Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-26, 17:26   #2041
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny odczuwam dzisiaj skurcze...już z 6 miałam ....
oby się nie zaczeło...
a z dobrych rzeczy to mam w pokoju nowe łoże noo narożnik ale i tak jestem zadowolona tylko w pokoju miejsca coraz mniej
z 12 metrów zrobiło się z 4 a jeszcze łóżeczko i szafka dla małego to zostaną ze 3 metry kw. wolnej przestrzeni w sumie ... nie mam nawet jak i gdzie wózka wstawić
a skurcze przeszły??
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 17:32   #2042
surka
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy na tej świadomej mamie i powiem Wam, że jak któraś będzie miała okazję iść na to w swoim mieście to POLECAM! Wiadomo, że musiały być reklamy produktów, ale nie było to jakoś super uciążliwe, dawali mnóstwo próbek Lacibios Femina - i tabletki i żele do mycia i chusteczki, do tego wróciliśmy z dużą ilością wody mineralnej z magnezem, produktów gerber (soczki, deserki, jogurty) i inne do tego warsztaty zumby dla mam i brzuchatek - REWELACJA! No i był fotograf, który robił darmowe sesje zdjęciowe z brzuszkiem i maluszkiem - mamy prześliczne zdjęcie, jak je dostanę na kompa to Wam pokaże
Super, że jsteś zadowolona
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
A o to moje dzisiejsze zakupy
Wiekszosc rzeczy z promocji (az do 50%), a czerwona koszula w kratke wraz z czerwonymi spodenkami upolowane w lumpeksie
Ostatnia fotka z rzeczami nie dla Edzia, a dla dzieciaczkow mojej kolezanki w PL, dla ktorej szykuje paczke, ale itak sie pochwale

Do zakonczenia wyprawki musze jeszcze nabyc materac, wanienke z podstawka, czesc kosmetykow zarowno dla Edzia jak dla mnie (wkladki, podpaski, pampersy, chusteczki itp), laktator, zestaw dla pielegnacji (nozyczki, szczoteczka itp). Mam nadzieje, ze zdaze przed porodem
Śliczne ciuszki

Cytat:
Przesyłam Wam zdjęcie, bo fotograf nam właśnie przesłał
Bardzo ładnie, fajna pamiątka będzie
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 17:34   #2043
surka
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 971864_509511555768612_1533105519_n.jpg (53,9 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-05-26, 17:51   #2044
Marionette18
Raczkowanie

Ktoras mamuska prosila o zdjecia chlopiecych spiochow i pajacykow...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0320.jpg (53,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0321.jpg (66,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0324.jpg (80,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0325.jpg (62,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0326.jpg (68,9 KB, 14 załadowań)

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 17:53   #2045
Neni1984
Zakorzenienie

Hej Mamusie

Mój mąż bardzo zadbał o atrakcje dla mnie z okazji dzisiejszego święta I tak oto od rana byliśmy już w Castoramie, a później rozmrażaliśmy i myliśmy lodówkę W między czasie gotujemy obiad-sos z żeberek i placki ziemniaczane - także na nudę szans nie ma

Do mamuś naszych tylko zadzwoniliśmy, bo TŻ ma jedyny wolny dzień w tygodniu a do jednej mamy jest 100 km, do drugiej - 40 km, więc byśmy tylko jeździli a żadna by z nas większego "pożytku" nie miała.

Krysia śliczne zdjęcie Bardzo ładnie wyglądasz
Eveeveee 100 lat z okazji imienin
Enlevee - za 33 tydzień
Wszystkim rozpoczynającym nowe tygodnie też gratuluję
Jaskierka - śliczne ciuszki

Chciałam się pochwalić, iż poczyniłam dziś zakup do torby szpitalnej Szczoteczkę do zębów

Co do spania w nocy to śpię i na prawym i lewym boku. Zazwyczaj co pobudka zmieniam boczek
A dziś przydarzyło mi się coś dziwnego w nocy - prawie mi się ulało przez sen Normalnie jak niemowlakowi ... Na szczęście się obudziłam i szybko wstałam...

