Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :) - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-26, 22:33   #3151
AnnClaiir
Raczkowanie

Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)

Dzięki patka za tytuł. A masz może jakąś w miarę czytelną wersję? Bo na chomiku jakieś takie dziwne. I wszystkim za gratki również dziękuję

Edytowane przez AnnClaiir
Czas edycji: 2013-05-26 o 22:36
AnnClaiir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 22:35   #3152
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)

Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Pokaż wiadomość
Dzięki patka za tytuł.
I wszystkim za gratki
spoczko

zamiast PUE to czytam krymi na jutro chce mieć to już za sobą
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 22:35   #3153
nicRu
maszyna, nie człowiek

Szcerze powiem, że chciałam grzywie zrobić zdjęcie ale jak mi się zrobiło samej siebie żal Jesli nie uda mi się tego jakos ułożyć to chyba pozostają mi spinki, wsuwki i opaski
Stary 2013-05-26, 22:48   #3154
AnnClaiir
Raczkowanie

Ja chyba już zmykam do spania. Jutro na 7.30 na kolo, na które się nie uczyłam, bo egzamin i tak we wrześniu (taaak matma). Na szczęście tylko do 9 i są to moje jedyne zajęcia. Po powrocie może dośpię i wezmę się za sprawka na materiały i naukę tego. Chyba popatrzę też na biochemię. A przerwie obowiązkowo trzeba poćwiczyć. Tak. I może zacząć projekt na programowanie.
Nie za dużo sobie tego wymyśliłam?
W każdym razie dobranoc
Stary 2013-05-26, 22:50   #3155
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)

Witam na watku Ann

Ja tez pisze notatki kratka pod kratka, ale ze mnie jest grafoman jakis bo ja musze najpierw sonie notatki zrobic (z wykladow i z ksiazki) i dopiero jak mam wsxystko po swojemu to zaczynam powtarzac ( czesc nauki ktora mniej lubie)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 23:57   #3156
Konto usunięte

Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)

Krymi przeczytana, więc lecę spać, do jutra!

f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 02:43   #3157
oh Mandy
Zakorzenienie

Klub

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 05:46   #3158
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Ja tak ubolewam nad tym kolokwium w piątek po Bożym Ciele
Też mam.

Cytat:
Dzięki!

Choćbym się bardzo spięła to nie ma opcji, żeby przez długi weekend odpocząć. Ale sobie zasłużyłam obijaniem całorocznym :/

Jak dobrze, że ogłosili nam rektorskie. Mogę jechać do domu i się zobaczyć z siostrą... Tydzień temu radośnie oznajmiła, że znów jest w ciąży
Hmm no ja cały czas żyję nadzieją, że uda się odpocząć trochę. I to wcale nie takie nierealne.
Też mam rektorskie po BC, ale koło i tak mam...
Gratuluję siostrze.

Cytat:
Ja chyba już zmykam do spania. Jutro na 7.30 na kolo, na które się nie uczyłam, bo egzamin i tak we wrześniu (taaak matma). Na szczęście tylko do 9 i są to moje jedyne zajęcia. Po powrocie może dośpię i wezmę się za sprawka na materiały i naukę tego. Chyba popatrzę też na biochemię. A przerwie obowiązkowo trzeba poćwiczyć. Tak. I może zacząć projekt na programowanie.
Nie za dużo sobie tego wymyśliłam?
W każdym razie dobranoc
Jak sobie przypomnę co przechodziłam z matmą rok temu to śmiać mi się chce. Chociaż wtedy nie było mi do śmiechu.

