|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czemu on nie pisze pierwszy
....
Edytowane przez karka2011 Czas edycji: 2013-05-26 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czemu on nie pisze pierwszy
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja zapytałabym go wprost dlaczego nigdy nie odzywa się jako pierwszy. Może jest nieśmiały? A może po prostu pogrywa, bo chce Cię mieć"w garści"? Potrzebna by była rozmowa na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie pisze pierwszy bo nie chce. Ot co.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Podepne sie pod watek.
Poznalam pewnego chlopaka przez internet, wymienilismy sie zdjeciami, ustalilismy ze sie spotkamy, poprosil mnie o nr. tel., zaczelismy pisac smsy. Jedno mnie martwi, dlaczego on nigdy pierwszy do mnie nie pisze, to ja piszę do niego cały czas pierwsza. Gdy tego nie zrobię milczy...Wiec ja znow za pare dni pisze do niego, on odpisuje i tak jest caly czas. A on nie mysli sie odezwac pierwszy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisuje z grzeczności,widać nie jest już zainteresowany znajomością
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Co za bzdura.
Po prostu nie jest desperatom, nie myśli non stop o tobie bo ma własne życie a ponadto kiedy sama piszesz to ma wtedy pewność, że chcesz akurat popisać i się nie narzuca ani ci nie przeszkadza. Same plusy, wszystko w porządku! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
A ta pisanina do czegoś ma prowadzić realnego i rzeczywistego? Bo jak się nie zapowiada, to może nie warto tracić życia na jarania się literkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Znałam kiedyś jednego typka, który miał zasadę, że nie pisze pierwszy do dziewczyn, ale jak ja już zaczynałam pisać to prawił komplementy itp., a jak pisałam, że już muszę kończyć to nalegał żebym jeszcze trochę została. Później, po kilku spotkaniach, okazało się, że jest bardzo zapatrzony w siebie więc pewnie dlatego miał taką głupią zasadę.
Teraz wyznaję zasadę, że jeżeli facetowi na Tobie zależy to sam napisze, a najlepiej pospotykać się w realu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.