|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Uwaga, kto ma slabe nerwy niech nie otwiera
http://www.pudelek.pl/artykul/55511/...opiec_przezyl/
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
załączam stan aktualny mojej łazienki :P niestety zdjęcie z tel. nie oddaje kolorów, poza tym światło z jednej żarówki, no ale łazienka biała z dodatkami wizażowymi
![]() Edit: nie mam pojęcia dlaczego zdjęcie mi się przekręciło? |
|
|
|
#3033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3034 | |
|
Raczkowanie
|
ale pędzicie
![]() zgaga mnie znów dopadła, zaczynam się do niej przyzwyczajać... chyba urodzę małą małpkę, bo ostatnio ta zgaga to już każdego dnia ![]() gratuluję udanych wizyt ![]() Oli - biedna Ty, niech Ci wreszcie przestanie ta stopa dokuczać! co do $ - u nas TZ tylko pracuje, więc też kolorowo nie jest... Staram się o tym za często nie myśleć, na szczęście od października będę mieć stałą pracę. Mogę się pochwalić? Czytając jakie łowy zdobywacie na allegro dla maluszków też zaczęłam buszować i oto przed chwilą wylicytowałam ubranka dla mojej małej za... 4.90! Mina TZ bezcenna jak mu pokazałam, zresztą moja mina też chyba musiała być niczego sobie - w życiu nie podejrzewałam, że za taką cenę kupię ![]() http://allegro.pl/paka-dla-dziewczyn...tml#tabsAnchor ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
czytałam i nie wierzyłam... brak słów.
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41043652]Kochana ale to największy błąd, jaki możesz popełnić... Nie możesz się głodzić
![]() Jedz regularnie (na diecie cukrzycowej NIE MA TAKIEJ OPCJI, ŻEBY BYĆ GŁODNYM, chyba, że jedzenie co 2,5-3 godziny to dla Ciebie za mało), jedz zdrowiej - zamień wszystko białe na ciemne i zrezygnuj z cukrów prostych.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() Poczytalam jakie produkty moge jeść, w sklepie jeszcze czytałam etykiety i jak wypakowalam to wszystko w domu to okazało sie ze trochę pysznego jedzonka mi sie szykuje Musze popracować nad porami posiłków bo jak na razie to jem kiedy mam czas ![]() perse mam nadzieje ze twoje ciśnienie ok na wieczór?
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
perse jak tam Twoje cisnienie? mnie dzis polozna w gabinecie dr mierzyla 135/80. Ale nie niepokoje sie, mysle ze to z wrazenia, bo ja raczej w normie mam
|
#3038 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale moja ginka nie interweniowała, bo jej mówiłam, że jak mierze w domu to powyżej 120 nie mam![]() Dobranoc |
||
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Kejt
bedzie przeslicznie!!Krysia, SZACUN
|
#3040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Krysia super zakup ci się udał
|
|
#3041 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Matko i córko a raczej synku....w końcu WAS nadrobiłąm!!!! SZALONE!!!!
Cytat:
No końcowy efekt pewnei bedzie super! Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41044069]Gratuluję Wam kolejnych udanych wizyt - i u ginów i u innych lekarzy A ja się stresuję, bo mi się ciśnienie troszkę podniosło Było cały czas ok. 110/70, a teraz jest już 120/80... Ja wiem, że to cały czas norma, ale dla mnie to już stres Ale przyszły próbki ze strony Johnsona I zapłaciłam otulaczek na Smyku Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] dzewczynki a ten otulaczek to przez internet zamawiacie?musze go oblukać. Perse...może to chwilowe podwyzszenie cisnienia...ja zmieniłąm csnieniomierz bo cos tez zaczął szwankować i nie wiem czy stres czy co u rodziców mi wysżło 131/73 :/ ale ja czesto mam wysokie.. Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, ze wyniki sa oki ![]() brawo zatem oby tak trzymać! Cytat:
![]() Kciuki dla Tż...bedzie guuucio ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To coś ostatnio masz często zły humor bo rzadko bywałaś:/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Musze tez taki spiworek nabyć ![]() Cytat:
wyszło Ci że masz? coś trzeba zażywac? Cytat:
![]() Cytat:
Super masz pamiątkę!!!! |
||||||||||||||
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
za zakupy, najgorzej na początku... przystosować się ciężko do stałych godzin jedzenia ja to teraz nawet stwierdzam, że cały czas jestem najedzona |
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
krysia zakup udany
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy SKYLIE sie dzis pokazywała?
Ciekawe jak jej mąż???? |
|
|
|
#3045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3046 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny, sama jestem w wielkim szoku!
![]() lecę, dobrej nocy!
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam juz wanienke, materac do łóżeczka, prześcieradło, nosidełko takie do noszenia dziecka przy sobie i fotelik do smaochodu
nawet becik do chrztu mam wszystko uzywane, wszystko po moich kuzynkach w bardzo dobrym stanie (kuzynka ma 5 lat).Tylko teraz myśle czy by sie nie dało fotelika podpiąć jakos do stelaza z wózka, ale ten fotelik taki mało firmowy, wózek jedo a ja jestem zielona i nie wiem jaki adapter bedzie pasować- zielona jestem w tym temacie |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
pomyśl o wcześniejszym zwolnieniu, da się oczywiście w pracy ogarnąć, ale jest ciężej, ja se tydzień przez tydzień radziłam
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
Nom szanse na odwrócenie się Antonia są mniej więcej takie jak na śnieg o tej porze roku a patrząc na aurę to nie jest to nie możliwe
więc jakieś są. Wiem, że Antek może się odwrócić nawet dzień przed terminem i po cichu na to liczę. Jak się jednak nie odwróci to 25 czerwca będzie już w moich ramionach Na komplikacje oczywiście się nie nastawiam, ale chciałam mieć ich świadomość a ginka też nie chciała mi cukrować i myślę, że powiedziała bardzo merytorycznie co może ale absolutnie nie musi być. Komplikacje czy przy cc czy przy sn zawsze mogą być ale oczywiście nie muszą więc trzymam się tego, że nie będzie żadnych. Oli ja chłodne moczenie stosowałam na moje balonki jak mi puchły i pomagało troszku. Gratuluję Dziewczynki tygodni widziałam 38 tydzień u chyba Malinki ?? Wow no się mega poważnie robi ;eek: ja tego chyba jeszcze nie ogarniam ![]() I gratuluje wizyt udanych u ginów i endo. I dziękuję za wszystkie słowa otuchy jesteście Słodziakowe Misie Pysie Dobranoc
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam go z każdej strony i wydaje mi sie ok, góra jest odpinana na zamek i wyczyszczona a to co jest pod nia jest bialutkie i nie ma zadnych plamek ani nic
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- jezeli któraś z Was orientuje sie w adapterach do fotelików i wózków to prosze o kontakt i pomoc na priv |
|
|
|
#3052 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
za wizyte i trzymam kciuki za męża![]() Cytat:
za wynikiCytat:
za tokso
|
||||
|
|
|
#3053 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam do spania
![]() Kolorowych snów brzuchatki
|
#3054 |
|
Wtajemniczenie
|
moj maly sie dzisiaj mega wypycha, jakby chcial wyjsc przez skore, pod zebrem prawym mam taka kulke - chyba to jego dupcia
|
|
|
|
#3055 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
podczytuję Was od jakiegoś czasu,ale ciągle brak mi odwagi,żeby się odezwać ![]() Termin porodu 30.08.Pod serduszkiem mały chłopiec, w domu odchowana śliczna panna,za chwilę siedemnastoletnia. Przygarniecie do swojego grona taką dojrzałą mamę? |
|
|
|
#3056 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witaj |
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę spać, dobranoc |
|
|
|
|
#3058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Dzieki za pamiec i troske. U nas doopa. W jednym miesniu brak przewodzenia. Minimalne szanse na to ze to jakis krwiak lub bliznowiec uciska na nerw :/ Zobaczymy jeszcze co wyjdzie na rezonansie, ale wyniki dopiero za tydzien.
Cytat:
|
|
#3059 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A maz mu mowi ze sobie nie zyczy zeby tak o mnie mowil a ten ze jak nie pasuje to mozemy sie wyprowadzic albo ze to wszystko sprzeda - a takim gadaniem to szantazuje bo mysli ze Mariusz padnie na kolana ze strachu (a tak bylo jak po slubie maz mial zamieszkac u moich rodzicow ze mna to mu ojciec powiedzial ze moze tylko ubrania wziasc i nic nie dostanie to ten sie przestraszyl bo niestety nie potrafil samodzielnie pomyslec tylko byl wykonawca i to co mu nakazali to robil i po pol roku sie rozstalismy). Ale wiele pracy wlozylam w to zeby maz zaczal myslec i z tego co widze to takie szantaze na nim teraz nie robia wrazenia. Cytat:
Cytat:
Ja takze staram sie nie przejmowac ale sama wiesz jakie to trudne jest. Cytat:
Jak jest sezon to ja rozumie ze zmeczony i robie wszystko zeby go odciazyc i nawet nie zloszcze sie ze nie widzi syna. A teraz to nie ma takiego nawalu wiec powinien chociaz pogadac czy w niedziele spedzic z nim troszke czasu - ale tak jak mowilam to po piatku sytuacja wychodzi na prosta powolutku. Moze i u nas bedzie ten czas az nareszcie bedziemy mogli powiedzic ze mozemy sie wyprowadzic od tego idioty. Cytat:
Dziekuje kochane za slowa pocieszenia za to ze jestescie Malutka walczy u mnie o miejsce w brzuszku aj sie rozpycha lobuzica ![]() DOBRANOC
Mateuszek http://www.suwaczki.com/tickers/f2wliei39q7tb9tv.png Justynka http://www.suwaczki.com/tickers/f2wliei3ryek4edn.png Edytowane przez Katerine2 Czas edycji: 2013-05-28 o 23:42 |
|||||
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszamy do udzielania się! Napisz coś o sobie ![]() Właśnie skończyłam się szykować przed jutrzejszą wizytą u gina - będzie cytologia, to dla własnego komfortu psychicznego się doprowadziłam do stanu używalności Zresztą inaczej nie wypada przed szefem, nie? Najgorsze jest to, że mam czarne pończochy przeciwzakrzepowe z koronką - wyglądają całkiem sexy, chyba je zdejmę przed badaniem, bo głupio tak wyskoczyć bez majtek w pończoszkach ![]() Swoją drogą za moje wyczyny łazienkowe należy mi się złoty medal w akrobatyce wyczynowej i gromkie ![]() Lecę spać... dobrej nocy!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

Mina TZ bezcenna jak mu pokazałam, zresztą moja mina też chyba musiała być niczego sobie - w życiu nie podejrzewałam, że za taką cenę kupię 

12.06.2010

ale moja ginka nie interweniowała, bo jej mówiłam, że jak mierze w domu to powyżej 120 nie mam
ułożony porozmawiałam trochę o możliwych komplikacjach i o tym jak to ma wyglądać. Dla Tośka to bezpieczny zabieg 

Boże jak ja bym zjadła gofra.........