Dzień dobry. Jestem z siebie dumna - 6:50, a ja na nogach z kawką. Ale zamiast się uczyć mam nieodpartą ochotę na sprzątanie. To normalne w czasie egzaminów, nie?
Ale! Zdałam sobie sprawę z tego, że po 3.06, czyli jeszcze przed sesją będę już po większości egzaminów/kolokwiów/zaliczeń. Sama sesja w tym roku lajtowa.
Stary 2013-05-27, 05:58   #3159
goszzi
Zakorzenienie

Cytat:
Ahjo jak to Krecik mówił. Niedługo wakacje. A tym czasem dobranoc
uwielbiam Krecika

Cytat:
Napisane przez fanstyle Pokaż wiadomość
Jak już tak mowa o studiach to czuję się dziwnie na ćwiczeniach jednych. Doktor cały czas mnie obserwuje, nieważne czy smarkam, czy patrzę za okno, czy liczę dzielnie, cały czas czuję jego wzrok na sobie. I często mnie podgaduje o różne drobiazgi nazywając mnie przy tym ze śmiechem szefowa, bom starosta.
mam identycznie na gramatyce ciągle się na mnie patrzy, a jak ja na niego spojrzę, to od razu odwraca wzrok ostatnio jak poszłam do niego z napisanym kołem, żeby sprawdził, to mnie zagadywał z głupim uśmieszkiem, jak się pomyliłam to przekreślał rozczarowany 'nooooł!!!', mimo to w kilku miejscach dał mi 0,5pkt
chociaż mój kolega twierdzi, że sama jestem sobie winna, bo mam "naturalny dar do flirtowania ze światem", on siedzi ze mną i kiedyś powiedział, żebym przestała bo nawet jemu się gorąco zrobiło chociaż jak boga kocham - nic nie robię.
a niedługo trzeba będzie iść po wpis

Cytat:
PS. Nie umiem robić czytelnych notatek z zajęć. Da się tego nauczyć jakoś?
ja mam na tym punkcie obsesję, zawsze muszę mieć piękne notatki, więc zawsze idą w ruch kolory, mnie to sprawia przyjemność, a przy okazji powtarzam

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
Co się dzieje?
za dużo nauki - przesyt. odpocznę dopiero w środę wieczorem, a teraz nie mogę sobie pozwolić na lenistwo

Cytat:

Jak dobrze, że ogłosili nam rektorskie. Mogę jechać do domu i się zobaczyć z siostrą... Tydzień temu radośnie oznajmiła, że znów jest w ciąży
gratulacje

Cytat:
Chyba, że będę wykończona budzeniem się do pośpię do tej 8
zazdrocha

wstałam o 5:15, pouczyłam się, chociaż wszystko mi się już myli i niestety zaczęłam wątpić, że zdam, no ale może się uda. postanowiłam teraz przestać się uczyć, bo już wszystko mi się kręci, zjadłam śniadanie, wypiłam herbatę, jem kakaowe ciastka, spakowałam torbę, zaraz się umaluję, ubiorę i coś popowtarzam jeszcze przed wyjściem i w tramwaju.
wracając muszę odebrać wyniki badań i wracam szybko do domu uczyć się na kolokwium o 15:15. trochę mniej materiału niż na to, co teraz piszę, i w miarę to rozumiem, tylko trzeba teorię na blachę.
a jak wrócę koło 18 to... znów nauka!

życzę Wam miłego dnia Jeże, mam nadzieję, że Wy chociaż trochę odpoczniecie

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 06:02   #3160
liven
Zakorzenienie

dzień dobry!

Ann moim sposobem (niezależnie czy przepisuje z prezentacji czy z tego co wykładowca mówi) jest NIE pisanie wszystkiego słowo w słowo, ale pisanie w taki sposób, żeby sens został zachowany. Jeśli są jakieś wymieniania czegoś tam to piszę od myślników, robię sporo akapitów i innych wcięć. A jeśli mam się uczyć do egzaminu to tworzę mapy myśli na osobnej kartce albo tam gdzie są wcięcia piszę skróty albo pierwsze litery.
Jesteś dopiero na pierwszym roku, więc jeszcze wyrobisz sobie swój system prowadzenia notatek

ja dzisiaj na uczelnie idę, tradycyjnie nie chce mi się wolałabym iść do pracy niż siedzieć na nudnych zajęciach
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 06:07   #3161
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goszzi Pokaż wiadomość
za dużo nauki - przesyt. odpocznę dopiero w środę wieczorem, a teraz nie mogę sobie pozwolić na lenistwo

