|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Szejda, ja jednak będę trzymać kciuki, żeby udało się za 1 razem.
![]() monini2507 ja tez myslałam, że zacznę rodzić ![]() ![]()
#1652 |
Zadomowienie
|
Hej!
Elunka jakoś przeżyłam, dzięki, ale mam sajgon ![]() Luna jak Tż poradził sobie w niedzielę? ![]() Szejda ściskam Cię mocno, mam nadzieję, że będzie ok i się uda!!! Masz rację jednak z tym "nastawianiem" ja mam tak samo, wolę za bardzo się nie "napalać" bo wówczas ewentualne rozczarowanie bardzo boli... chociaż zawsze trzeba mieć nadzieję, ja ją mam, życzę również Tobie! ![]() Santom jak samopoczucie? ![]() Iza odzywaj się jak będziesz mogła, ale pamietaj oszczędzaj się dla dzidzi! a wówczas będzie okej ![]() Color ostatnie chwile na odpoczynek, później będziesz miała rodzinkę.pl ![]() ![]() Buziaki ![]()
#1653 |
Zadomowienie
|
Szejda, trzymam kciuki mocno, ale masz rację - lepiej się nie nastawiać. Choć jak najmocniej życzę Ci, żeby było jak u Mokki
![]() P.S. Ja też miałam wczoraj wizytę, szkoda, że się nie spotkałyśmy ![]() Iza, super, że z dzidzią ok. Co do kosmówki to leż, odpoczywaj a przyklei się z powrotem. Kocurek też przecież tak miała. Także głowa do góry, będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki dziękuje za kciuki ale tak mocno jeszcze nie trzymajcie, zostawice sobie siły na dzień inseminacji i jeszcze dwa tygodnie po niej
![]() ![]() Cebulova o której miałaś wizytę? Ja wchodziłam coś koło 10. Szkoda, że się nie spotkałyśmy. A jak u Ciebie po wizycie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie na wizycie w sumie nic, nawet usg nie zrobił, bo to koniec cyklu (28dc) więc stwierdził, że nie ma sensu. Dostałam recepty na dupka i bromka. Miałam wczoraj przyjść z wynikami nasienia TŻ, ale nie udało nam się zrobić niestety. Także w sumie tyle. Kolejną wizytę mam 1 lipca, wtedy już na pewno wyniki przyniosę. Jeśli będą dobre to dostanę skierowanie na hsg. Edytowane przez cebulova Czas edycji: 2013-05-28 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Witam was. Byłam u gina i zrobiłam badania hormonalne. Przepisał mi tabletki anty i puki co tyle. Za tydz mam kolejną wizytę i zobaczę wyniki. Puki co tabletki mają mi wszystko wyregulować.
#1662 | |||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Szaro, buro i zimno! Gdzie ta piękna pogoda??? Ponoć od jutra mają być znowu wysokie temperatury. No, ja myślę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Olgierd - oryginalnie. Nie mój typ ale jak się Wam podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A te tabsy to co mają Ci wyregulować? Co masz z hormonami nie tak ? A wymaz z pochwy Ci zrobili? Bo skąd te częste zapalenia pęcherza?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-05-28 o 10:07 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
Sophia nie mam niczyjego nr z tego forum, ai nikt nie ma mojego
![]()
#1664 | ||
Rozeznanie
|
Witam się
![]() Jaaa, ale pyszności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pogoda jest okropna, jakby już na jesień.. idę zaraz wieszać pranie, bo akurat wiatr jest straszny i nie pada, więc muszę wykorzystać ![]()
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
kluska, wspolczuje tesciowej
![]() ![]() kejtx juz jest lepiej ![]() ![]() ![]() iza aaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isiu a to juz byl dol ogolny, nie tylko starankowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny, masakra jak mi ciezko dzisiaj oczy otworzyc!!! wstalam ok 8, obudzona przez kota, bo tupal jakby mi stado koni przez sypialnie przebiegalo. wstalam, poczekalam chwile, az maz wyjedzie do pracy i jak sie zapakowalam pod koc, to koniec ![]() ![]() i nie nie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
