|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Ale jestem na siebie zła!!! Przeczytałam mini streszczenie Uwaga, faceci ( Aniu wiem, że też ogladasz
) i juz wiem co się stanie...Cholera po co ja to robiłam? |
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Iga, współczuję
Dziewczyny, ja również chciałam Wam życzyć wesołych i udanych Świąt i przede wszystkim dużo odpoczynku |
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
przede mna jeszcze dzisiaj starcie kurzy i odkurzenie dywanow, a potem mykam do kuchni. musze zrobic salatke wielowarzywna, bo nie wytrzymam
. zawsze dwa razy do roku na swieta musze zjesc ta salatke . w ciagu roku jej nie jem i pewnie dlatego tak jak lubie . ponadto jakies inne smakolyki tez przygotuje .a Wy jak tam Dziewczyny? |
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatni odcinek Uwaga faceci rozłożył na łopatki-scenarzyści przesadzili. Nie ma takiej możliwości,że dziecko białej kobiety i czarnego mężczyzny będzie białe
![]() Mazurek zrobiony, baranki z masła też ,dom posprzątany luzzz ![]()
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Porządki porobione, za jakąś godzinke wybywam do rodziców na kawke
|
|
|
|
#1268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czekam,aż mama wyrychtuje święconkę, daleko w polu jest więc pewnie za 2h to zrobi, ale święcą u mnie do 17 więc napewno damy radę
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kochane
ŻYCZE WAM SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, SMACZNEGO JAJUSZKA I BOGATEGO ZAJĄCA, NO I MOKREGO DYNGUSA .u mnie już prządeczek bo ja z tymi plecami to nie za wiele mogę .
|
|
|
|
#1270 |
|
Zadomowienie
|
WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT ORAZ SMACZNEGO JAJKA
Przy okazji ,nie wiem czy wiecie dziewczyny ale mozna wirtualnie adoptować zwierzaki ze schroniska. Razem z paroma innymi wizażankami co miesiąc przesyłamy niewielkie kwoty na nasze 3 zaadoptowane pieski,gdy jest więcej pieniążków niż trzeba robimy akcje specjalne typy sterylka, prezenty, witaminy itp. Ja przesyłam miesięcznie 20 zł ale można też mnie. Jeśli macie serduszko dla biedych psiaków to przyłączcie się proszę : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135520
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez juz luz w domku
. zaraz synka kladziemy spac i mamy wieczor dla siebie , a jutro jedziemy do rodzicow meza.Ewa no to Twojej mamie potrzeba wnuczat, zeby z nimi mogla biegac do kosciola poswiecic jajeczka, a nie Ciebie wysylac .
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania, ja też jeszcze biegam ze święconką ![]() Ja już nie robię nic, teraz leżę, odpoczywam i jem ale po świętach ścisła dieta Dzisiaj przymierzałam rybaczki które jeszcze we wrześniu delikatnie były luźne a teraz są delikatnie ale opięte
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Niech króliczek przyniesie Wam w prezencie to,
czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani namacalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć...
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mama zdecydowanie jeszcze nie chce być babcią. W sprawie wnucząt to se może z bratową pogadac a nie ze mną |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
U mnie młody śpi, ja siedzę sobie wykąpana przy winku i na wizażu
, a Tomek ogląda mecz (Evcia wie doskonale jaki ). I gdyby nie ból pleców to byłoby wspaniale, a tak to jest po prostu tylko dobrze . I Wam życzę spokojnego wieczoru |
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Iguś życze Ci szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od jakiejs godziny jesteśmy już z Tomkiem w domu. Dzisiaj rano obudził się z masakrycznie czerwonym gardłem i zawalonymi migdałkami czyli z anginą
