Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-26, 22:25   #301
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
to się nazywa polter lub porter, czyli tłuczenie szkła połączone z piciem i jedzeniem
polter

gdyby nie misiadelko to też bym żyła w błogiej nieświadomości o takich imprezach

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 22:25   #302
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
co sądzicie o tej piosence na pierwszy taniec? oczywiście byłaby puszczona z płyty

https://www.youtube.com/watch?v=ajwnmkEqYpo

Oglądam Oświadczyny po irlandzku i tak mnie natchnęło
super mnie się podoba
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
i dlatego takie coś mam na poprawinach-poprawin, w ogrodzie, przy grYllu
u mnie tez jest taka opcja, jak TŻ ogród skończy, bo póki co to mu się nie spieszy...
Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
a ja na poprawiny nie biore zespołu bo sama puszcze muzyke
ja biorę albo znajomego DJ-a albo jeden z zaproszonych gości (mój bardzo dobry kolega) jest DJem i zapytam zcy nie zechciałby cos tam nam zmontować, tylko nie wiem jak ze sprzętem
Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość

Dzisiaj rozmawiałam z mamą i ustaliłyśmy, że po wakacjach ruszamy na poszukiwania sukni ślubnej No to teraz trzeba szybko się odchudzać żeby na przymiarkach mieć idealną figurę
ja też dzisiaj z mamą rozmawiałam o sukniach ślubnych i ona się dziwi, że ja chcę kiecę w październiku kupować... 10 miesięcy przed ślubem... to dużo?? wtedy będą przeceny itd... no i doszłyśmy do wniosku, że aby moja chrzestna (stara panna) nie czuła się wykluczona i miała zajęcie na najbliższy czas (bo zamęcza moją mamę, żeby przyjechała do niej) to damy jej misję, żeby w swoim mieście poszukała najlepszych salonów sukien ślubnych i dowiedziała się wszystkiego
Stary 2013-05-26, 22:30   #303
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
polter

gdyby nie misiadelko to też bym żyła w błogiej nieświadomości o takich imprezach
ja byłam raz na takiej imprezie jako świadkowa i z perspektywy PMki to nie było zbyt fajne :P wszyscy chcieli z nią pić i nie rozumieli, że nazajturz musiała wstać wyspana, bez śladów niewyspania
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 22:33   #304
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
ja byłam raz na takiej imprezie jako świadkowa i z perspektywy PMki to nie było zbyt fajne :P wszyscy chcieli z nią pić i nie rozumieli, że nazajturz musiała wstać wyspana, bez śladów niewyspania
hahaha

u nas za to robi się koronę dzień przed weselem

ale to raczej wtedy piją tylko znajomi i młodsza cześć rodziny

- Loesje
Stary 2013-05-26, 22:33   #305
cikulada
Zadomowienie

Oglądam właśnie zdjęcia ze ślubu pewnej dziewczyny i myślałam że spadnę z krzesła jak zobaczyłam jej olbrzymi bukiet (różowy), do tego PMek idealnie dostosował się do koloru przewodniego mając różową muchę, olbrzymi różowy kwiat w butonierce i różowe buty Rozumiem posiadanie koloru przewodniego i trzymanie się go ale tam jest tego stanowczo za dużo Żeby jeszcze ten róż był jakiś delikatny to ok ale nie, to jest dosłownie oczo***ny róż i niestety PMka jest ładną dziewczyną, jej mąż też jest przystojny natomiast nadmiar koloru przewodniego całkowicie psuje zamierzony efekt

