|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Dzięki dziewczyny
![]() a z tych tańszych używam z alterry z granatem jest jeszcze coś co możecie polecić?
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#843 |
|
Wtajemniczenie
|
Najbardziej lubie Lorysa (w auchan mozna dostać), zółtego garniera z avokado i pomarańcze z john masters organics (ale kupuję próbki bo pełny produkt drogi).
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez kupilam lakier lovely-turkusik śliczny
kusil mnie jeszcze koral i pomarancz ale mam juz ponad 40 lakierow i nie zuzyje ich nawet gdybym dziennie po 4 razy kolor zmieniala;p a co do tuszu lovely-efekt sztucznych rzęs to nie słusznie sie martwilam..u mnie spisuje sie super ![]() szczota jest troche nieporeczna ale efekt jest zaskakujący
|
|
#845 |
|
Rozeznanie
|
a co myślicie o tym kremie AA Technologia Wieku 18+ normalizująco-matujący? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-i-na-noc.html Miała któraś z Was? dla mnie, cera mieszana, niedoskonałości, skłonność do zapychania. Zastanawiam się nad tym, Perfecta Efekt Mat na dzień lub Ziaja 25+ matujący (niedostepny w ross.) A może jakiś inny?
|
|
|
|
#846 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#848 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nie mogę się na razie wypowiedzieć, bo dziś pierwszy raz się nim posmarowałam. Na plus jest na pewno, że nie pociemniał mi podkład na nim, a czasem mi się tak zdarzało.
|
|
|
|
|
#850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niektórzy mówią, że nie szkodzi, a nawet i lepiej przeciwdziałać, niż używać takich kremów jak się już ma te zmarszczki
|
|
|
|
|
#852 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za gazetkę!!!
![]() Laski, ja już was nie czytam. Miałam zrobioną listę, kupiłam wszystko co chciałam, a i tak teraz generujecie u mnie nowe potrzeby, a kysz
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
#855 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Odpisywałam już komuś - tak jest zniżka wychodzi 12 zł |
|
|
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;41012534]Tapetko dziękuję za gazetkę
Portfel odpoczywa. Nic nie kupię z tej gazetki, chyba że będzie kusić tym systemem do depilacji veet, który mnie kusi.[/QUOTE] ponoć jest beznadziejny ![]() na all są dużo tańsze i lepsze xD
|
#857 | ||||
|
maskott
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to chyba właśnie jedna z pozytywnych stron revita: teraz możesz używać najtańszych tuszy, bo już wyjściowe masz mega ;P Cytat:
mam eliksir 5 i w ogóle nie jest trwała. a co do moich szalonych zakupów: kupiłam w pt podkład miss sporty so matte perfect stay 12h matte finish o ten http://img1-pl.vinted.net/images/ite...jpg?1367911590 i wrażenia: chyba to on mi zrobił masakrę na twarzy, do tego trudno go dobrze rozetrzeć. ma dobry jasny żółtobeżowy kolor, ale argh chyba niewypał ![]()
|
||||
|
|
|
#858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze na mnie poczeka![]() Który kolor polecacie ??Cytat:
u mnie wychodził koło 20 zł ten micel cena na dowidzenia 500 ml (lub 400) była 30-40 zł a pod czytnikiem było 20 kilka ale wolałam Tołpe jednak wziąść
|
|||
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam matt light
|
|
#860 |
|
Konto usunięte
|
niestety nie są.
a czy u Was są te lakiery wibo so matt? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html bo albo u mnie nie ma, albo ja przegapiłam i nie wiem czy lecieć do rossa i szukać. kupiłam jeden z tej serii już bardzo dawno temu i później już ich nie widziałam, więc nie wiem czy się pojawiły znowu. a chętnie dokupiłabym resztę kolorów póki promocja trwa
|
|
|
|
#861 |
|
Rozeznanie
|
Ja wybrałam się do Rossa ostatni raz, po Lovely Pump Up na zapas i pomadkę Rimmel Kate nr 14.
We Wrocławiu na Jana Pawła w szafach w sumie większych braków nie ma, swobodnie można było wszystko oglądać przed 12. Natomiast na Szewskiej niektórych produktów już brakuje i więcej babeczek tam buszuje. Mam bana na wszelkie kosmetyki w przyszłym miesiącu, może nawet i przez 2-3 następne miesiące Ale w sumie to dobrze, bo mam wszystko czego potrzebuję z kolorówki i pielęgnacji na dłuższy czas.
|
|
|
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś skończyłam już promocję z Rossmannem, nie zbliżam się tam więcej
. Na szczęście z gazetki nic mnie nie kusi
|
#863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#864 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jest świetny, kusi mnie jeszcze inny kolor
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam:
- pomadkę Rimmel by Kate Moss nr 05 - pomadkę Rimmel 070 Airy Fairy - puder Synergen 03 - maseczkę Dermaglin - tusz Wibo Dolls lash volume mascara - kredkę Miss sporty kolor czarny
|
#866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 |
|
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4101647 7]u mnie są te lakiery, nawet sama kupiłam i od wczoraj mam na paznokciach
jest świetny, kusi mnie jeszcze inny kolor [/QUOTE]dzięki Dziewczyny w takim razie pędzę dzisiaj szukać! nie wiem czy u mnie wiecznie wykupione czy przebrane te lakiery, że ich nie widziałam. mam zamiar kupić tylko te lakiery we wszystkich pozostałych kolorach, wazelinę z flosleku i odżywkę do paznokci. tyle i tylko tyle i tego będę się trzymać
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
A czy polecacie micel z Bourjois?? Lub tonik/ żel do mycia twarzy?
Miałam kupić ten słynny błyszczyk z L'oreal ale niestety zawiodłam się. Okazało się że tester był nowy i leżał jeszcze nieodpakowany w szufladce ![]() ciesze się że go nie kupiłam bo pewnie bym żałowała. Za to dokupię coś jeszcze z kolorówki
|
|
|
|
#869 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zrobię zakupy jutro - jak ludzie przestaną szaleć
Ale ostatnio byłam świadkiem, jak kobieta malowała sobie rzęsy pełnowartościowym tuszem, odłożyła go i wzięła inny. Niestety jak wróciłam uwagę, okazało się, że ma tester... więc się nadziałam sama... no ale pierwszy tusz nie był testerem, bo u mnie tylko po jednym testerku są.. jeszcze mnie pracownica ochrzaniła, że wyzywam klientów.... no kurde, kiedyś babka przy mnie usta malowała pomadką - nie testem.. a tu akurat się jej upiekło, bo szybko odłozyła pełnowartościowy tusz i wzięła tester jak zobaczyła, że idzie pracownica... w sumie nie mam nic sobie do zarzucenia, bo nie lubię ludzi, którzy testują produkty i ich nie biorą.... bo np. w Rossie gdzie studiuję Panie gonią niesamowicie ludzi, którzy nie używają testerów u mnie mają nalane.... nie wiem, dobrze zrobiłam, czy źle? I pytanie: polecacie jakiś dobry podkład, który mnie nie zapcha? Mam Affinitone, ale to straszna woda jest i mi nie służy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

. Na szczęście z gazetki nic mnie nie kusi