|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
Cytat:
a bo zakręcona była ta pani co krew pobierała i pytała drugiej jak i ile i do jakich ma pobrać jak ma 3 badania a ja teraz myślę i badań było 4 a nie 3 i myślałam że mi za mało pobrała a było 5 próbówek no ale zadzwoniłam tam i pani powiedziała że sprawdzały to 2 razy i jest dobrze....
|
|
#1472 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Hej Wam!
Iza, kciuki zacisniete mam od rana! Agatki, 5 próbowek do 4 badań? cos za dużo, nie za mało ![]() Czekam na foto kiecki! jednak czerwona? Ktoś mówił ze czerwonego nie lubi Myśle ze ładnie Ci w czerwonym bedzie ![]() Wczoraj miałam dzień bez mdlosci, bez bekania. Jaka byłam szczęśliwa ![]() Dobrze, ze ten maj sie kończy. Zuzia byłaby juz ponad roczniakiem, miała sie urodzić w weekend majowy w zeszłym roku. Termin z drugiej ciąży tez miałam mieć majowy, tegoroczny... Mamom dzieciaczkowym i tym kompletujacym 'wyprawke' (perse, kocur ) Na adres fajnego bloga trafiłam na wizazu. zerknijcie http://www.srokao.pl/p/moje-analizy.htmlFajna analiza produkow do higieny i pielęgnacji dzieciaczkow. Analiza proszkow do prania super. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-27 o 10:40 |
|
|
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, jak miło, że tyle osób oczekuje z Ewel i ze mną na nasze małe cudeńka...
Iza, czekam na wieści od Ciebie! Kciuki zaciskam od samego rana!
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwonego jakoś nie bardzo lubię....no ale co miałam zrobić jak nic nie było a jednak w tych jasnych kolorach wyglądam za blado była jedna fajna sukienka taka zieleń morska ale za duża była... źle się w niej czułam troszkę a jeden rozmiar mniejszy i pewnie byłoby ok ale co jak to była ostatnia sukienka... zdjęcia zrobiłam ale mam jakiś problem z odczytem karty znów
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mnie zdenerwowali z WBK
Dostałam smsa z prośbą o niezwłoczne uregulowanie niedozwolonego zadłużenia na koncie ... Tylko że ja na początku marca zlikwidowałam konto i żadnego zadłużenia nie mam. Od razu zadzwoniłam do banku, pan coś tam posprawdzał i wymamrotał: "rzeczywiście dyspozycja była złożona, ale się nam tu coś nie zamknęło "
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przód i tył... teraz proszę mi powiedzieć jaka koszula i krawat??
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-05-27 o 10:37 |
|
|
|
|
#1478 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Nie strasz Ale jak się odkleja, to chyba jest mocniejszy ból niż taki sekundowy?Ja ten ból lokalizuję jako dno macicy. Nie wiem, co to jest. To nawet nie ból, tylko takie ukłucie. Taki pik i nie ma. Mój teraz kopie dość intensywnie, ale on jest od paru dni dość aktywny, praktycznie cały czas... Nie ma jakichś wielkich zmian w jego aktywności. Cytat:
Jak przyjdzie tata i pomaluje Też już wszystko mamy Kubek - mój Dawid też miał być majowo-czerwcowy 2012... A bloga Sroki znam i bardzo często sprawdzam wszystko Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko, nie stresuj sie pierd*olami
Jak sie czujesz? Trzymam kciuki za ładny przyrost bety. |
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem. Z dzieckiem jest tak jak mowił tż
Niestety w jednym miejscu odkleja sie kosmowka lekarz powiedzial, że przez te 2 tyg. musze bardziej leżeć. Troche sie boje ale dla dzidzi wszystko
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zadomowienie
|
Kooocur! Czemu ma ci sie lozysko odklejac?
Nie ma do tego u ciebie powodu, lozysko nie odkleja sie od tak! To raz. A dwa to jest silny bol plus krwawienie. Nie schizuj Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-27 o 10:50 |
|
|
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Zadomowienie
|
Iza, super!
Pieknie rośnie Moj tez miała dwa cm w tym czasie a następnym USG po 3 tygodniach juz 7,1 cm od główki do pupki Lezakuj sobie spokojnie, wszystko sie unormuje, tylko oszczedzaj sie! Agata, super ta kiecka. Chyba najładniejsza z tych wszystkich. Tylko ja liczyłam na zdjęcie kiecki na Tobie
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz musisz grzecznie leżeć !!! i będzie dobrze! Więc sprzątanie i inne pierdoły idą w kąt a Ty do łóżeczka i pilot + książka do łapki |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję się w zasadzie dobrze, jedynie piersi mnie dalej bolą. I pomyśleć, że rok temu 27.05 jeszcze nie wiedziałam o ciąży, tzn objawy miałam, ale dzielnie czekałam na okres 31.05 zrobiłam test, a u lekarza na I wizycie byłam dopiero 14.06 (końcówka 7 tygodnia/początek 8 tygodnia) bo wcześniej byliśmy w Paryżu i ani przez myśl mi nie przeszło, ze przez ten czas może mi się coś dziać.
|
|
#1487 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
No to teraz leżing, nic się nie przejmuj bałaganem i innymi takimi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1488 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Znam i korzystam Cytat:
Cytat:
Kochanie czekam na Wasze porodu tak samo jak na swój Aż mnie ciary przechodzą... Jaki gajer, jakie buty?? Cytat:
Widzisz cudownie!!!! Bierzesz acard??? Mi się odklejało do 4 miesiąca. Nic nie podnoś, nie przemęczają się, nie sprzątaj, leż i pachnij Cytat:
