Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-29, 13:37   #811
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

ladan jak brałaś ten tardyferon fol? przed, po, czy w trakcie jedzenia? mnie gin kazała poza posiłkami i popijać czymś kwaśnym... moze było to za mało kwaśne

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

teraz czytam w necie, że godzine przed posiłkami, a ja to bralam różnie... poza posiłkami to poza, a nie wazne przed czy po :/
Stary 2013-05-29, 13:38   #812
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
super możesz zaszaleć
z moją pensyjką cięzko szaleć poza tym to tylko za 9 dni
Stary 2013-05-29, 13:39   #813
matallewar
Zakorzenienie

Siedzę i myślę, bo jedne 56 są jak 62, inne 50 jak 56, a inne 50 jak 50
Nie wiem, jak ja to mam podzielić

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:40   #814
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
ladan jak brałaś ten tardyferon fol? przed, po, czy w trakcie jedzenia? mnie gin kazała poza posiłkami i popijać czymś kwaśnym... moze było to za mało kwaśne

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

teraz czytam w necie, że godzine przed posiłkami, a ja to bralam różnie... poza posiłkami to poza, a nie wazne przed czy po :/
wiesz co ja każde leki jeśli nie jest wyraźnie napisane to biorę w trakcie lub po posiłku, bo później wymiotuję brałam 2 razy dziennie
Stary 2013-05-29, 13:41   #815
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Siedzę i myślę, bo jedne 56 są jak 62, inne 50 jak 56, a inne 50 jak 50
Nie wiem, jak ja to mam podzielić
no to realną wielkością raczej, i popisz sobie swoją rozmiarówkę. wsadziłabym jakieś zakładki z napisami i własnymi rozmiarami. jeśli coś ma na metce "62", ale jest wielkości "56" to bym napisała mniejszy rozmiar żeby przypadkiem nie wyszło tak, że młoda urośnie i nawet nie przyjerzy czegos
Stary 2013-05-29, 13:43   #816
misia332
Zakorzenienie

Ja mam ciuszki tak posegregowane, że mam 56 i 62 cm razem, a resztę osobno.

Stwierdziłam, że będę robić to metodą prób i błędów, jak ubiorę coś na 56 cm, a będzie za dużo to dołoże do większej kupki i już.

Tak mi się wydaje, że przecież dzieci rodzą się np. długie i chude, albo krótkie i bardziej ubite.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:45   #817
ladanseuse14
Zakorzenienie

misia zapomniałam napisać - śliczny brzuś!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 13:47   #818
dirtymagic85
Zadomowienie

cześć mamuśki...miałam taki dobry humor, a mamuska mi trochę popsuła....no nie musi tak za każdym razem jak się widzimy podkreślać, że imię Liliana jej się aż tak nie podoba i ma nadzieję, że mi się odmieni!wrrrrr

Papalinka niezły numer rano z tym myciem głowy wodą gazowaną

Martwię się co z Policzanka i Sambą, no kurcze, jakby wróciły ze szpitala to by chyba sie odezwały, co?

Laryso wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a tancerko z okazji imienin

Cześć Czarna Oba imiona ładne, jak jesteś przekonana do Nadii to nie ustępuj, ja już nie ustąpię Lilci

Misia zdrówka, oby ci tempka spadła, wygrzewaj się grzecznie

No i kciuki za dzisiejsze wizyty laski

Zbieram się za pół godzinki na SR. No i moja niunia jest cudowna, poprawia mamie humor i mnie łaskocze w lewym boku
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:47   #819
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
nie każdy ma taki wybór, na necie wszystkie ogłoszenia byly z pośrednikami...

zrobiłam przelew ekspresowy jednego konta na drugie i nie przechodzi. kurrr..... zaraz sie wściekne!!!
My też - jak znaleźliśmy jakąś ciekawą ofertę w necie - to biuro. W sumie można to było obejść, tzn. znaleźć dany dom np przez google, a potem bezpośrednio uderzyć do właścicieli, ale nie byliśmy tacy sprytni i trzeba wybulić, ale akurat nam się pomoc pośrednika przyda, a właściwie jego prawnika - inaczej pewnie sami bysmy płacili za porady prawne, bo troche nietypowa sprawa się pojawiła, ale juz wszystko na dobrej drodze do wyprostowania

Mam dzis paskudny dzien - nie dość, że ten brzuch mnie pobolewa, nie pojechałam do rodziców (a planowałam z mamą te zakupy dla maluszka) to:
- spadła mi szklanka z półki w kuchni, rozbiła się w drobny mak, więc musiałam całą kuchnię odkurzyc, bo zaraz któryś futrzak by wszedł i się pokaleczył, do tego szkło porysowało blat w kuchni
- rachunek za telefon nagle mi wzrósł dwukrotnie, więc robiłam dochodzenie przez 2 h, złożyłam reklamację, ale jak znam życie, to pewnie się wyłgają, wkurzyłam się okrutnie.

Żeby to szlag trafił

Edytowane przez Snow_White1
Czas edycji: 2013-05-29 o 13:51
Snow_White1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:49   #820
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
misia zapomniałam napisać - śliczny brzuś!
Dziękujemy

wzięłam dwa paracetamole, i leżę. Zjadłam resztę zupy. Mam włączony materac elektryczny na łóżku się grzeję. Może to jakas wirusówka.

Stary 2013-05-29, 13:50   #821
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja wcale nie dostałam instrukcji, jak go brać i biorę różnie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 13:52   #822
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
wiesz co ja każde leki jeśli nie jest wyraźnie napisane to biorę w trakcie lub po posiłku, bo później wymiotuję brałam 2 razy dziennie
hemoglobiny mam leciutki niedobór, hematokrytu większy.. może gdyby nie to żelazo byłoby jeszcze więcej no ale te wyniki są tylko leciuteńko lepsze niż przed miesiącem. sama nie wiem
Stary 2013-05-29, 13:52   #823
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
My też - jak znaleźliśmy jakąś ciekawą ofertę w necie - to biuro. W sumie można to było obejść, tzn. znaleźć dany dom np przez google, a potem bezpośrednio uderzyć do właścicieli, ale nie byliśmy tacy sprytni i trzeba wybulić, ale akurat nam się pomoc pośrednika przyda, a właściwie jego prawnika - inaczej pewnie sami bysmy płacili za porady prawne, bo troche nietypowa sprawa się pojawiła, ale juz wszystko na dobrej drodze do wyprostowania

Mam dzis paskudny dzien - nie dość, że tzn brzuch mnie pobolewa, nie pojechałam do rodziców (a planowałam z mamą te zakupy dla maluszka) to:
- spadła mi szklanka z półki w kuchni, rozbiła się w drobny mak, więc musiałam całą kuchnię, bo zaraz któryś futrzak by wszedł i się pokaleczył, do tego szkło porysowało blat w kuchni
- rachunek za telefon nagle mi wzrósł dwukrotnie, więc robiłam dochodzenie przez 2 h, złożyłam reklamację, ale jak znam życie, to pewnie się wyłgają, wkurzyłam się okrutnie.

Żeby to szlag trafił
Ja miałam dzisiaj tak samo, nastawilam zupe, poszłam myć włosy, zupa wykipiała, cala kuchenka czerwona, bo robiłam botwinkę,

Później mi sie naleśnik przykleil do patelni i to nie pierwszy a chyba 6. A teraz leżę z gorączką.

Stary 2013-05-29, 13:54   #824
bojatoja
Zakorzenienie

Nadrobiłam Was co 'z grubsza'
Jejku zjadłam z pół kilograma tych winogron i mi niedobrze
Cytat:
Napisane przez aagula Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie.
Czy któraś z was farbowała sobie sama włosy w domu??? ja ostatnio chodziłam do fryzjera ale coś mnie tknęło , że chcę zmienić kolor kupiłam sobie farbę stwierdzając , że tym razem sama zafarbuję sobie włosy ...... i leży tydzień w łazience, bo boję się, że opary mogą zaszkodzić dziecku... nie wiem co robić czy farbować sama czy jednak iść do fryzjera
Ja zawsze farbuje włosy w domu

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
(...)

mamy już okna, mamy dach, drzwi jeszcze nie kupujemy bo narazie wstawione są takie stare jakieś prowizoryczne bo ciągle ktoś coś wnosi i obija się o nie więc by się szybko zniszczyły... teraz tynki robimy w środku więc będzie już trochę "czyściej" na budowie i nie będą straszyć takie łyse pustaki z pociągniętymi kablami i rurami
a pomysł z roślinkami genialny!!!!!!!!!!!! że też ja na to nie wpadłam ale wtedy to nawet działki nie mieliśmy ani budowy w planach bliższych niż 5 lat
Na kiedy planujecie wprowadzkę do domu?
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
hej
wczoraj to jakiegoś speeda chyba dostałyście
narazie mi trochę brakuje do nadrobienia, ale to jutro już na spokojnie nadrobie i dzisiejszy dzień też

wczoraj miałam dzień zakupów i przygotowywania sałatki, placka, a dzisiaj świętuję moje urodziny, zaprosiłam rodzinkę i mam nadzieję że będzie fajnie dlatego nie mam za bardzo czasu na pisanie, bo zaraz jadę torta odebrać
a i jeszcze fajna sytuacja - bo dzisiaj wskakuje nam 25 tydzień, więc podwójne 25 dzisiaj świętuję z moją Olą

wczoraj w lumpku dość nowym byłam i kurcze jakie perełki tam znalazłam! zakochałam się w nich, jak coś to jutro wstawię zdjęcia

to miłego dnia kochane
100 Lat!!

Cytat:
nie mogę się zdecydować na żaden av ;/
Ten jest fajny

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Cześć

I ja melduję się w nowej części, chociaż przyznam,że nie jestem na bieżąco U nas w zasadzie bez zmian ' W zasadzie',bo ciągle zastanawiam się nad imieniem Julia i chyba nie jestem do końca przekonana... bardzo spodobała mi się Nadia,tylko Tż cięzko namówić :P

Jak u Was? Jak zdrówko i maluszki? Jakieś nowości?
Cześć Imię Julia, jak dla mnie ładniejsze
Zaglądaj do nas częściej. Ale pewnie u Ciebie brak czasu

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
był listonosz, dostałam kasę z zusu!
jestem pod wrażeniem!
Mam do Ciebie pytanko. Od mniej więcej 16 kwietnia jestem na l4. Pierwszą wyłatę chorobowego dostałam od pracodawcy. Teraz mam dostać od ZUSu. I jak oni wypłacają? Na koniec miesiąca (czyli w moim przypadku od 16 maja do ostatniego maja), czy za cały miesiąc (czyli dostałabym kase gdzieś w połowie czerwca)? Nie wiem kiedy mam spodziewać się wypłaty . I jak nie mam podanego konta w ZUSie to kase przyniesie listonosz? Mam nadzieję, że napisałam mniej więcej jasno o co chodzi
Chyba, że któraś z Was wie
29.12.2016 [9tc]

Edytowane przez bojatoja
Czas edycji: 2013-05-29 o 13:56
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:54   #825
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
z moją pensyjką cięzko szaleć poza tym to tylko za 9 dni
zawsze coś

poszłam myć głowę wracam a kot zajada moją karpatkę dobrze, że kawałek mi został

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:57   #826
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Z kapustą i grzybami ale ostatnio w żadnej Biedronce nie mogę ich znaleźć
U mnie takich dużo, a ja nie mogę znaleźć ruskich nigdzie a taką mam zachciankę dzisiaj przed wizytą skoczymy do Biedry to może już dowieźli

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to wpadłam tylko na chwilę się pożegnać bo za chwilę mąż wraca z pracy i wyjeżdzamy na weekend. W związku z tym, jeśli nie znajdę czasu na siedzenie na necie w międzyczasie to odezwę się dopiero w poniedziałek.

Tak więc udanego długiego weekendu mamuśki i dzidziusie.
Udanego wypoczynku bawcie się dobrze

Cytat:
Też wyjeżdżam na ten weekend, ale dopiero jutro i będę miała zero dostępu do neta, więc już wiem, że będę miała braki, bo nadrobienie 4 dni jest niemożliwe
Możliwe, możliwe, bo w takie weekendy tu jest zwykle spokojniej Miłego wypoczynku

Cytat:
Misia oby szybko przeszło

Muszę dupę ruszyć w celu sporządzenia obiadu. Kurcze miałam się spakować, ale mi się nic nie chce
Ja bardziej nie lubię rozpakowywania

Cytat:
fajne

ja tez zajmuję się kontem, przelewami itp

był listonosz, dostałam kasę z zusu!
jestem pod wrażeniem!
To kasę z zusu dostaje się za pośrednictwem poczty? nie przychodzi na konto bankowe? a kiedy ta kasa wpływa? po jakim czasie ZUS wypłaca pieniądze? po zakończeniu trwania danego L4? powinnam dostać na dniach wypłatę, ale czy to ma znaczenie kiedy dostawałam? zielona jestem totalnie
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:59   #827
dirtymagic85
Zadomowienie

Dziewczyny potrzebuję znowu pomocy, chcę wklepać jakieś zdjęcie w klubie i nie umiem, która się odważy mi pomóc? Matal raz mi podałaś jakąs stronę, gdzie się zmniejsza, nie wiem czy tu też trzeba najpierw zmniejszyć, no i nie pamiętam jak ta strona się nazywała. Proszę o możliwie najprostszą drogę
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:59   #828
butterfly20
Zakorzenienie

Mmmm dobry mi krupniczek wyszedł, nie ma co-mam talent! Ale się objadłam jedną miseczką, a jeszcze mi prawie cały garnek został! A mój małż nie je zup

Co do wypłaty to ja dostałam wczoraj i zawsze od razu płacę rachunki. Tak więc wydałam już 1000 zł (w tym jeszcze za jakieś pierdółki dla dzidzi).Ja to mam zawsze dobry początek miesiąca:cojest :

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 14:00   #829
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
no to realną wielkością raczej, i popisz sobie swoją rozmiarówkę. wsadziłabym jakieś zakładki z napisami i własnymi rozmiarami. jeśli coś ma na metce "62", ale jest wielkości "56" to bym napisała mniejszy rozmiar żeby przypadkiem nie wyszło tak, że młoda urośnie i nawet nie przyjerzy czegos
Tylko ja nie wiem teraz, które powinnam liczyć jako 56

Łącznie mam z 4 rozmiary i chyba muszę ułożyć "najmniejsze", "większe", "jeszcze większe", "największe"

I te największe to niby 62/68, a najmniejsze to newborn...

Swoją drogą, chwalę się, ile już mam No i plus kocyk i papucie i jeszcze z 2 czapeczki i 2 pary skarpetek
I apartament księżniczki pokazuję - 22t5d dziś!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3694.jpg (64,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3695.jpg (52,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3696.jpg (57,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3697.jpg (55,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3698.jpg (58,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3699.jpg (45,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22t5d.jpg (18,6 KB, 49 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-29, 14:01   #830
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
U mnie takich dużo, a ja nie mogę znaleźć ruskich nigdzie a taką mam zachciankę dzisiaj przed wizytą skoczymy do Biedry to może już dowieźli

Możliwe, możliwe, bo w takie weekendy tu jest zwykle spokojniej Miłego wypoczynku

To kasę z zusu dostaje się za pośrednictwem poczty? nie przychodzi na konto bankowe? a kiedy ta kasa wpływa? po jakim czasie ZUS wypłaca pieniądze? po zakończeniu trwania danego L4? powinnam dostać na dniach wypłatę, ale czy to ma znaczenie kiedy dostawałam? zielona jestem totalnie
A zgłaszałaś do Zusu swój nr konta?Jesli tak to wyślą Ci na konto, jeśli nie to listonosz do Ciebie zapuka. Ja wiem tylko,że Zus może wypłacać partiami w zależności od tego na ile dni było wypisane L4.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 14:02   #831
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Mam do Ciebie pytanko. Od mniej więcej 16 kwietnia jestem na l4. Pierwszą wyłatę chorobowego dostałam od pracodawcy. Teraz mam dostać od ZUSu. I jak oni wypłacają? Na koniec miesiąca (czyli w moim przypadku od 16 maja do ostatniego maja), czy za cały miesiąc (czyli dostałabym kase gdzieś w połowie czerwca)? Nie wiem kiedy mam spodziewać się wypłaty . I jak nie mam podanego konta w ZUSie to kase przyniesie listonosz? Mam nadzieję, że napisałam mniej więcej jasno o co chodzi
Chyba, że któraś z Was wie
O widzisz ja też o to zapytałam właśnie mam ten sam przypadek i mam nadzieje, że Ktoś nas uświadomi
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 14:02   #832
matallewar
Zakorzenienie

Nadal ktoś się dziwi, że mogę mieć już 100 cm na wysokości pępka?

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-29, 14:02   #833
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję znowu pomocy, chcę wklepać jakieś zdjęcie w klubie i nie umiem, która się odważy mi pomóc? Matal raz mi podałaś jakąs stronę, gdzie się zmniejsza, nie wiem czy tu też trzeba najpierw zmniejszyć, no i nie pamiętam jak ta strona się nazywała. Proszę o możliwie najprostszą drogę
voila.pl najszybciej

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Co do wypłaty to ja dostałam wczoraj i zawsze od razu płacę rachunki. Tak więc wydałam już 1000 zł (w tym jeszcze za jakieś pierdółki dla dzidzi).Ja to mam zawsze dobry początek miesiąca:cojest :
ja też od razu rachunki żeby było z bani

Stary 2013-05-29, 14:04   #834
ladanseuse14
Zakorzenienie

dziewczyny ja się dziwię, że mnie brzuch boli... pominęłam 3 dawki no spy nie wiem jakim cudem ale na szczęście o 15 wzięłam już komplet... biorę o 7, 15 i 23 ... nitryndypinę, no spę, fenoterol, isoptin, duphaston i rutinoscorbin 3 razy a na wieczór dodatkowo femibion i omega med pregna (DHA) idzie się pogubić w tym wszystkim
Stary 2013-05-29, 14:05   #835
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

MOTYLKU też kupię ten niebieski dla mojej. Piękny kolor, jak najbardziej dla dziewczynki też pasuje nie wiem czy nie będę licytować uzywanego, skoro można prac... się zobaczy

A wracając do imienia Nadia, to z czym się niektórym kojarzy bo nie kumam
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 14:05   #836
kaska87
Zakorzenienie

Matal super ciuszki no i nie masz dożo różowych co ten mąż się czepia

a domek Eleny już spory- na pewno jej wygodnie

Stary 2013-05-29, 14:05   #837
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Cierpliwosc tak z ciekawości - co masz w av? czy to po prostu abstrakcja?
Siebie mam Tzn. to jest takie prześwietlone zdjęcie na którym jestem z Tż, zrobione kiedyś tam we Wro na dachu kamienicy, w której mieszkał
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
No właśnie ja też cierpię na brak komody... wszystko w reklamówkach
My będizemy się przeprowadzać z końcem lipca i wtedy dopiero meblować kącik dzidziusia, więc teraz w takich pokrowcach wszystko dla niej trzymam
Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość

Rozpakowywania to aj nienawidzę, zawsze wypakowywuję tylko kosmetyczkę, a walizka leży przez tydzień, aż mi trzeba czegoś, co tam jest i wtedy się zmuszam
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 14:06   #838
Fikusek82
Wtajemniczenie

Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Czarna, Nadia to ładne imię moja córcia to Nadia właśnie, teraz się nad imieniem Daria zastanawiam gdyby była dziewczynka, ale jeszcze płci nie znamy więc sobie gdybam narazie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 14:08   #839
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
no było kiepsko, byłam w szpitalu.. no i muszę leżeć i wstawać tylko siku..
O matko A co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Nie jesteśmy pewni, z Kornela było Jaś, a z Jasia na dziecko bez imienne.
Haha,to tak jak u nas Pamiętam,że przy Mai nie miałam tego typu dylematów :P

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dlaczego promocje są zawsze przed moją wypłatą

cześć lepiej Julka- Nadia mi się brzydko kojarzy

rozmiarami
Że z czym? ?

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 14:09   #840
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tylko ja nie wiem teraz, które powinnam liczyć jako 56

Łącznie mam z 4 rozmiary i chyba muszę ułożyć "najmniejsze", "większe", "jeszcze większe", "największe"

I te największe to niby 62/68, a najmniejsze to newborn...

Swoją drogą, chwalę się, ile już mam No i plus kocyk i papucie i jeszcze z 2 czapeczki i 2 pary skarpetek
I apartament księżniczki pokazuję - 22t5d dziś!
matall ukradłabym Ci tego pajaca w paski z króliczkiem!!!
gdzie go kupiłaś?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości