|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41019735]Pokaż włosy, nie marudź
Moje też na zdjęciach wychodzą gorzej niż w rzeczywistości wyglądają.[/QUOTE]e tam, nie ma czego oglądać Cytat:
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41019967]...bo Ci zazdroszczą! Na żywo moje są często obiektem żartów, więc nie oceniaj włosów po reakcjach ludzi [/QUOTE]Ze mnie też sie nabijali kiedyś, że mam szopę taką, że może mi grzebień kupią i może się w końcu uczeszę
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
![]() Wlasnie, gdzie Blondyna i Pluskotka?! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4744 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam taki zapie*dol teraz, a Wy chcecie spotkanie robić?
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-05-27 o 16:20 |
|
|
|
|
#4746 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam nadrobic te kilka stron, ale za dużo tego, a czasu niewiele. Potem zaczęłam przeglądac strony żeby zobaczyć zdjęcia karmazynki, nie widzę mam nadzieję, że nie przeoczyłam.
Się zdenerwowałam dzisiaj. Oprócz ilości sprawdzianów w szkole( tak, chciałam sobie 3 miesiące 'wolnego' zrobić -.-) to jeszcze zobaczyłam włosy mojej koleżanki. Tak pięknie lśniły. Co się okazało? Zastosowała maseczkę z żółtka. I ja się pytam: co to za sprawiedliwość, że ja śmierdzę jak mokry pies po tej masce, a ona nie? A teraz spadam robić mud cake przy okazji będę czasami wpadać, żeby nie mieć zbyt dużo zaległości.
|
#4747 |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
|
|
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zdjęcie prosimy
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się z kolejnym kubkiem skrzypokrzywy
![]() Mam nadzieję, że to nie od niej boli mnie brzuch.. ![]() Na skalpie siedzi sobie łopianowy z papryką z GP ( no bo przecież musiałam spróbować ) a na reszcie Isana z Granatem + Zielony Romantic + trochę kallosa + odrobina gliceryny + łyżeczka skrobi +trochę argana. ![]() Planuję zrobić pierwszy w życiu peeling skóry głowy.
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4751 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
ale to w domku przez długi weekend Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
EdizA czujesz mrowienie skóry głowy po łopianowym z papryczką? Ja na początku nie czułam, ale jak trzymam dłużej to czuję
uwielbiam ten olejek Ehh idę robić kolejne podejście do picia skrzypokrzywy :/ niedobre toto jak diabli, chyba będę musiała pić 'duszkiem' z zatkanym nosem
|
#4753 |
|
Spaceroholiczka
|
Szybki spam: Byłą któraś z Was na The Human Body?
|
|
|
|
#4754 |
|
Konto usunięte
|
też mam jakąś herbatę ze skrzypem,może zacznę pić z Wami
![]() Nałożyłam olej kokosowy, a po zmyciu nałożę waxa do ciemnych z isaną jedwabną pod czepek ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Byłam w Gdańsku w czwartek, polecam
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od rana zamierzam się do zaparzenia i wypicia tego zielska i nie mogę się zabrać
![]() A jeszcze mam takie głupie pytanko jakich szczotek do włosów używacie? Zawsze się zastanawiałam czy to ma jakieś duże znaczenie w pielęgnacji włosów. Może być taka zwykła plastikowa z Rossmanna? Bo taką właśnie czeszę ( Beauty pisze na niej ) i mam też taką drewnianą niby z włosia też z Rossmanna, ale włosy mi się po niej elektryzują.
|
#4756 |
|
Raczkowanie
|
|
#4757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba bym umarła ![]() Nie przestawajcie trzymać kciuków ! ![]() Kurde byłam w 2 kolejnych rossach i po zółtym Lovely i kremie do rąk z mocznikiem ani śladu ![]() Jestem zupełnie padnięta, idę do przyjaciółki i będziemy chyba sobie nogi masować
|
|
#4758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
siostra mi też pokazywała, no ale nie da się i już
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O ile z tym pierwszym można żyć to z tym drugim niekoniecznie ![]() Jestem po biofizyce, było dużo pytań z poprzednich lat, ale też dużo nowych. Oczywiście zapomniałam kalkulatora i musiałam dzielić i mnożyć pod kreską Jak będziecie organizować jakieś spotkanie w Trójmieście to nie zapomnijcie o mnie Przynajmniej póki tu jeszcze jestem
|
|
#4760 |
|
Zadomowienie
|
Przez nadmierne wypadanie włosów udałam się na lekarza. Dostałam skierowanie na badania krwi, skąd wyszło, że mam anemię. Lekarz przepisał mi żelazo. Zużyłam już jedno całe opakowanie tabletek, minął ponad miesiąc. A mam wrażenie, że włosy wypadają coraz mocniej... A pytania znajomych "co ty masz takie rzadkie włosy?" przyprawiają mnie o rozpacz
Stosuję również Vitapil, zaczęłam stosować wcierkę z rzepy. Co robić? Słyszałam o jeszcze innych badaniach. OB i TSH? |
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także po sesji możemy się jakoś umówić, ja bardzo chętnie
|
|
#4762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Masz może jakieś materiały z internetów ciekawe do tej biofizyki?
|
|
#4763 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że pomaga to przy wchłanianiu żelaza
|
|
|
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jestem chyba w podobnej sytuacji co Scarrabeo, tylko sobie nie zdaję z tego sprawy? Widzę, że tu wielgachne zbiory po napadach na Rossmann się prezentowało, to i ja się pochwalę co zakupiłam w pt: lakiery wibo expert growth: - nr 395 http://ssniffum.blogspot.com/2013/05...th-nr-395.html właśnie go przed chwilą zmyłam, ale miałam go przez 4 dni. Dosyć trwały i cudny kolor - nr 350 http://mavia-nails.blogspot.com/2011...awy-nudny.html poczeka na swoją kolej - nr 231 http://justemois.blogspot.com/2013/0...ss-growth.html zaraz pójdzie w ruch ![]() No i kupiłam zachwalaną szminkę Wibo eliksir 05. Taka niepozorna, ale podoba mi się, tylko TŻ nie zauważył ![]() A teraz lakieroholiczki pytanie: znacie jakiś dobry zmywacz w pisaku? Bo ja jednak najeżdżam na skórki trochę, albo nierówno pomaluję wokół skórek, a patyczkiem do uszu nasączonym zmywaczem nie da się tak dobrze operować. Edit: linki mi się zdublowały przy lakierach
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." Edytowane przez pluskotka Czas edycji: 2013-05-27 o 18:29 |
||
|
|
|
#4766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
Ojej, ale zachęcacie tymi promocjami w Rossmannie, a ja nie mogę nic kupić!!! Za dużo kosmetyków już mam. Najbardziej lakiery do paznokci kuszą, ale muszą sobie trochę od nich odpocząć.
Ja jeszcze się raz zapytam i będę męczyć ten temat^^ Co sądzicie o tym olejku łopianowym z papryką? Wypadały wam po nim włosy? Warto kupić?
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
![]() Pocieszasz mnie, bo na Wizażu zbyt dużo zachwytów nie było ![]() Mogę pić za Ciebie, uwielbiam ten smak.
|
|
|
|
|
#4769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://bi.gazeta.pl/im/36/9f/bf/z125...A,Cellulit.jpg A to cellulitis (UWAGA, osoby o słabych nerwach nie wchodzić!): http://centreforhealthyaging.org/wp-...ion-Centre.jpg Czyli cellulitis to zapalenie skóry i tkanki łącznej podskórnej, paskudna choroba. Mogę wysłać Ci na maila nasze prezentacje i giełdy, które udało mi się zdobyć od poprzednich roczników
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o taki do skórek zmywacz? Ja mam z Essence o taki i jestem z niego zadowolona
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Moje też na zdjęciach wychodzą gorzej niż w rzeczywistości wyglądają.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Najpierw strzyżenie, lepsze szampony (jakie polecacie?), maski na włosy i chyba zmienię kolor. Podoba mi się color&soin odcień 7C. Co o nim sądzicie?