|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
niech ja go tylko spotkam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny uzywaja Scandikow, ja uzywalam Milli i Profi. Matko co za pogoda ![]() wieje, pada i zimno, dlaczego tak jest zawsze jak mam urlop ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie dziś słoneczko, ale ziiimno ![]() Jutro wraca TŻ, dzis wieczorem spa w wersji mega przyspieszonej ![]() ![]()
#1023 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje mozecie polecic mi jakis blyszczyk w kolorze brzoskwini?
![]() Tylko nie chcialabym zby w pomarancz wpadal a bardziej w roz...no brzoskwinke no ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() letni urlop mam koniec sierpnia bo tak udało nam się tydzień z tz pracy nad morzem zarezerwować ![]() współczuję kolejnych kosztów zęba...ja we wtorek też do dentysty-mojej kuzynki bo nadbudowywała mi zęba ze 2m-ce temu co wam pisałam że tysiąc zapłaciłam za całe leczenie i miałam między zębami taką większą przerwę i ją też mi nadlała, jednak nie ma się tam na czym to trzymać i się poluzowało i teraz mi lata między zębami taki kawałek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie dzis sloneczko ale jest tylko 12 stopni na termometrze. Goraczka mi juz zeszla ale gardlo boli nadal ![]() ![]() Kylie jak wrazenia po wczorajszym meczu? Ja z ojcem ogladalam i szkoda ze Borussia nie wygrala...ale to bylo do przewidzenia
![]() |
#1026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zeba to oczywiscie w ramach reklamacji, innej opcji nie ma ![]() Cytat:
![]() co do meczu,wiadomo, bylam za BvB, ale spodziewalam sie,że tak to sie skonczy.Bayer byl/jest na prawde w dobrej formie i ten puchar sie im nalezal, taka jest prawda. Moj tata po pierwszej bramce Bayernu nie wytrzymal i poszedl spac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zadomowienie
|
Moje włosy alfa 11,21 na wodzie 12% + pasemka 10,10 srebrny
Bunny robiłam sobie próbe pasemkową Alfa 9,21 i Helen S. 10.10 na wodzie 6% i powiem szczerze że alfa nie chwyciła wcale :/ Helen na wodzie 6% zrobiła pasemka fioletowe dlatego tez zrobiłam sobie całe włosy w pasemkach na wodzie 9%. Wyszło świetnie. Następne farbowanie 9,21+ 10,1 ( teraz za bardzo nie kombinowałam , musiałam robić pewniakiem )
#1028 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wiecie gdzie mniej więcej znajdę taką pikowaną czarną kurteczkę?? bo u mnie wszędzie już powykupowane a chce koniecznie w kolorze czarnym i w rozmiarze S ewentualnie może byc troche luzniejsza więc M.... coś w tym stylu szukam:
![]() |
#1029 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() aaaa usłyszałam ostatnio od koleżanki ze jakiś jej znajomy fryzjer sprzedał jej nowy trend fryzjerski! nakładanie balsamu nawilżającego na włosy zamiast maski ... nie wiem o co kaman ale sądze ze to coś w stylu tego moczu i płynu do intymniej ![]() ![]() znalazłam jakiegoś linka o tym "kremowaniu" włosów http://www.idaliablog.com/2012/12/kr...atywa-dla.html Cytat:
zawsze tak wychodzi ale widzisz jak sie spłukuje na żółtko niestety, muszę zainwestować w płukankę bo moje straciła już datę ważności, tylko zastanawiam sie jaką wziąć czy srebrną czy fioletową ? do tej pory miałam fioletową ale daawno nie używałam
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% ![]() szampon dermena vitapil odżywianie włosków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2013-05-26 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam srebrną płukankę z Joaśki polecam ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-05-26 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam srebrną płukankę z joanny
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Wtajemniczenie
|
Witam blondyny
![]() Co tutaj dzisiaj takie pustki ?? ![]()
#1033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super masz kolor, nei kombinuj bo popsujesz ![]() Cytat:
![]() nie taki do ciala a do wlosow- jest mocniejszy jak odzywki i robi sie z niego taki kompres pod podgrzanie- to jest cos jak maska- ale bardziej plynne, a dziala podobnie i wlosy sa pozniej sliskie jak po odzywce- bo po masce sa tępe nieraz wiadomo ![]() ja polecam fioletowa plukanke- ale tobie lepiej srebrna bo bedzie podobna do nutrissa- fioletowa moze ci zmatowic kolor i nadac szary cien. fioletowa plukanka lepiej do perlowych blondow niz popielatych. witam sie po szalonym weekendzie ![]() zaproszenia juz w polowie dostarczone na slub ![]() znow mialam burze z tz i prawie je*nęlam mu zareczynowym pierscionkiem ![]() zamowilam obraczki- koszt mnie przerosl ![]() dadi pomoze i jakos bedzie ![]() dzis jedziemy na spotkanie w resto ![]() zamowilam sukienke... jeszcze tylko dograc resto, tort, alkohol, bukiecik i odjazd ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1034 | |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Byłam na zakupach w rossie, bo -40% na wszystkie kosmetyki do makijażu i pielęgnacji twarzy. I zostawiłam tam trochę gotówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam pare maseczek, herbate na trawienie, chusteczki dla bobasów, waciki, i dwa lakiery z wibo z tej serii co niby ma zele imitowac ![]() I zla jestem bo niepotrzebnie wydalam pieniadze o ![]() I u mnie znowu kaszana... TŻ znowu bez pracy. Mnie dzisiaj koleś z rozmową wystawił ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() Tort wybrany? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja niestety znów jestem z Wami chwilowo ![]() ![]() Odkąd przyciemniłam włosy i zmieniłam pielęgnacje w końcu widzę że zaczęły rosnąć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ciekawego kupilas? Cytat:
![]() no i dupa ![]() ![]() tort chyba bedzie czekoladowy jednak z wisniami ale zrobimy w bialej polewie ![]() Cytat:
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, wyślij mi kawałek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam króliczku, jutro będę miała w końcu ładowarkę do aparatu to od razu porobię zdjęcia
![]() Mam nadzieję że tż mi dzisiaj tego neta ogarnie to już będę z Wami na bieżąco ![]() ![]() Btw, szukam właśnie przepisów w necie bo nie mam pomysłu na obiady ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Kurde wgl to ten dzisiejszy dzien mnie wykonczyl... odkurzanie calego domu, mycie podłóg, puściłam jedno pranie a czekają mnie jeszcze co najmniej 3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogórek konserwowy, papryka, mięso mielone, makaron brazowy + sos pomidorowy. Fasolka szparagowa zielona + pieczarki + mieso z kurczaka + jakis sos ciemny np, do tego makaron albo ryż. Warzywa na patelnie zmieszane z ryżem + kotlety sojowe albo paluszki rybne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez mam szalony dzien sprzatania- az dziw jaki syf sie od piatku zrobi- a dziwne bo nei bylo nas w domu ![]() ![]() juz odkurzylam- lolka mi linieje na potege, mam ochote ja ubic ![]() ![]()
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Ex
Ja dziś miałam burgery z ciecierzycy i pyszności, polecam. ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-27 o 14:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
Dawaj przepis
![]() ![]() Co do zup to jutro będę robić krupnik na bulionie warzywnym a pojutrze chyba pomidorową, ale to jeszcze nie jest pewne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Exclusive
Puszkę cieciorki konserwowej, cebule, jajo, bułkę tartą, sól, pieprz, czosnek, pietruszkę. Cieciorkę rozgniatasz widelcem, mieszasz to wszystko aż powstanie masa i lepisz splaszczone kotlety na wielkość buły. Smażysz po kilka minut na jednej i drugiej stronie Bułkę na pół, jakąś sałatkę, pomidorka, ogóra, co tam lubisz, sos też wedle uznania iiii wcinasz. ![]() Jestem już 12. dzień bez mięcha i powiem wam, że coś czuję, że przy tym zostanę. Tyle nowych smaków poznaję, różnorodności, wszystkie jest takie kolorowe, piękne i niezamordowane. Bardzo mi to pasuje. ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-27 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Wtajemniczenie
|
dziś chyba u każdej dzień sprzątania!!
Ja dopiero się zabieram ![]() Bo byłam najpierw u lekarza rodzinnego, szybko załatwiłam, dostałam skierowanie na kompleksowe badania i przykaz mierzenia ciśnienia przez tydzień a potem do niej spowrotem. Wróciłam, chwilę posiedziałam w domu i pojechałam na zakupy i 3h mnie nie było. Teraz od 1,5h jestem w domu i tylko obiad zjadłam ![]() Czeko współczuję znowu sytuacji z pracą ![]() Bunny ciekawa jestem bardzo sukienki ale poczekam do tego Twojego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A kupiłam kilka lakierów do paznokci, 3 pomadki ![]() O, czekoladowy tort w białej polewie ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |||||
Wtajemniczenie
|
Ja juz na szczęście lepiej troche chociaż strasznie słaba jestem po tych antybiotykach cały czas ;// dzisiaj ledwo na uczelnie dotarłam. A musze go wybrać do końca czyli jakos do piątku. Blada jestem i wyglądam jak smierc przez tą chorobe
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie Bunny też jestem ciekawa sukienki ![]() Cytat:
![]() a ja dzisiaj znowu niezdrowo bo mam pizze z krewetkami na obiadokolacje ![]() i też mam dzisiaj dzień sprzątania niestety. nie mam kompletnie sił przez tą chorobę ale przyjechała moja rodzinka z Włoch i musze na szybko wszystko ogarniac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() domyslam się że masz mega wydatki na głowie, ale dobrze, że mozesz liczyc chociaz na pomoc ze strony ojca. Ja to chyba nigdy nie wezme ślubu ze swoim..... ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-05-27 o 15:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Nove dzięki! napewno skorzystam z przepisu.
Lavia promo w ross trwała chyba do 26stego ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Bunny dobra opcja z tym smakiem tortu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Do 29 jest promo
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Też uważam że jednak mięso jest ważne. Generalnie to ważny składnik diety, a w diecie wege ciężko go zastąpić dobrze. Zresztą mało który wegetarianin to potrafi. A potem chodza słabizny chorowite ![]() Do wege nic nie mam oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.