|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Rzeczy z Avonu, które lubię i używam:
- seria FW - używałam chyba większości kosmetyków z tej serii i nigdy nie narzekałam. Najnowsze odkrycie - płatki peelingujące (duża w tym rola Hosenki, która zachwycała się nimi w tym wątku ![]() - żel pod prysznic cukier i orzech - niestety, wycofują ![]() - scrub do ciała z brazowym cukrem - cudo, niestety wycofane ![]() - waniliowy balsam Naturals - KWC za zapach ![]() - odzywka Strong Results I to chyba tyle ![]() Natomiast bardzo nie lubię: - kremów do twarzy - szamponów - maseczek - lakierów do paznokci W ogóle kolorówki Avonu to oprócz jednorazowej wpadki z lakierem miałam tylko "Pełnię Rzęs" (nie pasowała mi) i błyszczyki, co do których nie mam opinii ani na tak, ani na nie ![]() Przypomniałam sobie - nie znoszę też żelów Senses, koszmarnie wysuszają, innych produktów z tej serii nie stosowałam. Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2007-04-10 o 09:06 Powód: senses |
![]() ![]() |
![]() |
#8582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* tusz pełnia rzęs * perełki brązujące * seria PS ( min. maseczka błotna do twarzy z minerałami z morza martego, żel myjący do buzi z białą herbatą, peeling z biała herbatą) * przywiązałam się do korektora antybakteryjnego z clearskin * incandessence |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8583 |
Raczkowanie
|
a moje ulubione to:
*szampon nabłyszczający 2w1 *maseczka odbudowująca do włosów *krem do rąk różowy skin so soft *całą serie mandarynkowo korzenną z lini senses * błyszczyki ![]()
#8584 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hello ![]() Miałam ten krem, ale go nie używałam, sprzedałam na allegro. Tylko go powąchałam, dla mnie pachniał świeżo, ale,że mam cerę mieszaną wolałm nie ryzykować większego przetłuszczenia cery. Na allegro na pewno kupisz ten krem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8586 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8587 |
Zakorzenienie
|
Czy któras z was posiada pełnię rzęs w kolorze Navy? Czy na rzęsach widać, że jest to kolor granatowy?
Do moich ulubionych kosmetyków należą: -żele Senses -seria Foot works ( choć na razie wypróbowałam niewiele kosmetyków z tej serii) - perfumy Pink Suede (nigdy nie wybaczę Avonowi,że je wycofali ![]() -krem odżywczy do rąk Avon Care -pomadka Perfect Wear (ta dwustronna) -mgiełka do ciała Naturals - brzoskwinia i żeńszeń (też oczywiście już jej nie ma ![]() Natomiast moja mama chwali sobie: -pomadki Color Trend - wodę toaletową Pur Blanca -perfumy Pink Suede ( również nie może wybaczyć Avonowi ich wycofania- do tej pory na specjalne okazje uchowała pól opakowania ![]() -krem rozświetlający na dzień -kosmetyki Foot works Nie lubię: - szamponów -balsamów (nie używam, bo gdzieś przeczytałam, że mają wiele szkodliwych substancji- także tutaj działa raczej psychiczna blokada niż jakość tych kosmetyków ![]() -kremu do rak Kokos i Papaya po którym miałam dłonie jak tarka ![]() -podkladu CT I to chyba na tyle póki co. Mam nadzieje, że w miare upływu czasu, dopisze jeszcze coś do ulubionych kosmetyków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatnio dostałam w paczce calutki wylany body spray be...sensual.Wszystkie katalogi zalane miałam!!Ale napisałam im maila,że tak się stało i że mam nadzieję,że dostanę nowy.Odpisali,że przyslą nowy.Mogliby jeszcze parę katalogów gratis dorzucić bo one naprawdę śmierdzą.Mam perfumy Be..sensual i nawet lubię ten zapach ale odkąd wszystko mi nim przesiąknęło mam go trochę dość ![]() Mam pytanko jeszcze jedno do was.Mam zamówienie na trochę kosmetyków i muszę je zrealizować na dniach bo kolezanka wyjeżdza.To mi już chyba policzą jako drugi termin(skoro pierszy już niedostępny)?Bo mam nadzieję,że ten naszyjnik dostanę ![]()
![]() |
#8589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#8590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3714 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=759 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10065
![]() |
#8591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na rzęsach widać, że to jest taki ciemny granat ![]() z Avonu mało miałam kosmetyków, ale mam parę ulubionych: - kosmetyki FW - tusz Pełnia Rzęs (wcześniej pisałam, że nie lubię tuszu ekstremalnie podkręcającego, ale zmieniłam zdanie ![]() ![]() - kredki do powiek CT - balsamy i mgiełki naturalsów ![]() ![]() - balsam Celebrate Me (uwielbiam cynamon ![]() No i chyba to wszytko;-) jak sobie coś przypomnę to dopisze .. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8592 |
Rozeznanie
|
z avonu przewiozłam się na maseczkach, ale kremy do rąk mają całkiem całkiem, jeszcze lubię spraye do ciała (zwłaszcza waniliowy i czereśniowy)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8594 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, czy z K5 nie wziąć sobie jeszcze 2 masek do ciała z morza martwego
![]() ![]()
#8595 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio zastanawiałam się nad kremem, więc ten też wezmę pod uwagę, dzięki ![]() Cytat:
Jest to mój pierwszy podkład jaki miałam (nie licząc kiedyś jakichś z Miss Sporty, których nie umiałam rozprowadzić ![]() Także bez umiejętności stosowania podkładów ten nie robił żadnych smug itd. Polecam.... I z mojej buźki nie spływa, a mam cerę raczej tłustą... ogólnie: polecam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz co? Tyle razy zaglądam na KWC a jak zastanawiałam się nad peelingiem to w ogóle nie przyszło mi do głowy tam zajrzeć, chyba jakieś zaćmienie miałam... Dzięki ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8596 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może spróbuj Strong Results? Mi ani mojej mamie nie pomagał na rozdwojone paznokcie, ale wiele osób go sobie chwali więc może Ci posłuży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja to i tak tego naszyjnika nie będę nosić, a moja mama ma cały zestaw tej biżuterii, ale najwyżej będzie dla kogoś na prezent, albo sprzedam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#8597 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja słyszałam że dobrze działą na cellulit gdy po nałożeniu owinie się jeszcze daną część cialą w folię aluminiową.... Ale sama nie próbowalam więc nie wiem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8599 |
Raczkowanie
|
DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI DZIEWCZYNKI
![]() ![]() ![]() ![]()
#8600 |
Zakorzenienie
|
ja z k5 myśle tylko nad torebką Elana
![]() ![]() ![]() ![]()
#8601 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zwrotow przyjmuja bez problemu na formularzu co do kosmetykow zawsze zaznaczalam ze uczulaja lub ze cos nie pasuje i zawsze jest ok ![]()
![]() |
#8603 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja uzywam od dawna tych masek i uwielbiam je wczesniej uzywalam od czasu do czasu ale od okolo pol roku uzywam systematycznie co tydzien (tylko tak jak wyzej pisano obwijam sie folia a pozniej po zmyciu smaruje balsamem antycellulitowym lub przeciw rozstepom) cialo naprawde jest jedrne i gladziutkie polecam!!! efekty sa widoczne juz po 1 uzyciu jednak najlepiej uzywac systematycznie ( 1 raz wtyg) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8604 |
Raczkowanie
|
Witam...w ten jakże zapłakany dzień ...co za wiosna
![]() Mam wielką prośbę o napisanie kilku słów do dziewczyn, które używały już nowości z kat. 05 czyli "Ekstremalnie wydłużającego tuszu do rzęs". A gdyby tak jeszcze jakaś dobra duszyczka miała plum...to już w ogóle...proszę o opinie. bo ja dopiero jutro składam Isze zamówienie i chyba się skuszę na ten tusz ale wolałabym coś wiedzieć od was na jego temat bo to jednak 21,9. pozdrawiam poświątecznie...i życzę duuużo SŁONECZKA ![]()
#8605 |
Zadomowienie
|
ja zamowilam teraz ta torebke i czekam ale przyjdzie mi dopiero w czwartek ehhh
a co do zwrotow to ja sie nie pieprze tylko pisze ze sie nie podoba i juz. a jak wysylam wiecej kosmetykow [np ok 10] to wpisuje rozne inne powody zeby nie byloze wszystko sie nie podoba
#8606 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8607 |
Raczkowanie
|
a ja sie chciałam zapytac
mam taka sytuacje ze w katalogu 5 nikt nie składa u mnie zamowienia wiec ja tez tego zamowienia nie wysyłam i co teraz? czy w nastepnum miesiacu dostane katalog 6 z oferta netto i karta zamowien czy musze w coku kupowac katalogi i zostane bez ww?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8608 |
Zakorzenienie
|
ja jak kiedyś nie składałam regularnego zamówienia z katalogu, to oni mi pocztą przysłali katalog z ofertą netto i panoramą, ale to było w wakacje jakoś rok temu, nie wiem jak teraz
![]()
#8609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja mama go używa i bardzo go sobie chwali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.