Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-28, 09:04   #1621
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez bitterchoc Pokaż wiadomość
używałyście/używacie olejku odbudowującego do włosów? jakie są Wasze opinie? Mam trochę kręcone włosy, szorstkie, jakieś sztywne takie, bardzo mocno przesuszone, mimo że nie używam ani prostownicy ani suszarki. Będzie dobry?

Super jest
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 09:59   #1622
xxxescapismxxx
Pani Pech

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez bitterchoc Pokaż wiadomość
używałyście/używacie olejku odbudowującego do włosów? jakie są Wasze opinie? Mam trochę kręcone włosy, szorstkie, jakieś sztywne takie, bardzo mocno przesuszone, mimo że nie używam ani prostownicy ani suszarki. Będzie dobry?
ja używam go nakladam go na noc i nakładam na głowę folię po 3 nocach z olejkiem moje włosy są odbudowane miękkie i błyszczące jak nigdy
Stary 2013-05-28, 10:06   #1623
zaczarowana
Zadomowienie

Mam już jedną paczkę Zegarek jest BOSKI!

Zdjęcie robione kalkulatorem

Czekam jeszcze na kuriera z drugą paką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zegarek.jpg (64,8 KB, 223 załadowań)
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 10:20   #1624
Marigold19
🦄

A mi dziś YR zaplusował- korzystałam z kodu i nie chciała mi wejść Zielona Herbata zamiast kosmetyczki, wydzwaniam do nich od wczoraj, ale dziś trafiła mi się przemiła Pani i załatwiła szybciutko podmianę. Ach, ale jestem happy, moja paka będzie w drodze niedługo

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Vanessa io Pokaż wiadomość
No i miałam się na nic nie kusić
Alem się ugadała z bratową i poczyniłam małe zamówienie na -50%.
Ciekawe czy przyjdzie. W historii mam lukę od stycznia, nic nie zapisuje także trzeba mi czekać na paczkę

Dobra kawusię wypiłam trzeba się zbierać. Za oknem jesień. Leje, wieje brrr...miłego dnia wszystkim!

Zestawy niedostępne ale Neroli znów jest
Ja też mam taką lukę, ale to weekendowe wskoczyło wczoraj

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 10:24   #1625
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaczarowana Pokaż wiadomość

Rzeczywiście fajnie wygląda Sama się nad nim zastanawiam teraz

A jak zapachy limitowanek PN ? Która ładniejsza ?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 10:51   #1626
rochelle_
Mów mi Rosia :)

7:10 - sms od siódemki, że kurier ma w łapach już moją paczuchę. Nie dość, że mnie obudzili, to jeszcze paczucha nie zastanie mnie w domu

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 10:53   #1627
arbuziak
Zadomowienie

Cytat:

Wygląda fajnie, a dałabyś radę zrobić fotkę tarczy zegarka z bliska?
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 11:25   #1628
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Rzeczywiście fajnie wygląda Sama się nad nim zastanawiam teraz

A jak zapachy limitowanek PN ? Która ładniejsza ?
PN psiknę się jak odwiedzi mnie kurier bo już dzisiaj pachnę dość intensywnie i podejrzewam że jak dołożę na to czerwone owoce to powstanie zabójcza mieszanka Nie chcę wystraszyć kuriera, nowy jest, może jakieś ciacho

A żele z buteleczek pachną bardzo fajnie Wieczorem się z nimi wykąpię

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
7:10 - sms od siódemki, że kurier ma w łapach już moją paczuchę. Nie dość, że mnie obudzili, to jeszcze paczucha nie zastanie mnie w domu
Twój kurier widocznie zaczyna pracę już o siódmej, mój o ósmej, bo zawsze parę chwil po 8. dostaję sms'a.

Cytat:
Napisane przez arbuziak Pokaż wiadomość
Wygląda fajnie, a dałabyś radę zrobić fotkę tarczy zegarka z bliska?
Nie mam dostępu do aparatu, więc zdjęcie zrobione komórką, ale jakoś mi się udało Na tarczy jeszcze folia. Na żywo jest ładniejszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zegarek.jpg (95,5 KB, 162 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zegarek2.jpg (93,4 KB, 147 załadowań)
Stary 2013-05-28, 11:34   #1629
Electric
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Electric Pokaż wiadomość
Co oznacza status zamówienia "wstrzymano" ?
Ma ktoś tak też?
Pomóżcie proszę
Stary 2013-05-28, 11:39   #1630
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Pomóżcie proszę
Najedź kursorem na ten napis to Ci się wyświetli informacja. Pewnie nie ma jakiegoś produktu, więc będziesz musiała poczekać na dostawę.
Stary 2013-05-28, 11:40   #1631
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Pomóżcie proszę
Zadzwoń do nich i zapytaj dlaczego jest wstrzymane.
Stary 2013-05-28, 12:04   #1632
Electric
Raczkowanie

Cytat:
PN psiknę się jak odwiedzi mnie kurier bo już dzisiaj pachnę dość intensywnie i podejrzewam że jak dołożę na to czerwone owoce to powstanie zabójcza mieszanka Nie chcę wystraszyć kuriera, nowy jest, może jakieś ciacho

A żele z buteleczek pachną bardzo fajnie Wieczorem się z nimi wykąpię

Twój kurier widocznie zaczyna pracę już o siódmej, mój o ósmej, bo zawsze parę chwil po 8. dostaję sms'a.

Nie mam dostępu do aparatu, więc zdjęcie zrobione komórką, ale jakoś mi się udało Na tarczy jeszcze folia. Na żywo jest ładniejszy
Muszę przyznać, że postarali się z tym zegarkiem Chyba się skuszę

Cytat:
Najedź kursorem na ten napis to Ci się wyświetli informacja. Pewnie nie ma jakiegoś produktu, więc będziesz musiała poczekać na dostawę.
Tak robiłam i pokazywało mi się puste okienko.. ale teraz już zmieniło na oczekujące więc spoko

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Zadzwoń do nich i zapytaj dlaczego jest wstrzymane.
Dzięki, juz wszystko jasne

Aaa nie wiem czy ktoś tutaj pisał ale w stacjonarnym sklepie są ulotki przy kasie informujące o letniej serii PN i jest tam kupon na mini lakier różowy z tej serii - http://www.yves-rocher.com.pl/lakier...nablyszczajacy
Stary 2013-05-28, 12:10   #1633
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Pomóżcie proszę
Też miałam wstrzymane a teraz jest oczekujące, pewno czegoś brak co zamówiłyśmy, zamawiałam w sobotę na -50

Dzwoniła do mnie pani z yr i nie mają pompki dozującej i moja paczka będzie na poniedziałek.

Edytowane przez stenka30
Czas edycji: 2013-05-28 o 13:12
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 12:12   #1634
kaiska
Zakorzenienie

Cytat:

Świetna paczucha, na pewno w czerwcu wezmę limitowane PN
kaiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 12:38   #1635
arbuziak
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki wielkie śliczny jest
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 12:46   #1636
zaczarowana
Zadomowienie

Nowy kurier bardzo młody i uśmiechnięty (z pięknym uśmiechem i białymi ząbkami), a do tego kulturalny (rzadko mi się zdarza, żeby ktoś przy mnie, gdy zadzwoni mu telefon przeprosił, a tu pełna kulturka).

Neroli mnie zaskoczyła, spodziewałam się jednak... czegoś innego
Pierwsze co pomyślałam to psiknięciu, że to zapach mojej młodości, skądś go znam, może ktoś z mojego otoczenia gdy byłam mała używał podobnych perfum Jeszcze nie wiem co o nich myśleć
Neroli buteleczkę ma PIĘKNĄ

Cytat:
Muszę przyznać, że postarali się z tym zegarkiem Chyba się skuszę
Na żywo jest jeszcze ładniejszy!

Cytat:
Tak robiłam i pokazywało mi się puste okienko.. ale teraz już zmieniło na oczekujące więc spoko
Jak oczekujące to trzeba będzie poczekać, bo mają jakieś braki

Z limitowanki chciałabym na już błyszczyki i lakier hibiscus Widziałam zdjęcia na necie i kolory są boskie!!!
Błyszczyk Hibiscus Rose, hibiscus i Pêche melba (oraz czerwony, ale u nas go nie będzie).
Lakier Bleu des Bermudes i Hibiscus Rose
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG20130528_002.jpg (106,7 KB, 123 załadowań)
Stary 2013-05-28, 13:04   #1637
Electric
Raczkowanie

Cytat:
Nowy kurier bardzo młody i uśmiechnięty (z pięknym uśmiechem i białymi ząbkami), a do tego kulturalny (rzadko mi się zdarza, żeby ktoś przy mnie, gdy zadzwoni mu telefon przeprosił, a tu pełna kulturka).

Neroli mnie zaskoczyła, spodziewałam się jednak... czegoś innego
Pierwsze co pomyślałam to psiknięciu, że to zapach mojej młodości, skądś go znam, może ktoś z mojego otoczenia gdy byłam mała używał podobnych perfum Jeszcze nie wiem co o nich myśleć
Neroli buteleczkę ma PIĘKNĄ

Na żywo jest jeszcze ładniejszy!

Jak oczekujące to trzeba będzie poczekać, bo mają jakieś braki

Z limitowanki chciałabym na już błyszczyki i lakier hibiscus Widziałam zdjęcia na necie i kolory są boskie!!!
Błyszczyk Hibiscus Rose, hibiscus i Pêche melba (oraz czerwony, ale u nas go nie będzie).
Lakier Bleu des Bermudes i Hibiscus Rose
Kurka a u mnie stary dziad

Mnie Neroli odrzuciło ... ma w sobie coś z retro czaru. Wydaje mi się, że ta gorzka skórka pomarańczy w nucie głowy daje taki aldehydowy pomruk tzw "babciną nutę" , której kompletnie nie kupuję. Z całej serii SdE na współkę z Irysem Neroli idzie w odstawkę

Te błyszczyki... Wydają się takie kryjące ? Ciekawe jak z trwałością... tak czy siak jak w pokemonach.. chcę je mieć wszystkie
Stary 2013-05-28, 13:25   #1638
xxxescapismxxx
Pani Pech

teraz skusiłam się na błyszczyki myślałam po co mi kolejny połyskujący błyszczyk , a to prawie szminka
Stary 2013-05-28, 13:33   #1639
malaela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Odebrałam pakę. Gratis dostałam Eryo. Plecak izotermiczny taki nawet, nawet.
Mogłabyś coś więcej napisać na temat tego plecaka? Jak z jakością i wykonaniem? Czy wydaje się być wytrzymały czy taki na raz? Da radę przewozić tony jedzenia od mamy albo chociaż na jakieś wycieczki go brać? Opłaca się kupować?
malaela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:34   #1640
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Też miałam wstrzymane a teraz jest oczekujące, pewno czegoś brak co zamówiłyśmy, zamawiałam w sobotę na -50

Dzwoniła do mnie pani z yr i nie mają pompki dozującej i moja paczka będzie na poniedziałek.
Chodzi o pompkę PN ? Bo też ją mam w zamówieniu ale jeszcze nie kliknęłam, na razie tylko w koszyku w razie czego ją wyrzucę z koszyka ...
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 13:52   #1641
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Kurka a u mnie stary dziad

Mnie Neroli odrzuciło ... ma w sobie coś z retro czaru. Wydaje mi się, że ta gorzka skórka pomarańczy w nucie głowy daje taki aldehydowy pomruk tzw "babciną nutę" , której kompletnie nie kupuję. Z całej serii SdE na współkę z Irysem Neroli idzie w odstawkę

Te błyszczyki... Wydają się takie kryjące ? Ciekawe jak z trwałością... tak czy siak jak w pokemonach.. chcę je mieć wszystkie
Starego to ja mam paczkonosza PP Dobrze, że chociaż na kurierze można oko zawiesić
Ale powiem Wam, że mój wcześniejszy kurier to dopiero było CIACHO Kilka razy mi przyniósł paczkę, znowu miałam dostać, czekam jak na szpilkach, w końcu dzwonek, lecę, a tam jakiś stary dziad Dowiedziałam się od niego, że tamten już nie pracuje i że "Łukaszkowi podwinęła się noga". Domyślać się mogę, że albo miał długie ręce, albo przyszedł pod wpływem do pracy I z płomiennego romansu nici

Co do Irysa... Kilka dni temu otworzyłam pachnącą saszetkę i jak nigdy nie miźnęłam nią ręki (dzięki Bogu!). Pachnącą chusteczkę położyłam na parapecie, a po chwili cały pokój ogarnął taki smród, że wytrzymałam w tych oparach tylko z 20 minut. Masakra jakaś Z góry przepraszam wielbicielki zapachu

Co do błyszczyków, to właśnie są bardzo kryjące Szkoda że ten hibiscus nie wpada bardziej w fuksję, bo nie wiem czy mi do twarzy będzie w takim różu

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
teraz skusiłam się na błyszczyki myślałam po co mi kolejny połyskujący błyszczyk , a to prawie szminka
Już je masz? Jak kompletowałam zamówienie w piątek to jeszcze nie wchodziły
Stary 2013-05-28, 14:16   #1642
2016070150903
Konto usunięte

to prawda, błyszczyki Retropical to jakby szminki w płynie. zwłaszcza kibiskus.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:28   #1643
zaczarowana
Zadomowienie

