|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie, fajna pamiątka będzie
|
||
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
Ktoras mamuska prosila o zdjecia chlopiecych spiochow i pajacykow...
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
Mój mąż bardzo zadbał o atrakcje dla mnie z okazji dzisiejszego święta I tak oto od rana byliśmy już w Castoramie, a później rozmrażaliśmy i myliśmy lodówkę W między czasie gotujemy obiad-sos z żeberek i placki ziemniaczane - także na nudę szans nie ma Do mamuś naszych tylko zadzwoniliśmy, bo TŻ ma jedyny wolny dzień w tygodniu a do jednej mamy jest 100 km, do drugiej - 40 km, więc byśmy tylko jeździli a żadna by z nas większego "pożytku" nie miała. Krysia śliczne zdjęcie Bardzo ładnie wyglądasz Eveeveee 100 lat z okazji imienin Enlevee - za 33 tydzień Wszystkim rozpoczynającym nowe tygodnie też gratuluję ![]() Jaskierka - śliczne ciuszki Chciałam się pochwalić, iż poczyniłam dziś zakup do torby szpitalnej Szczoteczkę do zębów Co do spania w nocy to śpię i na prawym i lewym boku. Zazwyczaj co pobudka zmieniam boczek A dziś przydarzyło mi się coś dziwnego w nocy - prawie mi się ulało przez sen Normalnie jak niemowlakowi ... Na szczęście się obudziłam i szybko wstałam...
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-05-26 o 17:55 |
|
|
|
#2046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaczely podobac mi sie biale lozeczka, a mamy juz koloru olcha
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam, bo obiad JUŻ gotowy
|
|
|
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
Neni nie ma co, fajne masz swieto
![]() Ja dzisiaj caly dzien sie lenie. Tylko obiad zrobilam ![]() Niunia jak skurcze? Przeszlo?
|
#2049 |
|
Rozeznanie
|
skurcze przeszły ... ale wzięłam fenoterol.... jutro idę do gin chyba zwiększę dawkę z 4 do 5
dzięki wam wszystkim za zdjęcia śpiochów pajaców teraz wiem jakie mam braki
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2051 | |||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Acha i czy Wy też w tej aplimacji mobilnej tak mało buziek macie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2052 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyneczki
Wszystkiego dobrego z okazji Dnia mamy Mamuśki Mało coś ostatnio piszę ale staram się podczytywać na bieżąco ![]() Zajęłam się trochę zakupami dla małego i takimi większymi porządkami, w szafkach w kuchni i ogólnie segregowanie i wyrzucanie niepotrzebnych rupieci bo jak się mały urodzi to pewnie nie będę miała czasu na to za nim się ogarniemy ![]() Chociaż ociężała się zrobiłam i strasznie szybko się meczę, masakra jakaś normalnie ![]() Dzisiaj u nas ładne słonko, byłam na cmentarzu u mamy, później obiad u teściowej zjedliśmy a teraz się lenie bo mi ciężko ![]() Co do spania to ja wiecznie na lewym boku śpię więc nie mam z tym problemu, a teraz to nawet jak mi w nocy ścierpnie ręka i się obudze to i tak nie chce mi się przekręcać na drugi bok bo to prawie taki wysiłek jak bym miała przez płot przeskoczyć Gratuluję zaczętych tygodni My dzisiaj wkraczamy w 34 tydzieńeveewe Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Ten dzień - 25.06.2011 Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia. Edytowane przez Adriana07 Czas edycji: 2013-05-26 o 18:45 |
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Witam deszczowo
jak rano wyszłam to dopiero wróciłam, cały dzień była ładna pogoda, a teraz zaczęło lać. Z dużej ilości zaliczeń i egzaminów wyszedł 1 egzamin, który zdałam na 5 zaliczenia u jednego faceta można w późniejszym terminie i tak sobie właśnie pomyślałam, że poduczę się i nie będzie 3 a lepiej a drugi egzamin babka sobie przełożyła nie informując nas o tym-dopiero dziś się dowiedzieliśmy, więc wyszło lepiej bo za 2 tyg to ja się douczę na spokojnie ![]() z tż jest w miarę ok, byliśmy u naszych mam, z butelką alkoholu i czekoladą idę nadrabiać
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję zdanego egzaminu
|
|
|
|
|
#2055 | |||
|
Zadomowienie
|
Przesliczna z was para i piekny brzusio! Masz idealna wedlug mnie figure
![]() Cytat:
Neni - chyba nie zapomnisz tegoroczny Dzien Matki, tyle wrazen ![]() Niunia - jeszcze masz troche czasu, poszukaj moze na allegro zestawy ciuszkow. W wielu sklepach sprzedaja spioszki w zestawach po kilka sztuk, 2-3 zestawy i masz komplet na poczatek. Nie stresuj sie, zdazysz! Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję piąteczki ![]() Pojedliśmy obiadku i idziemy poleżeć, bo się zmachałam dziś nie na żarty
|
|||
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ślicznie wyglądacie Cytat:
![]() eveewe wszystkiego naj i czego tam sobie jeszcze życzysz |
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
JAKIERKA, KRYSIA - SLICZNE BUZKI
![]() NIUNIA - ale te skurcze niebolesne, tak? Ja tez miewam po kilka dziennie, z szesc minimum dzisiaj bylo ale nic nie biore na nie, nawet no-spy ![]() My tez dzisiaj pracowicie spedzilismy dzien, maz wykonczyl wneke okienna u Lali i skrecil juz na gotowo regal narozny malowany w zlote roze moja wlasna reka , ja konczylam biurko - ale oczywiscie nie skonczylam, bo niestety kolejne warstwy musza wysychac minimum pol dnia, a gdzie jeszcze lakier i wszystkie ozdobniki W przyszly weekend planujemy zakonczyc we wszystkich szczegolach temat pokoiku Laleczki, i BĘDĄ FOTY wkrotce potem Mamusie "zaliczone", wizyta w OBI tez, na Dopplera przy Magnolii nie starczylo dnia, ale pojde sobie po prostu z Luxmedu zamiast w mobilnym sie badac - jak najszybciej, bo nocne skurcze zamiast przechodzic wzmagaja sie (o ile to w ogole mozliwe jeszcze), a obrzek nie mija mimo zastrzykow No to tyle u mnie dzis
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
eveewe przede wszystkim zdrowego dzieciaczka
Ghia doskonale Cię rozumiem bo mój Tż też dorabia a niedługo czeka go szukanie pracy (wiadomo jak płacą aplikantom) i z tego powodu m.in. zrezygnowaliśmy z wynajmu mieszkania, mimo iż duże, świeżo po remoncie i w atrakcyjnej cenie. Wg mnie najgorsza jest psychika- na tym etapie chciałoby się już mieć wszystko gotowe, uporządkowane- tu niestety problemy cały czas są, mimo iż staramy się o tym nie myśleć to siedzi w nas w głębi i nie daje spokoju. trzymaj się i głowa do góry A tak poza tym to widać, że jakieś święto dziś- wszystkie gdzieś wybyły. Zrobiłam zamówienie w Smyku i mam sobie dodatkowo rożek wybrać od mamy |
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mi się nie chce pisać. Ale krótko pisząc nie odzywam się do niego, dzień spędziłam sobie z Małgosią. Pojechałyśmy do stajni dać konikom jabłuszka, potem na cmentarz zapalić świeczkę mojej mamie i do CH po kalafiora i colę dla mnie, a dla Małgosi sok. Powłóczyłyśmy się, przeszłam przez Rossmana, ale mam wszystko więc nie kupowałam nic.
Oliath może jednak pomyśl o tym szpitalu?
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-05-26 o 19:29 |
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow! Fajna fotka Teraz to się tu u nas już zrobi wątek geriatryczny wszystkie się sypią (poza Margosią - byłabyś @ solidarna i powiedziała, że chociaż mały palec od nogi dokucza...). Mnie kilka dni temu "połamało" w pachwinie i tak "se" boli - dziś chłopaki postanowili mamusię z okazji dnia mamy "wyprowadzić na krótki spacer" i kurdeeee normalnie nie miałam siły Całe podwozie mnie boli, jakby mi ktoś wiosłem przysunął Spadam na kolację - zjadałam pół bułeczki z kremem czekoladowym, mąż nie wiedział i smaży dla nas kiełbasę - może się nie porzygam ![]() Ostatnio jakieś reflaksje mnie nachodzą i dziś wydumałam, że być może za równe dwa miesiące będę miała już córeńkę po tej stronie brzucha... Z jednej strony strasznie to zleciało, a z drugiej te dwa miesiące wydają mi się wiecznością |
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle wlasnie o szpitalu i w ciagu 2 tygodni pewnie sie tam znajde, jak pisalam... jesli nic nie pomoze innego.
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i żegnam. Nadrabiać was gaduły będę jutro.
Przyjemnego niedzielnego wieczoru mamusie.
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie od 18 lat
I nie przez chorobę w trakcie, której można by się jakoś przygotować, pożegnać. Wypadek i tyle...Zjadłam talerz zupy pomidorowej na kolację. Chyba nie mam siły na nic więcej... Jak ja mam się dotoczyć do łóżka, a planowałam jeszcze wziąć prysznic i bikini zrobić. Ale wydaje mi się, że brzuch mi się ostatnio taki wielki zrobił.
|
#2065 |
|
Raczkowanie
|
Jakierka te smerfiki z H&M sa. Byl jeszcze fajny kocyk niebieski ze smerfem, ale mam juz 3 wiec sobie darowalam.
Dziewczyny jaki film polecacie na wieczor? Dostalam misje znalezienia czegos, ale zupelnie nie mam weny co tu obejrzec. Moze ktoras ogladala ostatnio cos godnego polecenia?
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Hej! melduje się z domu panienskiego
męża wyslalam do kościoła, a sama leze z Apap ice na czole, łeb mi pęka od kilku godzin nie wiem czemu:-( chyba lykne procha, bo nawet się nie zdrzemnelam :-(Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
czesc przyszlam sie tylko przywitac po komuni,tyle zarcia padam na ryj ogolnie...mam zamiar sie zrelaksoeac przy x factorze.jutro zagladne.gratuluje en tyg
i ev wszystkiego naj z okazjj imienic.moze pozniej zajrze
|
|
|
|
#2070 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za owocny zakup dla mnie wypad do Castoramy to kara :/ Tz musi mnie przekupic czyms zebym mu towarzyszyła Cytat:
Niech skurczybyki jeszcze poczekają ![]() Cytat:
za tc ![]() Cytat:
Ja sie dzis Tz owi wypłakałam ze czuje sie juz od dwoch dni jak wrak...... mam dzis skurcze łydek ,nogi mi spuchły powyzej kolan I caly dzien leze,dopiero co przeszłam sie z Pieskami malusi kawałek droga przed domem i wróciłam padnieta,troszke mi Lioton 1000 pomogł ale znow noi rwą :/
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

noo narożnik ale i tak jestem zadowolona
tylko w pokoju miejsca coraz mniej

I tak oto od rana byliśmy już w Castoramie, a później rozmrażaliśmy i myliśmy lodówkę

ale nic nie biore na nie, nawet no-spy
- byłabyś @ solidarna i powiedziała, że chociaż mały palec od nogi dokucza...). Mnie kilka dni temu "połamało" w pachwinie i tak "se" boli - dziś chłopaki postanowili mamusię z okazji dnia mamy "wyprowadzić na krótki spacer" i kurdeeee normalnie nie miałam siły
Niech skurczybyki jeszcze poczekają