|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Na koniec kupiłam jeszcze tylko tonik z Kolastyny do cery suchej i 2 maseczki siarkowa moc, bo mnie ostatnio strasznie wypryszczyło
![]() Tak jak sądziłam, w tym Rossie nie ma w ogóle dermokosmetyków, o Flosleku nie wspominając
|
|
|
|
#1622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I nauczyłam się, że nie używa się czegoś, co jest do innego typu skóry.
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Następnym razem kupię i tyle
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie do niektórych rzeczy testery były- np podkłady czy pomadki, błyszczyki, ale były jak zauważyłam grupy koleżanek i hasło "miałymy sobie paznokcie pomalować" i wszyskie złapały po lakierze i maluja, dwie panny nowe podkłady pootwierały i zaczeły po całej twatrzy śmigać a pewna panna koło mnie wzięła nową pomadke rimmela i pomalowała się
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
No dobra. Moja ostateczna lista zakupów przez całą promocję. Ok 220 zł chyba bo straciłam rachubę
![]() 1. woda termalna aloes i róża 2. krem tołpa 3. krem pod oczy tołpa 4. carmex błyszczyk 5. siarkowa moc, żel punktowy 6. floslek, żel pod oczy (2x babka lancetowata, 1 x zielona herbata) 7. ziaja ulga, micel 8. tołpa, micel duży 9. tolpa, tonik 10. maseczki x 12 (rdl truskawkowa x2, ziaja - po jednej z każdego rodzaju, nawilżająca floslek, kompres tolpy, peeling i sos perfecty, peeling bielendy, synergen) 11. soraya, 5 olejów, olejek do twarzy 12. synergen, tonik 13. garnier, żel grejfrutowy 14. loreal, shine caresse, nr 103 15. maybelline, eyeliner gel (zestaw gel i pędzelek) chłop mnie z troską pyta, czy nie potrzebuję lekarza
|
#1628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i mówie raz kozie śmierć wszyscy sie zachwycaja to kupie w sumie bardziej zawiodły mnie tanie kosmetyki które kupiłam niz drogie![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój tż sie nie dowie wizażu nie czyta a wszystko skrzetnie chowam, tyle tego mam ze niczego nowego nie zdoła zauważyć Fajne zakupy dużo rzeczy jest i na mojej liscie ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
dlatego nie podzieliłam sie z nim moja ekscytacja bo by było ooo coś nowego o to kupiłaś o to kupiłaś ile ci pieniedzy zostało
|
||||
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc 280 też by ciemno wyglądała
|
|
#1631 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zrobiłam sobie tylko krótką listę i zakupy były ekspresowe w tym czasie mój TŻ zajął kolejkę (była gigantyczna) a ja mogłam jeszcze kilka produktów podpatrzeć po czym wróciłam do domu, w ruch poszedł rossnet i wizaz i jak można się domyślić powstała kolejna lista na samotną wyprawę |
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się, że już koniec, mam zapasy, gdyby to dłużej trwało to nagromadziłabym tylko i nie zdążyła zużyć wszystkiego przed końcem ważności. Dzięki dziewczyny za wskazówki i inspiracje (nie zawsze korzystne dla portfela)
|
||
|
|
|
#1636 |
|
Rozeznanie
|
Moja też tak uważa, drogerie mogę otwierać w ciemno
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Konto usunięte
|
Zakończyłam dziś promocję w rossmannie 2 wizytami. Kupiłam tylko odżywkę wibo różową, krem z avocado, mydło dove i chusteczki alterry.
Nie liczę wszystkiego co kupiłam w ciągu tych kilku dni, bo nie chcę się dołować Ale wszystko co potrzebne prócz jednej odżywki na zapas do paznokci. Jeszcze w osiedlowym nowe opakowanie dermacolu za 21 zł, więc zero zakupów kosmetycznych przez najbliższe 3 miesiące! Nie licząc żelu i może tuszu do rzęs, jakiegoś lakieru piaskowego. Nie kusić Katioszki proszę
|
|
|
|
#1639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1642 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A kupiłam.. Tigera (występują 2 rodzaje damskie, męskie też są) Emotion woda toaletowa 100ml, mieli tylko taki tester więc się spryskałam i capnęłam musiałam wziąć... na początku pachnie gruszką I kulkę Dove klasyczną.Cytat:
Rozmyślałam nad kolorem ciemnej butelkowej zieleni lub beżu jakiegoś. Ale ile mnie to wyniesie.. ![]() Dzięki za odpowiedź. ![]() Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedź. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że promocja się zakończyła i wątek zwolni
Kupiłam micel bourjois na zapas i bibułki wibo. Gdybym miała dostęp do dużego R. kupiłabym jeszcze wodę termalną i kredkę do powiek bourjois i/lub max factor. Nie lubię swojego R. za to że jest mały .
|
#1644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My to już jesteśmy espertki w tej dziedzinie
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ja tu sie rozgladam za nastepnymi zakupami
|
|
|
|
#1646 |
|
Zadomowienie
|
Jestem pod wrażeniem niektórych zdjęć zakupów wklejanych tu na wątku (opisów także)
To swoje też wkleję, choć to zakupki niemalże symboliczne przy Was. Pewnie byłoby inaczej, gdybym miała dużego Rossmanna w mieście, a nie takie maleństwo w którym wiecznie "niczego" nie ma, bo kusiłyście Flos Lekiem i tą wodą termalną skutecznie, ale może innym razem Tampony oczywiście poza promocją -40, na zdjęciu nie ma też saszetki zapachowej 'zanzibar' bo już wisi w szafie i pięęęknie pachnie - wg mnie jeden z najlepszych zapachów "Pachnącej szafy"
|
|
|
|
#1647 |
|
Raczkowanie
|
Rossmann cz. XVIII
Kochany pamiętniczku, ponieważ większość Rossmannów w moim mieście jest już zamknięta czas na podsumowanie tego co kupiłam:
- tusz MF 2000 Navy - tusz MF 2000 Black-Brown - woda termalna Caramance zwykła - woda termalna Caramance różana - peeling Rival de Loop - korektor Eveline BB Light - krem BB Eveline do cery tłustej - krem BB Garnier do cery wrażliwej - maseczka Dermaglin przeciwtrądzikowa - maseczka Dermaglin oczyszczająco-odżywcza - maseczka Dermaglin odświeżająca - maseczka Dermaglin Kleopatra - maseczka Perfecta wygładzająca z AHA - peeling Perfecta enzymatyczny - peeling drobnoziarnisty Perfecta - peeling gruboziarnisty Perfecta - 2 x peeling enzymatyczny Bielenda - efekt aqua-oxybrazji - 2 x peeling gruboziarnisty Bielenda - efekt mikrodermabrazji - 5 x bibułki matujące Wibo - pomadka Alterra rumiankowa - certyfikowane organiczne serum energetyzujące Ava Eco Garden pomidor z ogórkiem - certyfikowany organiczny krem z ekstraktem z marchwi Ava Eco Garden - 2 x certyfikowany organiczny peeling i maska 2w1 ryż z ogórkiem - 2 x antybakteryjny żel myjący Ava Acne Control - 2 x tonik antybakteryjny Ava Acne Control - 2 x maska antybakteryjna Ava Acne Control - antybakteryjny krem punktowy Ava Acne Control - krem pielęgnująco-wygładzający pod oczy Ava Eco Linea - lakier Wibo Gel Like od Jamapi - 6 x lakier Lovely Gloss Like Gel: 172, 101, 156, 151, 408, 427 - lakier Lovely Classic nr 20 (bezbarwny) - żel do brwi Wibo. Więcej grzechów nie pamiętam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Zadomowienie
|
Trochę nie ogarniam, bo co nadrobię, to się pojawia kolejne 5 stron, więc zapytam: na saszetki do szafy też było -40%?
Jak nie, to czemu tak je wszyscy kupowali?
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

I nauczyłam się, że nie używa się czegoś, co jest do innego typu skóry.

a pewna panna koło mnie wzięła nową pomadke rimmela i pomalowała się

więc 280 też by ciemno wyglądała
po czym wróciłam do domu, w ruch poszedł rossnet i wizaz i jak można się domyślić powstała kolejna lista na samotną wyprawę