodzic..?" Albo,ze nie jest wazne to,ze dziewczyna jest brzydka "wazne,ze ma dziure i sie rusza".
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
omg! daremne texty, ale tez slyszalam, jeszcze w podstawowce chyba. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

co byś kupił