|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Dobrej nocki
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
make up'em się nie martw, skoro nie malujesz się za bardzo na co dzień to musisz trochę poćwiczyć w domu żeby w dniu ślubu wiedzieć co po kolei nakładać i żeby rączka nie drżała ![]() tak tak, o to właśnie mi chodziło, że przez to, że nie jesteś tam na miejscu to musisz na pewno pewne kwestie oddać w ręce TZta i mu zaufać a wszystko inne co możliwe na pewno robisz sama, nie mogłabyś przecież odebrać sobie tej przyjemności planowania to, że mama będzie to na pewno dla Ciebie będzie dużo znaczyćdobranoc PMki
Edytowane przez bride88 Czas edycji: 2013-05-26 o 23:53 |
|
|
|
|
#2463 |
|
Zadomowienie
|
weszlam na chwilke...
witam.sie jako ŻONA wszystko bylo perfekcyjnie idealne zero stresu i pamietamy z Mezem wszystko msze, zyczenia, wesele wszystkie tance.. impeeza super. generalnie idealnie
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie mi na makijaż to by wystarczył jakiś podkład, dobre cienie, baza pod cienie i tyle. Ale tak czuję,ze to mało jak dziewczyny piszą o konturowaniu i takich tam więc się lekko stresuję. A co w jakiej kolejności dawać to tak z grubsza wiem ![]() No i też w USA będę na miesiąc przed ślubem to też coś tam załatwię ![]() Dobrze,że masz mamę w PL Bo ja do przyszłej teściowej nie umiem się wrócić o pomoc w przygotowaniach.
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wszystkie nasze nowe Żonki się zameldowały, brakuje jedynie Karoli chyba nie będzie zrzutki na telefon
Edytowane przez Misia89p Czas edycji: 2013-05-27 o 00:34 |
|
|
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spać nie mogę. Już godzinę się kręcę w łóżku i nie mogę zasnąć. Jakiś idiota ciężarówką jechał baaaardzo szybko. A przed domem mam całkiem sporą dziurę w ulicy
Miejscowi wiedzą i omijają. A ten dekiel nie dość że zapierdzielał sporo ponad dozwoloną prędkość to jeszcze w nią wpadł i go wybiło. Generalnie rumor niesamowity aż mnie ze snu wybiło. Na początku myślałam że może burza, ale po 15 minutach nasłuchiwania i próbach przyśnięcia stwierdziłam że znowu ktoś wpadł w dziurę przy studzience Poza tym lepiej żeby uszkodził auto na dziurawej drodze niż spowodował wypadek z udziałem osób trzecich "bo mu sie spieszy" ![]() Cytat:
Czekamy na relację Cytat:
Pochwal się co macie już załatwionego prócz sukienki. W końcu do ślubu zostały Wam niecałe 3 miesiące ![]() A do sukni szukałabym welonu. No ale ja nie lubię wszelkiego rodzaju toczków, woalek i innych dziwnych dekoracji głowy
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
||
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cudna suknialove: witam z rana, czas ruszyć tyłek, bo mamy kupę załatwiania dziś m.in. musimy skoczyć do kancelarii, bo się zorienowałam, że w czwartek Boże Ciało, czyli pewnie nie będzie spisywania protokołów![]() Aaaa z ciekawości zerknęłam i co? 84 dni do ślubu a przecież wczoraj było 100 ![]()
|
||
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Hej PMki!
Pecka30, Ty masz suknie Latoya? To moim zdaniem do niej zdecydowanie pasuje welon i to koronkowy dlugi Cytat:
koniecznie napisz jak bylo!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2472 |
|
Uzależnienie
|
Witam z rana, ja po 2 tygodniach obijania się machnęłam wczoraj skalpel i nawet mnie nic nie boli
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten jakże smętny poniedziałkowy poranek
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam z rana!
