|
|
#631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#632 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie, a raczej proszę o potwierdzenie informacji :
Max Factor Masterpiece Max kosztuje 56zł ? |
|
|
|
#634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poszalałaś. Miałaś już wcześniej maseczki: Siarkowa moc, Nivea oczyszczająca i Bielenda glinka zielona? Jak wrażenia? A korektor healthy mix ?
|
|
|
#635 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#636 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4100489 3]wow jakie zakupy
[/QUOTE]jutro idę po kolejne skarby wczoraj zapomniałam kupić kilku rzeczy Moja nowa wish lista ![]() *dermika, przeciwzmarszczkowy krem nawilżający vitamina p plus ( jak będą to kupię chyba 5szt) *maseczki z dermiki *i inne maseczki *max factor cielista kredka *rimmel apocalips kolor solstice *lirene peeling *sally hansen instant cuticle remover *under twenty podkład w kolorze 120 *alterra chusteczki do demakijażu *caramance woda termalna *lakier do paznokci ( jeszcze nie wiem z jakiej firmy i jaki kolor, ale na pewno coś kupię )
|
#637 |
|
Konto usunięte
|
u mnie wczoraj półki w rossmanie były pełne, a ludzi mnóstwo.
Myślałam że nie kupię tego co chcę, a jednak się udalo. Kupiłam ziaję do demakijażu uniwersalną, tusz extra super lash od Rimmela, Puder Synergen 03( mam nadzieję że kolor będzie dobry) . Nadprogramowo wpadły do koszyka pomadka ochronna Lovely z mentolem i masełko do ust nivea a także krem Eva Natura z Melisą. no i 35 zł z groszami poszło...... Wszystko było z kolorówki, panie chyba na bieżąco dokładają kosmetyki. Kręciłam się z pół godziny po Rossmanie i nie widziałam tylko carmexu w słoiczku bo był wykupiony.Na ale mam nadzieję że masełko nivea tez się sprawdzi. |
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że podczas tej promocji duże ma branie ziajkowy krem z awokado. Występuje niemal w każdych zakupach. Chyba też się jutro po niego wybiorę i capnę przy okazji Skarba.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2013-05-26 o 17:42 |
|
|
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4100506 9]u mnie wczoraj półki w rossmanie były pełne, a ludzi mnóstwo.
Myślałam że nie kupię tego co chcę, a jednak się udalo. Kupiłam ziaję do demakijażu uniwersalną, tusz extra super lash od Rimmela, Puder Synergen 03( mam nadzieję że kolor będzie dobry) . Nadprogramowo wpadły do koszyka pomadka ochronna Lovely z mentolem i masełko do ust nivea a także krem Eva Natura z Melisą. no i 35 zł z groszami poszło...... Wszystko było z kolorówki, panie chyba na bieżąco dokładają kosmetyki. Kręciłam się z pół godziny po Rossmanie i nie widziałam tylko carmexu w słoiczku bo był wykupiony.Na ale mam nadzieję że masełko nivea tez się sprawdzi.[/QUOTE] hola hola ja się po niego jutro wybieram a jeszcze co do MF MasterpieceMax to zbiera raczej dobre opinie zarówno na wizażu, blogach i YT. Dziewczyny, które go miały, wypowiedzcie się, proooszę |
|
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie pewnie musiały być 180, 200 albo i 220 Nie, nie miałam ich wcześniej
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
Znwu byłam dziś w Rossmannie - już przestałam liczyć, który raz od czasu rozpoczęcia promocji
![]() Byłam w dużym centrum handlowym i o dziwo była cisza i spokój Kupiłam: - pomadkę Alterra rumiankową 3,29zł - 2x bibułki matujące Wibo 3,39zl - lakier Wibo Mary Rose (od Jamapi) 3,59zł - serum Ava Eco Garden pomidorowe 13,49zł - krem Ava Eco Garden marchewkowy 16,49zł - peeling- maskę Ava Eco Garden ryż-ogórek 13,49zł - żel do mycia twarzy Ava Acnecontrol 9,59zł (nie zawiera SLS). Chciałabym jeszcze coś pod oczy i zastanawiam się nad żelem Flos Leku tylko nie wiem, który wybrać - z babką, herbatą czy rumiankiem? Czy może lepsze będzie serum-żel Ava ze świetlikiem? Chodzi mi o coś co się nada pod korektor, bo bez "podkładu" korektor mi wchodzi w skórę i fatalnie wygląda Poradźcie!