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 22:38   #306
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Oglądam właśnie zdjęcia ze ślubu pewnej dziewczyny i myślałam że spadnę z krzesła jak zobaczyłam jej olbrzymi bukiet (różowy), do tego PMek idealnie dostosował się do koloru przewodniego mając różową muchę, olbrzymi różowy kwiat w butonierce i różowe buty Rozumiem posiadanie koloru przewodniego i trzymanie się go ale tam jest tego stanowczo za dużo Żeby jeszcze ten róż był jakiś delikatny to ok ale nie, to jest dosłownie oczo***ny róż i niestety PMka jest ładną dziewczyną, jej mąż też jest przystojny natomiast nadmiar koloru przewodniego całkowicie psuje zamierzony efekt
matko z córką!!! ja mojemu to tylko kazałam krawat włożyć różowy i tak sukces, że się zgodził
Stary 2013-05-26, 22:38   #307
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
ja też dzisiaj z mamą rozmawiałam o sukniach ślubnych i ona się dziwi, że ja chcę kiecę w październiku kupować... 10 miesięcy przed ślubem... to dużo?? wtedy będą przeceny itd... no i doszłyśmy do wniosku, że aby moja chrzestna (stara panna) nie czuła się wykluczona i miała zajęcie na najbliższy czas (bo zamęcza moją mamę, żeby przyjechała do niej) to damy jej misję, żeby w swoim mieście poszukała najlepszych salonów sukien ślubnych i dowiedziała się wszystkiego
Wiesz co, ja pewnie nie będę od razu kupować sukni ślubnej bo najpierw chcę zrobić rozeznanie i zobaczyć w jakiej sukience wyglądam najlepiej Natomiast wydaje mi się, że 10 miesięcy przed ślubem to jest już odpowiedni czas na robienie rozeznania jeżeli ktoś jeszcze nigdy w życiu nie mierzył sukni ślubnej Według mnie nie jest to ani za wcześnie ani tym bardziej za późno, a wtedy pojawiają się już wyprzedaże więc może trafić się okazja i kupimy sporo taniej wymarzoną suknię ślubną w której czujemy się idealnie

Stary 2013-05-26, 22:42   #308
tajik girl
Raczkowanie

Siedzę w pracy, myślałam, że popisze sobie z Wami na spokojnie, a tu totalne urwanie głowy
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 22:43   #309
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz co, ja pewnie nie będę od razu kupować sukni ślubnej bo najpierw chcę zrobić rozeznanie i zobaczyć w jakiej sukience wyglądam najlepiej Natomiast wydaje mi się, że 10 miesięcy przed ślubem to jest już odpowiedni czas na robienie rozeznania jeżeli ktoś jeszcze nigdy w życiu nie mierzył sukni ślubnej Według mnie nie jest to ani za wcześnie ani tym bardziej za późno, a wtedy pojawiają się już wyprzedaże więc może trafić się okazja i kupimy sporo taniej wymarzoną suknię ślubną w której czujemy się idealnie
to dokładnie powiedziałam mojej mamie, ja mam pierwsze przymiarki już za sobą, wiec rozeznanie jakieś posiadam, no ale zobaczymy co będzie w październiku, w lipcu chcę jechać przymierzyć moją No. 1, zobaczymy czy nie będę wyglądać jak dwie świnie walczące pod przykryciem
Stary 2013-05-26, 22:48   #310
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
to dokładnie powiedziałam mojej mamie, ja mam pierwsze przymiarki już za sobą, wiec rozeznanie jakieś posiadam, no ale zobaczymy co będzie w październiku, w lipcu chcę jechać przymierzyć moją No. 1, zobaczymy czy nie będę wyglądać jak dwie świnie walczące pod przykryciem
Ja jeszcze nigdy nie mierzyłam sukien ślubnych i to będzie mój pierwszy raz Moim marzeniem jest princeska i cały czas mam nadzieję, że będzie mi w niej ładnie bo jeśli nie to nie wiem co zrobię Inne fasony mi się nie podobają więc choćbym miała stanąć na rzęsach to znajdę taką, w której będę wyglądać jak księżniczka Tylko muszę najpierw pozbyć się zbędnego tłuszczyku, bo nie chcę wyglądać jak olbrzymi prosiaczek

Edytowane przez cikulada
Czas edycji: 2013-05-26 o 22:59
Stary 2013-05-26, 23:01   #311
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Missmalezji, witaj w klubie wizażanek wykluczonych z życia forumowego. Ja nawet nie mam kiedy w tyłek się podrapać
Łacze sie w bolu az sie troche obco czuje.. wpadam na chwile,pisze jednego samotnego posta, ktory ginie wsrod ogolnej dyskusji.. Chyba nie ma sensu zebym sie udzielala..przynajmniej narazie.
Chyba przycupne gdzies z boku i tylko bede obserwowac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 23:05   #312
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Łacze sie w bolu az sie troche obco czuje.. wpadam na chwile,pisze jednego samotnego posta, ktory ginie wsrod ogolnej dyskusji.. Chyba nie ma sensu zebym sie udzielala..przynajmniej narazie.
jaka obca

jak tam piesio?

- Loesje
Stary 2013-05-26, 23:14   #313
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014

Cytat:

oczywiście, że jest sens to przez to tempo czasem posty są pomijane, moje również, ale nie ma się co zrażać
Stary 2013-05-26, 23:19   #314
Opiumalfa
Zakorzenienie

Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

A idzcie wy z tym intymnym. Juz godzie czytam o jakis pierdach :p

Sent from my iPad using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 23:23   #315
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Ale czasami TŻ nie wyczuje momentu że akurat potrzebuję w danej chwili wsparcia a nie żartów które wtedy mogą jeszcze bardziej mnie dobić.
lepiej bym tego nie ujęła... ale cóż, ja też czasami nawalam

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
mam jeszcze kilka ale są tu upięcia, niskie koki, bo raczej będę chciała mieć podpiętą całą długość włosów:

http://1.bp.blogspot.com/-sLFXJ2CszN...s1600/0991.jpg
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.

mój faworyt w załączniku
dziękuję

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
ja przez chwile mialam jakies takie kremowo-brazowe zapedy ( to by idelanie wspolgralo z moja sala ), ale sie w pore ogarnelam.

Kolor przewodni tak na prawde jest bardzo istotny. Ja zawierzam go wykorzystac w:
1. wiazance
2. paznokciach ( jakies jasno rozowe, ale nie barbie :p )
3. makijaz
4. zaproszenia
5. dekoracja stolow, zwlaszcz stolu mlodych
6. piekny granatowy garniak mojego TZ ( + wyglada zabojczo w granacie )
7. wiazanka dla swiadkowej i ewentualne sugestie, ze byloby milo, gdyby sie jakos wpasowala w moje kolory
8. winietki na alkohol i ewentualne menu na glownych stolach
9. swiece w tych kolorach tez rozwazam, ale nie wiem czy nie przesadze
10. i oczywiscie samochod tez tak ubrany

nie wiem, czy nie przesazam, ale uwielbiam te polaczenie kolorw i chce zeby bylo elegancko. W ogole podobaja mi sie peonie, ale nie wiem, czy nadaja sie na slub....
Ja bym bardzo chciała białe kwiaty, ewentualnie pudrowe, związane granatową wstążką.
Byłam z tż w vistulii mierzyć garnitury. W granatowym wyglądał jak milion dolców Może uda mi się go namówić. Jednak mamy duży problem, ponieważ tż ma zbytnio przypakowane barki, więc jak dobrze leży na górze to nie pasuje w pasie. Ale będziemy kombinować.

Cytat:
dziewczyny, czy moge wam zadac niedyskretne pytanie?

ile placicie, albo ile zamierzacie zaplacic za zespol????
To nie jest niedyskretne pytanie Nie bądź taka nieśmiała My za dj płacimy 1300zł za jeden dzień.

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
WITAM
ale skrobiecie
Witaj opowiadaj co słychać!

Cytat:

obca? Ja tam zawsze zauważam Twoje posty Czasem nie odpisuję bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia.

My mamy salę wynajętą od środy do poniedziałku i ok 70 przejezdnych gości z drugiego końca Polski, tak więc obowiązkowo robimy poprawiny.

Mam pytanie... tak sobie rozmyślałam nad menu i uświadomiłam sobie, że na weselu będzie osoba innej wiary, która nie jada "naszego mięsa". Mieliśmy mieć ogółem 5 dań i każde będzie w jakimś stopniu mięsne. Myślę, że będzie jej przykro jak nie zadbam o tą kwestię, tym bardziej, że przylatuje z daleka. Ryb nie chciałam, ze względu na resztę gości. Macie jakiś pomysł?

