|
|
#1471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1472 | |
|
Raczkowanie
|
Rossmann cz. XVIII
Cytat:
ImageUploadedByWizaz Forum1369810917.515215.jpg Kolor Light. Buzia po ciężkiej nocy i w dodatku jakaś krzywa, ale chciałam żeby było widać oczy - pod jednym okiem mam korektor, pod drugim nie. Ocenę, które oko to które pozostawiam szanownemu jury ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1473 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Też się wybiorę dzisiaj po raz ostatni do Roska. Cały czas przychodzi mi do głowy coś co bym kupiła.
Na pewno kupię jakąś pomadkę nawilżającą. A tak to cały czas sobie tłumaczę, że maseczek mam już na rok, krem kupię w aptece (a mam jeszcze inne do wykończenia), podkłady mam już 3 i zapas revlona, i tak dalej ![]() ![]() I nie wiem co zrobić z płynem do twarzy, bo potrzebuje jakiegoś na wieczór co by sobie radził ze zmywaniem makijażu. Czy jakieś chusteczki nawilżane zaliczają się do promocji? ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwila capnęłam ostatnia kate nr 14, żöłty tusz lovely i żółty lakier lakier miss sporty
po poludniu skocze jeszcze po chusteczki. alterra i jakis zel
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniam zdanie co do pudru z Manhattanu- jest w porządku
wcześniej miałam po prostu mniej nawilżoną cerę wcześniej i brałam za mało podkładu. Jest ok. Dziś pójdę i ja pożegnać się z tą promocją w Rossmannie-kupię na do widzenia szminkę airy fairy jeśli będzie i na tym koniec-obiecuję Ale moje wydane 200 zł to i tak nic do Waszych łupów za 800zł -jestem z siebie zadowolona A jeszcze bardziej z zakupów. Tym Bourjois1,2,3 się cieszę jak dziecko, bo już myślałam że go nie dostanę i choć nie będę go jeszcze otwierać bo na razie używam Revlon i Manhattan Powder Matt Make Up to cieszy oko w łazience
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, polećcie proszę jakiś dobry krem odżywczy na noc. Mam cerę tłustą, skłonną do zapychania i 28 lat.
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
|
#1477 |
|
Zadomowienie
|
Wydałam tylko z 20 zł na tej promocji
I dziś mnie tak ciągnie myślać "one mogą to ja nie moge?!"
|
|
|
|
#1478 |
|
Zadomowienie
|
http://ziaja.com/kosmetyki/1714,krem...cy-matujacy-25 dziewczynki jest to w R.?
|
|
#1479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Moje podsumowanie, a mialam nie wydawac, eh ten Rossmann
-puder Rimmel Stay mat -tusz do rzęs dla mamy 2000 calorie -tusz do rzęs maybelline volum expres curved brush -zel do brwi wibo -eliner w pisaku maybelline -tonik ziaja -plyn do demakijazu garnier essentials
|
#1482 |
|
Zadomowienie
|
a ja ciagle poszukuje dobrego kremu pod oczy, polecicie cos?
zeby byl delikatny bo mam wrazliwa cere i zeby moze troche wygladzil lekkie zmarszczki..wiem ze duzo wymagam hehe no i zeby byl dostepny w ross (choc to niekoniecznie;p) mialam kiedys zel floslek ale nie odpowiadal mi, bede wdzieczna za sugestie bo chce sie jeszcze zalapac na promołszyn. |
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj też się poszłam "pożegnać". Przed promocją mi się wydawało, że niczego nie potrzebuję a tu nagle potrzeby na jakieś 150zl i to już po przecenie!
![]() Robię podsumowanie ostateczne, żeby mi do łba nie strzeliło jeszcze po coś lecieć. Zrobiłam też zdjęcia, mogę później wrzucić jeśli chcecie. -maseczki w saszetkach: perfecta, aa, ziaja, nivea, alterra, siarkowa moc, rdl (w sumie z 15 saszetek) -seria do skóry naczynkowej flos-lek: peeling enzymtyczny, maska-żel, tonik -woda termalna caramance zwykła bez zapachu -żel pod oczy flos lek z babką -chusteczki do demakijażu alterra -krem i korektor (wy kusicielki przebrzydłe!) bb eveline -krem brzoskwiniowy koloryzujący alterra -tusz lovely pump up -carmex w tubce zielona herbata jaśminowa -puder bourjois healthy balance-najdroższy i jednocześnie najmniej satysfakcjonujący produkt z listy. A podkład hm tak lubię... i KONIEC WYCIECZEK DO ROSSMANNA PRZEZ NAJBLIŻSZE PÓŁ ROKU (albo do kolejnej promocji...) |
|
|
|
#1484 |
|
BAN stały
|
Tak, ja też nie mam zamiaru już obkupować się w rossmanie:P Może na następnej promocji (o ile będzie).
|
|
|
|
#1485 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj koniec promocji?
jestem z siebie dumna. Poszło tylko 41zł
|
#1486 |
|
po prostu Em :)
|
Udało mi się wczoraj dorwać korektor. Po pierwszy testach jestem zadowolona.
To już ostatnia partia zakupów. Dobrze, że promocja się kończy, bo inaczej bankructwo murowane. http://lusterko-em.blogspot.com/2013...ie-zakupy.html
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
coś się uspokoiło na wątku, chyba większość poszła jeszcze po ostatnie zakupy
|
#1488 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#1490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zgadzam się co do reszty - ładnie matuje, ładnie kryje... ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
#1491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez szmyglo Czas edycji: 2013-05-29 o 11:27 Powód: Pomyłka |
|
|
|
#1493 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
![]() We Wrocławiu korektor Wibo 4 w1 - gdzie ? ![]() Wczoraj pl. jana pawła, kameleon, galeria, dworzec pkp... brak... |
|
|
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;41047872]A ja dziś usłyszałam że jutro otwarcie nowego rossmanna w Łodzi przy Rzgowskiej więc idę zobaczyć czy to prawda. Muszę kupić jeszcze chusteczki, balsam do ciała i inny krem niż ziaja, która mnie zapycha.[/QUOTE]
A w ktorym miejscu otwieraja tego rossmanna? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam nie iść do Rossmanna, no ale wyszlo jak wyszło, ze koleżanka mnie namówiła..
Kupiłam kilka rzeczy: - Balsam do ust z isany za 2,50 - krem do twarzy Nivea za ok 6 zł - Mleczko do demakijazu - Podkład Under 20 za ok 10 zł.. W moim konińskim R. maseczek pełno, kosmetyków pełno, tylko saszetki zapachowe do szafy mi wykupili;/;/ |
|
|
|
#1496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Btw. zawsze chciałam mieć taki kolor oczu Ja w Rossie byłam tylko raz, pierwszego dnia promocji, ale chyba dziś się jeszcze przejdę i kupię to coś z Loreala do ust, co tu taką furrorę robi. Nie sobie, mamie na imieniny, bo ma w sierpniu
|
|
#1497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś znowu byłam w Rossku i miałam farta, bo akurat Pani Rossmannka wykładała towar na półki Wibo Wypatrzyłam w szufladzie lakier by Oleskaaa, a miła Pani mi go wyciągła, mam świeżutki bo też został dołożony świeżutkiKupiłam też żel o którym tu wczoraj była mowa (ten malinowy z Synergen), zaraz idę nim paszczę umyć
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zadomowienie
|
Wybieram się dzisiaj do Rossmanna, znowu
Boże wydałam już na tej promocji 135zł, ale tak głupio niepełna kwota i idę wydać jakieś 15 złPowiedzcie mi, czy w Rossie znajdę grzebienie małe takie jak dla dzieci czy coś? Potrzebuje czegoś do rozczesywania grzywki, co zmieści się do kosmetyczki.
|
#1499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oooo, to prosze daj znać jak Ci sie nim myło, bo ja się własnie zbieram do rosska i chciałam go kupic
|
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

-jestem z siebie zadowolona