|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Jak tylko mąż się odezwie to napiszę. Dzięki za zainteresowanie
Wyjdzie mój pesymizm, ale już w to nie wierzę
|
|
|
|
#1952 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, właśnie wyguglowałam że Kija to była drugorzędna małżonka faraona jakiegoś tam
Trochę dziwnie wyglądała co prawda ale może jednak będę się trzymać wersji że miało być tak arystokratycznie a nie że od samochodu?
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
drugi dzien pada !!!!!!! co to ma być do cholery;/;/;/
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra, moje dziecię leżało 15 min na macie a srał chyba przez 5 minut, chyba to już koniec więc idę go ogarnąć
Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-05-28 o 08:11 |
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
a nawet jakby urodziła, to przecież by ją porozrywało 5,5 kgtrzymam kciuki ![]() mojej znajomej tuż przed porodem z usg wyszło 3500 po porodzie ciężkim i długim okazało się, że Mały ma 4500. tak się właśnie kiedyś zastanawiam co może znaczyć Twój nick to już wiem ![]() pożycz trochę tego słońca u nas wietrznie i zimno kiedy te nasze dzieciątka będą miały 11 m-cy ![]() dziewczynki mojemu dzieciowi coś się poprzestawiało ![]() w nocy po kąpieli śpi 7 h a dziś spał uwaga 8h, usnął koło 8, koło 9 zaczął płakać to na śpiocha dałam mu cyca i spał do 4, co prawda o 2 się obudził ale jak tż do niego wstał i dał smoka to usnął dalej. Jak już wstał o tej 4 to myślałam, że ze spania dzisiaj nici ale zjadł, trochę pokwękał i pouśmiechał się i o 4:30 został przeniesiony do swojego łóżeczka,w którym spał do 8,jestem w ciężkim szoku. Wstał, przewinęłam go, zjadł i teraz walczy na macie z małpką i słonikiem [/QUOTE]Teraz juz tak bedzie!! Super!! |
|
|
|
|
#1956 |
|
Zadomowienie
|
Nancy skoro Twój Kubus sie nauczył, to może i dla mnie jest jakaś nadzieja, choć moj starszy, ale nadal liczę, ze kiedyś i będzie to w tym roku, nam sie te nocki unormuja
![]() Onaella spokojnej podróży. Wisienko księcia super, ja już tez po pierwszych rozmowach z moja krawcowa, na początku lipca sie widzimy i wtedy będziemy sie już dokładnie mierzyć. U nas tez pogoda pod psem dzisiaj |
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My musimy z TŻ też wreszcie podjąć decyzję kiedy bierzemy kościelny, bo trzeba ochrzcić Isię. Myślimy, że albo we wrześniu tego roku albo w przyszłym. Może w piątek pójdziemy do księdza. |
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że to u każdego dzieciaczka przyjdzie, tak jak chociażby chwytanie, w zeszłą środę leżał i patrzył sobie na matowe zwierzaczki a w czwartek rano pierwszy raz wyciągnął do nich rękę. Także wszystkim mamusiom, które często wstają do swoich maluchów mogę powiedzieć, to się kiedyś skończy ![]() meneq oby
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
A w ogole to jak Bijkora wroci z fura rumunow,to ja jednego biore na pewno. Rozumiem,ze metro-rumun(
Wasze TZty beda mieli wolne na dlugi weekend? Mam nadzieje,ze moj dostanie piuntk i sobote wolna i ze nie wykorzystamy tego czasu na klotnie;]
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
jeju, wlasnie sie dowiedzialam... ze mam w poneidzialek egzaminnn.........cholera , nie mam notatek, nie było mnie ani razu na wykładzie, jestem w czarnej d. ;]
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Patrzcie co przed chwila na fejsie znalazlam
ImageUploadedByWizaz Forum1369726187.931637.jpg |
|
|
|
#1962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole cudny jest! I fajny pomysl z kwiatkami ![]() Cytat:
![]() Po prostu i pislam posta i akurat bylo "prrrrr...", wiec sie podzielilam radosnym newsem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ktore mi skomentowaly lub polubily foto na fb - moj TZ Was namierza, wszystkie profile odwiedzil
|
||||
|
|
|
#1963 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewik
za wizytę DomciWiecie co? Ja myślałam że te elementy na tej części maty edukacyjnej na której dziecko leży to taki pic na wodę bo Igi się nie interesował tym. A on dzisiaj przewrócił się na macie na brzuszek i ciągał takie elementy szeleszczące i wystający pluszowy ogon myszy i długo się zajmował tym ![]() Teraz śpi w leżaczku i mam nadzieję że to jeszcze trochę potrwa bo pomalowałam paznokcie. Kupiłam w rossie na -40 % lakier rimmel salon pro. Kolor piękny ale ciekawe jak z trwałością ![]() Moje słońce którym się pochwaliłam już zniknęło. Naszło jakichś paskudnych chmur i
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż dzwonił, już są po wizycie - kardiolog powiedział, że słyszy jakieś szmery, ale wydaje mu się, że to nic poważnego. Dla pewności jednak dał jeszcze skierowanie na echo serca, które będzie w lipcu lub sierpniu dopiero
Zamartwię się chyba do tego czasu
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a propos chrzcin, ile placilyscie księdzu?Acha i jeszcze jedno mi sie przypomniało kilka z Was wspominalo, ze maluchy nie chca w gondolce na spacery chodzić, u nas było podobnie, ale kupiliśmy taki paląk, który skrecam do bokow wózka i wieszam do niego rożne zabawki czasem muszę je zmieniać w trakcie jednego spaceru, ale młody ma przynajmniej zajęcie. Usypianie i tak zazwyczaj na raczkach i dopiero na polspiocha odkładam do wózka. Ja bym sie jeszcze do spacerowki nie chciała przesiadac, chociaż jest dość mocno rozkładana, ale kurcze mały już sie ledwo mi w tej gondolce mieści.
Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-05-28 o 08:37 |
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam sobie lakier manhatana - pomalowałam paznokcie w sobotę i dziś już muszę zmywać wzięłam jeszcze z astora, ale nie wiem jak z trwałością
|
|
|
|
|
#1967 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A Ty o ktorej wstajesz do pracy? Aaaa, zapomnialam wczoraj: Yellow - co za pi*da z tej baby!!! Wisienko, piekna kieca
|
||
|
|
|
#1969 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
dziec sobie dżema juz od godz a ja w tym czasie was nadrobilam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja mam takiego zwyklaka i sobi chwale http://allegro.pl/podgrzewacz-10w1-f...219357996.html chodzi na okretke 24 na dobe, jak nic nie podgrzewam to robi za nawilzacz powietrza
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
ahas,
cudna suknia slubna, kojarzy mi sie ze sniezka chyba (w kazdym razie ta ksiezniczko-krolewna od 7 krasnoludków, nie wiem czemu w sumie )fajne mieszkanko cudne kwiatki na dzien mamy |
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, kilka nocy lepszych kilka gorszych - czasu na przyzwyczajenie i nudę nie ma ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- mam taką nadzieję |
|
|
|
|
#1973 |
|
Zadomowienie
|
To może idźcie prywatnie? Tylko że to pewnie na biedę ze stówę będzie kosztować... W sumie takie szmery to sporo dzieci ma i zwykle samo przechodzi
|
|
|
|
#1974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a że sprzedaliśmy nasze autko, szukamy właśnie nowego to nie będzie durnych wizyt u teściów Chyba że oni się pofatygują ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2013-05-28 o 08:49 |
||||
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Nomen, ale słodziaczek.
Korzystając z okazji, że moja córka się bawi na macie, włączyłam sobie TVP VOD i zaraz obejrzę ten wywiad z ojcem, o którym wczoraj mówiłyście... |
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie odwazylabym sie w dzien przy Kubusiu pomalowac pazurow ![]() Co do lakierow - ostatnio na wizazu sa zachwalane te: http://4.bp.blogspot.com/-_qe66-B3uq...LOSS-razem.jpg Teraz w promocji ok 4zl kosztuja. |
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam kiedyś, że właśnie takie szmery występują do jakiegoś okresu, ale wiadomo i tak się martwię...
|
|
|
|
#1978 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mogę czasem pożyczyć ![]() co do mojego tż, jeszcze w zeszłym tyg mówił, że będzie pracował w Boże Ciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1979 |
|
Zadomowienie
|
Hejo wszystkim
![]() Ja na mazurkach, net kiepski wiec na tele czytam... Mala spala ze mna cala noc, bo w lozeczku byl krzyk, teraz tez pospala w swoin lozeczku godzinke i druga spi u rodzicow na lozku noe wiem o co jej chodzi ale wazne ze spi zak ry la sobie buzie i oczy kocem i spi ![]() Dzis podam jej na probe bebilon na noc, bo chyba jest glodna po cycku, bo jadla o 19, 21, 23 i o 1, a nastepne karmienie bylo juz o 5 i o 7...wiec domniemam ze jest glodna... Hak myslicie?Jak myslicie?bo tak jakby dopiero o tej 1 w nocy podjadla sovie i mogla spac 4 godziny...
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, miałam wczoraj wieczorem sie odezwac, ale pie.przony internet mi nie chodził, wrrrr.... dzisiaj postaram sie nadrobic chociaz ostatnie 5 stron, bo z całością bedzie ciezko, pędzicie strusice
![]() u nas leje, lało cała noc, leje teraz, zimno jak w pi.dzie..... nienawidze takiej pogody.... my pospalismy do 9 calą noc mały przespał pięknie, aż w szoku byłam że nie zrobil pobudki jak zawsze w okolicach 6 teraz sie ogarniam, musze wybyc po chlebek, bo nie mam nawet kromki- gdybym miała nawet przedwczorajszy to bym nosa nie wychyliła dzisiaj a tu pusciutko![]() to nic, lece, przy sniadaniu bede czytac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

za wizytę Domci
wzięłam jeszcze z astora, ale nie wiem jak z trwałością