|
#646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przez miesiąc nie robiłam żadnych zakupów bo siedziałam w domu z skręconą kostką, to teraz musiałam sobie odbić Wczoraj ledwo co człapałam po rossku, ale to i tak nie powstrzymało mnie przed wydaniem coś ponad 350 zł
|
|
#647 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#648 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
Jestem tu nowa... Mam nadzieję, że mnie przygarniecie... Trafiłam tu przy okazji -40%... i chciałabym zostać na dłużej. Dzieki Wam zrobiłam dosyć spore zakupy...i poznałam wiele nieznanych mi produktów... Ja mam Masterpiece od ponad miesiąca. Rzęsy mam raczej marne, ale efekt jest super. Jeśli ktoś lubi efekt sztucznych rzęs to polecam serdecznie... JA kupiłam go w jakieś drogerii internetowej za 27,50.... albo to było allegro juz nie pamiętam. Oczywiście zakupy były większe, więc przesyłka się rozłożyła... I wyszło po prostu tanio... Nie wiem czy kupiłabym ponownie, musiałabym dłużej testować... Pozdrawiam |
|
|
|
#649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pochwal się zakupami
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy w Waszych Rossach są może te kredki Manhattan? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-w-olowku.html
Może jest tu jakaś wizazanka która się orientuje czy w Rossie w M1 w Markach są dermokosmetyki?
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
Nie miałam duzo czas na czytanie wątku (strasznie pędzicie), ale na zakupach byłam
![]() Też się pochwalę co kupiłam. Zdecydowałam się na Bourjois 123 (po tym jak testowałam próbkę) i powiem, że nie rozumiem tych negatywnych opinii. Mam trochę wrażenie, że ktoś dobrał sobie zbyt ciemny kolor, a inni powtarzają, że "ciemnieje" bez sprawdzenia samemu. Podkład jest fajny, lekki, skóra po nim się nie lepi i mam wrażenie, że mniej się przetłuszcza. Poza tym jestem strasznie zadowolona z pomadki L'oreal Innych produktów, które kupiłam pierwszy raz nie mogę jeszcze ocenić bo za mało razy użyłam |
|
|
|
#652 | |
|
Rozeznanie
|
mam cerę mieszaną, trądzikową, zaskórniki na nosie. Zawsze z peelingów używałam Under 20 wow energy, garnier taki czerwony. Ale teraz z Lirene za taką cenę bym chciała. Nie wiem wlasnie, czy enzymatyczny tak dobrze oczyści, jak te z granulkami, ale tez slyszalam, ze jak ma sie jakies zmiany to lepiej nie uzywac tych z granulkami..
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- mam próbkę, jutro rano ją wykorzystam do cery mieszanej, myślałam nad kupnem, ale opinie na KWC szybko mnie od niego zniechęciły i nawet mnie do niego nie ciągnie. ale cały czas mysle nad Ziają z olejkiem awokado lub winogrona, ale nie mam cery suchej, tylko mieszaną, więc nie widzę sensu, ale mnie ciągnie :P A polecacie maseczkę Perfecta z kwasami AHA, z jabłkami na saszetce, którą zostawia się na całą noc? Fajnie brzmią te kwasy, ale zostawianie jej na całą noc.. ;/ ? Edytowane przez ania10zg Czas edycji: 2013-05-26 o 18:31 |
|
|
|
|
#653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że tych kwasów jest tam tyle co kot napłakał więc zostawione na całą noc krzywdy nie powinny zrobić
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tej serii nie znajdziesz w żadnym stacjonarnym, no chyba, że w salonie firmowym ziaji. I są kłopoty z kupnem bo to seria przeznaczona do salonów kosmetycznych, więc jeśli nie masz odpowiedniego zaświadczenia lub certyfikatu, że prowadzisz takowy, bądź masz wykształcenie kierunkowe to Ci nie sprzedadzą. Swoją drogą to totalna głupota bo peeling jak peeling- tylko tyle że bardzo mocny zdzierak z niego. Na all powinnaś kupić bez problemu- ja przynajmniej tak zrobiłam |
|
|
|
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostalas jakis gratis?? Cytat:
moze sprobuj ten drobnoziarnisty?