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-05-26 o 17:55
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 17:55   #2046
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:
oj dziewczyny odczuwam dzisiaj skurcze...już z 6 miałam ....
oby się nie zaczeło...
a z dobrych rzeczy to mam w pokoju nowe łoże noo narożnik ale i tak jestem zadowolona tylko w pokoju miejsca coraz mniej
z 12 metrów zrobiło się z 4 a jeszcze łóżeczko i szafka dla małego to zostaną ze 3 metry kw. wolnej przestrzeni w sumie ... nie mam nawet jak i gdzie wózka wstawić

znalazłam 2 łóżeczka dla małego....
http://allegro.pl/lozeczko-michas-vi...275745534.html
i
http://allegro.pl/ikea-hensvik-lozec...222708576.html
Lozeczka fajne. Mi bardziej podoba sie to pierwsze.

Zaczely podobac mi sie biale lozeczka, a mamy juz koloru olcha

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-05-26, 17:56   #2047
Neni1984
Zakorzenienie

Uciekam, bo obiad JUŻ gotowy
Stary 2013-05-26, 17:59   #2048
Marionette18
Raczkowanie

Neni nie ma co, fajne masz swieto

Ja dzisiaj caly dzien sie lenie. Tylko obiad zrobilam

Niunia jak skurcze? Przeszlo?

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-05-26, 18:06   #2049
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
a skurcze przeszły??
skurcze przeszły ... ale wzięłam fenoterol.... jutro idę do gin chyba zwiększę dawkę z 4 do 5

dzięki wam wszystkim za zdjęcia śpiochów pajaców teraz wiem jakie mam braki
Stary 2013-05-26, 18:09   #2050
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie

Mój mąż bardzo zadbał o atrakcje dla mnie z okazji dzisiejszego święta I tak oto od rana byliśmy już w Castoramie, a później rozmrażaliśmy i myliśmy lodówkę W między czasie gotujemy obiad-sos z żeberek i placki ziemniaczane - także na nudę szans nie ma
A ja chciałam mojego TŻ wyciągnąć do Ikei, ale on nie jest zainteresowany
Stary 2013-05-26, 18:29   #2051
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Ghia: no wiesz, kwestia pracy to zawsze istotna sprawa, nawet bez ciąży.. ale wierzę że Twój TZ znajdzie coś i się ułoży wszystko. Czasami niestety tylko trochę czasu trzeba.. wiem, bo sami przez to przechodziliśmy. Najgorsze chyba jest to (wcale nie kwestia kasy) tylko psychika faceta w takiej sytuacji..

Co do spania - zwykle śpię na zmianę na lewym i prawym boku - nie dałabym rady tylko na jednym bo biodra mnie bolą - za duży ciężar juz:P wiem, ze na plecach nie jest wskazane, ale np w moim przypadku nie czuję problemów z oddychaniem, więc to też pewnie w dużej mierze kwestia indywidualna, jak ten nacisk na żyłę się układa...
Tak dokładnie masz rację najgorsza jest psychika i TŻta i moja bo ja się zawsze bardzo martwie. Co do spania też biodra szwankują

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
ja się cały czas waham..czy go czytać..jest aż taki straszny?

widzę, że też się użerasz z gołębiami....

u nas jak na razie 1:0 dla nas

Też zostawiły jajo...ja nie dałam rady wywalić...mąż zabrał i wyniósł...
Ale najgorzej mi szkoda było (choć niecierpie gołębi) jak potem kilka nocy przespały u sąsiada patrzac sie na nasz balkon....
Wiem że jakbysmy tak zostawili nie dałyby nam spokoju...
I tak co chwile znosza patyki i robią gniazda, ale jestem teraz w domu i je przeganiam!

