![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginał czy podróbka? Część III
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Biała Dama Czas edycji: 2013-05-16 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Czy mogę poprosić o opinię nt. tego flakonu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, Asiu
![]() ----------------------------------------------------------------- A jeszcze mam jedno pytanie i nie wiem, gdzie je zadać. Czy może wiecie jaką pojemność mają takie atomizery Refan? I ile płynu może być w tym atomku na zdjęciu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Przyczajenie
|
Witam, kupiłam Escadę Sexy Graffiti, mam podejrzenia co do jej oryginalności (zapach nie jest tak trwały i intensywny). Jak mogę się upewnić czy to oryginał czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Aaa i mozesz rowniez powiedziec, za ile kupilas? Lub wklej linka do owej aukcji.
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co myślicie?
prosze o pomoc ![]() ![]()
![]() |
#2918 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja też bardzo proszę o pomoc
![]() ![]()
#2919 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
ta wrzucana przeze mnie wyżej flaszka tego zapachu też jest oryginalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Raczkowanie
|
Dzięki przeogromniaste
![]()
#2921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
a mi ktoś odpowie?
![]()
#2923 |
Kazar Lady
|
porównuje ze swoją flaszką i też wygląda ok, chociaż zdjęcia sa niewyraźne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja właśnie porównuje z fotkami na allegro od tego indizio czy jak mu tam ![]() nie dowidzę tego czarnego kodu na naklejce.. wydaje mi sie, że coś tam jest, ale potem stwierdzam, że mam schizy.. a skoro go masz to może powiesz czy warto kupić? bo ja tak w ciemno chce ![]()
![]() |
#2925 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
nie bardzo je lubię, mam 30ml i nie mogę do połowy dobić (nie pomogłam, c'nie? ) pachną bardzo długo - jest plus wącham raz jeszcze i jednak sa całkiem ładne ![]() Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2013-05-21 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Miska dzięki za odpowiedź
![]() mam do Was pytanie.. Czy ktoś z Was spotkał się z podróbką 50 ml YSL Cinema? ![]() ![]()
#2927 |
Wtajemniczenie
|
ja co prawda mam 90ml, ale u mnie krokodyl jest dużo lepiej wykończony (ma więcej szczegółów - np. widoczne zęby, kropki na grzebiecie i ogon z "ząbkami"), rurka nie jest tak zakrzywiona jak na twoich zdjęciach.
fotki są strasznie kiepskie, ciężko mi coś więcej porównać tylko zaznaczam, że jestem raczej laikiem, ale czemu pięćdziesiątka miałaby mieć gorszy korek np.?
#2928 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, proszę Was o opinie - Davidoff Cool Water 200ml
korek jest pozdzierany na całej długości, opakowanie było bez folii, ale ponoć tylko takie wypuszczają
#2929 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Co myślicie o tej Chanel-ce, bo mi wydaje się być ok Jak oceniacie ubytek, ile może brakować 15 ml (czy więcej) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | ||
spin doctor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie w YSL Parisienne szukać bath code do sprawdzenia roku produkcji? Na spodzie flaszki pod naklejką mam jakąś kropkę i 13 a ten kod mi nie wchodzi jako poprawny
![]() ![]()
#2932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To na podstawie tego kodu sprawdza się datę produkcji. Jak kupiłaś w Naturze, to nie ma co sie martwic, na 100% oryginał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam żadnego kodu na naklejce ![]() Zapach w Sephorze pachniał tak samo (psiknęłam na jeden nadgarstek sephorowski, na drugi w domu ten swój).
![]() Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2013-05-26 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lancome Hypnose Homme Tester 75ml
Witajcie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Her Worshipfulness
|
Dot.: Lancome Hypnose Homme Tester 75ml
Cytat:
![]() ![]() A co do zwrotów w ciągu 10 dni, to to prawo konsumenta obowiązuje w przypadku zakupu od firmy. Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupu u użytkownika prywatnego możesz złożyć reklamację, którą on powinien rozpatrzyć (czy pozytywnie czy negatywnie to już inna sprawa ![]() ![]() Żeby uniknąć stresu w przyszłości polecam prosić o dokładniejsze zdjęcia przed zakupem, albo w przypadku aukcji All ze zdjęciami z których można coś "wyczytać" prosić o pomoc w wątku Weryfikacja aukcji Allego. ![]() ![]()
Mój avatar - ... "I just can't bare to let a gorgeous guy like him out of my sight." ![]() Edytowane przez _carlajna_ Czas edycji: 2013-05-27 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Przyczajenie
|
Lancome Hypnose Homme tester 75ml
Perfumy przyszły godzinę temu. Dno gładkie, szkło przejrzyste, nalepka równa i nie ma pod nią pęcherzy powietrza, ale nie jest naklejona na środku dna. Brak ostrych krawędzi, w cieczy nie pływają paprochy, kolor nie budzi wątpliwości. Załączam zdjęcia, proszę znawców o zdanie czy ten tester faktycznie jest testerem a nie bublem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, dzisiaj kupiłam/odebrałam perfumy kupione na allegro:
Chanel Chance eau Fraiche (100ml tester) jestem przekonana że jest to podróbka, od lat kupuję testery i produkty chanel -a chance to mój ukochany zapach .Nigdy do tej pory nie miałam takich wątpliwości, zawsze miałam perfumy autentyczne . Tak się cieszyłam ,bo cena oczywiście była atrakcyjna ... ale nie na tyle by odpuścić facetowi - który sprzedał mi podróbę :/ Dlaczego uważam,że to podróbka? Bo zapach normalnie jest bardzo trwały i na mnie utrzymuje się bardzo długo .Oryginalne te perfumy czuję ma skórze przez cały dzień ,a te które otrzymałam są mega nietrwałe i utrzymują się góra 30 min. ![]() Jestem bardzo ciekawa co sądzicie: podróbka czy nie?? Ps. Przy blaszce na spodzie są takie dziwne odstające "nitki" ,kawałki kleju też są widoczne Edytowane przez Akasha66 Czas edycji: 2013-05-27 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj link do aukcji, wstaw zdjęcia... ![]() EDIT: już są widzę ![]() Moim zdaniem kupiłaś oryginał... skoro Mademoiselle zreformułowali to może i Chance ?... ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Kurka, wiesz co, teraz tak się przyglądam i te napisy wydają mi sie nie za równe na butelce, kod jest bardziej wybity niż wypiaskowany, kołnierz nie przystaje idelanie do butelki, hmmmm....nie mieszam już bo na pierwszy rzut okiem to bym się nabrała... ![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2013-05-27 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Przyczajenie
|
Fakt na pierwszy rzut oka perfum wygląda na oryginał, ale jak się przypatrzeć butelka nie jest wykonana z wysokiej jakości szkła jak przy normalnym Chance, napis na środku troszkę się rozmazuje ... i ta blaszka ...taka dziwna - nigdy wcześniej nie miałam czegoś takiego aby był widoczny klej pod tą blaszką i te strzępki które odstają od blaszki ,kawałki metalu czy coś... :/ A i jeszcze kod ,który nie jest wypalony w szkle tylko taki naniesiony ..odstający .
Czułam ,że nie powinnam kupować ich na allegro tylko normalnie w sephorze czy online z perfumerii z której zawsze kupuje od lat perfumy...ale coś mnie podkusiło no i mam teraz... facet powiedział że zwróci mi pieniądze i z tego co czytałam komentarze to szybko zwraca . sporo osób jednak dało się nabrać ...widocznie na początku sprzedawał oryginały Chanel -ma tylko testery , a teraz jak ma już trochę pozytywów leci z podróbami . Czuję niesmak po tej transakcji ..i mam nadzieję że mi zwróci kasę.. Ps. ale to najlepsza podróba jaką widzę na oczy. Serio , zapach bardzo podobny ,i rozchodzi się jak oryginał - tylko ta trwałość dramatyczna , dno po prostu i intensywność nie taka jak w oryginale . Edytowane przez Akasha66 Czas edycji: 2013-05-27 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.