wstałam o 5:15, pouczyłam się, chociaż wszystko mi się już myli i niestety zaczęłam wątpić, że zdam, no ale może się uda. postanowiłam teraz przestać się uczyć, bo już wszystko mi się kręci, zjadłam śniadanie, wypiłam herbatę, jem kakaowe ciastka, spakowałam torbę, zaraz się umaluję, ubiorę i coś popowtarzam jeszcze przed wyjściem i w tramwaju.
wracając muszę odebrać wyniki badań i wracam szybko do domu uczyć się na kolokwium o 15:15. trochę mniej materiału niż na to, co teraz piszę, i w miarę to rozumiem, tylko trzeba teorię na blachę.

To pomyśl, że teraz będziesz cisnąć z nauką 3 dni, a potem w nagrodę odpoczynek. Ja tak myślę.
Nie powtarzaj już przed kołem, umiesz wszystko. A teraz z nerwów Ci się miesza i wpadasz w panikę, że nie zdasz. Trzymam kciuki!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 06:17   #3162
goszzi
Zakorzenienie

Girl tak sobie powtarzam ale te 3 dni wydają się tak strasznie długie
ale kto jak nie my?!

własnie poszłam prasować, włączyłam żelazko, wyszłam z pokoju... wracam, prasuję i "czemu to się nie prasuje???!! ".. ale żeby listwę włączyć to gdzie tam, po co

Stary 2013-05-27, 06:28   #3163
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
ale kto jak nie my?!

własnie poszłam prasować, włączyłam żelazko, wyszłam z pokoju... wracam, prasuję i "czemu to się nie prasuje???!! ".. ale żeby listwę włączyć to gdzie tam, po co
Ale w końcu się skończy ta nauka.

Ja powiem Wam, że myślałam, że będzie mi gorzej się zabrać. A w sumie oprócz ostatnich dwóch dni, kiedy mi się tak strasznie nie chciało, nie jest tak źle.
Stary 2013-05-27, 07:03   #3164
fioleciasto
Zakorzenienie

Dzień dobry jeże

Wcinam śniadanie i kawkę

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Klub
Już patrzę

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
uwielbiam Krecika

mam identycznie na gramatyce ciągle się na mnie patrzy, a jak ja na niego spojrzę, to od razu odwraca wzrok ostatnio jak poszłam do niego z napisanym kołem, żeby sprawdził, to mnie zagadywał z głupim uśmieszkiem, jak się pomyliłam to przekreślał rozczarowany 'nooooł!!!', mimo to w kilku miejscach dał mi 0,5pkt
chociaż mój kolega twierdzi, że sama jestem sobie winna, bo mam "naturalny dar do flirtowania ze światem", on siedzi ze mną i kiedyś powiedział, żebym przestała bo nawet jemu się gorąco zrobiło chociaż jak boga kocham - nic nie robię.
a niedługo trzeba będzie iść po wpis

ja mam na tym punkcie obsesję, zawsze muszę mieć piękne notatki, więc zawsze idą w ruch kolory, mnie to sprawia przyjemność, a przy okazji powtarzam

gratulacje

zazdrocha

Trzymam mocno kciuki za Twoją naukę i koła Dasz radę, a potem odpoczniesz

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 07:50   #3165
fanstyle
Zakorzenienie

Hejka
zjadłam ryż z cynamonem, śmietaną i cukrem na śniadanie zapijam kawą Idę się myć, ogarniać i lecę na uczelnie! Miłego dnia!
fanstyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 08:24   #3166
fioleciasto
Zakorzenienie

Ja siedzę nad jakimiś ligandami supramolekularnymi

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Hejka
zjadłam ryż z cynamonem, śmietaną i cukrem na śniadanie zapijam kawą Idę się myć, ogarniać i lecę na uczelnie! Miłego dnia!
zjadłabym

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 09:07   #3167
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Powtórzyłam zadania do jutrzejszego koła i spróbowałam zrobić kolokwium z poprzedniego roku - poszło mi nawet, nawet. Co nie zmienia faktu, że nastawiam się na trudne zadania jutro. Podobno ona taka jest, na ćwiczeniach daje proste, a jak przychodzi co do czego to masakra.