NAJGOrsze jest to że tak brudzą i kupają fujjj!!!!

Ostatnio mąż porozwieszał żyłkę , poczyścił domestosem i chwilowo jest cisza

oj kochana babulinko, świetuj za to dzień mamy a nei dzień babci

Czemu na hormony nie chcesz zwalić?
No też się użeram. Głównie pies przegania i troche sie boja ale teraz nie upilnowała i mamy jajo. Może Tż wyrzuci jak sie domyśli.

Cytat:
Podobno nie powinno sie spac na lewym boku, poniewaz uciska sie zyle glowna. A z basenem nie rozumiem, przeciez to dobrze, ze bedzie z nim chodzil. Im wczesniej zacznie, tym lepiej, nie bedzie sie bal wody

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Zakrecilam sie, nie powinno sie dpac na prawym, na lewym wrecz powinno sie! Przepraszam za wprowadzenie w blad.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Wiem, ze to jest bardzo trudne i zycze co sporo wytrwalosci i wiary w TZta! My mamy podobna sytuacje, moj TZ jest bezrobotny, na szczescie mamy nieco oszczednosci i TZ dorabia w domu naprawiajac laptopy. Nie mamy kokosow, ale wspieramy sie nawzajem. Czasami tak bywa, trzeba to jakos przetrwac. Sa w tym i dobre strony- teraz TZ jest przy tobie, pomaga, wspiera itp. Zycze wam duzo sily na przetrwanoe tych trudnych dni! Przytulam

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Wydalam fortune na kolejne ciuszki, ale zalapalam sie tez na sporo promocji, co zmniejsza moje poczucie winy Jak tylko dotre do domu postaram sie zrobic fotki moich lowow. Nie wiem jak w Polsce, ale w UK dzis pogoda przecudna, piekne sloneczko, lekki wiaterek, bezchmurne niebo, po prostu bajka!

Dzięki za słowa otuchy. Komu ja bym marudziła gdybym Was nie miała? Tztowi nie chce nic mówić żeby się winny nie czuł.
Acha i czy Wy też w tej aplimacji mobilnej tak mało buziek macie?
Stary 2013-05-26, 18:43   #2052
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07

Cześć dziewczyneczki

Wszystkiego dobrego z okazji Dnia mamy Mamuśki

Mało coś ostatnio piszę ale staram się podczytywać na bieżąco
Zajęłam się trochę zakupami dla małego i takimi większymi porządkami, w szafkach w kuchni i ogólnie segregowanie i wyrzucanie niepotrzebnych rupieci bo jak się mały urodzi to pewnie nie będę miała czasu na to za nim się ogarniemy
Chociaż ociężała się zrobiłam i strasznie szybko się meczę, masakra jakaś normalnie

Dzisiaj u nas ładne słonko, byłam na cmentarzu u mamy, później obiad u teściowej zjedliśmy a teraz się lenie bo mi ciężko

Co do spania to ja wiecznie na lewym boku śpię więc nie mam z tym problemu, a teraz to nawet jak mi w nocy ścierpnie ręka i się obudze to i tak nie chce mi się przekręcać na drugi bok bo to prawie taki wysiłek jak bym miała przez płot przeskoczyć

Gratuluję zaczętych tygodni My dzisiaj wkraczamy w 34 tydzieńJeszcze tylko trochę i finał

eveewe Wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia.

Edytowane przez Adriana07
Czas edycji: 2013-05-26 o 18:45
Adriana07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:01   #2053
fiazo
Zakorzenienie

Witam deszczowo
jak rano wyszłam to dopiero wróciłam, cały dzień była ładna pogoda, a teraz zaczęło lać.
Z dużej ilości zaliczeń i egzaminów wyszedł 1 egzamin, który zdałam na 5
zaliczenia u jednego faceta można w późniejszym terminie i tak sobie właśnie pomyślałam, że poduczę się i nie będzie 3 a lepiej
a drugi egzamin babka sobie przełożyła nie informując nas o tym-dopiero dziś się dowiedzieliśmy, więc wyszło lepiej bo za 2 tyg to ja się douczę na spokojnie

z tż jest w miarę ok, byliśmy u naszych mam, z butelką alkoholu i czekoladą

idę nadrabiać

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:05   #2054
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Witam deszczowo
jak rano wyszłam to dopiero wróciłam, cały dzień była ładna pogoda, a teraz zaczęło lać.
zaliczenia u jednego faceta można w późniejszym terminie i tak sobie właśnie pomyślałam, że poduczę się i nie będzie 3 a lepiej
a drugi egzamin babka sobie przełożyła nie informując nas o tym-dopiero dziś się dowiedzieliśmy, więc wyszło lepiej bo za 2 tyg to ja się douczę na spokojnie

z tż jest w miarę ok, byliśmy u naszych mam, z butelką alkoholu i czekoladą

idę nadrabiać

Gratuluję zdanego egzaminu
Stary 2013-05-26, 19:05   #2055
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Przesliczna z was para i piekny brzusio! Masz idealna wedlug mnie figure

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Ktoras mamuska prosila o zdjecia chlopiecych spiochow i pajacykow...
Fajne smerfiki, dzis widzialam podobne w H&M

Neni - chyba nie zapomnisz tegoroczny Dzien Matki, tyle wrazen

Niunia - jeszcze masz troche czasu, poszukaj moze na allegro zestawy ciuszkow. W wielu sklepach sprzedaja spioszki w zestawach po kilka sztuk, 2-3 zestawy i masz komplet na poczatek. Nie stresuj sie, zdazysz!

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Acha i czy Wy też w tej aplimacji mobilnej tak mało buziek macie?
Moja nie laduje zdjec, ani nie widze w niej zadnych emotow

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Gratuluję zaczętych tygodni My dzisiaj wkraczamy w 34 tydzieńJeszcze tylko trochę i finał
Stary 2013-05-26, 19:14   #2056
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość

Dzięki za słowa otuchy. Komu ja bym marudziła gdybym Was nie miała? Tztowi nie chce nic mówić żeby się winny nie czuł.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Witam deszczowo
No i super wyszło
Gratuluję piąteczki

Pojedliśmy obiadku i idziemy poleżeć, bo się zmachałam dziś nie na żarty
Stary 2013-05-26, 19:15   #2057
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzień dobry

witamy się z Adasiem w 29 tc

Cytat:
ślicznie wyglądacie

Cytat:

eveewe wszystkiego naj i czego tam sobie jeszcze życzysz

Synek
Stary 2013-05-26, 19:18   #2058
Oliath
Zakorzenienie

JAKIERKA, KRYSIA - SLICZNE BUZKI

NIUNIA - ale te skurcze niebolesne, tak? Ja tez miewam po kilka dziennie, z szesc minimum dzisiaj bylo ale nic nie biore na nie, nawet no-spy

My tez dzisiaj pracowicie spedzilismy dzien, maz wykonczyl wneke okienna u Lali i skrecil juz na gotowo regal narozny malowany w zlote roze moja wlasna reka , ja konczylam biurko - ale oczywiscie nie skonczylam, bo niestety kolejne warstwy musza wysychac minimum pol dnia, a gdzie jeszcze lakier i wszystkie ozdobniki .