Dopiero co był chory i teraz znowu W każdym razie nie chciałam żeby ze mną jechał, ale się uparł i na dwie godziny do moich rodziców pojechaliśmy i na dwie do jego do Kostrzyna. Z tym, że ja robiłam za kierowce, Tomek nie był w stanie prowadzić i przejechałam dzisiaj ok 60 km. Ehhh bidulek to ma pecha. Teraz dostał antybiotyk (na szczęście jego mama miała (jest pielegniarką) ) i śpi sobie smacznie.
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
my tez jakos dziwnie sie czujemy
. maly nie dosc, ze ma problem z uszkami (juz jest troszke lepiej) to dostal dzisiaj kataru i ma jakas dziwna wysypke . moze ta wysypka jest przez ten lek do nosa, ktory dziala przeciwobrzekowo i przeciwalergicznie. maz i ja czujemy sie tez tak . i jak tu nie chorowac skoro ta pogoda nas wszystkich wykonczy .zatem Ewcia napisz mi prosze, o ktorej w czwartek jest nasz serial na tvn style, bo ja wczoraj o tej 22:00 to juz spalam z powodu tego zlego samopoczucia . IIGGAA zycze Ci szybciutkiego powrotu do sprawnosci |
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czwartek 22.30 ![]() Życzę wszystkim powrotu do zdrowia
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie obejrzałam "Karol-papież, który pozostał człowiekiem" i spłakałam się jak bóbr, nie wiem za każdym razem kiedy wspominają tamte chwile sprzed 2 lat nie moge powstrzymać łez, nawet jeśli jest to zagrane w filmie
Tomek śpi a ja nie wiem czy zasne, bo ma 39 stopni gorączki, poza tym postraszył mnie sepsą i od razu chciałam zapakować go do auta i zawieśc do szpitala, no ale to wygląda na angine.Mam doła jakiegoś w te święta .Dobrej nocy wam życze |
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Camilla zdrowiejcie
. no wlasnie, zrobi ktos w koncu rezerwacje?ja poszlam wczoraj spac o 21:40 i dobrze mi to zrobilo. maly i tz tez jakos lepiej sie czuja. Nati dziekuje za info ale okropna pogoda . a mialo byc tak pieknie... dzisiaj jedziemy z malym do kina kinepolis. a wiecie, ze w kinepolis tez sa juz miejscowki . jak ja tego nie lubie .
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Camila, życzę dużo zdrowia
(choć pogoda miło nie nastraja )Camila, oglądałaś już ostatni odcinek PB? ![]() Ania, ale ranny ptaszek z Ciebie Choć ja też wolę iść wcześniej spać i wcześniej wstać Jak ja nie lubię miejscówek w kinach
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Ja na szczęscie póki co zdrowa jestem, Tomkowi spadła temperatura na 37,1 ![]() Teraz z T. oglądamy "Trzech muszkieterów". Miłego dnia wam życze Ps. Moniczko oglądałam oglądałam. No cóż wobec takiego obrotu sprawy musieli nakręcić trzecią serię
|
|
|
|
#1287 |
|
Wtajemniczenie
|
mimo ze juz poniedzialek, zycze Wam wszystkim wszystkiego dobrego
mam nadzieje, ze nie zmokniecie dzisiaj za bardzo ja siedze u TZ i tu niestety caly czas pada
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
A w Poznaniu wieje i jest nie za ciekawie, dzisiaj nigdzie sie nie ruszam, jakos tak smutno mi
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jak wiem, ze zbliza sie dzien z moimi rannymi ptaszkami (synkiem i tz-em) to jakos musze sie na to nastawic, a przede wszystkim wyspac sie .gdyby nie ten wiatr to by nie bylo tak zle na dworze. a podobno ten wiatr zamiast ustapic to ma byc silniejszy . ale mamy wiosne .
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
beznadziejna ta wiosna
ja właśnie wróciłam od rodziców do Poznania, szkoda, że tak krótko, spotkałam się z przyjaciółkami, u wszytskich tyle zmain, że szok ![]() poza tym T. odstawił u moich rodziców taką szopkę, że utwierdził mnie w moim przekonaniu generalnie wqr*** jestem na siebie, że trochę wziął mnie na litość ostatnio ale teraz robię szybkie rozdanie bo mam dość fajnie, że mamy krótszy tydzień miłego wtorku Wam życzę
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

) i juz wiem co się stanie...Cholera po co ja to robiłam?

. zawsze dwa razy do roku na swieta musze zjesc ta salatke
. w ciagu roku jej nie jem i pewnie dlatego tak jak lubie 

są delikatnie ale opięte 
.
.
.