|
|
|
#656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A 2000 calorie trochę się boję, bo nie radzę sobie z tymi zwykłymi szczetczkami nawalą na nie tonę tuszu, skleją i ogólnie jedna wielka masakra Chociaż moim pierwszym tuszem był żółty Collossal, z wieeeeelką, standardową szczotka i też go lubiłam. Sama nie wiem.. Chyba po prostu za bardzo się przez Was napaliłam, że jeszcze kupię jakiś tusz na promocji
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAA&dur=2048 nie są może jakieś wybitne, ale za 5 zł myślę, że dadzą radę - jak zbiorę kiedyś trochę pieniędzy to sobie będę kompletować jakieś lepsze
|
|
#658 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#659 |
|
Przyczajenie
|
Moje zakupy:
1. Podkład Max Factor Lasting Performance 102 Pastelle 2. Podkład Rimmel Lasting finish 100 Ivory 3. Krem BB Nivea jasny 4.Tusz do rzęs Rimmel The rocket volum`express 5. Kredka Maybelline Master drama - czarna 6. Kredka Maybelline Master drama - brązowa 7. Eyeliner Maybelline w słoiczku Eyestudio Lasting Drama - czarny 8. Eyeliner Miss sporty - Studio Lash - brązowy 9. Kredka Miss Sporty -Mini me eyeliner - kolor Snow 10. Bronzer Astor - Skin Match - 002 Brunette 11.Puder w kamieniu - Max Factor Creme Puff - 05 Translucent 12. Róż Lovely Natural Beauty 03 13. Róż Lovely Natural beauty 01 14. Korektor Manhattan Wake Up Concealer 1 oraz 2 15. Korektor Lovely Magic Pen anti redness 16. Bourjois - płyn micelarny 17. 2 butle wody termalnej Caramance 18.Kremy Ziaja Ulga na dzień i na noc 19. Krem Loreal Triple Active Fresh 20. Krem Loreal Triple active na dzień - ochronny 21. Lirene - Peeling gruboziarnisty 22. Ziaja Bio-żel pod oczy i na powieki kojący ze świetlikiem 23. Ava - Serum żel na powieki i pod oczy z zielem świetlika 24. Flos Lek - Żel ze świetlikiem i babką lancetowatą 25. Flos Lek - Żel ze świetlikiem i herbatą 26. Flos Lek - żel ze świetlikiem i rumiankiem 27. Masełka z Nivea - z każdego rodzaju po jednym 28. Pomadki Rimmel by Kate Moss - 07, 16, 29. Miss Sporty - Perfect color lipstick 054, 053, 102 30. Lirene Kremy na dzień i na noc Ceramidowa odbudowa 45+ (mama) 31. Lirene Kremy na dzień i na noc Folacyna +pro telomer 60+ (babcia) 32. Maseczka Lirene Anti Aging (mama) 33. Maseczka Dermaglin Przeciwzmarszczkowa (mama) 34. Maszeczki Tołpy - korygująca niedoskonałości oraz maska peeling hydroenzymatyczny 35. Maseczka peeling gruboziarnisty perfecta x2 36. Dermaglin Maseczka przeciwtradzikowa To chyba tyle... Szukam jeszcze dla mamy jakiegoś błyszczyka lae takiego super mega błyszczącego. Możecie coś poradzić?? Pozdrawiam |
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak dopytuję, ale nie mogę teraz odnaleźć tego w wątku. Co dokładnie znajduje się w tym zestawie max factor z tuszem i podkładem za 25zl?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

a jaki masz kolor?? 

Poradźcie!