|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#932 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Musiałabym w końcu spróbować pędzlem nakładać podkład. Jeszcze nigdy tak nie robiłam... Ale jaki pędzel do tego? Przeważnie paluchami się maziam albo gąbkami. Na początku z gąbką miałam ciężko. Ale idzie coraz lepiej.
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#934 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moim KWC jesli chodzi o pudry jest Max Factor Creme Puff.. Transparentny (kamień) a sypki to Kryolan... ale on drogi jest. Essense super sie sprawdza i Kobo
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może i więcej![]() Specjalisty poszukuję już od dłuższego czasu, ale jeszcze go nie znalazłam ![]() Jak znajdę aparat to od razu zrobię
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalcie się co jeszcze kupiłyście
![]() Sama mam na razie pusty portfel , ale chętnie poczytam o waszych zdobyczach
|
|
|
|
#937 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Jedno jest pewne - na wizażu specjalisty nie znajdziesz. Jedyne co możesz tutaj znaleźć to poklepywanie po plecach, ze to nic takiego.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-05-27 o 18:50 |
|
|
|
|
#938 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Marla32 Czas edycji: 2013-05-27 o 18:48 |
||
|
|
|
#939 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
To ile wcześniej miałaś w najbardziej zaawansowanym stadium?
|
|
|
|
|
#940 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wizaż to wspaniałe miejsce zawsze tu znajdę dobrą duszyczkę, która zrozumie mój zakupoholizm ![]() Cytat:
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Też się na ten Żółty skusiłam. ale poza tym tylko brązowa kredka do oczu bo mi się kończy, cień miss sporty fioletowy, czerwony lakier i krem nivea soft. Się zastanawiam czy po róż się jeszcze nie przejść, ale w sumie sporo jesczcze mam. Wyszło niecałe 20 zł.
|
#942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mam jeszcze kilka na zapasie i w użytku
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#944 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
JA dzisiaj też miałam 3 albo i 4 podejście. A kupiłam: 1. Kolejny Micel z Bourjois 2. Tonik Bourjois 3. Peeling Bourjois 4. Loreal krem Triple active NOC 5. Loreal tonik - nowość Ideal Glow 6. Loreal tonik - nowość - Ideal Soft 7. Loreal peeling - nowość - Ideal Glow 8. Eyeliner z Wibo... z Waszego polecenia(choć troche mi sie pędzelek nie podoba, ale zobaczymy jak sie bedzie użytkował).. 9. Tusze Lovely - do testowania - 3 rodzaje: Żółty, zielono niebieski i pomarańczowy 10.Tusz Miss Sporty - Pump (fioletowy) 11. Rimmel - pomadki Kate Moss 12.Maseczki różne: Dermaglin, Tołpa, Ziaja, Dermika było ich z 10... 13. Kolastyna - krem antytrądzikowy nom... to tyle... chyba Mam chrapkę na jakieś żele, kremy do mycia twarzy, ale mam Vichy Normaderm i jest THE BEST... jednak ta chęć testowania.... |
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem załamana dzisiejszymi zakupami.
W rossie byłam koło 14,bo tak mogłam wyskoczyć z pracy i powiem szczerze gorsza to była godzina dzisiaj niż wczoraj na zakupy. Kobiety nie wiedziały jak najlepiej się położyć na tych szafkach i kolorówce. Nie ma szans,żeby cokolwiek nawet obejrzeć. Czy ludzie jak się mówi do nich głośno i wyraźnie "przepraszam" nie potrafią zrozumieć,że naprawdę chcę się podejść do szafki. Przegięcie,żeby się dopchać graniczyło to z cudem,prawie nic nie mogłam nawet obejrzeć. Do tego żeby coś jeszcze kupowały,a to nie po prostu stoją i zajmują całą przestrzeń. A najlepsza była dziewczyna z liceum/gimnazjum (cięzko powiedzieć ),która stała przy carmexach i jak chciała odejśc to powiedziała do chłopaka stój i zajmuj miejsce hellllo co to sklepik w szkole.Zniesmaczona po tych wszystkich kobietach szybko się ulotniłam,ale udało mi się kupić : - maseczki ziaja ![]() - carmex bodajże wiśniowy - mleczko ziaja ogórkowe - masełko do ust nixea klasyczne
|
#946 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [/QUOTE]byłam dziś jeszcze raz w rossie i nie było jednak ani jednego lakieru z tej serii so matte a tak się napaliłam na te lakiery ![]() wyszłam tylko z czekoladową wazeliną z flosleku, bo już mi się nawet nie chciało rozglądać. |
|
|
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje dzisiejsze skarby
|
#948 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatecznie większość rozdałam, kilka zużyłam, i pozostałam z paroma ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#949 | |
|
summer vibes;)
|
Fajne zakupy
Tej melonowej nie znam. Daj znać jak się sprawuje.![]() Cytat:
Grunt, że się udało. Sama muszę coś zrobić z pomadkami, bo zdecydowanie sama już nie wiem czasami co mam i robię wielkie oczy na widok pomadki, której jakiś czas nie moglam znaleźć, a potem o niej zapomniałam. Jutro musze iść do Rossa po korektor pod oczy.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-05-27 o 19:08 |
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam zamiar kupić ecotools, ale są akurat inne po promocyjnej cenie, a nie ten do pudru i podkładu. ale zastanawiam się nad hakuro h50...
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie może trochę głupie pytanie, ale szukam odpowiedzi na nie w wyszukiwarce i nie mogę nic znaleźć
czym się różni silikonowa szczoteczka od takiej "normalnej" i jak się je rozróżnia? jedyne co mi wpadło do głowy, to to, że ta silikonowa się wygina... ale nie wiem
|
|
#952 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z natury mam donośny głos i jeszcze jak wypowiem głośniej niż zawsze to od razu tłumy się rozstępują Cytat:
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam ten fluid z Under 20 i całkiem sympatyczny jest. Z micela Bourjois nie byłam zadowolona, bo twarz mi się strasznie lepiła i nie najlepiej zmywał makijaż. Poza tym szampon z Aussie sama bym przygarnęła, ale na razie się zadowalam odżywką ale z tymi kremami to szaleństwo, na koniec świata będzie
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Silikonowa jest giętka, ma takie gumowe ząbki coś jak grzebyk natomiast zwykła jest miękka w dotyku (nabiera więcej tuszu) i się nie wygina. Mam nadzieję że chociaż trochę wytłumaczyłam bo trochę ciężko tak jak ktoś nie widzi naocznie różnicy
|
|
|
|
|
#956 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Watermelon, a nie melon Pewnie pięknie pachnie. |
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
ma może któraś z Was porównanie tych cieni Rimmel do tych Wibo? albo używała chociaż jednych? chodzi mi właśnie o te odcienie beżowo-brązowe. planowałam kupić Wibo, bo wychodzą za 4 zł z kawałkiem, ale któraś pisała o tych Rimmel i bardzo spodobały mi się te kolory
And that's exactly what love's supposted to do”. Edytowane przez pinats Czas edycji: 2013-05-27 o 19:23 |
|
|
|
#958 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka, należą mi się jakieś małe słowa uznania za przebrnięcie przez ponad 30 stron (łącznie z poprzednim wątkiem) nadrabania.
Przed pójściem do rossmana weszłam do hebe i z ciekawości spisałam ceny produktów, które mnie interesowały. Jakby to się komuś przydało to cienie Maybelline Tattoo są po 13,19zł w promocji. Wstąpiłam do rossmana i nabyłam: - Dax Perfecta płyn micelarny - Soraya peeling morelowy - Rimmel Stay Matte (chyba mój pierwszy w życiu puder, żal nie kupić za taką cenę) ![]() - Lirene peeling enzymatyczny - Miss Sporty Clubbing lakier malinowy - Rimmel kredka. Zostawiłam 50zł z groszami. Chciałam kupić jeszcze błyszczyk L'oreal carese ale nie podobał mi się żaden z nich; co więcej, miałam kolorową łapkę bo wszystkie dostępne testery sprawdziłam. I tak bym nie kupiła, bo po przetarciu, cały błysk schodzi, a zostaje kolor i za cholerę nie chce się zmyć, dałam radę dopiero pod ciepłą wodą z mydłem, choć jakiś kolor jeszcze mi widnieje na ręce. ![]() Bardziej jestem rozczarowana lakierami tej samej firmy, ponieważ na górze każdy z nich miał taką jakby warstwę innego koloru (miałam kiedyś lakier Safari błękitny i po jakimś czasie po iluśtam otwieraniach też miał taką wartwę) - nie wygląda to zachęcająco, mnie kojarzy się z zepsuciem czy coś.. Co sądzicie? Czy może te lakiery już tak mają że wyglądają na nadpsute? Jeśli taki ich urok, to kupię chociaż jeden jak będzie -50% na nie. Chciałam się zapytać o pędzle i gąbki do nakladania pudru i podkładu, jakie polecacie? Najlepiej nie jakieś super drogie, dopiero zaczynam się przekonywać do pudrów i podkładów. Edytowane przez cedrowa Czas edycji: 2013-05-27 o 19:22 |
|
|
|
#959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale arbuz w kosmetykach mnie na szczęście odrzuca
|
|
|
|
|
#960 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Rossmann cz. XVIII
Dziewczyny, dziś bardzo doceniłam to, że wspólnie moglyśmy się przygotować :d na tą promocję. Jak weszłam do R i zobaczyłam te dzikie tłumy przy pustych już prawie półkach to cześć Wam w myślach oddawałam, że pierwszego dnia na spokojnie mogłam zrobić zakupy. Bez przeciskania się przez okopy przy kremach i barykady przy kolorówce. God bless Wizażanki
.Jednak jestem chora na promocjoze głęboką, nieuleczalnie chyba . Miałam już kupione wszystko co trzeba. Miałam już tam nie iść w tym tygodniu... Z kilku "pierdółek" zrobiło się 83 zł. Ale to już na pewno koniec.Jako posiadaczka cery mieszanej po milionie podejść wzięłam jednak Healthy Mix. Ma tak różne opinie przy tym typie skóry, że jak sama nie spróbuje nie będę wiedziała. Zobaczymy. A reszta to przez Was Siarkowa Moc 2 paczki chusteczek Alterra Żel ze świetlikiem Flosleku dla TŻ Kilka maseczek Rival de Loop I trzy maziaje do ust na zapas Jeśli kupię coś jeszcze sama sobie dam bana na Wizaz . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

musze zobaczyć czy u mnie w sklepie jest
choć ja za jednym razem kupiłam kiedyś 12 

Daj znać jak się sprawuje.
sama bym przygarnęła, ale na razie się zadowalam odżywką