|
|
#4411 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIX
paczcie jakie fajoskie
http://www.zalando.pl/steve-madden-n...1b002-802.html http://www.zalando.pl/zign-sandaly-c...1b04d-802.html http://www.zalando.pl/even-odd-sanda...1b01j-802.html
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-05-27 o 12:59 |
|
|
|
#4412 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. Cytat:
Cytat:
ziiiimno , leje , to ma być koniec maja
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4413 |
|
Wtajemniczenie
|
To
![]() Kupiłam dwa ciuchy na allegro, łoba koszmarne ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Betty
|
|
#4414 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie, no co Ty, żeby o wszystko winić wagę dawno ich nie nosiłam to się pewnie obraziły ![]() co nie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieuleczalne a nie nie uleczalne 2. no, racja, winię pogodę - zimno skóra stwardła - butowa i się skurczyła i nierozgrzana obciera ![]() 3. 2 też złote i błyszczące - podoba mi się połączenie czerni i złota ( modne znów) wszystkie 3 świetne do różnych ciuchów |
|
|
|
|
#4416 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4417 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
co ad sinupret - o mamusiu jaka ohyzda na dworze - zimno i leje , przemokła mi nawylot kurtka i buty wracając z robo bo oczywiści enie miałam parasla , a na buty parasol też by nie pomógł , bo od kałuż nie chroni .Za to leciałam szybciorkiem do domu nie wchodząc na przykład do Rossa ani nigdzie jutro też ma tak być macham znad kothy na kolanach
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Właśnie pożegnalam tornado w postaci dwóch maluchów kuzynki...boszzz...wreszc ie ..teraz tylko odgruzować chalupę...nie wiem, jak małe dzieci mogą siać takie spustoszenie ![]() A od rana oglądalam bajki o traktorku....z synkiem kuzyna... Bajka o traktorku wygląda tak,że sie wrzuca z youtuba filmik, jak chlop jeżdzi ciągnikiem po polu , i piluje toto do wy......ania...a i jeszcze świnki trzy znam na pamięć ![]() Rejcz, Spoo, doszly kuleczki dziś. Jak sie ogarne to biore sie za dzielenie i postaram się w środę słać, bo jutro znowu mam dzień z dwulatkiem, traktorkiem i swinkami
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to mam tak, że być może coś widziałam, a nie pamiętam Ja nie wiem jak ludzie mogą pamiętać o czym był średnio wciągający film, który widzieli kilka lat temu Czy nie pamiętają? No ale fakt ja zazwyczaj film oglądam raz, więc nie pamiętam po jakimś czasie o czym był ![]() więc normalne, że pamięta Chyba muszę zacząć oglądać filmy po kilka razy Ale z drugiej strony szkoda czasu No chyba, że coś bardzo, bardzo fajnego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
dałabym sobie głowe uciąć, że mi wyświetliło 1 lub 2 gladiatorki w złote ćwieki
![]() czaaaaaryy ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
no i ja jednak od zawsze miałam hopla na punkcie filmów - mój ojciec też więc nie mogłam nie wiedzieć co to Ludzie Honoru - to kultowy film poza tym ma podejście emocjonalne - lubię na niektóre obrazy patrzeć wielokrotnie mimo że już wiadomo o co cho - nie mam do filmów podejścia czysto pragmatycznego - no ale jeżeli chodzi o dreszcz emocji i suspens jedynie - to tak, to jest wówczas strata czasu, ale jak ktoś upaja sie grą aktorską to nie jest strata czasu Sekcja 8 jest średnia - widziałam raz a drugi raz z kimś ![]() np na Milczenie Owiec mogłabym patrzeć milion razy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-27 o 18:58 |
||
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dawnych czasach (jak nie miałam netu i jeszcze oglądałam tv) to też coś tam po dwa razy widziałam, ale to było bardzo dawno temu Teraz nie oglądam, bo nie oglądam tv i przecie co roku są nowe filmy Ale ostatnio odgrzebuję różne starocie - mniej lub bardziej starsze ![]() Idę na chwilę do sąsiadów ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-05-27 o 19:00 |
|
|
|
|
#4422 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
prosz
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Abraxas
|
|
|
|
|
#4423 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopsz ![]() Cytat:
ad 2 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fogóle to współczuję ciągłego deszczu, bo u mnie nie pada tzn w sobotę trochę pokropiło a tak to luz. Tylko zimno jest
|
|||||
|
|
|
#4424 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Piers do przodu
