|
|
#1231 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
no,trzecie i ostatnie zakupy w Rossie zrobione
wydałam niedużo,bo jakieś 18 zł,wzięłam tylko dwa lakiery Lovely żelowe,i szminkę nudziaka Rimmel Kate 14 miałam nie brać ale w ostatniej chwili poszłam...i wreszcie jestem zadowolona! |
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stwierdziłam, że mając te 23 lata nie są mi chyba jeszcze potrzebne
|
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam swoje opakowanie już ponad pół roku, bo mi nie do końca on leży, więc pewnie dlatego nie ma korony
|
|
|
|
#1234 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zauważyłam, że rano moja skóra jest mega nawilżona więc chyba działają Kusi mnie jeszcze szminka by Kate nr 101... i przydałby mi się jakiś żółty lakier, ale nie chcę żeby prześwitywał i robił smugi- polecacie jakiejś konkretnej firmy? W szafie Wibo nie widziałam żadnego żółtego (oprócz jakiegoś z brokatem), a z Lovely się boję bo prześwitują. Tak, właśnie maznęłam się moimi nowymi lakierowymi zdobyczami i wszystkie Lovely prześwitują przy 1 warstwie (nie wiem ilu warstw potrzebują bo tego nie sprawdzałam) natomiast Wibo nr 479 i nr7 by TheOleskaaa mogłabym spokojnie zostawić przy pierwszej warstwie
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czaiłam się na niego od miesięcy, oczarowana makijażami Salmy Hayek, szukałam szminek w ładnych odcieniach beżo-brązu, z lekką nutką brzoskwini, ciepłych... Maziałam się testerami Rimmel, 14 wydała mi się najlepsza i przysięgłam sobie, że będę ją miała... No i mam Piękna jest, o tak! W ogóle, planuję ściągać kolorki od Salmy, ale na razie mały stop ze szminkami Niby mam aż 2No i nadal jestem zakochana w 'Airy Fairy'
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja mam opakowanie takie jak na KWC Stay Matte, kupione na koniec 2011 roku.
|
|
|
|
#1239 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś poszłam po krem ze świetlikiem z Flosleka, ale nie było, to wzięłam taki sam z Eva Natura , zobaczymy czy coś da
![]() Zastanawiałam się także nad korektorem na syfki i pod oczy i żaden z l'oreala , rimmela , maybelline mi nie pasował. Widziałam korektor Eveline BB, ale nie miałam odwagi go kupić. Widzę, ze ma dobre opinie, że dobrze kryje, więc chyba po niego wrócę ![]() Zastanawiam się jeszcze nad jakimś podkładem. Robiłam milion swatchy i sam nie wiem już co ja chcę |
|
|
|
#1241 |
|
Klientka w krawacie
|
Ten krem do mycia został wycofany, podobnie jak ten pod oczy. Zostały tylko kremy na dzień i na noc do twarzy.
|
#1242 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Wtajemniczenie
|
Kisame, spróbuj sobie lakier żółty z Miss Sporty seria clubbing, ja z tej serii mam malinowy, pomarańczowy, koralowy i kobaltowy, najbardziej bałam się o pomarańczowy, że będzie prześwitywał, ale 2 warstwy, jak z pozostałymi kolorami moimi, wystarcza.
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie interesuje techniczna kwestia takich maseczek - czy rano poduszka nie jest cała brudna? nie wyobrażam sobie kłaść się spać np. na boku z maseczką na twarzy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1246 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszę pomóżcie!
Mam 31 lat, cerę mieszaną i szukam kremu na MEGA WIELKIE pory. Był tu polecany nivea Q10 ale jak dziś stanęła przed półką to było ich kilka rodzajów i zgłupiałam. Doszłam do wniosku, że lepiej was zapytać i kupić zdążę jutro. Który to był? Czy może jest jakiś jeszcze inny na poszerzone pory? |
|
|
|
#1247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie dosyć ciężko się otwiera, to dobrze
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki.
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Rossie, chciałam kupić szminkę Rimmela, ale wyszłam po minucie, bo wystraszyłam się dzikich tłumów przy szafach
|
#1251 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niestety, każdy z nich jest dość treściwy i tępy, dlatego używam ich na noc. Chyba w Alterra nie znajdziesz nic lekkiego, szybko wchłaniającego się... ![]() Ale polecam się przekonać, mają specyficzną konsystencję jak i zapachy, ale... działanie CUD! ![]() Nie mam rozeznania w drogeryjnych kremach, ale np. BabyDream się wchłania, albo Ziaja Kozie Mleko 1... Powłoczka zawsze jakaś tam jest, ale nie takie jak w Alterra.
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś byłam w Rossie, ale nic nie kupiłam. Opanowałam się, bo mam za dużo kosmetyków.
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze drugie pytanie- w ilu odcieniach i w jakiej cenie jest korektor bb eveline? Bo w kremie bb się zakochałam
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
Byłam dziś w Rossie i poczyniłam kolejne zakupy, m.in. zachwalaną przez Was Airy Fairy
Ta równie słynna pomadka zaprojektowana przeez Kate w kolorku 16 wydała mi się tamdetnie różowa, więc ją sobie odpuściłam. Wszystkie niedoinformowane wizażanki pragnę uświadomoć, że grejpfrutowy żel do mycia twarzy Garniera kosztuje teraz 5,99zł. W mojej okolicy są dwa Rossmanny i dwie różne ceny na półkach (9,99zł oraz 16,49zł) jednak w obu drogeriach pod czytnikiem wyskakiwała mi cena 5,99zł. Kupiłam dwie butle na zapas, gdyż bardzo lubię ten żel. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1256 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Zadomowienie
|
A są jakieś fajne bordowe szminki? Chciałam jakąś od Kate ale tam nie ma ciemnych czerwieni, a odcień Alarm to jednak nie jest czerwony dla mnie
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zakupiłam
podkład z Bourjois1,2,3 najjaśniejszy odcień, chciałam o ton ciemniejszy ale nie było tonik ogórkowy ziaja maseczki z Ziaji szare I chyba na tym pasuje bo rachunek ogólny sięga już 180zł
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
No i oczywiście capnęłam zachwalane przez Was ziajkowe kremy (z olejkiem arganowym, a drugi z awokado). Jak mnie uczulą lub spowodują wysyp to się z Wami policzę.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.

wydałam niedużo,bo jakieś 18 zł,wzięłam tylko dwa lakiery Lovely żelowe,i szminkę nudziaka Rimmel Kate 14 

)
a stwierdziłam, że mając te 23 lata nie są mi chyba jeszcze potrzebne 
Piękna jest, o tak!
Niby mam aż 2