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, oj tak... Niebo pochmurne, po południu ma deszcz padać. Nic mi się nie chce, głowa mnie ćmi i gardło boli... Gorączki chyba nie mam, ale coś się chyba dzieje w organizmie skoro ból gardła się pojawił. No i nie wiem, miałam dziś wyjść z domu, ale jak mnie zmoczy i przewieje to może być tylko gorzej.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciał, nie chciał, musiałam do pracy jechać...
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Dzień dobry
całą noc marzłam. Spalam pod kołdra i kocem a mąż pod niczym bo mówił że jest tak gorąco. W środku nocy zabrałam jeszcze gruby ręcznik i nim się otuliłam... Chyba zły znak..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do nadrobienia jakieś 50 stron.
![]() Weekend był bardzo pracowity. Makijaż...opowiem Wam.. Ale generalnie jestem podłamana... Może uda mi się wrzucić jakieś zdjęcia... A póki co.... ![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Czekamy na relacje kochana! Cytat:
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
...
|
|
#2482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Witam
U Was też taka podła pogoda?panacea : gratulacje ![]() Olgietka: nie martw się, w najmniej oczekiwanym momencie zobaczysz 2 kreski Tylko się tym tak nie stresuj bo to też ma wpływ
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Opowiedziałam mężowi że mi przykro że już po ślubie,że nie mam teraz co załatwiać, a on bez zastanowienia: to zrobimy sobie dzidzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
4 dniiiiii Cytat:
olgietka zobaczysz, że będziesz w ciąży wtedy, kied najmniej się bedziesz tego spodziwała ![]() Emilka czekamy na relacje ![]() co mam załatwić w tyg.przedślubnym???
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
40
Dni Do Ślubu 1 ( Dzień Do Przymiarki Sukni Zaproszenia rozdane!!! Mama kupiła sukienkę W sobotę na giełdzie kupiłam jeszcze dodatkowe ramki i świece O dwie za mało, bo mi się pomyliło i myślałam, że mamy 8 kielichów, a mamy ich 10 Więc jeszcze dwie muszę dokupić gdzieś, będą do tych na nasz stół Znajome coś kombinują na mój panieński, chociaż im nie do końca ufam Boję się co mogą wymyślić Nie chcę imprezy w klubie, ani tym bardziej śmiesznego pana w stringach![]() Świadkowa mnie pytała o to jakie bukiety będziemy mieć, więc chyba da się ją przekonać ![]() Kupiłam też dwie tuby strzelające i białą organzę do dekoracji schodów Musimy jeszcze dokupić tuby z różowymi płatkami.Postaram się chociaż trochę nadrobić ![]()
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
No i nie zapomnij zjawić się w sobotę w kościele ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Nie stresuje się. Szczerze, to wolałabym już po ślubie.. Ale te ostatnie poranne mdłości i dziwne bóle w dole brzucha mnie zaciekawiły.. nie ma stresu
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
jaką muzykę macie na wejście do kościoła a jaką na wyjscie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

- super! my tez walczymy z odlegloscia bo w sumie wszystko z UK zalatwiane- na szczescie moja Mama pomaga niesamowicie. Jakos tak wyszlo ze od zareczyn jeszcze nie bylismy w domu
(jedziemy w lipcu-na miesiac przed slubem
).

Ale po prostu tak zdecydowaliśmy,że pobieramy się w USA, bo szybciej i łatwiej z formalnościami.
Miejscowi wiedzą i omijają. A ten dekiel nie dość że zapierdzielał sporo ponad dozwoloną prędkość to jeszcze w nią wpadł i go wybiło. Generalnie rumor niesamowity aż mnie ze snu wybiło. Na początku myślałam że może burza, ale po 15 minutach nasłuchiwania i próbach przyśnięcia stwierdziłam że znowu ktoś wpadł w dziurę przy studzience
Poza tym lepiej żeby uszkodził auto na dziurawej drodze niż spowodował wypadek z udziałem osób trzecich "bo mu sie spieszy"
Czekamy na relację

31.08.2013 
a przecież wczoraj było 100 

Więc jeszcze dwie muszę dokupić gdzieś, będą do tych na nasz stół