Chwilka przerwy i idę czytać 16 stron z rachunkowości finansowej.
Stary 2013-05-27, 09:10   #3168
aktogimka
Zakorzenienie

Ale mam wyrzuty sumienia, że wczoraj nic nie zrobiłam i że dzisiaj tak długo spałam.
Teraz wszamałam śniadanko, zaraz zrobię kawę i będę działać, bo w poniedziałek mam ważne zaliczenie.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 09:14   #3169
20160901857
Konto usunięte

Cześć
Znalazłam w necie jeszcze jedno zagadnienie, którego powinnam się nauczyć tylko, że opracowanie jest po angielsku i ma ponad 20 stron, ale co tam, ambitna jestem!

Ja nie robię notatek, z niczego właściwie, bo mam wrażenie, że musiałabym całe ustawy i podręczniki przepisywać, bo mi się wydaje, że wszystko jest ważne

W ogóle chyba dzisiaj odwalę co mam zrobić i poproszę żeby mnie puścił wcześniej do domu, bo zaczynam się przejmować, że jednak słabo umiem, a to już jutro Jak znam życie i jego to mi powie, że mogłam w ogóle nie przychodzić...
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 09:16   #3170
AnnClaiir
Raczkowanie

Siemanko Ja już po zajęciach na dzisiaj.
Zaliczyłam statystykę! W ogóle oddawała dzisiaj ostatnie kolokwia i nie policzyła mi jednego (!) punktu, więc wychodziło na to, że będę musiała poprawkę pisać. Ale uznała mi to. I zaliczenie było powyżej 11 punktów, a ja miałam 11,25. Tyle wygrać!

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
Też mam.

Hmm no ja cały czas żyję nadzieją, że uda się odpocząć trochę. I to wcale nie takie nierealne.
Też mam rektorskie po BC, ale koło i tak mam...
Gratuluję siostrze.

Jak sobie przypomnę co przechodziłam z matmą rok temu to śmiać mi się chce. Chociaż wtedy nie było mi do śmiechu.

Dzień dobry. Jestem z siebie dumna - 6:50, a ja na nogach z kawką. Ale zamiast się uczyć mam nieodpartą ochotę na sprzątanie. To normalne w czasie egzaminów, nie?
Ale! Zdałam sobie sprawę z tego, że po 3.06, czyli jeszcze przed sesją będę już po większości egzaminów/kolokwiów/zaliczeń. Sama sesja w tym roku lajtowa.
Ja nawet nie mam nadziei
Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
dzień dobry!

Ann moim sposobem (niezależnie czy przepisuje z prezentacji czy z tego co wykładowca mówi) jest NIE pisanie wszystkiego słowo w słowo, ale pisanie w taki sposób, żeby sens został zachowany. Jeśli są jakieś wymieniania czegoś tam to piszę od myślników, robię sporo akapitów i innych wcięć. A jeśli mam się uczyć do egzaminu to tworzę mapy myśli na osobnej kartce albo tam gdzie są wcięcia piszę skróty albo pierwsze litery.
Jesteś dopiero na pierwszym roku, więc jeszcze wyrobisz sobie swój system prowadzenia notatek

ja dzisiaj na uczelnie idę, tradycyjnie nie chce mi się wolałabym iść do pracy niż siedzieć na nudnych zajęciach
Na pierwszym roku, ale notować to ja nie umiem od gimbazjum spróbuję wykorzystać patenty od Was. Ale to chyba już dopiero po wakacjach, bo teraz to został mi troszkę ponad tydzień zajęć.
Cytat:
ale kto jak nie my?!

Chyba pójdę dospać sobie i jak wstanę to się wezmę za robotę.
Stary 2013-05-27, 09:23   #3171
goszzi
Zakorzenienie

wróciłam. mam mieszane odczucia, trudne było, no ale po niej się niczego łatwego nie spodziewałam
odebrałam wyniki TSH, jak dla mnie za niskie, no ale poobserwuję się jeszcze, tak czy siak niedługo idę do endokrynologa

zabieram się za naukę, bo o 15 kolejne kolokwium

Stary 2013-05-27, 09:28   #3172
5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef
Konto usunięte

Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)

Jakie Ci wyszło?

5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 09:31   #3173
goszzi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX

riva 1,05 - dla mnie za niskie, najlepiej się czuję w okolicach 2, tak 1.7... zresztą endo powiedziała, że mi spaść nie może za bardzo, bo zacznę chudnąć, a tego bym nie chciała bardzo
no i tak mnie boli ostatnio podczas @ że to koszmar, mam wrażenie, że się zlewam cała potem, słabo mi często i nie toleruję gorąca kompletnie

Stary 2013-05-27, 09:34   #3174
Soph
Zakorzenienie

hej
część wykładowa już za mną, jeszcze na wf później idę.

dziś muszę powtórzyć wszystko na jutrzejszą zerówkę i trochę doczytać z podręcznika, zaraz mam zamiar się za to zabrać.

Cytat:
Mam koleżanki, które piszą 'na brudno' na wykładach i potem przepisują. Nie potrafiłabym się zebrać do tego
robię tak z jednego przedmiotu, bo muszę bardzo szybko pisać i robię to niezbyt ładnie, ze skrótami jakie tylko się da zastosować

fanstyle
też myślę nad wspomagaczem, na razie nie kupiłam niczego oprócz zielonej herbaty.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 09:40   #3175
20160901857
Konto usunięte

Jeże mam stresa, bo tak jak mówię chcę się dzisiaj zwolnić gdzieś od 12-13 i boję się iść i zapytać czy mi pozwoli chociaż wiem, że pewnie tak, to jakoś głupio mi, bo teraz w czerwcu i tak tyle wolnego muszę wziąć, że nie wiem czy wypada
Stary 2013-05-27, 09:43   #3176
Soph
Zakorzenienie

nouvelle90
spokojnie, wypada, idź

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 09:44   #3177
aktogimka
Zakorzenienie

Masz ode mnie kopniaka i lecisz pytać! Wypada, wypada.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 09:45   #3178
20160901857
Konto usunięte

Na razie nie mogę, bo jest spotkanie, więc sobie dokończę swoją robotę i pójdę Ale głupio mi no
Stary 2013-05-27, 09:48   #3179
Konto usunięte

hejka

Cytat:
Siemanko Ja już po zajęciach na dzisiaj.
Zaliczyłam statystykę! W ogóle oddawała dzisiaj ostatnie kolokwia i nie policzyła mi jednego (!) punktu, więc wychodziło na to, że będę musiała poprawkę pisać. Ale uznała mi to. I zaliczenie było powyżej 11 punktów, a ja miałam 11,25. Tyle wygrać!

Chyba pójdę dospać sobie i jak wstanę to się wezmę za robotę.
gratki
należy Ci się :ehem

Cytat:
wróciłam. mam mieszane odczucia, trudne było, no ale po niej się niczego łatwego nie spodziewałam
odebrałam wyniki TSH, jak dla mnie za niskie, no ale poobserwuję się jeszcze, tak czy siak niedługo idę do endokrynologa

zabieram się za naukę, bo o 15 kolejne kolokwium

ja zaraz zabieram się za powtórkę krymi

nou idź pytać!

Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Czas edycji: 2013-05-27 o 09:56
Stary 2013-05-27, 09:50   #3180
5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef
Konto usunięte

Cytat:
riva 1,05 - dla mnie za niskie, najlepiej się czuję w okolicach 2, tak 1.7... zresztą endo powiedziała, że mi spaść nie może za bardzo, bo zacznę chudnąć, a tego bym nie chciała bardzo
no i tak mnie boli ostatnio podczas @ że to koszmar, mam wrażenie, że się zlewam cała potem, słabo mi często i nie toleruję gorąca kompletnie
W styczniu miałam 1,49 przy dawce 75. Miesiąc temu zwiększyłam na 100 z nadzieją, że zacznę chudnąć. Nic a nic. Wydaję mi się że mam zespół policystycznych jajników... Ma to któraś z Was?
5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości