|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Blond forever!
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Pamiętacie jak kilka dni temu pisałam Wam o rękawicach bokserskich dla kuzyna i jego przyszłej żony na prezent od TŻ z okazji ślubu, który będzie w tę sobotę?
Udało nam się załatwić na tych rękawicach specjalną dedykację i autograf Dariusza Michalczewskiego dla nich
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
U nas na pewno znajdzie się ktoś, kto nie zrozumie tekstu piosenki na pierwszy taniec- czy to po polsku, czy po angielsku, bo towarzystwo będzie dość międzynarodowe, więc nie przejmuję się barierą językową
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała makijażystkę taką, która do domu by przyjechała i mnie umalowała i moją mamę
Co prawda moja mama ja kurs makijażu i mogłaby sobie sama zrobić makijaż (mi też proponowała, ale moja cera jest tłusta i wymaga bardzo dobrych kosmetyków), ale chciałabym, żeby w tym dniu też czuła się wyjątkowo. Zobaczymy co powie na ten temat. Zmuszać jej nie będę.Jeśli chodzi o fryzurę to mogę jechać do salonu, nie zależy mi na tym, by mnie czesano w domu.
|
#574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i źle mi się to interpretuje bo ja jestem taką córką taty że my oboje będziemy wyć a moja mama będzie twarda Mój tata nawet boi się mnie prowadzić do ołtarza "bo będzie płakał". Ja muszę TŻ wypchnąć do mówienia podziękować bo ja się rozryczę pewnie w połowie. Cytat:
Nie wiem co ona chciała przez to powiedzieć?? ![]() TŻ mi chce tą piosenkę na weselu zadedykować - https://www.youtube.com/watch?v=8e_gz-q15as tylko że strasznie wolna... Ale taki nastrojowy przytulaniec? No sama nie wiem?
|
|
|
#575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, super
Jak to załatwiliście?
|
#577 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż dyszkę będzie mnie to kosztowało Ale przyznał, że nieźle zaryłam w tą ścianę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Całe szczęście sytuacja opanowana
Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2013-05-27 o 18:38 |
||
|
|
|
#578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale podoba mi się, sama się zastanowię czy tej piosenki nie wybierzemy
|
|
|
#579 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Ja miałam kilka razy propozycje skorzystania z usług fryzjera u PM, ale nigdy mi nie przyszło do głowy, aby za siebie nie zapłacić... Co za czasy - gościom trzeba zapłacić transport w tę i z powrotem - pod Kościół, pod dom, noclegi, śniadanie, a teraz jeszcze wizażystkę, fryzjera, losie...
|
|
|
#580 |
|
Rozeznanie
|
Do dziewczyn, które zdecydowały się na kamerzystę: macie pomysł na Wasz teledysk/ zwiastun filmu ślubnego? Tzn. czy macie już wizję jakby to miało wyglądać? Wiadomo taki klip zawiera najważniejsze momenty TEGO dnia, czasem przeplatany jest sesją itp. - różnie można to ująć. Czy szukając ślubnych/weselnych inspiracji natrafiłyście na takiego swojego faworyta, takiego od którego nie szło oderwać oczu i oglądało się go z zaciekawieniem,na którym mogłybyście się wzorować? Któraś kiedyś wrzucała tutaj zwiastun, gdzie para brała ślub nad morzem i tam też odbywało się później przyjęcie (), pamiętam jeszcze taki kręcony w górach, para tak pięknie opowiadała o sobie, o tym jak się poznali itp. (niestety tego chyba nie zapisałam).
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
exist No właśnie dlatego cały czas o tym myślę. Właśnie te "dłonie, które czasem dały w kość" mnie denerwują, bo cała piosenka jest dobra ;/
|
|
|
|
#582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#583 |
|
Rozeznanie
|
Też mam pierścionek z białym złotem i od ponad roku nic mi się jeszcze nie wytarło. Nie w każdej sieciówce białe złoto jest rodowane, więc aż tak się z obrączkami nie martwcie - wystarczy zapytać przecież w salonie, czy rodują
|
#584 |
|
Blond forever!
|
Michalczewski mieszka w 3mieście, TŻ grał kiedyś na otwarciu jego siłowni i zna właścicieli, czyli jego znajomych i początkowo ich mieliśmy prosić o pomoc. Ale zgadaliśmy się któregoś razu na imprezie z moją koleżanką z grupy, która jest kelnerką w knajpie w Sopocie, której M. jest stałym gościem
I w naszym imieniu załatwiła taki autograf ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- No właśnie mamy nadzieję, że nie będą się naparzać tymi rękawicami, bo sobie autograf zniszczą Może uratujemy to małżeństwo przed bijatyką
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
Bry
nie było mnie przez weekend na wizazu i mam 10 stron do nadrobienia z cz. 12 i nowy watek już z 20 stronami ![]() krejzolki |
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem, czy trochę zmodyfikujemy i ja zagram swoją rolę (n-lki) a TŻ ucznia, czy tak jak było naprawdę - n-lka i inspektor ds. finansowych
|
|
|
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas nie będzie podziękowań w kółeczku z muzyką w tle...
Jak już pewnie wiecie, bo już wielokrotnie pisałam u nas będzie filmik z podziękowaniami stworzony przez nas i moją przyjaciółkę, a zarazem świadkową nawet gdyby nie wyszło - to i tak rodzice to docenią, w końcu to nie jest takie hop siup stworzyć coś fajnego planujemy w tym roku to zrobić, żeby już dodatkowej roboty na 2014 sobie nie robić.. będziemy zarówno my nagrani + nasze filmiki z dzieciństwa.. a rodzice na spokojnie na krzesełeczkach, na środeczku sobie to obejrzą sprzęt mamy, także tylko nagrać płynnie i z pomysłem!![]() A jako prezent w podziękowaniu będzie hmm wycieczka prawdopodobnie do Uniejowa, na termy i kąpiele przeróżne, no i oczywiście kwiaty, ale nie jakieś nie wiadomo jak wielkie - tylko tak symbolicznie. Myślę, że w tysiącu się zmieścimy. Gdybyśmy robili zdjęcie na płótnie to dodatkowo takie zdjęcie byłoby dla nich. Mało dziś się nauczyłam, robię milion innych rzeczy. ![]() Edit: my nie chcemy mieć nagrywanego pleneru... wydaje nam się to sztuczne... dlatego tylko fajnie zmontowany filmik z przygotowań, no ogólnie z dn. ślubu ewentualnie mamy obok sali molo, więc tam możemy zawołać kamerzystę, żeby sfilmował jak Tż mnie podnosi i jak wirujemy na tej zasadzie właśnie co Aniu wrzuciłaś filmik więcej nie potrzebujemy
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-05-27 o 18:49 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
#588 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A po chwili jakieś dziewczyny zorientowały się kto to taki i go dorwały do robienia zdjęć, a za nimi ustawiła się ładna kolejka w tym samym celu
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka, nie myślałam jeszcze o tym. Jedno wiem - to będzie trudny wybór...
Blondi, świetna robota
|
#591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak opisałaś reakcję mamy na fotoksiążkę, to przypomniało mi się jak któregoś razu na Walentynki albo rocznicę (już nie pamiętam dokładnie) dałam zrobić (chciałam aby było profesjonalnie) dla Tż taką prezentację z naszych zdjęć, z podkładem itp. i na pierwszym slajdzie były życzenia, później zdjęcia i na ostatnim slajdzie podziękowania za to że JEST i w ogóle, a jak już wygasało to było napisane c.d.n ;-) I co? Jak "wchodziły" pierwsze zdj to Tż popłynęły łzy i się chłopak wzruszył Nie spodziewałam się aż takiej reakcji... ale prezent Mu się bardzo spodobał
|
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.slubne-paluki.pl/fotograf...a/galeria.html
dziewczyny co myślicie? ![]() Mi się podoba |
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo chciałabym móc powiedzieć podczas podziękowań Rodzicom coś przez mikrofon, ale w tym stresie nie dam rady. Odczytać też nie wiem, czy dam radę. Jakieś 4 tygodnie temu byłam u kumpeli na weselu, pięknie odczytała podziękowania rodzicom ze wzruszeniem, ale bez ryku. Oczywiście ja przy stole ryczałam na maxa jak czytała
|
|
|
|
#594 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poznanianka no właśnie, też myślę że ciężko się będzie zdecydować ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#595 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dlatego ja sobie gdzieś pojadę, albo poproszę wizażystkę, żeby przyjechała do fryzjerki Cytat:
|
|
#596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nic dodać nic ująć
![]() Cytat:
mi się podoba ![]() Ja bym chciała taką, która będzie pięknie wirować podczas tanca o właśnie! pamiętam jak kilka wiżanek ustawiło sobie różowe kwiaty na avek... nie mogłam się połapać kto jest kim ![]() Cytat:
Cytat:
albo jeszcze zabiorę cię właśnie tam (byłą to cudowna piosenka do póki Karolak jej "spłycił")Cytat:
![]() Cytat:
Na początku myślałam o jakiejś piosence po angielsku, ale później sobie uświadomiłam, że pewnie nie wszyscy zrozumieją, z kolei naszą piosenką jest "Lubię mówić z Tobą" co moim zdaniem zupełnie się nie nadaje. Bardzo podoba mi się Bryan Rice - Homeless Heart http://www.youtube.com/watch?v=Rhyhqx0kK0c ale tż się nie zgadza. Jak na tą chwilę to będzie po prostu second waltz. Zobaczymy jak na wyjdzie ![]() Miałam coś wam napisać i znowu z tego wszystkiego zapomniałam
|
|||||
|
|
|
#597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! chociaż i tak uważam że to nie na miejscu pisać zaproszenie z tym co ma ktoś przynieść na prezent tak personalnie - że to świadkowie mają im kupić..Cytat:
|
||
|
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
Miniasty
Witaj, burzliwa historia, ale zaświeciło dla Ciebie Słońce... ![]() Misia Więcej krzyku robią niż czynów. Nawet jak sprawdzą to będzie dobrze ![]() docik10 dobrze, że zwrócą pieniążki ![]() anannke Bordo moim zdaniem na jesień jak najbardziej. Moja sala jest w kolorach jesiennych (bordo+glinka...? ciężko nazwać ten kolor a zdjęcie nieco przekłamuje kolory...) http://e-turysta.pl/zdjecia/galeria-...ice-705262.jpg misia880 piękna sesja będzie... ![]() Blondi2989 z taką dedykacją to już całkiem udany prezent ) będą zaskoczeni!magdalenka_w_86 Dobry pomyśł . Wspomnienia odżyją w Was na nowo... a modyfikacje też mogą być będzie urozmaicenie. U mnie TŻ śmieje się, że moglibyśmy mieć sesję ślubną w szkole (poznaliśmy się podczas akademii szkolnej no i... jestem z wykształcenia nauczycielką )
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
kroooliczek, to był jeden z moich typów numer 1, ale poprosiłam brata C., który zna się na fotografii o ocenę i stwierdził, że za dużo Photoshopa. Jak się przypatrzysz to te niebieskie niebo w oknach kościoła jest zbyt niebieskie, nienaturalne. A biel wygląda jak jasny fiolet.
Mój obecny typ to: http://www.makarybarc.pl/ Nawet chyba cena niższa
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

Co prawda moja mama ja kurs makijażu i mogłaby sobie sama zrobić makijaż (mi też proponowała, ale moja cera jest tłusta i wymaga bardzo dobrych kosmetyków), ale chciałabym, żeby w tym dniu też czuła się wyjątkowo. Zobaczymy co powie na ten temat. Zmuszać jej nie będę.
Nasz ślub 16.08.2014 
na szczęście poezję można interpretować na różne sposoby