|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
![]() A ja chyba zapowiedzi nie załatwię Jak mi tego nie doślę na czas to ich nie będzie i to wina księdza. Bo boję się,że będzie tak samo jak z zaświadczeniem do ambasady. Pisaliśmy w sobotę wieczorem o ten świstek. Ksiądz odpisał w niedzielę rano, że nam to tego samego dnia wyśle. I co?? i nie dosłał tego w ogóle i nawet nie przeprosił ani nic |
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
A my musimy w końcu się też do księży udać...do jednego - akt chrztu i bierzmowania TŻta; do drugiego - mój akt chrztu; do trzeciego - mojego parafialnego....
|
|
|
|
#2913 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Witam Popołudniowo
Miałam dzisiaj awarie neta w pracy i nie mogłam z Wami porządnie powizażować Humor już się poprawił, bo najgorsza część poniedziałku już za mną i weekend zbliża się wielkimi krokami ![]() A w środę mam zaproszenie na panieński! ![]() Ennostiel gratulacje gratulacje i jeszcze raz gratulacje! Czytałam relację - cieszę się, że jesteś zadowolona ![]() Teraz zostało Wam życzyć udanej podróży poślubnej ![]() Pokażesz? ![]() Cytat:
Jaki miły będzie ten odstrzał Cytat:
Mam nadzieję, że z infekcji doktorek Cię szybko wyprowadzi Prototypy obrączek? Ale o sssso chodzi? Panieński - oby był niezapomnianą imprezką ![]() Cytat:
Kiedy chcecie zacząć rozdawanie?
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem happy. Wpadłam na pomysł żeby pojechać do Wrocławia w porę korków (35km w jedną) mając godzinę do zamknięcia kancelarii kościoła, w którym TŻ miał chrzest. Pełen spontan. Ale udało się -istne szaleństwo na drodzę . Najpierw pani spytała: "A gdzie piękny?", a później słysząc jego rocznik dodała: "Matko, gdzie się taki uchował?!?!" Czytając Wasze ofiary za akty nastawiłam się, że więcej niż 20 zł nie dam. Zapytałam dla formalności ile wynosi ofiara, na co pani: "5 złotych". A ja durna miałam same 2o-złotówki ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Drugie? Szalejesz!
C6H5-NH-C2H5 I&M 31.08.2013 ![]() Edytowane przez ila87 Czas edycji: 2013-05-27 o 20:29 |
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jak skończę się leczyć, to czeka mnie cytologia Po prostu mamy takiego dobrego złotnika, który zanim zaczyna robić właściwe obrączki ze złota robi srebrne (ze swojego srebra i bez żadnych dodatkowych opłat), żeby można się było upewnić co do rozmiaru i wyglądu
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kinia jak załatwisz nauki i wyślesz mi kwitek to pójdę i Ci podbiję poradnie No jestem zakochana w sukni ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- A jak chcecie zobaczyć resztę zdjęć z sesji zerżniętej od babti to zapraszam do klubu
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
O matulo
Produkujecie te posty jak małe samochodziki ![]() Widze, ze relacja była - juz szukam ![]() I ze duzo osob chetnych na karpatke - Perfuzji Uwielbiam ![]() Dzisiaj 8h spedziłam w łazience Zmieniałam fugi na nowe, myłam panele na suficie, i ogólny porządek Padam na twarz :/ |
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio w ogóle nie jestem w temacie, co się tutaj dzieje
![]() Izka- o co chodzi z tą sesją? |
|
|
|
#2919 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 3mam kciuki za cyto Swoją drogą na mnie też powinnam się wybrać do gine, wstyd się przyznać, ale ostatnio byłam 2 lata temu ![]() Cytat:
Myślisz, że nikt nie będzie się czepiał, jeżeli nauki będę miała robione w Lbn a poradnię w Krk? Co do sukni - prawidłowe podejście! ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() Teraz zafunduj sobie jakiś wieczorny relaksik za taką harówkę
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten pan robi tylko i wyłącznie ze złota przyniesionego przez klienta więc jakoś musi sprawdzić czy wszystko jest ok![]() Dzięki za kciuki ![]() Ja właśnie się wybrałam po dłuższej przerwie Zmotywowała mnie infekcja
|
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
A dzięki
całkiem nieźle. Malowanie skończone, jesteśmy na etapie czyszczenia i przykręcania W piątek wchodzi firma do prania wykładzin, a potem sukcesywnie będziemy przywozili meble Sypialniane już czekają gotowe u producenta, kuchnia się robi, salon zamawiamy w tym tygodniu Potem zostanie kupić stół, krzesła, kanapę, ławę i różne ozdobne pierdoły ![]() Cytat:
mam nadzieję, że nie będziesz czekała tyle co ja - pierwszy projekt miałam dostać max. w 2 dni, a czekałam 6. Dokładnie TAKIE tylko bez tej ozdoby, gładkie ![]() Rozdawanie zaczynamy niezwłocznie, jak tylko dostaniemy zaproszenia na pierwszy ogień pójdą pewnie moje koleżanki z Przemyśla, jadę do nich 8 czerwca (sama, na babski weekend ). A jak wrócę to zaczniemy razem z TŻ objeżdżać nasze rodziny i miejscowych znajomych ![]() Stwierdziłam, że kupię tak czy owak, nawet gdybym miała ich nie wykorzystać na ślubie, bo podoba mi się ich kształt i to, że są ze skóry - zafarbuję i będzie cacy a póki co obie pary trzymam w wersji śmietankowej, jeszcze nie wiem które założę na ślub. Przypominam, że po znajomości mam te buty dużo taniej
|
|
|
|
|
#2923 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie strasz, bo jeszcze się tak zepnę, że się jutro zapiszę
|
|
#2924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam nauki i poradnie w Krakowie, a ślub w lublinie Ksiądz nic nie mówił.A co do sesji... ja ściągnęłam pomysł na sesję narzeczeńską od babti
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Co nowego? Nie ma szans nadrobić, przedtem do klubu tylko zajrzałam ![]() Gratuluję wszystkim nowym żonkom !! ![]() My w sobotę byliśmy na weselu naszych współlokatorów. Było genialnie Każdej z nas życzę tak udanego wesela Jedyny minus: ślub nie był jakiś taki przejmujący, czułam się ot jak na zwykłej mszy. Za to wesele Jedzonko też pychota![]() Tżtowi zdjęli gips, kupił sobie ortezę więc było mu trochę wygodniej i szaleliśmy do 5 rano ![]() Poza tym to zajmuje mnie praca, końcówka magisterki plus studia zaoczne i zbliżająca się na nich sesja
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo powoli szukamy projektu, a twoje okolice słyną z mebli... ![]() a tych butów to ci tak okrutnie zazdroszczę.... |
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się nie chce pakować na tą podróż
|
|
|
|
#2928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A buty w sam raz dla mnie Idealnie pasowałyby do moich spinek ![]() Izuś - mam nadzieję, że uda nam się gdzieś załatwić nauki i poradnie za jednym zamachem ( nadzieją matką głupich wiem, wiem ) Ale o Twojej propozycji będę pamiętać Dzięki
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to prawda, mamy tu zagłębie meblarskie ![]() Cytat:
Ja mam kryształkowe klipsy dlatego chciałam gładkie buty.
|
||
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
bierz się szybko!!! Mąż czeka :-D Ja dostałam @ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tych spinek
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
A bark Tżta lepiej. Tzn lepiej bo już nie ma gipsu, ale prawdopodobnie przez próg na weselu to mnie nie przeniesie. Siedzi na L4 cały czas, i pewnie posiedzi do lipca
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
PAKUJ się, i jedź z MĘŻEM odpoczywać
Straciłam paznokcia, na szczęście na lewej dłoni, i kciuka
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Masz szczęście że nie musisz mieć paskow na kostkę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz.
mnie się będzie kończyć, a to oznacza, że musze jeszcze iść na solarium z dwa razy, bo słońca to nie widać
|
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tu czekam na relację jak ci się podobało na śląskim weselu spaliście w ostatecznie tam gdzie wesele? ![]() a pochwalisz się nazwą? poleć teściów możesz na pw
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

choć może najpierw zadzwonię do kancelarii i dowiem się czy będzie mój ksiądz tego wymagał 

Humor już się poprawił, bo najgorsza część poniedziałku już za mną i weekend zbliża się wielkimi krokami 

Teraz zostało Wam życzyć udanej podróży poślubnej 

Ale o sssso chodzi?
Bawili się świetnie, dali nam przecudne kartki z życzeniami, mnóstwo kuponów totka (mamy chyba 75 - na wielu są wielokrotne zakłady
31.08.2013 
Uwielbiam
Zmieniałam fugi na nowe, myłam panele na suficie, i ogólny porządek 

Swoją drogą na mnie też powinnam się wybrać do gine, wstyd się przyznać, ale ostatnio byłam 2 lata temu 

klik!