|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
haha ja to z tabletem powiazałam i nie mogłam jakos odejć od tego skojarzenia i kminie co masz na mysli
|
|
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
A ja kupiłam 2 lakiery L`oreala na -40%, normalnie 4 zł straty
|
|
|
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Wtajemniczenie
|
umyłam pyszczek pianka malinową... super !!
rozpoczynam serie: nałożona pierwsza rybka RdL hydro.. |
|
|
|
#1685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam w ciemno bez zadnych recenzji bo nie widziałam go wczesniej jakoś mam manie pilingów enzymatycznych ostatnio![]() Cytat:
![]() zel garniera grejfrutowy, dość przyjemny pieni sie na kremowa konsystencje, nie czuć ściagniecia i pieknie pachnie piling enzymatyczny lirene-tu sie nie wypowiem bo ciezko stwierdzić od razu czy działa i jest krem pod oczy nałożony Tołpy, ale na twarz nie rozmanowsko
|
||
|
|
|
#1686 |
|
Raczkowanie
|
Rossmann cz. XVIII
Kładę się z maską Perfecty z kwasami AHA. Ciekawe co zobaczę rano?
![]() Dobranoc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
Ja oczywiście 10 minut przed zamknięciem jeszcze wczoraj poleciałam
Kupilam żel Ava antybakteryjny, bardzo fajny, wcale nie wysusza Do tego kilka maseczek, ale zero kolorówki, nic a nic nie widziałam dla siebie
|
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
Jest tu jakas dziewczyna pracująca w Rossmannie?
Wiadomo mniej więcej na co bedzie ta promocja po wakacjach? ![]() ![]()
Edytowane przez greenlemon Czas edycji: 2013-05-30 o 10:10 |
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałam się wybrać jeszcze jutro, bo przez pracę ryłam nosem, jak wracałam do domu i nie wiem, czy mam jeszcze szanse, żeby coś kupić w tej akcji -40%?
|
#1692 |
|
Rozeznanie
|
promocja skonczyla sie wczoraj.
|
|
|
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co wiem to jeszcze jutro będzie -40% na produkty Lovely
|
#1694 |
|
Rozeznanie
|
a oprócz tuszu i lakierów cos warto u nich kupić?
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że już po tej promocji, może wątek trochę zwolni
![]() sama chyba obkupiłam się z was najmniej: kupiłam tylko puder z Manhattan i 3 lakiery Rimmel 60 sec - fioletowy, beżowy i szary żałuję tylko, że jakiegoś tuszu nie kupiłam, ale z drugiej strony mam chyba z 5 otwartych i wolę je wykończyć
|
|
#1696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Zadomowienie
|
całe szczęście udało mi się opanować przy tej promocji i kupić tylko 3 lakiery do paznokci, bo tej mojej kolekcji (jak ostatnio liczyłam było 130!) to do końca życia nie zużyję
![]() ogółem kupiłam: żel do mycia twarzy Ava kompakt bourjois bio-detox w kolorze 52 2xlakier lovely gloss like gel 332 i 152 lakier wibo so matte 01 kredki bourjois metallise nr 54 i clubbing nr 52 krem pod oczy AA multi regeneracja (niby jest 40+ ale nie szkodzi zacząć używać wcześniej )krem olay wake up wonder (bardzo fajny, szkoda że w cnd i już go pewnie nie dostanę, mogłam zapas zrobić )krem tołpy do cery naczynkowej błyszczyk apocalips w kolorze 600 nude eclipse i oczywiście maseczki: 2x dermaglin kleopatra 2x dermika nocne życie 2x ziaja nawilżająca Jestem dumna ze swojego opanowania
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę zakupami, chociaż przy was to nie poszalałam. Niektórych rzeczy używam, bo akurat mi się poprzednicy pokończyli. Wydałam około 200 zł.
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jestem tak zacofana że nie wiem do czego służy tablet. ![]() kudlik_kk, tych kremów Perfecta co widnieją na zdjęciach nie widziałam u siebie, a ciekawa jestem jak Tobie będą służyć.
Edytowane przez cedrowa Czas edycji: 2013-05-30 o 10:50 |
|
|
|
|
#1703 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
sprawdzilam i widze, ze zarowno wibo jak i lovely sa precenione do konca maja: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
|
|
|
|
#1704 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja stawiam jeszcze na maseczki Ziaji i ichni krem z olejkiem Moje (skromne ) zakupki, z całej akcji:*Podkłady/Pudry: - Maybelline, Affinitone - Max Factor, Lasting Performance - Rimmel, puder Stay Matte * Szminki/Błyszczyki: - Rimmel, Lasting Finish by Kate Moss 14 - Rimmel, Lasting Finish 070 („Airy Fairy”) - Wibo, Eliksir 05 oraz 03 - Wibo, błyszczyk Lips Sensation XXL *Kremy/Maseczki: (jezu )- Alterra, krem aloesowy - Ziaja, maseczki: Anty Stres, Regenerująca - Rival de Loop, maseczki: Rozświetlająca, Oliwkowa, Mleko&Miód, Nawilżająca - Lirene, maseczki: Odżywianie, Nawilżanie - Perfecta, maseczki: Wygładzająca - Dermaglin, maseczki: Oczyszczająco-odżywcza, Kleopatra x2 *Tusze do rzęs/Eyeliner: - L'Oreal, mascara Lash Wings - Rimmel, eyeliner Glam Eyes *Lakiery: Wibo, Express Growth 410 Chyba wszystko, zgubiłam paragony... Z kolorówką nie zaszalałam, akurat skończył mi się podkład, więc wybrałam się po Affinitone, który najpierw kupiłam trochę za ciemny (odsprzedałam), a potem mocno za jasny ( ), więc postanowiłam mieszać go z czymś ciemniejszym, czyli Max Factor. Trochę mi dziwnie, bo jestem raczej minimalistką... Jeden podkład, tusz do rzęs, puder... A tutaj dwa podkłady. Eyeliner cierpliwie rozcieńczałam z wodą, w oczekiwaniu na tę promocję (dramatyczne A poprzedni puder pokruszył się z 2 m-ce temu...Pielęgnacja twarzy też nie miała żadnych znaczących ubytków, kupiłam na zapas krem do twarzy, oprócz tego niczego nie potrzebowałam, więc popłynęłam z maseczkami do twarzy i przyznam, że niebezpiecznie mnie to wciągnęło ![]() Produkty do ust: na Lasting Finish 14 czaiłam się już dłuższy czas, tylko zawsze było nam nie po drodze A wizażowym hitom się nie dałam Miceli nie używam, żółtą mascarę z Lovely kończę, kremu do twarzy nie poczebuje, zwłaszcza, że Kozie Mleko troszkę mnie zapycha, pomadki Rimmel kupiłam w 1 dniu promocji, wody termalnej nie używam... W sumie, myślałam, że kupiłam dużo produktów A ta lista jakaś krótka... Czyżbym o czymś zapomniała?
Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-05-30 o 10:54 |
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() choć gdyby promo obejmowało -40% na pielęgnację włosów to nie ręczę za siebie, mam ostatnio hopla
|
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem na etapie sprawdzania. W każdym razie krem matuje pierwszorzędnie. U mnie tylko konsystencja jest ciut za ciężka i nie chce za bardzo się wchłaniać, ale to dlatego, że moja skóra na twarzy nie wymaga żadnych nawilżaczy a używam ich aby tylko troszkę mniej narażać skórę na zmarchy
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że to nie będą produkty do włosów
Juz widzę siebie z tymi tysiącami butelek szamponów GP i innych Ochroniarze by mi drzwi musieli otworzyć, bo nie miałabym rąk, żeby to wszystko unieść |
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Na produkty włosowe też bym się rzuciła. Nabrałabym szamponów Alterry i odżywki, chociaż w domu mam już 8 szamponów, ale że nakładam na kłaczory oleje i muszę je potem umyć 2-3 razy żeby to zmyć, to szybko mi schodzą. Marzy mi się też promocja kosmetyków do pielęgnacji ciała. Wzięłabym masła Ziaji i oliwki BD fur Mama, no i Alterrę do masażu, bo robi dobrze moim włosom.
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałabym je kiedyś wypróbować |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Chyba wezmę skrzypovitę 40+

)
), więc postanowiłam mieszać go z czymś ciemniejszym, czyli Max Factor. Trochę mi dziwnie, bo jestem raczej minimalistką... Jeden podkład, tusz do rzęs, puder... A tutaj dwa podkłady. Eyeliner cierpliwie rozcieńczałam z wodą, w oczekiwaniu na tę promocję (dramatyczne
A ta lista jakaś krótka... Czyżbym o czymś zapomniała?