ANTERIA mam nadzieje że wyniki bedą dobre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tż na co dzień ranny ptaszek a dziś właśnie zwlókł się z łóżka ![]() ja wstałam godzinę temu, ale tylko dlatego, że taaak mi się chciało białego sera z miodem ![]() koty szalały koło 6 chyba, potem zorientowali się, że nie wstajemy do pracy więc żarcia na czas nie będzie ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny:
http://www.youtube.com/watch?v=SYgZKTCnrM0 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Maluch mi śpi w łóżeczku, ale się ostatnio grzeczny zrobił ![]() Cytat:
![]() termin porodu jest w 40tc więc wtedy dzieci rodziłyby się niby w 39tc także to też nie bardzo, tym bardziej jeśli chodzi o przenoszenie. Za to przy krwawieniu też mi zaokrąglali w szpitalu tygodnie ![]() Cytat:
![]() także wolałam żeby zbyt rano nie wstawał i wzięłam malego nad ranem do łóżka. Koło 10 wstaliśmy i dziecko już bylo jego. Nawet jak mu mały osrał się po szyje to nie podałam mu ubranek, niech sobie radzi ![]() ja wtedy myje malego, ubieram pieluchę i albo daje do łóżeczka albo biorę na ręcę i ide do drugiego pokoju po ciuchy, a on jak zawsze super oryginalny pojechał do pokoju razem z przewijakiem ![]() ale oczywiście radził sobie super tylko głównie mały spał u niego na rekach a ja chciałam żeby umiał go położyć spać do łóżeczka.. tylko że dzień był zwariowany bo musieliśmy lecieć po kwiatki, później do mojej mamy, później znajomi do nas przyszli. Także zrobimy powtórkę w czwartek ![]() wczoraj robił do 21:30 także nawet z nami nie kąpał ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Dziewczyny jako że wiecie jak u nas z finansami, to poratujcie jakimiś tanimi obiadami ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
lunka, lazanki, zupa zacierkowa, marchewkowa, ziemniaczanka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ejj a jeszcze mam pytanie, bo zapomniałam jak to się robiło żeby suwaczka nie było widac w podpisie tylko np "żona" i w tym suwaczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli gotujesz np rosół na kurczaku to potem mięsko obierasz z kości, mielisz z włoszczyzną, przyprawiasz i masz świetny farsz do krokietów albo pierogów. Kluski śląskie możesz zrobić jeśli Ci ziemniaków zostanie ugotowanych, do tego sosik, nawet taki z torebki, albo skwareczki lub po prostu podsmażona cebulka. Makarony z sosami tez moga być z torebki, żeby szybciej. Pomysłów bez liku można znaleźć w sieci. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Wiem, wiem, miałam zajrzeć w niedzielę, ale ciągle nie mam czasu.. nie bijcie, pliiis! ![]() Podpinam się pod pytanie Lunki - też by się parę pomysłów na tanie obiady przydało, bo jak na razie żyjemy lekko, ale jakby się troszkę więcej kaski udało odkładać to by było super ![]() Aa i pamiętam, że któraś z Was (kocur?) robi plan obiadowy na cały tydzień - zdradź no szczegóły, bo ja nie wiem jak się za to zabrać ![]() ![]() zabieram się za sprzątanie a taaak mi się nie chce.. ![]()
#1676 |
Zakorzenienie
|
a ja sie juz zabieralam za pisanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Cebulova kluski śląskie
![]() a w sieci to jest tyle różności i skomplikowanych przepisów że ciążko znaleźć coś prostego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko z doskoku wiec na szybko:
Ruda- pisałam gdzieś na wątku Aniołkowych mam. Posuzkam i wkeleje tutaj jak to się robi ![]() Lunka: -zupa pomidorowa z ryżem (węglowodany, które teraz bardzo potrzebujesz!) - pyzy - fasolka po bretońsku (na 3 dni stykanie, ale Ty chyba nie bardzo...) - ryż zapiekany z parówkami i innymi dodatkami jakie masz w lodówce. - kupić całego kuraka i ugotować zupę a później go podzielić i upiec (ze 2-3 obiady) Zaraz cos jeszcze pomyślę, tylko ide z psem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kociaka, to dla mnie sama przyjemność się nim zajmować. Kocham go nad życie. Chciałabym wziąć drugiego żeby miał weselej ale TŻ na bank się nie zgodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo ![]() ![]() ![]() kucyk u nas byla tez kwestia jednego kota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.