W przyszly weekend planujemy zakonczyc we wszystkich szczegolach temat pokoiku Laleczki, i BĘDĄ FOTY wkrotce potem

Mamusie "zaliczone", wizyta w OBI tez, na Dopplera przy Magnolii nie starczylo dnia, ale pojde sobie po prostu z Luxmedu zamiast w mobilnym sie badac - jak najszybciej, bo nocne skurcze zamiast przechodzic wzmagaja sie (o ile to w ogole mozliwe jeszcze), a obrzek nie mija mimo zastrzykow

No to tyle u mnie dzis
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:26   #2059
Sofina
Raczkowanie

eveewe przede wszystkim zdrowego dzieciaczka

Ghia doskonale Cię rozumiem bo mój Tż też dorabia a niedługo czeka go szukanie pracy (wiadomo jak płacą aplikantom) i z tego powodu m.in. zrezygnowaliśmy z wynajmu mieszkania, mimo iż duże, świeżo po remoncie i w atrakcyjnej cenie. Wg mnie najgorsza jest psychika- na tym etapie chciałoby się już mieć wszystko gotowe, uporządkowane- tu niestety problemy cały czas są, mimo iż staramy się o tym nie myśleć to siedzi w nas w głębi i nie daje spokoju. trzymaj się i głowa do góry

A tak poza tym to widać, że jakieś święto dziś- wszystkie gdzieś wybyły.

Zrobiłam zamówienie w Smyku i mam sobie dodatkowo rożek wybrać od mamy
Sofina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:26   #2060
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
mów nam tu szybko co sie dzieje, a jak cos to my go znajdziemy
Nawet mi się nie chce pisać. Ale krótko pisząc nie odzywam się do niego, dzień spędziłam sobie z Małgosią. Pojechałyśmy do stajni dać konikom jabłuszka, potem na cmentarz zapalić świeczkę mojej mamie i do CH po kalafiora i colę dla mnie, a dla Małgosi sok. Powłóczyłyśmy się, przeszłam przez Rossmana, ale mam wszystko więc nie kupowałam nic.

Oliath może jednak pomyśl o tym szpitalu?

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-05-26 o 19:29
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:34   #2061
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
A o to moje dzisiejsze zakupy
Wiekszosc rzeczy z promocji (az do 50%), a czerwona koszula w kratke wraz z czerwonymi spodenkami upolowane w lumpeksie
Ostatnia fotka z rzeczami nie dla Edzia, a dla dzieciaczkow mojej kolezanki w PL, dla ktorej szykuje paczke, ale itak sie pochwale

Do zakonczenia wyprawki musze jeszcze nabyc materac, wanienke z podstawka, czesc kosmetykow zarowno dla Edzia jak dla mnie (wkladki, podpaski, pampersy, chusteczki itp), laktator, zestaw dla pielegnacji (nozyczki, szczoteczka itp). Mam nadzieje, ze zdaze przed porodem
zakupy śliczne Mam nadzieję, że w AVATARKU to Ty... śliczna babeczka

Cytat:
wow! Fajna fotka

Teraz to się tu u nas już zrobi wątek geriatryczny wszystkie się sypią (poza Margosią - byłabyś @ solidarna i powiedziała, że chociaż mały palec od nogi dokucza...). Mnie kilka dni temu "połamało" w pachwinie i tak "se" boli - dziś chłopaki postanowili mamusię z okazji dnia mamy "wyprowadzić na krótki spacer" i kurdeeee normalnie nie miałam siły Całe podwozie mnie boli, jakby mi ktoś wiosłem przysunął

Spadam na kolację - zjadałam pół bułeczki z kremem czekoladowym, mąż nie wiedział i smaży dla nas kiełbasę - może się nie porzygam

Ostatnio jakieś reflaksje mnie nachodzą i dziś wydumałam, że być może za równe dwa miesiące będę miała już córeńkę po tej stronie brzucha... Z jednej strony strasznie to zleciało, a z drugiej te dwa miesiące wydają mi się wiecznością

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:41   #2062
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Nawet mi się nie chce pisać. Ale krótko pisząc nie odzywam się do niego, dzień spędziłam sobie z Małgosią. Pojechałyśmy do stajni dać konikom jabłuszka, potem na cmentarz zapalić świeczkę mojej mamie i do CH po kalafiora i colę dla mnie, a dla Małgosi sok. Powłóczyłyśmy się, przeszłam przez Rossmana, ale mam wszystko więc nie kupowałam nic.

