|
|
#961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
|
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkie te preparaty maja jakis olej jedne oliwe z oliwek drugie srednionasycone kwasy tluszczowe bo te witaminy sie tylko rozpuszczaja w tluszczach i inaczej tego nie podasz. jakbys chciala zmieniac to szukaj po prostu jaki olej jest.
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
Hej
my już po badaniu krwi.... o 11 wyniki będą do odbioru więc siedzę jak na szpilkach oby tylko wszystko było dobrze....
|
|
#964 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za MIESIACZEK i za usmieszki Cytat:
eno wlosa swojego jakos bym dala rade wytrzymac .. ale juz sie nie bd smiala - ew Cytat:
![]() za brak oznak bolacego gardla ![]() no i za akcje z arkuszem, bankowo musisz zrobic foto i pokazac cos tam wymodzila Cytat:
sa .. caly czas Anusia kocham moje dziecie - wstal o 7.15 z zamknietymi ( moimi ) oczami zdjal mleczko - dalam na lezaco. i co mamusia 1wsza usnela - no ale jak zem sie o 9.30 obudzila Mlody smacznie spal - teraz juz od 10 min rozmawia na lozku - wiec ide spr czy przypadkiem nic w pieluszce nie ma - taka cos czuje niespodzianka mogla sie pojawic
|
||||
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Demeter - po co jeszcze mm dajesz? 200 na tydz to na prawde duzo, nie boisz sie ze przekarmisz? Przeciez przy takiej wadze masz 100% pewnosci ze mozesz go wykarmic sama.
Achna - kilka osob pisalo ze po bobiku pojawialy sie problemy z brzuszkiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
jestem zla na ta pogode, nie wiem czy dzis isc z malym na spacer, pochmurno, wieje no i nie jest cieplo .. ale moze ubiore cieplej i pojdziemy bo dawno bylismy.. oszalec idzie.. jak tak siedze to jem, w szczegolnosci maslane ciastka z biedronki ![]() pozniej nadrobie bo mamy miec goscia za godzine a musze schody ogarnac bo sie pobrudzily, dziwne :P Leonikowa kciuki za wyniki *
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a ja jem lody domowej roboty bo w sobote robiłam
|
|
#968 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do tych wysypek to u nas była chyba taka sama (jak ta na zdjęciu, które któraś z Was zamieściła) i okazała się skazą... Bo jak odstawiłam produkty alergizujące to wysypka zeszła. Oczywiście nie od razu, bo żeby organizm się oczyścił to przynajmniej 2 tyg. schodzi. Mam dietę ale nie żałuję, ważne że moje dziecko jest zadowolone
|
||
|
|
|
|
#969 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mały w ciągu dnia i nocy pięknie je z cyca, ale wieczorem zaczyna się prężyć, płakać, cały czerwony sie robi, złości się i wypluwa, po czym znowu bierze i tak w kółko Jak zaczął jeść było ok, ale po jakimś czasie już zaczynał się złościć. Nie mogłam tego znieść, ja się denerwowałam, szkoda mi go było.Wczoraj pediatra poradził tylko, że jeśli mam mleko powinnam sobie ściągać i podawać na wieczór. Wczoraj odciągnęłam 60ml, tyle co zwykle jadł i dziś podam cyca, a potem ew. moje mleczko w butli. A i jeszcze czemu dawałam mm: przedwczoraj mały wisiał na cycach godzinę, przysypiał, więc starałam się go budzić, po godzinie zaczął płakać i się złościć, daliśmy mu butlę i zjadł 100 ml Trochę mnie to zaniepokoiło, dlatego też m.in. udaliśmy sie do pediatry i żeby sprawdzić jaki przyrost.I właśnie bałam się, że go przekarmię na mm ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Już mi głowa parowała od szukania leżaczka, w końcu padło na ten, ma dużo dobrych opinii, ale zobaczymy... |
|||
|
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na ciemieniuchę oliwka i wyczesywanie. |
|
|
|
|
|
#971 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na tvp 2 w poniedzialki od 13.30 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a gdzie porcja dla mnie? był już gdzieś przepis? jak nie to poprosze a jak byl to też ![]() noi dziś mój maluch nie spał 8 godzin eh. no cóż, moze jutro
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytalam tez wlasnie niedawno, ze bialka z naszego menu nie przechodza do mleka matki - a przynajmniej nie w tej postaci - choc naukowcy jeszcze niezgodni - ja tam przynajmniej taka teorie przyjmuje za bardzo prawdopodobna i w nia nawet wierze
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Mam pyt odnośnie usg bioderek Kacper ma w tej chwili 5 tyg w książeczce mam napisane ze na bioderka iść w 7-8 tyg dziś dzwoniłam i termin najbliższy to 23 lipca czyli Kacper będzie miał wtedy 3 miesiące czy mogę iść w tym terminie czy lepiej szukać gdzieś indziej choć z tego co słyszałam to wszędzie w okolicy mają takie terminy Czy coś się stanie jak pójdę tego 23 Lipca ![]() ![]()
|
|
#974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się, ale u nas zimno....nie dosc, ze dezcz to w domum,usiałam piec włączać, bo mi zimno, Kacper dzis w body i polarowym pajacu wystepuje, bo sie boje, ze zmarznie;p
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Leonikowa-kciuki! Co do witD+K-to ja mam firmy Langsteiner i cena dobra bo 8zł za 40szt. A ja czekam na tel z US w wiadomej sprawie...kierowniczka miała się kontaktować z Izbą skarbową i dac znać...aż drże cała ze strachu, co usłyszę... |
||||
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strippi sto lat dla Michałka
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche pozmo, bo gdyby cos bylo nie tak to wczesniej mozna zaczac ewentualna terapie - tyk mi sie wydaje. My juz mielismy dwa razy usg bioderek - w szpitalu w 3 dobie i w 5 tygodniu.
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaa aaa i zapomniałam was pownerwiac :P u mnie jest SŁONKO |
|
|
|
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
No ja chcę dziś podejśc tam i zapytać się lekarza czy nas przyjmie bez kolejki
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby się nie udało to miałam iść prywatnie. |
|
|
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas oliwka nie działała. Mam zakaz używania oliwek do 6 miesiąca. Tylko emolienty.
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Maluda - pozno bo kolejne robi sie w skonczonym 4 miesiacu. Nam kazali zapisywac zaraz po wyjsciu ze szpitala bo kolejki straszne. U nas w 2 przychodniach tylko robia a dzieci mnotwo. Zaraz bedziemy musieli zapisac sie na kolejne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#984 | |||||
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
To teraz ma za swoje.Cytat:
![]() Cytat:
heros z niej!Cytat:
Mniam! Co do usg bioderek, my miałyśmy mieć w 6 tygodniu, ale obie lekarki się pochorowały i w konsekwencji Róża będzie miała 2 miesiące, jak pójdzie na usg. Dobra, dobra, znając tą pogodę u Ciebie, to długo nie poświeci ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa nie no prognoza pogody mowi ze przez 2dni ma byc slonko - ale dzis musi byc MUSI MUSI MUSI i cos do posmiania - kotra z was zaproponuje Tz..?? https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
|
|
|
|
#986 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej no co ty ? ciszej !!!! ja jeszcze NIC absolutnie NIC od porodu słodkiego nie jadłam ,dzielnie się trzymam -nic mnie nie kusi .... Cytat:
Ja bym się na Twoim miejscu postarała o szybszy termin - wymus, naściemniaj -co kolwiek .... i idz osobiscie o wiele więcej pewnie zdziałasz .... powiedz ze za pózno się zorientowałas ,ze jestes gapa + smutna mina i na pewno zadziała ![]() Cytat:
aby wiadamosc była dla ciebie korzystna .no co ty 8 zł ????? kurcze jak ja sparawdzałam to ten nieszczęsny bobik kosztuje ok. 39 za 30 kaps.(ale nie kupiłam )a vita -co kupuje -to 35 za 45 szt . nawet nie wspominaj u mnie tak chłodno -brrrr ,deszcz do tego ... az Roszkowi śpiocha załozyłam na noc a ja w skarpetkach spałam ..... ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
nie no mój tz to na bank w ten sposób dokarmia- teraz juz wiem !!!!! Roszek wstał o 8.30 i do teraz 3 ogromne kupy zrobił ,przy czym podczas 1 pielucha nie starczyła ,mój tz na pewno ma 2 kartoniki przyklejone ..
|
|
|
#987 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
![]() U mnie też zimnica. U teściów tak zimno, że ja śpię w getrach, skarpetkach i bluzie, a Róża to w ogóle doznała szoku termicznego. Jeszcze tak grubo jej nie ubierałam, jak teraz. |
|
|
|
|
|
#988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak jak w filmie, poznaj moich rodzicow
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co .... od urodzenia Roszka nową paczkę pieluch otwieram w kazdy wtorek ! powaznie ! dziwne co ?
a My sie pochwalimy ! wczoraj kupiłam kojec i dzis wsadziłam mate i Roszek pierwszy raz sie bawi wklejam fote( -jedna jeszcze w pizamce a druga juz w normalnych ciuszkach)
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nestelle: jak słodko się bawi Roszek
Edytowane przez Villga Czas edycji: 2013-05-28 o 12:43 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

)
my już po badaniu krwi.... o 11 wyniki będą do odbioru więc siedzę jak na szpilkach oby tylko wszystko było dobrze....

za MIESIACZEK i 
...
sa .. caly czas Anusia
*
05.07.2008 

lekarz nie kazal odstawic przy takim ladnym przyroscie?

aaaaaaaaaaaaaa