Skąd Umbrelko wzięłaś kod na te błyszczyki? Ja wzięłam z francuskiej strony YR i nie wchodziły
Stary 2013-05-28, 14:36   #1644
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Chodzi o pompkę PN ? Bo też ją mam w zamówieniu ale jeszcze nie kliknęłam, na razie tylko w koszyku w razie czego ją wyrzucę z koszyka ...
Tak właśnie o nią

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
Uwielbiam takie błyszczyki a myślałam że są transparentne bardziej,jak możesz napisz jak na ustach czy się lepi i czy się nie zbiera w kącikach i czy ładnie schodzi
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 14:48   #1645
kikilu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
Chyba coś podobnego w kryciu i konsystencji do Apocalips Rimmela?
kikilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 15:07   #1646
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Starego to ja mam paczkonosza PP Dobrze, że chociaż na kurierze można oko zawiesić
Ale powiem Wam, że mój wcześniejszy kurier to dopiero było CIACHO Kilka razy mi przyniósł paczkę, znowu miałam dostać, czekam jak na szpilkach, w końcu dzwonek, lecę, a tam jakiś stary dziad Dowiedziałam się od niego, że tamten już nie pracuje i że "Łukaszkowi podwinęła się noga". Domyślać się mogę, że albo miał długie ręce, albo przyszedł pod wpływem do pracy I z płomiennego romansu nici

Co do Irysa... Kilka dni temu otworzyłam pachnącą saszetkę i jak nigdy nie miźnęłam nią ręki (dzięki Bogu!). Pachnącą chusteczkę położyłam na parapecie, a po chwili cały pokój ogarnął taki smród, że wytrzymałam w tych oparach tylko z 20 minut. Masakra jakaś Z góry przepraszam wielbicielki zapachu

Co do błyszczyków, to właśnie są bardzo kryjące Szkoda że ten hibiscus nie wpada bardziej w fuksję, bo nie wiem czy mi do twarzy będzie w takim różu

Już je masz? Jak kompletowałam zamówienie w piątek to jeszcze nie wchodziły
Przynajmniej w twoim przypadku można wyjaśnić przyczynę zamawiania wielu paczek - twój sposób na podryw Do mnie to zawsze przychodzi taki, który ma ok 35-40 lat (dla mnie to dużo za dużo)
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 15:09   #1647
pomidorek1
Raczkowanie

Siedzę sobie i kompletuję zamówionko z plecakiem, ale plecak chcę wymienić na pomadkę nawilżającą albo grand rouge
I tutaj mam mały problem, może ktoś mi poleci jaki odcień różu pasowałby do wąskich ust, nie za jasny, nie za ciemny, żeby to był taki świeży, delikatny, różowy kolor. W katalogu część pomadek wygląda na różowe, a na żywo to wpadają one bardziej w beż czy brąz, a ja potrzebuję różową
pomidorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 15:15   #1648
Electric
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pomidorek1 Pokaż wiadomość
Siedzę sobie i kompletuję zamówionko z plecakiem, ale plecak chcę wymienić na pomadkę nawilżającą albo grand rouge
I tutaj mam mały problem, może ktoś mi poleci jaki odcień różu pasowałby do wąskich ust, nie za jasny, nie za ciemny, żeby to był taki świeży, delikatny, różowy kolor. W katalogu część pomadek wygląda na różowe, a na żywo to wpadają one bardziej w beż czy brąz, a ja potrzebuję różową
"radosny róż" ?
Stary 2013-05-28, 15:22   #1649
kamea87
Raczkowanie

Nie wiem, czy już był, ale jak coś to zdubluję....

Kod promocyjny: MIGAME -35.00 %
od ceny najdroższego produktu w koszyku

Kod promocyjny jest aktywny, gdy wartość koszyka przekroczy 89 zł.
Kod promocyjny nadaje najdroższemu produktowi w koszyku rabat -35%.
Rabat nie obejmuje produktów objętych promocją oraz oznaczonych zielonym punktem.
Oferta z kodem jest ważna do 31.07.2013r.
kamea87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 15:22   #1650
czerwieclipiec
Zadomowienie

Pomidorek: Grand Rouge - pudrowy róż!
- I showered before I came here.
- ... maybe a little myrrh. Opium. You're wearing Opium.
- I got it, didn't I? Yeah.
czerwieclipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości