|
|
#991 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.32
Cytat:
Wszystko jest kwestią gustu. Jak zauważyłam pisałyście że sporo klientek kupowało wodę Summer White Sunset - też przymierzam się do jej kupna, bo siostra ma i jest świetna tylko chciałabym zużyć chociaż część moich zapasów No i woda jest tania, ładna i dość trwała więc czego chcieć więcej. Wydaje mi się, że mało klientek kupuje te droższe zapachy no i jak są nowe to też nigdy nie wiadomo czego się spodziewać. W każdym razie mnie znane twarze nie przekonują do kupienia czegokolwiek, bo jak wiadomo jest wiele firm w tym polskich które produkują tanie kosmetyki i rewelacyjne w działaniu a tanie są, bo firmy nie wydają milionów na reklamy z gwiazdami. Małgosię Sochę akurat lubię, więc nie razi mnie jakoś jej wizerunek w Avonie, ale już np Joanna Koroniewska denerwuje mnie okropnie, jakoś tak zupełnie mi nie pasuje. Może jeśli już tak chcą zatrudniać jakieś gwiazdy do promocji to niech zapytają o zdanie konsultantki . Poza tym kto by nie wypowiadał się w superlatywach o kosmetykach za mnóstwo tysięcy zł .
http://cosmeticsandwoman.blogspot.com/ ![]() 25-11 kuracja AT z olejkiem arganowym 26-11 Planet Spa Sleep Serenity - mgiełka i balsam 27-11 Anew Reversalist krem na dzień 28-11 balsamy Care 29-11 tusz Infinitize 05-12 krem SSS z olejkiem arganowym |
|
|
|
|
#992 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, w kat.11, na str.47 są dwa razy kuleczki brązujące, one są takie same i różnią się tylko opakowaniem (jedno z ubiegłego roku, jedno - nowość z katalogu nr 9)?
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
była kiedyś ankieta z pytaniami którą "gwiazdę" byśmy widzieli w reklamie avonu i najwodoczniej przychylyli się do opinii konsultantek
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wystawili fakturę i mam takie pozycje na niej w literaturze
ULOTKA TPS DUZA K09-10/2013 LS ULOTKA DLA KK NIEAKTYWNYCH LZ ciekawe co będzie w nowym TPS? i co to za ulotka dla nieaktywnych |
|
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;41013118]Czy któraś z Was wymieniała już punkty Payback na kupony z dodatkowym opustem? Jeśli tak, to uważajcie na programy motywacyjne z opustem 40% po wejściu na próg 40%. Przykład: obecny program wód City Rush. Zamawiacie je osobno - po 1 wodzie na zamówienie - kupon obowiązuje. Zamawiacie je zbiorczo - czyli minimum 2 na jednej fakturze - kupon nie obowiązuje. Gdzie logika nie wiem, ale przerobiłam to na własnej skórze w poprzedniej kampanii i potraktowano mnie jak wyłudzaczkę opustów.[/QUOTE]
Mogłabym prosić o więcej info na temat związku Avonu z punktami Payback ? Niestety od swojej liderki ani od osoby nad nią nic się nie dowiedziałam
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
w tym programie są tylko wybrane kk
więc nie wszystkie wiemy o co chodzi
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Raczkowanie
|
zobaczcie co dostałam od naszej OMS może kogoś to zainteresuje
Drodzy Liderzy, informujemy, że od dnia dzisiejszego dla wybranej grupy Konsultantek dostępna będzie dodatkowa oferta na pakiet 2 szt katalogów + 2 próbki w cenie 2 zł. Oferta będzie skierowana do Konsultantek, które nie kupują katalogów: - aktywne Konsultantki LOA 1-4, które w poprzedniej kampanii nie zamówiły katalogu - Konsultantki LOA 5+, które w poprzednich 3 kampaniach były min. 1 raz Aktywne oraz nie zamówiły katalogu Oferta jest wprowadzona testowo: - w katalogu 8/2013 (dotyczy zakupu katalogu 9/2013) - dla nowych KK - w K 9-11 oferta będzie wdrożona dla pozostałych Konsultantek Komunikacja oferty - baner z informacją o ofercie w trakcie składania zamówienia (widoczny tylko dla powyższej grupy Konsultantek) - smsy do Konsultantek (planowana wysyłka 28.05) - informacja na webcascie Pozdrawiamy Dział Sprzedaży |
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź
)
|
|
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się zdziwiłam. Złożyłam zamówienie chwilę po godz.19, a teraz zalogowałam się do strefy i zamówienie mam już zafakturowane. Bez podglądu, ale jednak. Mam nadzieję, że skoro mają takie tempo, to i paczka będzie w środę w paczkomacie
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
mam pytanko - czy jeśli spełnię warunki z Solutions z katalogu 8 - jak zamówię 4 produkty z wymienionych stron to moge zamówić i maseczkę i krem czy tylko jedną z tych rzeczy? Bo nie rozumiem, ale chyba jedną tylko bo są obydwa kody
|
|
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
Trzeba wpisać oba kody przy zamówieniu 4 produktów z wybranych stron katalogu.
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co to jest ten bookmark do katalogu 8?
Nie mam go papierowego, a nie mogę się doszukać zdjęć... co na nim jest? Albo gdzie go można zobaczyć?
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam jakieś czary mary z zamówieniem
![]() Pamiętacie jak pisałam ostatnio że jak dodaje sukienkę do zamówienia to mi znika? Otóż zadzwoniłam dzisiaj do biura z prośbą o ręczne dopisanie sukienki i reklamówek i wyobraźcie sobie że na fakturze mam tylko reklamówki a po sukience ani śladu
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wczorajszej faktury: 2195-6 PORTFEL ZULA KORAL 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. Przewidywana data dostępności to 2013-06-10 |
|
|
|
|
#1013 |
|
Rozeznanie
|
Nowy TPS na katalogowym
i Program dla konsultantek katalog 10-11/2013(12-13/2013) Edytowane przez jola_asia Czas edycji: 2013-05-28 o 09:19 |
|
|
|
#1014 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
|
Cytat:
Ale coś nie starają sie z tymi programami. Żele za 1zl, które można miec za 4,50zl. No zawsze to coś ale bez rewelacji. A roletki tez no żaden ten zapach mnie jakoś tez nie interesuje. Jedynie warunek jest realny do spełnienia bo większość Konsultantek za te 150zl jednak zamawia
http://cosmeticsandwoman.blogspot.com/ ![]() 25-11 kuracja AT z olejkiem arganowym 26-11 Planet Spa Sleep Serenity - mgiełka i balsam 27-11 Anew Reversalist krem na dzień 28-11 balsamy Care 29-11 tusz Infinitize 05-12 krem SSS z olejkiem arganowym |
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;41031307]Podobno jest to okres próbny (więc też wychodzą takie błędy jak u mnie) i potem albo zrezygnują z PayBack, albo rozszerzą na wszystkich.[/QUOTE]
tak, wiem o tym
|
|
|
#1018 |
|
|
Kobietki kochane a powiedzie mi czy do pakietu katalogu 9 macie na fakturze Focusa 9?
Bo ja mam na fakturze w literaturze Focus K08/2013 a po co mi ta ósemka
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Ja tez mam na fakturze Focus do kat.8, juz mogliby sobie darowac... |
|
|
|
|
#1020 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

Ale wodę kupiła tylko jedna. I tak nikt się nie sugeruje gwiazdami tylko zapachem niezależnie jakiego formatu to gwiazda.
Wszystko jest kwestią gustu. Jak zauważyłam pisałyście że sporo klientek kupowało wodę Summer White Sunset - też przymierzam się do jej kupna, bo siostra ma i jest świetna tylko chciałabym zużyć chociaż część moich zapasów
No i woda jest tania, ładna i dość trwała więc czego chcieć więcej. Wydaje mi się, że mało klientek kupuje te droższe zapachy no i jak są nowe to też nigdy nie wiadomo czego się spodziewać. W każdym razie mnie znane twarze nie przekonują do kupienia czegokolwiek, bo jak wiadomo jest wiele firm w tym polskich które produkują tanie kosmetyki i rewelacyjne w działaniu a tanie są, bo firmy nie wydają milionów na reklamy z gwiazdami. Małgosię Sochę akurat lubię, więc nie razi mnie jakoś jej wizerunek w Avonie, ale już np Joanna Koroniewska denerwuje mnie okropnie, jakoś tak zupełnie mi nie pasuje. 

a po co mi ta ósemka