![]() Perse- nie strasze.. ale wiesz jak jest- schiza... |
|||||
|
|
|
#1489 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny bede zagladac ale raczej nie bede z wami na biezaco bo nie mam lapka.Moze uda mi sie pisac z telefonu.Musze dac rade dla mojej kochanej kruszynki wierze ze kosmowka sie przyklei i bedzie dobrze
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||||||
|
|
|
#1490 |
|
Zadomowienie
|
Kocur, odklejanie kosmowki w pierwszym trymestrze to troche inna bajka niż przedwczesne oddzielenie sie lozyska.
Nie nakrecaj sie. Szkoda nerwów. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-27 o 11:24 |
|
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana wstawałam troszkę...ale mało. Nie robiłam nic męczącego, nie chodziłam do sklepu, nie sprzątałam, nie gotowałam...wstawałam do łazienki lub zrobić sobie np. kanapkę. Jednak wyjmowanie naczyń ze zmywarki, zmywanie itp. wszystko robił Tż Później się umordowało więc mogłam już spacerować, ale i tak się musiałam oszczędzać ![]() Aha brałam acard aby nie było zakrzepu i jeszcze cerutin na poprawę naczyń krwionośnych. Aaaa i zero seksu!!!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#1492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tzn jak?? te wymazy u ginka normalnie robiłaś?? garniak stalowy tak jak wcześniej pisałam i czarne buty lakierki.... A TY po tyłku dostaniesz za czarne myśli! Już jesteś przy końcówce i będzie wszystko OK! Chociaż poniekąd rozumiem ....
|
|
#1493 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Iza cieszę się, że z Maleństwem ok wypoczywaj dużo, żeby się wszystko poprzyklejałoPerse a to ci dopiero...bo mnie ostatnio kuło w tym samym miejscu, co Ty opisujesz...mi się potem zrobiła tam taka gula twarda(główka? pupka?) przeszło... wczoraj miałam już kryzys, bo miałam z rana 2 egz w szkole i nie mogłam tam usiedzieć, bo mi się wydawało, że Uśka się nie rusza wróciłam do domu, leżałam ze łzami w oczach i próbowałam ją zmobilizować do aktywności...TŻ proponował IP, ale myśl o IP mnie sparaliżowała...w końcu Maleńka się ruszyła i wieczorem już słodko się wpinała do 1.oo w nocy ![]() i tak sobie pomyślałam, że jestem nienormalna i wyrodna... zamiast jechać i sprawdzić czy jest ok to ja się panicznie bałam i tylko leżałam i wymyślałam historie co może byćHosenka trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki taka nieświadomość zagrożenia w ciąży o jakiej pisałaś jest chyba czymś za czym tęsknię... ![]() ale my mamy już swoje doświadczenia i patrzymy na to inaczej Adunia, Ewel 2 lata temu czekałam na swoje rozpakowanie wcz oraj z mężem wspominaliśmy ten czas i moje odejście wód na środku deptakaprzeżywam teraz to na nowo z Wami ![]() Perse i Kooccur kiedy pakujecie torby??? ![]() W biedronce dziś nowe dostawy...kupiłam tą Lovelę ale teraz się zastanawiam czy cena opłacalna ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Kurde dopiero doczytałam na sroce o Loveli...
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Wieka Lovela fajna jest, ale droga. Białe rzeczy najlepiej wybiela Dzidziuś
Ile tygodni już za Tobą
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że będzie dobrze ![]() Wymaz : Bakteriologiczny wymaz z pochwy z identyfikacją i z antybiogramem. Robiłam u nas w laboratorium w medicusie. To biała koszula i krawat ciemny lub pod kolor sukienki |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocuurku będzie dobrze - trzeba wierzyć To jak stalowy to koszula klasyczna + krawat ciemny |
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Wieka...jak Wy urodzicie to ja się zacznę pakować
|
|
|
|
#1498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą mi chwilowo przeszło, a poruszałam się trochę po mieszkaniu. Zaraz tylko odkurzę, prysznic i wychodzę na spacer. Za przeproszeniem wielkim: rzygać mi się chce jazdą autobusem. Wczoraj mój brzuch wisiał dosłownie nad jakimś 20-latkiem (siedzącym oczywiście), bo z tyłu jakaś baba na mnie leżała, a nikt nie był łaskaw mi ustąpić. Wiecie co to, jest taka chamówa, że szkoda słów... Robię wszystko, żeby nie jeździć busem... A twardy mam cały brzuch, tzn. nie twardy jak na skurczu, ale po prostu wyczuwam chyba macicę w całości już nad pępkiem. Albo czasami dzidziola. Spakuję, jak kupię jej zawartość ![]() ![]() Bo wciąż nie mam nic, poza tym, co kupiłam na promocjach w Biedrze i Lidlu+ciuszki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(moja mama mnie rodziła w 36 tyg )faktycznie Dzidziuś tańszy, ajś zawsze się natnę na te promocje...
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurku wszystko będzie ok
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

no ale zadzwoniłam tam i pani powiedziała że sprawdzały to 2 razy i jest dobrze....

cos za dużo, nie za mało 
Myśle ze ładnie Ci w czerwonym bedzie 

Dostałam smsa z prośbą o niezwłoczne uregulowanie niedozwolonego zadłużenia na koncie ... Tylko że ja na początku marca zlikwidowałam konto i żadnego zadłużenia nie mam. Od razu zadzwoniłam do banku, pan coś tam posprawdzał i wymamrotał: "rzeczywiście dyspozycja była złożona, ale się nam tu coś nie zamknęło "

Jakoś tak dziwnie dla mnie zabrzmiało że "super sobie poradziliśmy" ...
Do tego wzięłam puder...