|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będę miała niezbędnik kosmetyczny - kosmetyki dopiero kompletuję - ale do 1 czerwca to chyba głodować będę, przynajmniej schudnę no dobra, to co, 2000 calorie mam kupić, ta ? a wiesz może Sarunieczka czym różnią się te wersje ? tzn. dramatic volume / dramatic look ? poza tym to mam wrażenie, że tyyyle rzeczy mnie woła
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
czy komuś nie rzuciło się w oczy do kiedy jest promocja na pędzle do makijażu?
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj lakier Wibo Peach&Creme (mam nadzieję że nie będzie tak słaby jak te nude trends
) i maseczkę z Perfecty . Koniec !Jest promocja na pędzle ?
|
|
|
|
#696 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
patrzę w sklepie,2000 calorie pisze to biere dopiero potem w necie wyczytałam że jest volume/look więc volume wzięłam przypadkowo
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stąd moj zawod mam kilka KWC ale nadakl szukam idealu ktory stanie sie tym jedynym
|
|
|
#698 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
No bo ja jestem jasna
![]() Cytat:
A ja dostałam taką odżywkę, a wydałam 98 zł
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2013-05-26 o 21:06 |
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
jest, ale na niektóre i poza tą promocją -40%. mam chrapkę na ecotools, ale nie wiem do kiedy mam czas...
|
#701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#703 | |
|
Zadomowienie
|
Rossmann cz. XVIII
Cytat:
Tak się zastanawiam w takim razie do kiedy będzie taka cena?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a w jakiej cenie są te kolorowe carmex'y?
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
A czerwone carmexy dają jakiś kolor na ustach , tak jak Nivea truskawkowa? Chyba jutro znowu polecę do Rossa
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
polecicie jakiś tusz mocno pogrubiający??rzęsy mam długie, ale jest ich mało
|
|
|
|
#708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tych dwóch linkowanych produktów nie widziałam w Rossie. Ten żel miętowy z Alterry chyba jest tylko w DE dostępny ![]() Za to peeling Rival de Loop kremowy bardzo lubię - zrobiłam zapasik Fajnie złuszcza i dświeża, a dzięki kremowej konsystencji twarz jest przyjemnie miękka i nawilżona
|
|
#709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podasz mi swoje KWC tak w skrócie? Może poznam coś nowego
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
W zasadzie jedyny tusz dostępny w PL, którego używam
Głównie dlatego, że nie używam czarnych tuszy, a MF jest dostępny również jako granatowy i brązowy. Jak dla mnie jest wystarczająco dobry Z tym, że wymieniam sobie w nim szczoteczkę na silikonową, bo taką mi się lepiej tusz rozprowadza
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#712 | ||
|
|
Cytat:
![]() apropo pędzli,dziewczyny podkład na twarz nakładacie pędzlem? bo są takie specjalne ponoć,ale ja się boję nakładam zwyczajnie paluchami-raz próbowałam taką trójkątną gąbeczką do podkładu ale nie spodobało mi się Cytat:
ale super jest
|
||
|
|
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#714 |
|
Przyczajenie
|
A możecie polecić jakiś błyszczyk... taki baaaaaardzo błyszczący? Dla mamy...
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak widac tez jestem tuszomanaiczka;p moj ulubiony ktory mam zawsze to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1 z racji ze jestm w avonie juz ponad 10lat przetestowalam prawie wszystkie ich tusze ![]() kolejny który bardzo się polubil z moimi rzesami to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1 dostalam go od przyjaciolki bo jej w ogole nie sluzyl milym zaskoczeniem okazal sie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 dalam za niego w promocji 4zl a efekt daje swietny(ostatnio sie skusilam na loreala million lashes i szczerze essence bije go o glowe!) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 ma piekną czerń ale niestety bardzo szybko wysycha zawsze mnie starsznie korcil https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 i jego koledzy ale ze mialam tyle tuszy to szkoda mi bylo kasy kolezanka mnie obdarowala-> i ..oj...czuje ze zagości u mnie na dluuuuuuuugo mysle ze tyle
|
|
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem po 2 wizytach w rossie, ale juz planuje wybrac sie 3 raz
Przyznaje, ze troche sie obkupiłam, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie trafione:1.Maybelline, Dream Matte Mousse. 26,99zł 2.Carmex w sztyfcie i słoiczku. po 5,39zł 3.Szminka Astor VIP Heidi 001, 16,99zł 4.Szminka Astor VIP Heidei 003, 16,99zł 5.Manhattan Clear Face w kamieniu 13.19zł 6.Manhattan, Soft Compact Powder 13,19zł 7.C&C pianka głęboko oczyszczająca 7,59zł 8.Nivea Visage, krem nawilżający do cery tłustej i mieszanej 8,39zł 9.Nivea Visage, tonik do skóry tłustej i mieszanej 7,49zł 10.Niveaa Visage, dwufazowy do demakijażu 7,49zł 11.Ziaja maseczka oczyszczająca x2 po 0,89zł 12. Ziaja maseczka regenerująca x2 po 0,89zł 13.Ziaja maseczka nawilżająca x2 po 0,89zł 14.Maseczka Dax Cosmetics, No problem z gruszką x2 po 1,09zł 15.Wazelina do ust Flos Lek(czekoladowa,pyyyycha) 4,19zł 16.Rimmel Match Perfection(cos kolo 23zł) 17.Ziaja, krem z olejekiem z awokado 5,19zł 18. 2maseczki dermaglin po 3,19zł 19.Kredka do oczu Astor Eye Artist KAJAL 12.99zł Zapłaciłam coś kolo 200zł W planach mam: 1.Chusteczki Alterra 2.Maseczka truskawkowa Rival de loop 3.Kapsułki nawilżajace Rival de loop 4.Krem ziaja z olejkiem arganowym. 5. I jakis dobry peeling do cery mieszanej. |
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
Oj widze ze musimy mieć na prawdę bardzo podobne upodobania co do tuszy
![]() moj ulubiony ktory mam zawsze to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1 z racji ze jestm w avonie juz ponad 10lat przetestowalam prawie wszystkie ich tusze ![]() Zuzylam w sumie już 2 te i 3 czeka w kolejce. SuperShock idealny nie jest, ale jakoś tak zawsze miło do niego wrócić ![]() zawsze mnie starsznie korcil https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 i jego koledzy ale ze mialam tyle tuszy to szkoda mi bylo kasy kolezanka mnie obdarowala-> i ..oj...czuje ze zagości u mnie na dluuuuuuuugo W tym wypadku zuzyłam w sumie 4 opakowania własnie wersji 100% black, czerń jest cudowna, żaden inny tusz nie dawał mi takiego odcieniu czerni. Niestety bardzo szybko zaczynał się u mnie kruszyć. A już byłam przekonana że to będzie mój KWC. Zawsze przed zakupem sprawdzałam czy nie był wcześniej otwierany etc. bo za 1 i 2 razem myślałam że po prostu był już stary od samego początku. Wiem, że na pewno będę do niego wracać choćby dla tych paru/ parunastu dni kiedy się nie obsypuje. Bo czerń i efekt wydłużenia i pogrubienia jest wprost idealna ![]() mysle ze tyle [/QUOTE]
|
#718 |
|
|
Nie czytam Was już! bo kusicie !
![]() chciałabym jeszcze przetestować-tak mi się przypomniało-Nivea Make-up Starter,miłam też ukochaną szminkę z Maybelline,nie,nie skuszę się,nie
|
|
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
A mnie to już nic nie rusza
Wystarczy, że zaloguję się na moje konto i już nie mam ochoty iść na żadne zakupy |
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak
Cytat:
preferuję paluszki, bo najszybciej i najwygodniej, nie ma też problemu z myciem Edytowane przez Justine1989 Czas edycji: 2013-05-26 o 21:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

mam z tej serii turkusowy i jest dobry,i kosztował po zniżce 3,39 więc co mi tam 

Volume jest super,ładnie podnosi rzęsy i dość mocno pogrubia

) i maseczkę z Perfecty
?
więc volume wzięłam przypadkowo 
Po prostu szczerze, jest zwyklakiem pospolitym, ale przecież za niecałe 6 zł, można się nim trochę pomalować, pokombinować, a później no cóż... podać dalej, komuś kto może go pokocha