|
|
#661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
dzisiaj mija drugi dzień z tuszem loreala wings
tusz jest ok, tylko ok, niestety bez zachwytów. moje rzęsy wytuszowane nim wyglądają tak samo jak po moim ostatnio ulubionym tuszu z bell pump up, z tą różnicą, że tusz bell jest prawie 6 razy tańszy!loreal fajnie rozdziela rzęsy, nie skleja, są długie, czarne, pogrubione, szczoteczką maluje się dość przyjemnie, ale po tuszu za taką cenę spodziewałabym się więcej, więc na pewno więcej go nie kupię. nawet przy promocji dla mnie nie jest wart tej ceny skoro osiągam identyczny efekt na rzęsach tuszem za 10 zł. co do lakierów lovely gloss like gel wypróbował dopiero jeden z nich. kolor na paznokciach różni się nieco od tego z buteleczki. fajny pędzelek i konsystencja lakieru, łatwo się maluje, schnie standardowo, 2 warstwy pokryły ładnie paznokcie, trzyma się od piątku wieczora póki co bez odprysków, myślę, że za taką cenę jeszcze przy promocji można wypróbować
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba cala wyplata poszla pamietasz ceny zaznaczonych?
Edytowane przez tapetka22 Czas edycji: 2013-05-26 o 19:12 |
|
|
|
|
#663 |
|
Rozeznanie
|
Jedna z Was pisała, że w Rossie we wrocławskiej Renomie nie ma wielkich tłumów także dzisiaj się wybrałam. Rzeczywiście nie było bardzo dużo ludzi, może z 10-15 osób także spokojnie można było wszystko oglądać. Brakowało za to Lovely Pump Up i wykupione były pudry z Maybelline, oprócz tego wykończyły się testery
I zgarnęłam ostatniego Eliksira w numerze 5. Ogólnie jestem z siebie zadowolona, bo spoza listy zgarnęłam tylko lakier Wibo. Zastanawiałam się nad tuszami z Miss Sporty, ale zgłupiałam i już nie pamiętałam o których czytałam na KWC. Jutro wybiorę się jeszcze do Rossa na Jana Pawła, ale podejrzewam, że tam może być więcej ludzi i mniej asortymentu, no i tam nie ma wszystkich szaf, ale to mi akurat nie przeszkadza.Tym razem skusiłam się na: - lakier Wibo Tren Edition niebieski - Wibo Eliksir 05 - tonik Ziaja ogórkowy na zapas - Sally Hansen preparat do skórek - Rimmel Lasting Finish 050 - maseczkę Ziaja nawilżającą - maseczkę Rival de Loop peel off na zapas razem wyszło 44, 03zł, myślę, ża całkiem ok
|
|
|
|
#664 |
|
Przyczajenie
|
Na 3 razy sie rozłożyło, więc aż tak nie bolało... ale jak zliczyłam wszystko to się przeraziłam... Ale zapasy jakieś są... Rzadko kupuje coś w pełnej cenie.
![]() Chyba, że już na prawdę muszę... Jeszcze zastanawiam się nad moim ulubionym podkładek Astor Skin Match... Dla mnie jest on rewelacyjny... Wiem, że tu wiele głosów na nie dla Astora, ze on taki dla starszych pań... Ale ten podkład dla mnie tak na co dzień jest super... Czasami go mieszam z innymi... z Revlonem... albo z Max Factorem jeśli chce, by był trwalszy... choć z trwałością, nie ma problemu i kryje dosyć przyzwoicie... Z matem gorzej... Po kilku godzinach tego świecenia nie da się ukryć, ale wtedy puder w ruch i jest ok... |
|
|
|
#665 | |
|
caramelover ;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#666 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#667 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostalam:P
maszynke do golenia ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- ot to;]
|
|
#671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GesWyscigowa Mieszkasz w Opolu??
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam trzecie i ostatnie podejście do rossa
dokupiłam maseczki :-P ogółem z 3 dni nabyłam ich 11 kupiłam krem pod oczy herbal garden 4,59 zł - chciałam kupić z flos leku ale nie było krem na noc rival de loop ekstrakt z figi kaktusowej 5,09zł krem na dzień tołpa matujacy krem korygujacy 17,99 zł alterra chusteczki do demakijażu 1.99 żel do twarzy lirene niebieski 6,59zł kapsułki rival de loop hydro 5,09zł - zastanawiałam się ale były ostatnie to
|
|
|
|
#673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poczatkowo myśle jezu oszalałaś, a po chwili kurde moje zakupy wyglądaja podobnie ilosciowo chyba wszystkie przez ten rossman szalejemy![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja kupiłam krem z tołpy pod oczy i dobrze mi sie pod makijażem spisuje floslek mnie osobiście podrażnia o czym już pisałam po pomadke alterry chyba sie musze wybrać jednak chociaż jeszcze sie powstrzymuje![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nia-porow.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...tej-skory.html są w rosie te produkty? miała któraś piling rival de loop w kremie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-peeling.html, |
||||
|
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
Od kilku dni przeglądam wasz wątek i ciagle mam nowa listę
|
|
|
|
#675 |
|
Przyczajenie
|
Nie. Mieszkalam w okolicach Opola zanim za mąż wyszłam... Teraz mieszkam niedaleko Rybnika, Raciborza...
A właśnie, możecie polecić jakoś mało odwiedzany Ross w tych okolicach? Ja byłam w sobotę w Gliwicach w Europie Centralnej. Duży Ross i mało ludzi... Polecam. |
|
|
|
#676 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oo kurde u mnie on jest ale nie wiedziałam ze wchodzi w promocje, chyba wiem co kupić ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wziełam czekoladową i jestem wprost zakochana w zapachu. Chodze i co chwile sie nią smaruje |
|
|
|
|
#678 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja już jestem po 3 napadach na rossa... W sumie poszło mi ponad ok 180zł. Cieszę się tylko że pomimo ogromnego nałogu związanego z tuszami do rzęs, udało mi się kupić tylko jeden Niestety bardzo słaby, szczoteczka bardzo mi się podobała, jednak tusz w sumie tak na prawdę nic konkretnego nie robi, ani nie pogrubia ani nie wydłuża... Lovely, False Lashes (KWC - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...s-mascara.html). Za to niestety zakupiłam 2 korektory Maybelline Affiniotone, Eveline Art Scenic Jednym z najbardziej trafionych produktów jest puder Healthy balance z Bourjois. Pachnie prawdziwymi owocami! ![]() Mam pytanie, potrzebuje kupić tonik dla mamy. Cera mieszana z tendencją do świecenia, nie wielkie przebarwienia, wiek 48 lat. Możecie coś polecić?
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dwie i jestem z nich zadowolona, dlatego chetnie kupiłabym jeszcze.
|
#681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam go w Rossie w Manufakturze i był normalnie w szafie Eveline. Co dziwne podkłady z tej samej serii leżały już na półeczkach koło innych podkładów typu AA, Lirene...
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a co powiecie mi o MF 2000 calorie ?
|
|
|
|
#685 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm, ja nie widziałam u siebie nigdy szafy eveline: podkłady tej firmy stoją na półce, razem z podkładami lirene, soraya itd. a kremy bb i jakiś inny korektor rozrzucone totalnie po półce z pielęgnacją twarzy....
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla wrażliwców może być za mocny, ale przy pozostałych typach cery sprawdzi się |
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się nie jest AŻ tak zły, ale efekt sztucznych rzęs to na pewno nie jest
Po prostu szczerze, jest zwyklakiem pospolitym, ale przecież za niecałe 6 zł, można się nim trochę pomalować, pokombinować, a później no cóż... podać dalej, komuś kto może go pokocha Ja już przerobiłam tyle tuszy od najniższy do najwyższych półek cenowych a nadal nie mam swojego KWC Wciąż szukam...---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- W Łodzi kojarzę w kilku miejscach, ale jakbym miała wymieniać to w tej chwili na 100% jestem w stanie podać tylko Manu... Ale chyba za to jest w każdej Naturze...
|
#688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#689 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dziewczyny ale robicie zakupy
sama się broniłam przed 3 wizytą w Rossie,ale będę musiała iść bo teściówka chce krem Eveline,i Boże ratuj żebym się na nic nie skusiła ![]() bardzo lubię Volume jest super,ładnie podnosi rzęsy i dość mocno pogrubia szczoteczka taka zwykła,i na początku myślę-taki chwalony tusz a szczotka nijaka na rzęsach jednak daje super efekt wyrazistych rzęs ![]() już chyba wiem na co się skuszę: http://niecierpek.blogspot.com/2013/05/rozowy-koralik-lovely-gloss-like-gel-156.html ładny mam z tej serii turkusowy i jest dobry,i kosztował po zniżce 3,39 więc co mi tam
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

tusz jest ok, tylko ok, niestety bez zachwytów. moje rzęsy wytuszowane nim wyglądają tak samo jak po moim ostatnio ulubionym tuszu z bell pump up, z tą różnicą, że tusz bell jest prawie 6 razy tańszy!

I zgarnęłam ostatniego Eliksira w numerze 5. Ogólnie jestem z siebie zadowolona, bo spoza listy zgarnęłam tylko lakier Wibo. Zastanawiałam się nad tuszami z Miss Sporty, ale zgłupiałam i już nie pamiętałam o których czytałam na KWC. Jutro wybiorę się jeszcze do Rossa na Jana Pawła, ale podejrzewam, że tam może być więcej ludzi i mniej asortymentu, no i tam nie ma wszystkich szaf, ale to mi akurat nie przeszkadza.

chyba wszystkie przez ten rossman szalejemy
Poradźcie!