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na chwilę jestem, bo Mam na pokładzie byłam dziś w ross i rezerwacie ![]() Kam ![]() ale poszukam artykułu, ciekawy był
|
|
|
#4427 |
|
Panaroja
|
o rany , ta cała babka płesznik jest przecież stosowana jako środek przeczyszczający
faktycznie to pendolino będzie i teżewe do kajbla
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
a ja będę jutro albo w środę o ile zdołam dotrzeć bo boli mnie każdy fragmnent kości mięśnia wszystkiego - cóż nie zostałam stworzona do pracy
![]() ![]() moja 77 letnia babcia po 75 latach nie uważania kremów i fujania na nie - uzależniła się od kremu do twarzy gdyż wygładza jej zmarszczki - ale bez kitu - ma ładniejszą cerę ode mnie poważnie no i zasuwam po Eveline 60 + gdyż albowiem "te dla starych są za tłuste" nawet ma ochotę na jakąś Sorayę, no ale byle nie był tłusty może kupię jej dwa zokazji promocji - bo na kremy jest promo?Flo - co upolowałaś pochwal się
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-27 o 22:25 |
|
|
|
#4429 | |||||
|
To ja :)
|
Cytat:
Za sprzedane flaszki...Cytat:
Jeszcze "tylko" muszę złapać jej mocz i dać do przebadania... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak poza tym -niech mnie ktos dobije... Maraton w pracy, potem biegiem na autobus, za kota, do weta, potem biegiem do domu, przyszedł pan mierzyć moskitiery, potem pędem piec sernik i tort bezowy na pożegnanie szefowej i... Doszłam do teraz... Padam i ide spaś... Dobranocka misiaczki
|
|
#4430 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja bylam juz 2 razy w Rossie, mam m. in 5 nowych lakierow
![]() Na kremy jest promocja. Boje sie tam wchodzic
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze bidna kocica - czymże się tak zatyka? służba kiepsko karmi? ![]() jak u licha złapać koci mocz ? czy to jest w ogóle możliwe?
|
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Na kremy jest
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
niby nie powinnam się bać wejść skoro nie mogę stosować niemal żadnych drogeryjnych rzeczy na twarz, a jednak jest obawa, że zdurnieję i coś capnę do koszyka - nie wiem co ale na pewno coś rzuci mi sie w oczy, no same wiecie jak to jest
nie no zrobie to po męsku - nie potrzebuję nic z Rossmana wchodzę kupuje babci kremy, sobie roiboos i nara tak będzie i tak mi dopomóż... |
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4435 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Prawdopodobnie się podziębiła, bo śpi na fotelu przy otwartym oknie, a dość nagle się oziębiło.Mocz... Oooootóż... Przy Arturze nie mam problemu. Jako, że jest szylą, wymaga szczególnej obsługi i do raz użytej kuwety, już nie wchodzi. No chyba, że bardzo musi. Ale ma swoją własną, awaryjną kuwetę, bez żwirku. Szarość tam nie wchodzi, natomiast Artur leje tam pokazowo. Z pustej kuwety żaden problem zebrać... Natomiast jak odessać mocz Szarości Mam niby specjalny żwirek do pobrań, ale jest jeszcze jeden kłopot -do badania musi być zaniesiony świeży mocz, maksymalnie godzinny... Także tak... W środę będę chyba polować na mocz, gdyż wtorki są dla mnie najgorszymi dniami w pracy... Pewnie posiedzę, a potem pożegnanie szefowej...Cytat:
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
no to moooże kiedyś
Cytat:
dopsz ze już odetkana No i wykrakałam se, od rana leje ![]() Znad kawy
|
|
|
|
|
#4437 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ziarenka i inne kolony mi nie straszne bo zeżeram tego mnóstwo na codzień Cytat:
artykuł chętnie przeczytam, jak znajdziesz dacie radę ![]() na chochelkę raz mi się tak udało. Teraz pobieram na folię w kuwecie, bez żadnego problemu.co mi przypomina, że powinnam pobrać sik i zbadać bo już dawno tego nie robiłam...
|
||||
|
|
|
#4438 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Od lat ich uzywam. Mnie juz nic nie trzeba kremu do twarzy, nie kupilam. Za to Rimmel ma fajne szminki to wzielam jedna.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4439 | |
|
Panaroja
|
Znad
, deszczu i wichury ![]() też mnie to nurtuje , na wypadek gdyby atfutfutfuodpukać ![]() Cytat:
![]() ![]() może dziś wlize do rossa (jeżeli dostane kasę)
|
|
|
|
#4440 |
|
BAN stały
|
A który Flos-lek najlepszy?
![]() Właśnie się zmusiłam do wstania z łóżka, ale nie wiem, czy się zmuszę do wyjścia z domu... Paskudna pogoda.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Betty

nieuleczalne a nie nie uleczalne
do różnych ciuchów 

może kupię jej dwa zokazji promocji - bo na kremy jest promo?

Prawdopodobnie się podziębiła, bo śpi na fotelu przy otwartym oknie, a dość nagle się oziębiło.
, deszczu