![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Jeśli chodzi o Lublin, to na pewno nie polecam dr Anny Elżakowskiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Wtajemniczenie
|
Ja mogę nie polecić dr anna haberka, kraków.Wizyta trwa może jakieś 2 min, wraz z wypisaniem recepty.
![]() |
#993 |
Przyczajenie
|
delete
Edytowane przez pierzajka Czas edycji: 2013-07-23 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Przyczajenie
|
Nie polecam odwiedzin w Falku na Wrocławskiej w Krakowie. Nie wiem, jak nazywała się Pani Doktor, ale byłam u niej trzy razy w ciągu trzech miesięcy i po tym jak nie zadziałały Skinoren, Duac i Aknemycyn... stwierdziła, że "po ciąży się Pani zmieni, taki organizm"... Wyglądam nieco gorzej niż przed pierwszą wizytą.
Teraz zastanawiam się nad Małgorzatą Lis, Joanną Sułowicz i Markiem Tomaszyńskim. Macie jakieś porady, kogo wybrać jako pierwszego? Wszyscy mają pozytywne opinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Wtajemniczenie
|
Ja od niedawna chodzę do dr Lis. Walczę z trądzikiem długie lata i zdecydowałam się na leczenie Izotekiem. Pani dr uważnie przyglądnęła się mojej skórze, zrobiła dość długi wywiad, kazała zrobić badania. Póki co jestem zadowolona i leczenie też daje efekty. Na wizytę trzeba obecnie czekać miesiąc, więc myślę że to też świadczy o tym, że dużo ludzi ją ceni
![]()
![]() |
![]() |
#996 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#997 |
Raczkowanie
|
Czy znacie jakiegoś dobrego dermatologa w Warszawie (może być prywatnie), który specjalizuje się w chorobach paznokci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Przyczajenie
|
Dot.: dermatolog Poznań okolice.
Był ktoś może u Pani dr. n. med. Karoliny Olek-Hrab? Chciałam poznać opinię pacjentów, ponieważ wybieram się w najbliższym czasie...
Pani doktor przyjmuje u mnie w miasteczku, w internecie jest bardzo chwalona, ma ogromnie wykształcenie, ale nie znam nikogo, kto u niej był. Proszę o odpowieedź! ![]()
![]() |
#999 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez bluishpurple Czas edycji: 2016-07-26 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
Toruń/Bydgoszcz szukam dobrego dermatologa, który zamyka rumień laserem, bądż zabiegami leczy trądzik?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Potrzebuje namiary na dermatologa z okolic Wadowic, Andrychowa, Kalwarii Zebrzydowskiej. Sprawa jest pilna więc muszę się udać do lekarza najpóźniej w sobotę; oczywiście prywatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Rozeznanie
|
Poszukuje dobrego sprawdzonego dermatologa dziecięcego w Warszawie
Z góry dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Raczkowanie
|
Witam, poszukuję dobrego dermatologa z Katowic lub okolic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Raczkowanie
|
WARSZAWA: Prooooszę o polecenie dermatologa w Warszawie przyjmującego na NFZ, chodzi tu o leczenie trądziku.
![]() |
#1005 |
Przyczajenie
|
Witam. Mam na czole prawdopodobnie kaszaka sporej wielkości. Szukam dobrego dermatochirurga w Częstochowie. Proszę o porady, do kogo warto się udać, a kogo lepiej omijać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Przyczajenie
|
Dobry dermatolog w Warszawie? TCA?
Może ktoś jest w stanie polecić dobrego dermatologa w Warszawie? Udało mi się jakiś czas temu wyleczyć trądzik, pozostała jednak kwestia naprawdę poważnych blizn na twarzy... Zastanawiam się nad TCA, ale potrzebuje kogoś kto zająłby się tym profesjonalnie. Miło byłoby gdyby przy okazji nie obdarł z kasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
A znacie jakieś naprawdę dobrego dermatologa w Olsztynie? Takiego, który naprawdę ma w sobie chęć pomocy i nie powie "kiedyś samo przejdzie, a teraz proszę zakrywać i kupić kosmetyki firmy X"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry dermatolog w Warszawie? TCA?
Ja polecam Prof Katarzyne Wozniak, ale nie wiem czy ona zajmuje się bliznami, na pewno jest dobrym dermatologiem. Przyjmuje na NFZ na Koszykowej w poradni dermatologicznej. Wystarczy przyjść rano i się zarejestrować. Jest tam też Dr Bartłomiej Kwiek, z tego co wiem trądzik to jego ulubione zagadnienie i on na pewno będzie wiedział co działa na blizny a co nie. Warto iść na NFZ bo powiedzą prawdę a nie naciągną. A do tej poradni zjeżdzaja się ludzie z całego województwa.
Jest tez Dr Serafin w Nova Derm na Twarda 60. Ja mam do niej zaufanie, dobra lekarka i robi dobre peelingi. Robiłam u niej TCA i byłam zadowolona. Ale nie polecam nikogo innego w Nova Derm, bo robiłam u innych i efekt juz był gorszy. Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Rozeznanie
|
A Gdańsk? Kogo byście poleciły? (chodzi o trądzik)
![]() |
#1010 |
Raczkowanie
|
Mam mały problem z trądzikiem, ale moim największym problemem jest sucha skóra.. na twarzy jest gorzej, na przedramionach po każdej kąpieli wyskakują mi plamy, które potem robią się suche i cała skóra przez to swędzi
![]() tak więc KIELCE I OKOLICE znacie kogoś godnego polecenia? Może byc BUSKO, KOŃSKIE itp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Hej. Korzystała może któraś z Was z pomocy dr. Anny Kostrzewy, któa przyjmuje w kos-med w Warszawie na Placu Konstytucji ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Konto usunięte
|
Poszukuje dobrego dermatologa z okolic poznania - bydgoszczy. Specjalizujący się z problemem z włosami
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Konto usunięte
|
Znacie może strony z poradami online z dobrymi dermatologami ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Przyczajenie
|
Faktycznie, przepraszam. Chciałam pomóc a się nie udało...
Znalazłam lepszą stronę i na 99% bezpłatną ![]() http://www.poradnikzdrowie.pl/eksper.../1/#ask_expert Na dole jest okienko na nasze pytania ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Przyczajenie
|
Witam,
mam straszny dylemat i niewiem co z tym zrobic. Moj chlopak w poniedzialek pomagal sasiadowi w remontach i tarcza z gumowki wyskoczyla i przeciela mu policzek. Rana jest duza 10cm od kosci policzkowej do zuchwy. Zostal przewieziony na pogotowie i od ranu zostal skierowany na stol operacyjny do szycia. Szycie mial od srodka i na zewnatrz. rzy tym wszystkim jest bardzo duza opuchlizna. Niewiem co dalej? Bedziemy chcieli robic tak zeby usunac blizne, ale jak to zrobic, gdzie najlepeij sie kierowac i od czego zaczac. W szpitalu prawie nic nam nie polecili wiec pozwolilam sobie napisac tu i poprosic o porady. Dziekuje ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Przyczajenie
|
prosze pomózcie !!!
Mam neomycinum w sprayu i strasznie szybko się wchłoania jak nim psikne na wacik czy tez tak macie . Dodam że mam ospę wietrzną i dermatolog kazał mi psikac tym na wacik i wtedy skóre tym przemywac, a to mi strasznie szybko sie wchłania jak tak dalej pójdzie to niedługo skonczy mi sie . mam jeszcze pytanie jak czesto sie pudrowac mam pudroderm (czy smarowac sie jak juz puder zejdzie czy jak jesze jest to poprawiac , albo chociaż co ile godzin?) i czy jest sens pudrowac twarz skoro tamtym smaruje 2 razy dziennie? I czy moge sie kąpac pod prysznicem ,a jesli tak to jaka temperatura wody i czy używac mydła? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Raczkowanie
|
Czy możecie polecić jakiegoś dermatologa z Wrocławia,który jest kompetentny a przy okazji nie bierze milionów? chce konkretnie zabrać się za problem, i przeprowadzić kurację Aknenorminem,z racji na to że męczę się już z tym dobre 7 lat,a ciągle coś jest nie tak.Mam już dosyć takiego życia,gdzie trądzik zabiera mi z niego radość.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.