|
|
#1591 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynyyy gdzie ten Rimmel samoopalacz stoi?? bylam patrzylam szafke rimmela i nic nie widzialam
|
|
|
|
#1593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja upakowałam do 4 kartonów specjalnie sprzatałam
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam dzisiaj na zana o 16 i był ogrom ludzi,a materiał przebrany
|
|
#1595 |
|
Wtajemniczenie
|
chciałam kupić też żel garniera grejfrutowy, ale w składzie kwas salicylowy a mam przykre doświadczenia z nim w innych produktach ( szczypiąca, czerwona twarz) . Na codzien mam dość suchą skóre a on przeznaczony do tłustej więc bałam się brać.. chociaż poprzez cene wołał "weż mnie, weź mnie". ale rozsądek wygrał.
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie z wątkiem- parę dni nieobecności i nie do nadrobienia...
Żałuję, że nie kupiłam micela perfecty różanej, widzę, że coś było na ten temat w wątku Poszłam dziś po Apocalips i nie było koloru, który chciałam, ale ogólnie leżały jakieś tak smętnie zmacane
|
#1599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() on jest tylko w podwójnych szafach rimmela, na samym dole tak
|
||
|
|
|
#1602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam, jeszcze dziś dołączył do mojej kolekcji krem do twarzy i ciała z Eveline
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Rossmann cz. XVIII
Uf. I rzutem na taśmę kupiłam żel do mycia twarzy Lirene, różowy oraz saszetke zapachową
. Całe 8 zł. Nie wiem jak Was, ale te ostatnie dwa dni promocji mnie zmęczyły. Po pracy zachodziłam do najbliższego Rossa, w którym tłumy i pustki na półkach. Nic przyjemnego się tak przeciskać między ludźmi. Nareszcie koniec. Podsumowując: mogłam wydać mniej, bo trochę rzeczy wzięłam pod impulsem chwili (to po polsku napisałam? ;> ), ale mogłam też wydać więcej, bo od paru zakupów się powstrzymałam. Zawodnikiem meczu została kredka na linię wodną MF. Żaluje lekko, że się nie zdecydowałam na Stellar Apocalips i nie wiem po co mi aż 5 nowych podkładów, ale,,, zużyje się . Daty ważności dluuugie. Przed nami długi weekend, róbmy się na bóstwa i odpoczywajmy . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez divide Czas edycji: 2013-05-29 o 19:44 |
|
|
|
#1605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jest ostry mimo tego kwasu, ale rzeczywiście do cery suchej na pewno się nie nadaje, bo by Cię przesuszył
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Wtajemniczenie
|
Mama widzac moje ilości zakupowe uznała że mogę spokojnie otwierać osiedlowy sklep kosmetyczny..
"zwariowałaś, kiedy ty chcesz te wszystkie kremy i maseczki zużyć, przeterminują się i wyrzucisz połowę" Jedyne co mam na swoją obronę, to to, że niektóre dziewczyny tutaj kupiły jeszcze więcej niż ja ![]() Dzięki Wam z góry że reperujecie moje wyrzuty sumienia :P |
|
|
|
#1607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie jedna szafa niestety jestem zła![]() ![]() bo mi bardzo by się przydał , wyjazd nad morze się szykuje a ja blada jak mąka
|
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Żałuję, że nie wzięłam kredki z Max Factora, przyjdzie poczekać do następnej promocji -40%
|
|
#1609 | ||
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
. Cytat:
. Tzn. byłam ostatniego dnia i tak mnie to zaskoczyło, że poszłam do domu zrobić listę i miałam wrócić,,, I zapomniałam . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez divide Czas edycji: 2013-05-29 o 19:51 |
||
|
|
|
#1610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja zrobiłam tylko mały zapas maseczek ziaji (z każdej mam po 2) i peeling gruboziarnisty perfecty (też w saszetkach). a resztę kupiłam tylko dlatego bo akurat mi się kończy/skończyło, więc myśle że nawet bez szaleńst, ale w rosse w maju zostawiłam 120zł -więc nie jest źle -to ten miesiąc gdzie wszystko ale to WSZYSTKO się kończy
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem za tym aby następna promocja była na kosmetyki do włosów lub pielęgnację ciała
|
|
|
|
#1612 |
|
Wtajemniczenie
|
Clarity, jak jeszcze szukasz szczotki małej do grzywki, to są takie składane z lusterkiem, kosztują w nim koło 4zł bodajże, ale mogę się mylić.
Dziś zrobiłam 2gie podejście. Miałam sobie kupić żel do brwi wibo, ale przypomniałam sobie o mojej paletce cieni, w której cienie nadające się (kolorystycznie) do nakładania na brwi. Nie kupiłam też lakieru do paznokci miss sporty żółtego, zapomniałam dopisać na kartce. I pudru 2 w 1 Manhattan tyż nie wzięłam, mam 2 podkłady i jeden puder, starczy mi do końca roku jak nie dalej. ![]() A dziś wzięłam: - 2x chusteczki Alterra - 2x chusteczki Facelle - podkład under twenty, kolor 120, niestety zmacany, ale to była ostatnia sztuka, a sprawdzałam wszystkie, czy się nie uchował jakiś ale nie.. trudno, testerów nie było, więc wzięłam tego bez otwierania.- podkład Manhattan (jak to było? syndrom osiołka? ) odcień ivory bodajże. Poszło dzisiaj koło 40zł, poprzednio koło 50, więc chyba dam sobie spokój, zwłaszcza że w hebe zostawiłam koło 50. A chciałam kupić w rosku lakier L'oreal, ale już z promocji -50% na niego, z tym, że nie wiem jaki on jest? Ktoś go ma? Robi smugi? Nie wiem czy nawet 1/2 ceny to nie za drogo jak na lakier do paznokci. ![]() I wsio już mam, we wcześniejszych miesiącach porobiłam zapasy z pielęgnacji i kolorówki, więc minimum do końca tego roku mam spokój.
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj kupiłam jeszcze 2 lakiery rimmel
plus jeden zbiłam nie wiem jak ale nie kazali mi za niego płacić
|
|
|
|
#1614 | |
|
Raczkowanie
|
Rossmann cz. XVIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ciekawe ten lakierek kupił mi brat w ciemno i takiego miał nosa
|
|
#1618 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no za długo tydzień z jednej strony akurat każdy zdązy pójść z drugiej (mojej ) co róż znajsuje jakieś nowe niezbędniki )Cytat:
![]() ja żaluje że nie kupiłam jakiegoś stonowanego produktu na usta, ale nic nie znalazłam odpowiadajacego mi(nie lubie klasycznych pomadek) szczoda że jasne odcienie shine carese tak nie wygladały na ustach jak na opakowaniu )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko nie teraz bo zbankrutuje
|
|||||||
|
|
|
#1619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie na większe wyjścia jak najbardziej tak, ale cena bez promocji faktycznie wysoka
|
|
|
|
|
#1620 |
|
summer vibes;)
|
Tak, to Ty mi polecałaś.
U mnie już nie było ich w pierwszym dniu I do tej pory nic a nic. Musiałabym jechać do innego, a nie chciało mi się.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-05-29 o 20:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

brakuje herbat z liptona ale to inna pormocja to nie bede wszystkich znosic z kuchni

.