|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Ja miałam to samo ![]() Kupiłam dwie normalne, po czym się okazało, że potrzeba jedną kwadratową ![]() A co śmieszniejsze raczej nie dostaniesz takiej samej kwadratowej jak masz zwykłą. Zupełnie inne wzory mają
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten świadek to z księżyca spadł?
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Chyba korektorem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- A tak serio to chyba wydrukujemy kontury i nakleje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz.
Tusia! ustawiasz tło na czerwono, a czcionkę białą!
Normalnie Ci wydrukuje wtedy tak jak chcesz W czym problem
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukam gdzieś w kwiaciarni, najwyżej będzie bez tablic.. Pffff Wiesz co, wydaje mi sie - ze jego mama go buntuje troche przeciwko. Bo kiedys wypytywała ile km od TZ do mnie, ile do swiadkowej km, gdzie chce zdjecia robic, jak powiedziałam ze w Młodzawach, to wiesz za kilka dni, swiadek zaproponował mi zdjecia u sasiadki w ogrodzie, bo tez ma tam kilka krzewkow. To jego matka stwierdziła, ze mi nie dogodzi i wybrzydzam.. I jeszcze jedna sytuacja z sukienka, ale nie bede wypowiadac sie na głownym o tym..
|
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz.
Dziewczyny ponawiam pytanie.
Jak zamontować tablice ślubne?
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
po wizę jadę jednak jutro, bo dzisiaj mi się już nie chce |
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Taśma dwustronna Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! P
A właśnie, zapomniałam.
Przez mojego genialnego tatę TŻ wie, że mam krótką sukienkę
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie pomoge, bo u nas TZ sie tym zajmowac bedzie
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! P
Cytat:
Kurde, te tablice powinny mieć już coś przymocowane, żeby je tylko przykleić i koniec
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz świadek jest bardzo spoko Będzie musiał sobie kierowcę załatwić (nie ma prawka), żeby jechać po świadkową, bo tego właściwego auta jeszcze nie będzie.
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
A co do przyjęcia.
Będę naciskać na catering. Właśnie nie zgadzam się na to by mama Tż siedziała 2 tygodnie w kuchni i gotowała dla tylu ludzi. jak chce flaczki, spoczko. Ale nie na całe przyjęcie. i podawanie?? ja bym chyba w spodniach i t-shircie występowała, bo mi by było wstyd,żeby na moim przyjęciu mama Tż latała jak kelnerka. A najbardziejj to będę chciała lokal. Skoro sobie wymyślił małe przyjęcie to niech to zrobi porządnie a nie na pół gwizdka. Tż coś wspomniał o jakiejś winiarni. Edytowane przez AnonimowaMoni Czas edycji: 2013-05-28 o 16:28 |
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieni
Cytat:
moje były nawet zmieniane, bo inteligentny brat nakleił odwrotnie...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
powinny mieć taśme dwust.
a nie da sie ich wlozyc za prawdziwe tablice ?
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Moni, bardzo dobrze. Przecież w restauracji też może być obiad a najwyżej później przeniesiecie się do ogrodulub na taras
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
nikt nie pomyślał żeby wcześniej sprawdzićWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- No ja wiem że blondynka jestem ale wiesz czasem myślę![]() Co zabieracie jeszcze na sesję??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Tylko wiesz ;] Nie o to nam chodziło. Miało być skromnie i kameralnie. Żeby nie ładować$$ w przyjęcie, które nikomu potrzebne nie jest i te pieniądze włożyć w biznes No ale... z tego co wiem to może winiarnię uda się załatwić za 600$. Wolałabym żeby Tż wydał to na nowy aparat, którym będzie zarabiał, ale jak trzeba to trzeba. W dniu ślubu wszyscy mają się szykować by dobrze wyglądać i przejmować się uroczystością, a nie latać z garami Nie dla tylu osób. Co innego jak sami swoi robimy sobie obiadek, a co innego jak się sprasza rodzinę. Nie mój pomysł, nie moi goście, ale porządnie ma być bo ja się wstydzić nie będę ![]() Tusia z tablicami widzę przeboje
Edytowane przez AnonimowaMoni Czas edycji: 2013-05-28 o 16:33 |
|
|
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, to muszę się w taśmę zaopatrzyć w takim razie
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Co do przyjęcia to tak: ja bym nie żalowala, niby trochę wydacie więcej ale nie będzie trzeba biegać tydzień wcześniej,wszystkiego kupować, gotować, obsługiwać,,, to się tak wydaje ale20osób to już trochę jest. Do tego dzieci, Wy i robi się prawie 30... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
ziiiiiimno
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Postanowiłam. Idę jutro do lekarza... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Dzień dobry, nadrobiłam
![]() Cytat:
. Migawkę oszczędza, czy co? Yavanno: Piękny bukiet ![]() Mell: Weź tą swoją umowę jutro, bo przy zwrocie kasy musisz ją oddać .
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz tu chyba zasne..
Daje slowo.. Oczy mi sie same zamykaja i ledwo siedze
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieniły! PM 2013 cz. 52
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Cowie: Kurta skórzana super pomysł! :tak: Choć mam nadzieję, że się wypogodzi
|
#3539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Baby dziada wykończyły, na nowego zamieni
Cytat:
Cytat:
ale nie wkleje Wam zdjec z inspiracji, bo jestem w aautobusie Mamy plener na lace, tutaj wezme: Czerwone balony w ksztalcie serca z helem, aby ladnie wisialy nad laka jak sie zalujemy. Fioletowe szpilki i fioletowe trampki (to jest "nasz" kolor) Bedziemy puszczac latawiec nad laka, to beda takie fajne zdjecia w ruchu i one mimowolnie usmiech wywoluja (potrzebuje takie, bo moj TZ ma sybdrom Chandlera z Przyjaciol-nie potrafi sie usmiechac na zawolabnie, a naturalnie ma piekny usmiech. Musze wiec go czyms wywolac). Slomkowy kapelusz - mam taki od mamy, z baaardzo szerokim rondem. TZ trawka w buzie i bedziemy robic sielskie zdjecia o zachodzie slonca. Mamy tez plener marynarski w planach, bo TZ zegluje - zobaczymy tylko jeszcze ktory zalew, miejsce jest najbardziej fotogeniczne w naszej okolicy. Wiec bedzie czapka kapitanska i fajka dla niego, ja mam kapelusik majtka. Rysowanie mi kotwicy na przedramieniu. Tz z kolem ratunkowym i jakas kartka a`la "ratunku, jestem mezem!". Mysle tez o wedce, czyli dlugi kijek zwykly, sznurek i zlota rybka na haczyku (mam karte wedkarska, fajnie by pasowalo). Tu wzielabym granatowe szpilki. A tz granatowe trampy. Ale czesc zdjec przy wodzie, na lodkach bylaby bez butow.Mam tez zolta gumowa kaczuszke, ale nie wiem jak ja wykorzystac Mamy tez pomysl na sesje na gokartach, ale jestesmy na etapie negocjacji wynajecia toru, bo to drogo wychodzi. TZ jest fanem motoryzacji,ale takim mega, pracuje w tej branzy i swietne bylybyu zdjecia na torze. Ja lapiaca stopa, z lizakiem policjanta, rozwiany welon gdy jade w bolidzie - generalnie tu zdjecia musza by w ruchu. Widzialam taka sesje gdzie para mloda po prostu stoi przed gokartem i bylo to fatalne,statyczne. Ma widac pasje i ruch. I wlasciwie mam na razie tyle. Nie wiem czy komus pomoglam Cytat:
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale wezmę na pewno
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

I, że mam sobie sama kupić
wtedy to już w ogóle mnie osłabiło.. 

Będzie mało dzieci
ehehe