|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
ale teraz wiem, ze to kwestia jubilera i jakości a nie "kiedyś a teraz" mam wiele rzeczy z sieciówek typu Kruk i niestety ale po jakimś czasie coś odpada, zrywa się, rysuje itp. a mam pierścionek zaręczynowy od "prywatnego" jubilera, nosze go już ponad rok, nie zdejmuje do niczego, sprzątam w nim, pracuję, remontuję itp. i nic się nie dzieje
|
|
|
#482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bo jutro, noszę go w sumie ciągle, raz go nie zdjęłam nawet na wyprawie w góry i wygląda super. A mam porównanie do pierścionka z Apartu, który wygląda gorzej - owszem, po 1,5 roku, ale nie zawsze go nosiłam.A znowu bransoletka z Apartu za 1000zł rozleciała mi się przy pierwszym założeniu. I musiałam czekać miesiąc na naprawę. Nie generalizuję, ale jak tak gadam ze znajomymi którzy już kupowali obrączki to właśnie u jednego konkretnego jubilera i my chyba też tam weźmiemy. Myślę nad tym organizerem ślubnym, mam urodziny niedługo i może by mi TŻ kupił Ale z drugiej strony wydaje mi się że za tą kasę mógłby mi kupić coś fajniejszego
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak ludzie narzekają na biżu z YES, ponoć bardzo 'awaryjna'..
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martwcie mnie tymi pierścionkami.. ja mam pierścionek z Yes i mam nadzieję że wszystko z nim będzie dobrze ![]() Ja organizer ślubny sama sobie zrobiłam - notatnik teczka na umowy ulotki. Nie mam potrzeby wywalać kasy na taki bajer
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mleczko cif nie jest mu obce. Jak myje łazienkę, nie ściągam pierścionka, wodę z ocet przeżył, spirytusem go czyszczę nie raz gdzieś walnęłam, zahaczyłam i wygląda jakbym go wczoraj dostała, nie ma widocznych zarysowań Obrączki też chcemy kupić tam gdzie pierścionek był kupowany, bo jak sama się przekonałam warto
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#487 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Ja swój pierścionek mam z tej manufaktury z Gdańska i w sumie, poza drobnymi ryskami na obraczce od spodu nic mu nie jest, a tez przydzwonilam nim nie raz. Ponoć ten gość od 'innych obraczek' robi stara metoda, moze jego obrączki sie lepiej zachowują? My planujemy i tak próbę ta wyższa 500 cos...
Witam nowa PM ![]() Ja plannera nie kupiłam w końcu, choc sie tez jaralam jak dziecko swego czasu, sciagnelam cos podobnego z chomikuj, moze nie strojne, ale ma miejsca na najważniejsze rzeczy, wydrukuje to moze sobie i przyozdobie ![]() Siedzę na chórze to mam czas pisać do Was, denerwuje sie ta rozmowa Tz, czekam na jego tel. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Śląsk, jeszcze Jastrzębie - Zdrój a po ślubie Rybnik. Tż kupował pierścionek u tego jubilera http://www.jubiler-glodkowski.pl/kontakt/tylko na stronie to chyba nie mają całej oferty. Mojego pierścionka na tej stronie nie ma
. Po obrączki będziemy jechać do Gliwic, chociaż w Rybniku mają swój salon. Pracuje tam przyszła żona od kuzyna tż
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-05-27 o 14:55 |
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że to nie do mnie, ale dużo dobrego słyszałam o tym http://www.wec.com.pl/
|
|
#490 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
A tutaj podpowiedź dla tych co chcą skromniejsze i tańsze kiecki: http://www.fashionable.com.pl/2013/0...-slub-cywilny/ Pisałyście kiedyś o kieckach Gala, a słyszałyście o Antra? Mi się ich kiecki podobają ![]() Nie wszystkie ofc ![]() http://www.antra.pl/
|
|
|
#491 |
|
Konto usunięte
|
Dyskusja o organizerach mnie zainspirowalyscie wiec pewnie wieczorem pojawi sie post na ten temat
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Tak tak, Węc jest świetny, pisałam tu o nich ostatnio
Ja mam od nich zaręczynowy. |
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
oj
Fajny ? Dużo jest miejsca na notatki itd ? Cytat:
No to ja dalej myślę
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Docik mój tż często do pracy jeździ do Jastrzębia
|
||
|
|
|
#495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem z niego bardzo zadowolona. Wszystko co trzeba wyjaśnione, bez zbędnych dodatków. Prosty, elegancki. A miejsca na notatki, jak dla mnie, jest wystarczająco.
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o zagranicznej piosence na pierwszy taniec? Zazwyczaj się wybiera polskie utwory, chyba, że jest to taniec nie deptaniec. Mam jedną piosenkę która mi się bardzo kojarzy z tż. Jak ją słyszę to wracają wspomnienia...początki naszej znajomości, pierwsze spotkania, pierwsze przytulenie, pocałunek.... a jak wspomnienia wracają to i robią się szklane oczy
W momencie kiedy pojawił się w moim życiu tż słuchałam tej piosenki. Tylko zastanawiam się czy wypada ją wziąć na pierwszy taniec. Obawiam się trochę opinii gości, że nie polski utwór . Mamy w zespole wokalistkę, która jak na próbie zaśpiewała Whitney Houston to mi na rękach włosy dęba staneły, wiem, że by ją przepięknie zaśpiewała http://www.youtube.com/watch?v=9CkKuA86Mis
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-05-27 o 15:23 |
|
|
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
Przeleciałam końcówkę starego wątku i czytam nowy...
Chciałam Wam serdecznie podziękować za gratulacje, z okazji rocznicy zaręczyn: KaEs exist karolinuuusia króliczek kulbensikowa namisek1990 Któraś z Was pisała (chyba Króliczek), że jej Tż nie pamięta o takich rocznicach... Mój może też by nie pamiętał, gdyby nie to, że oświadczył się w moje urodziny Dlatego raczej nie zapomni, a my co roku przy okazji będziemy świętować rocznicę zaręczyn Opiumalfa możesz podesłać mi na priv link do Waszej strony? A teraz pytanie: Dziewczyny, tak piszecie o kolorach przewodnich i wrzucacie tutaj mnóstwo inspiracji... Do niedawna byłam zdecydowana na fiolet, a teraz tak sobie myślę że chyba nie chciałabym się ograniczać tylko do jednego koloru i chciałam się Was poradzić... Jaki kolor będzie pasował do fioletu żeby było elegancko Chociaż ciekawym połączeniem jest również fuksja i granat (ale we fiolecie mam już mnóstwo inspiracji). Miniasty witaj Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-27 o 15:24 |
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chcieliśmy łączone złoto - ale może pomyślimy o innym niż rodowane znalazłam kiedyś taką stronę - cenne informacje http://bialezloto.info/rodzajezlota.html
|
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie mnie tym notatnikiem
Cyba podeślę TŻ linka ![]() Bardziej podoba mi się ten drugi ze strony notatnikpannymlodej.pl
|
|
#500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Docik my chyba będziemy mieć zagraniczną.
Nie przemawiają do mnie "przetańczyć z tobą chcę całą noc" czy "od dziś juuuuż wieeeeeeem", też nie wiem jak goście zareagują na obcojęzyczną piosenkę, ale na obecną chwilę będzie ona po angielsku. A najbardziej kocham J Grobana i "You raise me up", ale za wolna jest.
|
|
#502 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Zaraz po wyjściu z rozmowy o pracę dzwonili do Tz, jedną nogą ma to
Mają ze szczegółami dzwonić o 21, jaram sie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i najlepiej bawię się przy muzyce disco polo i co najgorsze nasza rodzina też Na naszym weselu raczej chce polskie utwory, dlatego tak się waham co do tej piosenki chociaż ją uwielbiam
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka, ja mam fiolet połączony z bielą i szarością.
Minasty, tak, mamy już zrobione i nauki i poradnie. Jeśli chcesz to mogę Ci podać namiary na fajna poradnie - 1 spotkanie i z głowy Napisz do mnie PW.Co do organizera to dla mnie to strata kasy. Ja mam zwykłe 2 zeszyty, teczkę na umowy. W ogóle to w komodzie jedną całą szufladę mam przeznaczona na te ślubne rzeczy. Nazywam tą szufladę "świętą" Tycikata, Ane3kaa, jeśli chodzi o ten sen to tak w ogóle to dopiero teraz zdałam sobie sprawę z tego, że my przecież mamy tą samą datę ślubu! I w tym śnie razem - hmm ciekawe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytam tż co o tym myśli
Jeśli się zgodzi to się nad tym grubo zastanowię. Chciałabym utwór który przywołuje wspomnienia, emocje. Z drugiej strony to ma być nasz taniec, "nasza" piosenka, nawet jakby była śpiewana po niemiecku
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
A my wstępnie wybraliśmy chyba piosenkę dla rodziców
|
#509 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
![]() Tak myślę nad kolorem przewodnim i wpadłam na pomysł, że może zamiast stawiać na samą czerwień wybralibyśmy kolory czerwony i żółty TŻ na pewno by się ucieszył, bo moglibyśmy jechać jego autem (żółtym) i przystroilibyśmy go jakoś pod te dwa kolory Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#510 |
|
Rozeznanie
|
docik piękna piosenka
no i sentyment do piosenki pozostał a skoro macie w zespole Dziewczynę, która poradzi sobie z tym utworem - to czemu nie! ![]() anannke dziękuję za stronkę - bardzo przydatna! I za radę oczywiście też... fiolet + zieleń - wg mnie ciekawe połączenie ![]() wenedka również dziękuję za opinię ten oranż chyba do mnie nie przemawia ale poszukam jakiś zestawień z tymi kolorami i kto wie...
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-27 o 15:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

ale teraz wiem, ze to kwestia jubilera i jakości a nie "kiedyś a teraz"
mam wiele rzeczy z sieciówek typu Kruk i niestety ale po jakimś czasie coś odpada, zrywa się, rysuje itp. a mam pierścionek zaręczynowy od "prywatnego" jubilera, nosze go już ponad rok, nie zdejmuje do niczego, sprzątam w nim, pracuję, remontuję itp. i nic się nie dzieje 

W momencie kiedy pojawił się w moim życiu tż słuchałam tej piosenki. Tylko zastanawiam się czy wypada ją wziąć na pierwszy taniec. Obawiam się trochę opinii gości, że nie polski utwór

Na naszym weselu raczej chce polskie utwory, dlatego tak się waham co do tej piosenki chociaż ją uwielbiam 
- bardzo przydatna! I za radę oczywiście też... fiolet + zieleń - wg mnie ciekawe połączenie