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-05-26 o 23:25
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 23:27   #316
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Siedzę w pracy, myślałam, że popisze sobie z Wami na spokojnie, a tu totalne urwanie głowy
pjona, ja tez w pracy, do 7
Cytat:
Ja jeszcze nigdy nie mierzyłam sukien ślubnych i to będzie mój pierwszy raz Moim marzeniem jest princeska i cały czas mam nadzieję, że będzie mi w niej ładnie bo jeśli nie to nie wiem co zrobię Inne fasony mi się nie podobają więc choćbym miała stanąć na rzęsach to znajdę taką, w której będę wyglądać jak księżniczka Tylko muszę najpierw pozbyć się zbędnego tłuszczyku, bo nie chcę wyglądać jak olbrzymi prosiaczek
ja mierzyłam taką dość obszerną kieckę, piękna była, ale nie na mnie a była tak ciężka, że jak mi ją zdjęli to odetchnęłam z ulgą (wrzucam w załączniku)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (73,2 KB, 33 załadowań)
Stary 2013-05-26, 23:32   #317
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Mam pytanie... tak sobie rozmyślałam nad menu i uświadomiłam sobie, że na weselu będzie osoba innej wiary, która nie jada "naszego mięsa". Mieliśmy mieć ogółem 5 dań i każde będzie w jakimś stopniu mięsne. Myślę, że będzie jej przykro jak nie zadbam o tą kwestię, tym bardziej, że przylatuje z daleka. Ryb nie chciałam, ze względu na resztę gości. Macie jakiś pomysł?
u nas jest taka opcja, że jeśli wśród gości będą wegetarianie to ileś tam czasu przed weselem musimy dać znać kucharzowi i kelnerom, i oni podają wtedy tym gościom inne dania. zapytaj, może u Ciebie też da się tak zrobić.
Stary 2013-05-26, 23:32   #318
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

myślę, że jak sala porządna z super kuchnią to mogą przygotować osobne dania dla tej jednej osoby, bo szkoda żeby siedziała i patrzyła jak inni jedzą albo jadła tylko sałatę, dobrze domyślam się, że chodzi o jakiegoś muzułmanina albo hindusa?

edit: http://www.youtube.com/watch?v=UZPaSU_0vQ8 wzięło mnie na pierwszy taniec :p ale straszne buty ma Pan Młody... masakra...

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-05-26 o 23:41
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 23:44   #319
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
u nas jest taka opcja, że jeśli wśród gości będą wegetarianie to ileś tam czasu przed weselem musimy dać znać kucharzowi i kelnerom, i oni podają wtedy tym gościom inne dania. zapytaj, może u Ciebie też da się tak zrobić.
jak już zamówimy kucharza to zapytam o tą opcję

Cytat:
myślę, że jak sala porządna z super kuchnią to mogą przygotować osobne dania dla tej jednej osoby, bo szkoda żeby siedziała i patrzyła jak inni jedzą albo jadła tylko sałatę, dobrze domyślam się, że chodzi o jakiegoś muzułmanina albo hindusa?
.
Tak chodzi o muzułmankę, a sali niestety nie mamy porządnej - zwykła sala weselna. Sami musimy znaleźć kucharza/catering. Macie rację, popytam jak już znajdziemy. Mam nadzieję, że będzie taka opcja bo jak nie to będzie mi głupio.

Idę spać bo do roboty nie wstanę, dobranoc
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 03:43   #320
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:

edit: http://www.youtube.com/watch?v=UZPaSU_0vQ8 wzięło mnie na pierwszy taniec :p ale straszne buty ma Pan Młody... masakra...
Dla mnie straszną ma suknię Młoda... Nie lubię takich marszczen W dodatku to chyba tafta

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 04:45   #321
KaMilka4891
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 1

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Dla mnie straszną ma suknię Młoda... Nie lubię takich marszczen W dodatku to chyba tafta

przez te buty Młodego nie zwróciłam uwagi, ale faktycznie, takie marszczenia z tafty (właściwie z czegokolwiek) są koszmarne
Stary 2013-05-27, 05:18   #322
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

W ogóle tafta przy chodzeniu wydaje taki charakterystyczny dźwięk

Ja bym chciała suknię z muślinu. One są takie lekkie

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 06:05   #323
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
jakbym czytała o sobie ;p
tez chce princesske, ale boje się ze mnie jeszcze powiększy
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 06:09   #324
misia880
Zakorzenienie

Witam się i Witam nowe PM

Kobity ile wy naskrobałyście
Masaaaakra

u nas weekend minął szybko, za szybko Na meczu byłam w barze od niepamiętnych czasów napiłam się drinka BLUE LAGOON z curaco mniam

W czwartek planujemy jechać do Ostravy do zoo ale cos pogoda ma byc kiepska...

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 06:12   #325
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
W ogóle tafta przy chodzeniu wydaje taki charakterystyczny dźwięk

Ja bym chciała suknię z muślinu. One są takie lekkie

mnie sie też podobają z muślinu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg $T2eC16ZHJGQE9noMbZN2BRN5PehrNg~~48_35.jpg (9,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 540x405_suknia-slubna-z-muslinu-muslinow-14717202.jpg (17,5 KB, 23 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 06:17   #326
aniuska18032
Zakorzenienie

Cześć !! nie było mnie przez kilka dni a tu tyle napisane, że tak tylko pobieżnie przejrzałam

Szukam zespołu na wesele i ....jest ciężko te, które naprawdę mi się podobają są za drogie.....:mur :
Nie mam pojęcia co teraz.

Mieliśmy dziś jechać do Trójmiasta podpisać umowę z fotoinlove ale Tż dwie noce pod rząd prawie nie spał i poprosiliśmy ich żeby załatwić to przez internet a pojedziemy kiedy indziej pogadać sobie z nimi. Zaliczka już wpłacona.
Jeszcze zespół

Cytat:
matko z córką!!! ja mojemu to tylko kazałam krawat włożyć różowy i tak sukces, że się zgodził
A ja chciałabym żeby mój Tż miał muchę w takim delikatnym różu bo najprawdopodobniej kolorem przewodnim będzie pudrowy róż ale nie wiem czy się zgodzi, róż lubi, nosi różowe koszulki czasami ale nie wiem czy zgodzi się na różową muchę

Cytat:

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-05-27 o 06:19
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 06:49   #327
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Witam się w nowym wątku
Witam nowe PMki, bo cos mi smignęło, że takowe są
Ktoś chce nas pokonać spamem z dziwnymi linkami, też zauważyłam \]
Małą burze o stare-nowe PMki też, ale się nie wypowiem
Nadrobiłam nowy wątek, starego podczytam może jutro
wczoraj byłam cały dzień na uczelni, na którą bez sensu pojechałam, bo połowy zajęć nie było (a żeby dostać się do szkoły muszę wstać o 4.30 , z powrotem byliśmy po 19...), wieczorem TŻ poszedl na mecz a ja siedziałam w domku ze świadkową (pierwszy raz od x czasu nie gadałysmy o moim ślubie tylko ) i troche żeśmy tego no
a teraz odpisuję co zacytowałam

Dzieki za takie informacje i fajny blog sie szykuje

NASZYM moja droga, NASZYM a tak serio, to jakiś dramat jest z tymi kiecami, sama z ciekawości tą tablice oglądałam, i nie wiem czy kupiłabym za 50 zł kilka pokazałam TŻ i on sie mnie pyta po co ja mu to pokazuję, toć to jakaś masakra

nie powiem, że mi sie nie zdarzyło, bo w szkole bez podpasek byłam a tu niespodzianka @, ale zamiast WKŁADEK??? tak codziennie???

piękna

super kolory ja wtbrałam fuksję, bo sale mam beżową, więc z większa ilościa kolorów już nie będę świrować

my coś ostatnio się dość często kłócimy i czasami się też zastanawiam nas sensownością naszych życiowych kroków, ale szybko mi przechodzi, chociaż dzisiaj jestem taka zła, że mam ochotę powiedzieć mu, żeby spadał na bambus

peonie nadają się jak najbardziej i ja tez je chciałam, ale to są czerwcowe kwiaty w pod koniec sierpnia już ich nie dostanę, chyba że myha miałaby jakąś propozycję
co do wykorzystania kolorów przewodnich to ja mam dokładnie taka samą listę, tylko nie wiem czy fuksja na paznokciach PMki będzie dobrze wyglądała
http://www.placefornails.pl/wp-conte...lor_fuksja.jpg

my płacimy 3600 i za orkiestrę na sali płacimy 360 zł za jedzenie

ze mnie się koleżanka śmiała, że prasuję ścierki do kuchni kiedyś też prasowałam ręczkiczki do twarzy :P a jak dostałam nowe żelazko to prasowałam wszystko teraz mi się nawet nie chce TŻtowi wyprasować koszulek, ale on twierdzi, że po pół godzinie są już na nim wyprasowane i nie muszę

liczę czas do końca miesiąca i może uda mi się we środę skoczyć jeszcze do rozmana i załapać na tą 40% zniżkę i że coś tam zostanie (na szczęście z kolorówki potrzebuje tylko puder )
i dostaliśmy dzisiaj kolejne oficjalne zaproszenie na ślub, póki co jest 2 z 4

w sumie z ta fuksja mnie troche przekonalas jakos to kiczowato wyglada. Chociaz ja osobiscie myslalam, zeby ta fuksja byla bardziej nasycona, taka ciemniejsza. Z drugiej strony ciemne paznokcie chyba nie dla PM ??? ostatecznie moge sobie przyklejic cyrkonie

Widze, ze moja cena 6000 tysiecy nie jest z kosmosu ale uwaga dostalam odpowiedz od fajnego wespolu za 5000 wiec zawsze1000 mniej wlasciwie to 1.5 bo nie biora za dojazd

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Kate Noir w takiej sytuacji bym kupila oddzielnie spodnie, a marynatke bym zamowila na wymiar. Co jak co, ale gora musi swietnie lezec. Wiec lbo zrobia Wam poprawki w aktualnej ofercie, albo uszyjcie oddzielnie. Moze i to troche drozej wyjdzie. ale TZ tez musi swietnie wygladac PM sobie szyje suknie, albo do krawcowej daje, wiec niech i chlop ma radoche

Uwielbiam garnitury od Vistuli.... sa pieknie uszyte, a mozna cos kupic za rozsadna cene.... I kocham ten granat! Tylko z moich obserwacji WYTRZEGAJCIE SIE WSZELKICH BLYSZCZACYCH MATERIALOW, to potem okropnie wyglada na filmie, a spocony PM + blysk to juz kombo
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 06:57   #328
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

A ja chciałabym żeby mój Tż miał muchę w takim delikatnym różu bo najprawdopodobniej kolorem przewodnim będzie pudrowy róż ale nie wiem czy się zgodzi, róż lubi, nosi różowe koszulki czasami ale nie wiem czy zgodzi się na różową muchę

ja mojego TŻ trochę oszukałam, bo pokazałam mu krawat własnie w pudrowym różu i później uświadomiłam, że to raczej troszkę bardziej intensywny kolor będzie ale poszliśmy na układ, on wybiera obrączki a ja mu wybieram krawat
Stary 2013-05-27, 07:00   #329
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Witam
Jak ja lubię poniedziałki, bo lekcje zaczynam później. Byle do środy i wolnego od czwartku

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 07:03   #330
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
w sumie z ta fuksja mnie troche przekonalas jakos to kiczowato wyglada. Chociaz ja osobiscie myslalam, zeby ta fuksja byla bardziej nasycona, taka ciemniejsza. Z drugiej strony ciemne paznokcie chyba nie dla PM ??? ostatecznie moge sobie przyklejic cyrkonie

Widze, ze moja cena 6000 tysiecy nie jest z kosmosu ale uwaga dostalam odpowiedz od fajnego wespolu za 5000 wiec zawsze1000 mniej wlasciwie to 1.5 bo nie biora za dojazd [COLOR="Silver"]
fuksja fuksji nierówna zalezy też od ustawień monitora, mnie chyba raczej interesuje magenta niż fuksja, ale zobaczymy co z tego wyjdzie jak mi juz braciszek zaprojektuje zaproszenia to pomęczę go w kwestii butów, bo kilka lat mieszkał w USA, a ja znalazłam stronę z butami o których marzę i śnię

a co do zespołu (oto nasz http://www.new-stars.pl/) ogólnie biorą ponoć 4500, ale jako że my weselicho mamy w czwartek to zjechali nam z ceny, poza tym okazało się, że to znajomi brata TŻ
znajomi mają zespół za 5500, też robią w czwartek, normalnie ten zespół bierze podobno ponad 6500... masakra jak dla mnie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości