|
|
#2221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41040032]Leżę, mała obok dosypia a ja chyba pójdępo rzeczy na sypaną szarlotkę. Smaka mam![/QUOTE]
ja zrobiłam wczoraj dwukolorowy jabłecznik ![]() Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/ultralekka-spacero...262165241.html co, zła na wakacje? |
||
|
|
|
#2222 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja próbowałam ćwiczyć i du.pa... słomiany zapał mam..obiecywałam sobie wiele razy i nic z tego nie wychodziło. jedynie jak miałam karnet na fit to chodziłam tam przed ciążą codziennie po 2-3 h.. ale tak w domu to e-e nie chce mi się ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41027076]Doczytałam, szczena mi opadła. Jest opcja od września przeniesienia gdzieś Sh? Najmniej lubiany etap przy Agatce strasznie mnie ręce bolały, a ona 1/3 drobniejsza niż Dorka [/QUOTE]no właśnie o tym napisałam w innym poście..że nie da rady bo koniec grudnia przenosimy się na nasze mieszkanie i w miejscu zamieszkania będę szukać przedszkoli. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2223 | |||
|
Zakorzenienie
|
to ode mnie na dobry poczatek wieczoru- jak parsknełam to mi spiacy nocnie Bartulo oczy otworzył
http://demotywatory.pl/4139134/Snilo-mu-sie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bartunio wykąpany, najedzony spiocha elegancko juz na noc
|
|||
|
|
|
#2224 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Bartusia niezły głodomorek ![]() Cytat:
W jakim świecie my żyjemy? Cytat:
Cytat:
Cytat:
A właśnie brawa dla dzielnej Julci i nie przejmuj sie tak ta wagą, jest ok Cytat:
Wyśle, że okład nie zaszkodzi Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Marsi, ale dzielna jesteś, podziwiam Jeszcze raz dziękujemy za kciuki za szczepienie Piotrusia, za moją wizytę i gratulację za wagę U gina wszystko ok Jajniki jak narazie zablokowane. Zważyłam się i pokazało mniej niż przed ciążą, co prawda tylko 1 kg. ale zawsze
|
|
#2225 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ślicznaCytat:
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tzn mówi w jakim języku pytasz? po pl rozmawia ze mną pełnymi zdaniami,opowiada historyjki, zdaje relacje z przedszkola..no i podczas zabawy odgrywa różne scenki..ale takie teksty lecą czasem, że ohohoh ![]() ostatnio np. do mnie powiedziała: mama, a wiesz, że babcia krzyczy na dziadka bo za dużo piwa pije? ![]() albo : mamo, ty weź bądź cicho bo Nailę obudzisz... i co wtedy? hehalbo : a tata jest w morzu i zarabia pieniążki na prezenty dla mnie ![]() a jeśli chodzi o rozmowy w ang.. no to bardziej słówka niż zdania |
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh...dziś się dowiedziałam że moja mama będzie miała operację. Ma mięśniaki które szybko rosną
Na skierowaniu miała napisane Pilne, więc termin do szpitala ma na 27 sierpnia.....jakby nie pisało że pilne to pewnie rok by czekała.... ehh martwię się...
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
takie własne własne
czekamy, aż developer skończy budowę.. odbiory mają być pod koniec listopada..i chcemy wziąć dwie ekipy, żeby wykończyć szybko i zamieszkać tam już na święta. mieszkanko jest na trzecim(ostatnim) piętrze (na szczęście z windą!!!).. 80m2 - 4 pokoje
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito dziękuję za odpowiedź... Przyłożyłam jeden wcześniej, teraz drugi na noc.
Silver, nie martw się, będzie dobrze, musi być! |
|
|
|
#2231 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41030536]Ja się pytam gdzie ten maj??? 11 stopni, wieje jak szlag i ulewy! Nie wierzę w lato
[/QUOTE]ja tez chce ciepla 26 lipca zimne wieczory i ranki i kiedy sie tym cieplem nacieszymy Cytat:
![]() A i nie napisałam moja niunka wazy 7kg i mierzy 67cm i zajadala az jej sie uczy trzesly ziemniaczkami ze szpinakiem ile u Was bylo osob na chrzcinach i ile trzeba byc przed zeby termin zaklepac? |
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
------------------ dziec wtranzolil caluskie 120 ml kleiku i poszedl w kime umyje sie i tez bede sie kladla. poczytam sobie w lozeczku Greja, moze mi sie przysni ![]() Stosunkowo dobrej nocki zycze
|
|
|
|
#2233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupiłam sobie 2 i mamka też 2 będziemy się wymieniać..a aktualnie mam nr 427 na paznokciach ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2234 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Djerba- no to szalejecie,a gdzie kupujecie,tez w okolicach Gdyni? ja na moim czwartym pietrze tez bym czasem wieeele oddala za winde no i my mamy tylko 42 metry,ale w zupelnosci mi to wystarcza,wazne,ze jestesmy sami. Sade wymiata,smiesznie jak dzieciaczki malutkie z takimi tekstami wyskakuja A my sie usypiamy,ale Marcinkowy czlowiek walczy wytrwale
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Wtajemniczenie
|
a pomijając to, że chce jakiegoś innego gościa na miejsce Twojego Tż..to podał mu KONKRETNY powód nie przedłużenia?
|
|
|
|
#2236 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bedzie dobrze, zooperuja i mama bedzie juz zdrowa
|
|
#2237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() My tu mamy 50m i 3 pokoje i dla nas to za mało.. a też chciałabym, żeby każda z dziewczyn miała swój własny pokój..
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Hej kochane
NI CHOLYRY was nie nadrobie!!!!! Zreszta tylko wpadlam sie zameldowac ze zyje. Jestem nad morzem u dziadkow dalej, pogrzeb byl...straszny, po prostu straszny..... mam nadzieje, ze wiecej czegos takiego nie bedziemy musieki przezywac..... Wracamy z soboty na niedziele, Piotrus w drodze tutaj byl aniolkiem, pieknie przespal cala noc w pociagu, ale jest tak niesamowicie rozstrojony ze szok, histeria za histeria, ale tyle jest ludzi, codziennie dzieje sie co innego, nie trzymamy sie w ogole naszego planu dnia i Maly glupieje biedaczek, mam nadzieje, ze sie uspokoi jak wrocimy do domu, bo nie daje sobie z nim rady. Slyszalam, ze u was pogoda fatalna??? Podsylam zdjecie z dzisiaj, lezelismy sobie na hustawce w ogrodzie ![]() Do powrotu jestem na ograniczonym necie z telefonu, zreszta tyle sie dzieje, ze nie mam kompletnie czasu na forum, cale dnie spedzamy na dworze i u wujka, takze wybaczcie, wroce do was w poniedzialek, obiecuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Cię teściowa urządziła a ty biedulko żeby tylko przykrości nie zrobić znosiłaś te katorgi Toż to istny zamach na siebie był
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw się!! Ja w wieku 18 lat miałam wycinane guzy w piersiach-taka wada organizmu i predyspozycja do tworzenia dziwactw. Trzymaj się i pamiętaj, że będzie dobrze!!Dziewczyny padam Mam jakieś 10 stron do nadrobienia a padam na ryj, zaraz się kładę, z TŻ mam problemy, Maluch dziś histeria i rozdrażnienie, nie mam siły![]() Tylko chciałam napisać do Wisienki, że cudowna suknia! I do Kiji, że śliczna Ania No i niech mnie nie dojdą CZYSTKI-boję się ich
|
|
|
|
|
#2241 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas było 18 osób z nami. A termin to pytasz o kościół? W kościele jakieś 3 tyg wcześniej byłam , a katering ok. miesiąca Cytat:
Cytat:
Zdjęcie cudne Cytat:
|
|
#2242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm moja też nie raz ma zaciśniętę, a nie raz otwarta dłonią sie podpiera. DAcie radę i będzie dobrze. Będziesz ćwiczyć z Julką ![]() Cytat:
![]() mała_19 ![]()
|
||
|
|
|
#2243 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ew. w ogóle przeciwbólowo (nawet gdy gorączki nie ma) np. ibum Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
raz, że musi być płaska, ale dwa - takie wózki nie mają przeważnie amortyzacji dobrej, dziecko odczuwa każdy kamyczek, masakra około roku dopiero - a i tak powiem ci, że często jeździłam moją bexą nadal, a taka lekka to do auta na przykład Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() marud przypadkiem mógł też być, sprawwdzaj jeszcze może? ale je ładnie Dorka przy marchewie była o wiele bardziej pomarańczowa ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Lady kochana,miło że się odezwałas.
Blaneczka usypia razem z mężem. Kochany widok! ![]() Idę spać,muszę odpocząć,Mała dzisiaj wycisnęła ze mnie wszelkie soki. Djerba chciałam Ci tylko powiedzieć,że jak w tym roku kupicie jakieś materiały do wykończenia i złóżcie wniosek o zwrot vat to będziecie mogli jeszcze skorzystać przez najbliższe cztery lata. Bo ustawa wygasa z końcem roku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
A to przepraszam, nad jakim Ty morzem jesteś...że u Ciebie niby lepiej? |
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
a ile łyżeczek? mój 150 wpierdasił i mało mu było
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie jak to jest-ja mieszkam w domu z metrażem ok 200m,a z tż musimy się gnieździć w pokoju 4/4
Po.je.ba.ne to wszystko. Lady-trzymajcie się Meduza-dzięki no i odpoczywaj kochana-myślę że jak na jeden dzień zamilkniesz to Black Cię nie usunie Silver-będzie dobrze. Przesyłaj mamie pozytywne myśli a razem napewno dacie radę
|
#2249 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zła ogólnie - miałam w tym typie, jeździ się takim czymś koszmarnie najmniejszy kamyczek czujesz, wysoko podbijać przy krawężniku trzeba... :/Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ----------------------- Widzicie, co na foto? właśnie się piecze
|
|||||
|
|
|
#2250 |
|
Zadomowienie
|
Ale zasuwacie!
Ja dziś miałam kolokwium zadne notatki ani nauka nie pomogły, facet wprost powiedział, że test jest wyjątkowo złośliwy i sam trudniejszego jeszcze nie widział Wróciłam po 18, wykąpałam Oleńkę, nakaramiłam i już śpi. W ogole się nia dziś nie nacieszyłam tęsknię ostatnio mamy taki tak system, że po kąpieli odkładam do łóżeczka, daję mleko z kaszką i ona zasypia. Super. dwie ostatnie noce trochę smutałam, więc Ola całą noc ze mną w łóżku, przytulam się do niej, tzn. biorę jej rączkę i przykładam do policzka byłam dziś na zakupach z kolegą kupiłam marynarkę i koszulę dżinsową. Ale będę dupeczka ![]() lecę nadrabiać, ale co mi się rzuciło w oczy: Black cholera, współczuję strasznie sytuacji! Ale Twój TŻ to chyba w miarę rozgarnięty i na pewno uda mu się coś znaleźć jeśli będzie musiał ![]() mała ten szef Twojego TŻa to zwykły kutas ;] pewnie za młodu był gnębiony i jak dostał się do koryta teraz to się na poczciwych ludziach wyzywa. ma sa kra!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

strasznie mnie ręce bolały, a ona 1/3 drobniejsza niż Dorka 
Ale TŻ i tak będzie szukał czegoś innego w międzyczasie, bo same widzicie, że praca trochę z dupy, nie do końca pewna...