Oliath może jednak pomyśl o tym szpitalu?
Mela, Ty tez masz Mame na cmentarzu, jak ja...

Mysle wlasnie o szpitalu i w ciagu 2 tygodni pewnie sie tam znajde, jak pisalam... jesli nic nie pomoze innego.
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:41   #2063
Anulka_p
Zakorzenienie

Witam się i żegnam. Nadrabiać was gaduły będę jutro. Przyjemnego niedzielnego wieczoru mamusie.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:46   #2064
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Mela, Ty tez masz Mame na cmentarzu, jak ja...
Kochanie od 18 lat I nie przez chorobę w trakcie, której można by się jakoś przygotować, pożegnać. Wypadek i tyle...

Zjadłam talerz zupy pomidorowej na kolację. Chyba nie mam siły na nic więcej... Jak ja mam się dotoczyć do łóżka, a planowałam jeszcze wziąć prysznic i bikini zrobić. Ale wydaje mi się, że brzuch mi się ostatnio taki wielki zrobił.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:51   #2065
Marionette18
Raczkowanie

Jakierka te smerfiki z H&M sa. Byl jeszcze fajny kocyk niebieski ze smerfem, ale mam juz 3 wiec sobie darowalam.

Dziewczyny jaki film polecacie na wieczor? Dostalam misje znalezienia czegos, ale zupelnie nie mam weny co tu obejrzec. Moze ktoras ogladala ostatnio cos godnego polecenia?

Aparatka :

Dietkuje!!!
Stary 2013-05-26, 19:53   #2066
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Kochanie od 18 lat I nie przez chorobę w trakcie, której można by się jakoś przygotować, pożegnać. Wypadek i tyle...
mi takim sposobem mama tylko została, 15 lat temu w skutek potrącenia po 2tyg śpiączki zmarł mi tato, stało się 200m od domu jak wracał z pracy

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Jakierka te smerfiki z H&M sa. Byl jeszcze fajny kocyk niebieski ze smerfem, ale mam juz 3 wiec sobie darowalam.

Dziewczyny jaki film polecacie na wieczor? Dostalam misje znalezienia czegos, ale zupelnie nie mam weny co tu obejrzec. Moze ktoras ogladala ostatnio cos godnego polecenia?
ja chcę obejrzeć baby blues ten polski, ale chyba nie dziś, w jakiejś gazecie reklamowali ze dają dvd, gala

Synek
Stary 2013-05-26, 19:54   #2067
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Hej! melduje się z domu panienskiego męża wyslalam do kościoła, a sama leze z Apap ice na czole, łeb mi pęka od kilku godzin nie wiem czemu:-( chyba lykne procha, bo nawet się nie zdrzemnelam :-(

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:57   #2068
d0tkaaa
Zakorzenienie

czesc przyszlam sie tylko przywitac po komuni,tyle zarcia padam na ryj ogolnie...mam zamiar sie zrelaksoeac przy x factorze.jutro zagladne.gratuluje en tygi ev wszystkiego naj z okazjj imienic.moze pozniej zajrze

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 19:58   #2069
fiazo
Zakorzenienie

ja myślę urządzić drzemkę przed kolacją, a potem jeszcze coś porobię

Synek
Stary 2013-05-26, 19:58   #2070
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie

Mój mąż bardzo zadbał o atrakcje dla mnie z okazji dzisiejszego święta I tak oto od rana byliśmy już w Castoramie, a później rozmrażaliśmy i myliśmy lodówkę W między czasie gotujemy obiad-sos z żeberek i placki ziemniaczane - także na nudę szans nie ma :

Do mamuś naszych tylko zadzwoniliśmy, bo TŻ ma jedyny wolny dzień w tygodniu a do jednej mamy jest 100 km, do drugiej - 40 km, więc byśmy tylko jeździli a żadna by z nas większego "pożytku" nie miała.

Krysia śliczne zdjęcie Bardzo ładnie wyglądasz :
Eveeveee 100 lat z okazji imienin
Enlevee - za 33 tydzień
Wszystkim rozpoczynającym nowe tygodnie też gratuluję :
Jaskierka - śliczne ciuszki :

Chciałam się pochwalić, iż poczyniłam dziś zakup do torby szpitalnej Szczoteczkę do zębów

Co do spania w nocy to śpię i na prawym i lewym boku. Zazwyczaj co pobudka zmieniam boczek
A dziś przydarzyło mi się coś dziwnego w nocy - prawie mi się ulało przez sen Normalnie jak niemowlakowi ... Na szczęście się obudziłam i szybko wstałam...
za owocny zakup
dla mnie wypad do Castoramy to kara :/ Tz musi mnie przekupic czyms zebym mu towarzyszyła
Cytat:
skurcze przeszły ... ale wzięłam fenoterol.... jutro idę do gin chyba zwiększę dawkę z 4 do 5

dzięki wam wszystkim za zdjęcia śpiochów pajaców teraz wiem jakie mam braki
Dobrze ze przeszły Niech skurczybyki jeszcze poczekają
Cytat:
Cześć dziewczyneczki

Wszystkiego dobrego z okazji Dnia mamy Mamuśki

Mało coś ostatnio piszę ale staram się podczytywać na bieżąco
Zajęłam się trochę zakupami dla małego i takimi większymi porządkami, w szafkach w kuchni i ogólnie segregowanie i wyrzucanie niepotrzebnych rupieci bo jak się mały urodzi to pewnie nie będę miała czasu na to za nim się ogarniemy
Chociaż ociężała się zrobiłam i strasznie szybko się meczę, masakra jakaś normalnie

Dzisiaj u nas ładne słonko, byłam na cmentarzu u mamy, później obiad u teściowej zjedliśmy a teraz się lenie bo mi ciężko

Co do spania to ja wiecznie na lewym boku śpię więc nie mam z tym problemu, a teraz to nawet jak mi w nocy ścierpnie ręka i się obudze to i tak nie chce mi się przekręcać na drugi bok bo to prawie taki wysiłek jak bym miała przez płot przeskoczyć

eveewe Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
za tc
Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
zakupy śliczne Mam nadzieję, że w AVATARKU to Ty... śliczna babeczka

wow! Fajna fotka

Teraz to się tu u nas już zrobi wątek geriatryczny wszystkie się sypią (poza Margosią - byłabyś @ solidarna i powiedziała, że chociaż mały palec od nogi dokucza...). Mnie kilka dni temu "połamało" w pachwinie i tak "se" boli - dziś chłopaki postanowili mamusię z okazji dnia mamy "wyprowadzić na krótki spacer" i kurdeeee normalnie nie miałam siły Całe podwozie mnie boli, jakby mi ktoś wiosłem przysunął

Spadam na kolację - zjadałam pół bułeczki z kremem czekoladowym, mąż nie wiedział i smaży dla nas kiełbasę - może się nie porzygam

Ostatnio jakieś reflaksje mnie nachodzą i dziś wydumałam, że być może za równe dwa miesiące będę miała już córeńkę po tej stronie brzucha... Z jednej strony strasznie to zleciało, a z drugiej te dwa miesiące wydają mi się wiecznością
biedulko
Ja sie dzis Tz owi wypłakałam ze czuje sie juz od dwoch dni jak wrak......
mam dzis skurcze łydek ,nogi mi spuchły powyzej kolan I caly dzien leze,dopiero co przeszłam sie z Pieskami malusi kawałek droga przed domem i wróciłam padnieta,troszke mi Lioton 1000 pomogł ale znow noi rwą :/

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości