|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1592 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Takie niby wytłumaczenia jak mój tata jej zarzucił że wierzy w zabobony mimo chodzenia do kościoła. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Portfel czerwony mam, prezent od TŻ. Ale kasa specjalnie się go nie trzyma...
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, macie jakiś pomysł na fajną fryzurę na wesele?
Idziemy w sobotę na to wesele i nie mam ZIELONEGO POJĘCIA jak się uczesać ![]() W ostateczności zostawię proste, rozpuszczone włosy, ale może macie jakieś sprawdzone fryzury? Tylko błagam! Nic skomplikowanego ![]() Włosy mam takie za łopatki, więc dość długie. Proste, schodzę z cieniowania. Loki wchodzą w grę, bo mam prostownicę, ktorą można zrobić loki. |
|
|
|
#1594 | ||||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Idziemy do dziadków moich na obiad dzisiaj
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2013-05-30 o 12:35 |
||||
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się z takich okazji zawsze czeszę sama, bo nie lubię wylakierowanego hełmu, które często tworzą fryzjerki.
Preferuję najczęściej jak ja to nazywam artystyczny nieład. ![]() W zeszłym roku byliśmy na weselu i wystąpiłam w czymś takim: Tu lepiej widać bo bez kompresji: http://w w w.toya.net.pl/~ijaa/small-2.jpg -dwie spacje
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-05-30 o 12:39 |
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa, ale musiałabym mieć jakiś instruktaż krok po kroku
|
|
|
|
#1597 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dziewczyny, gdzie mogę sprawdzić od kiedy z Wami piszę, ile postów itp.?
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejj
![]() Cytat:
Zresztą, ja jestem przeciwna kastracji/sterylizacji Widziałam koty po kastracji i to nie są już te same misiaczki co przed.Mam też opory przed poddawaniem mojej kotki takiemu zabiegowi- nie jest to prosta sprawa. Moja kotka jest mieszańcem i zamierzam ją dopuścić do kocura za jakiś czas- koty oddam za darmo znajomym (już robię rozeznanie )Kiedyś mieliśmy szczeniaki (jamniki bez rodowodu) i bez problemu sprzedaliśmy. Od dłuższego czasu kupuję większość kosmetyków z Revlona właśnie. Mam podkład Photo Ready i jest meeeega wydajny- mam go już chyba 10 miesięcy i jeszcze mi troszkę zostało. I lakiery do paznokci są super. Cytat:
My segregujemy tutaj, ale mieszkamy w domu i mamy oddzielne śmietniki na zewnątrz.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
no i co powiecie ? z boku mi się bardzo podoba ale z przodu to mi się wydaje, ze mam za duże cycki i za duża dupę
może jakby sie pozbyć troszkę materiału z tych marszczeń to inaczej by wyglądało no nie wiem co myślicie ? rodzicom sie podoba, choć tez widzą, ze trzeba by ją przeprasować itp. bo w końcu dopiero co ją z worka wyciągnęłam
![]() mama 2018 przyszła mama 2020 ![]() Edytowane przez moniczka_90 Czas edycji: 2013-06-05 o 00:12 |
|
|
|
#1601 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Kieca moim zdaniem pasuje, a Ty jesteś śliczna
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak: Włosy rozczesujemy jak do kucyka. Oddzielamy średniej grubości pasma - jedno na górze i po jednym na każdy uchem. Spinamy je sobie jakoś bo póki co nie będą potrzebne. Resztę włosów rozczesujemy i delikatnie tapierujemy im górę, związujemy w koka - ja robię tak, że biorę gumkę, dwa razy przeplatam całe włosy, a ostatnie przeplatanie do połowy i robi mi się taka jakby pętelka. Rozciągamy ją trochę palcami, żeby nie była ładna i równa, a bałaganiarska. Bierzemy nasze pasma i każde skręcamy w rulon - widać na zdjęciu. Dość lekko nie przy samej głowie, jak skręcimy na wysokości koczka to owijamy jakby dookoła. Mocujemy wsuwkami, od dołu, od góry. I tak każdy z trzech ruloników. Dopinamy co nam odstaje, ale nie wszystko bo chcemy zostawić ten artystyczny nieład. Koniec! Trzeba chwilę poćwiczyć i gwarantuje, że wyjdzie.
|
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Mówisz, że widzisz to w kuli?
![]() (czy ją zaczarujesz, żeby wzięła?![]() ![]() alloffkowa- współczuje...dużo siły dla Was i zdrowia dla babci... Tosia- gratulacje dal Tżta! Pamiętam jak wcześniej pisałaś o tej pracy
|
#1604 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ahh, tak, fakt, dzięki wielkie
zaczyna 3.06
|
#1605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ma 10 lat, jest pełna życia, energiczna, biega, bawi się. Nie widzę różnicy. Jedynie widzę różnicę na plus: nie jest wkurzona mając cieczkę, my nie mamy całego domu brudnego + jest szczęśliwa, bo mając cieczkę, to tylko spacery na smyczy, na dodatek tylko mega krótkie, bo pół osiedla (psów) latało za nami i ona się nawet w spokoju wysikać nie mogła. Męka dla psa tak aktywnego jak terier. Cytat:
Cytat:
To jest właśnie to, o czym mówię: trzeba myśleć trochę szerzej niż tylko: moje kotki znalazły dom, jest ok. No znalazły, ale jakby się w ogóle nie pojawiły, to może 6 kotów ze schroniska by znalazło dom. ale co tam, tysiące zwierząt w schroniskach będzie sobie tam żyło i umierało nadal.. |
||||
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnych za dużych cycków i dup nie zauważyłam.
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
kiecka kosztowała niecałe 200 zł więc szału się nie spodziawałam ale myślę, ze jakby do tego dodać kolorowy sweterek i trochę tą suknię dopieścic to będzie git
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nie, to koniecznie zainwestuj w jakiś strapless ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- ijaa - a trwała ta fryzura? ![]() Tzn. muszę ją poprawiać w miedzyczasie, czy jest ok? ![]() Na razie muszę ogarnąć jak tego koczka zrobić, co napisałaś, bo z pasmami to czaję
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Moniczka specjalnie do kompa wstalam zeby kiecke zobaczyc(bo na fonie nie moge obrazkow czasem zobaczyc), chociaz sie w lozku wyleguje bo czytam:-P
Kieca superr! W tej chwili zaczynam sie powaznie zastanawiac nad sensem wydawania 3400zl na swoja ![]() Sliczna z Ciebie dziewczyna! Jedyne co to dobry cyckonosz i wyzej troszke to ramiaczko zawiaz i bedziesz gorgeus!!! Brawo! Powinnysmy wszystkie brac z Ciebie przyklad jak wygladac idealnie na slubie bez wydawania mnostwa pieniedzy! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo tu jest takby taka pętelka. Tylko ja robiłam większą u górze, a mniej mi włosów wystawało na dole.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-05-30 o 13:09 |
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie jestem wetem.No i sterylizacja kotki to jednak zabieg dość inwazyjny, zdarzają się komplikacje, dlatego mam opory. Naszego kocura też nie kastrowaliśmy- nigdzie nie wychodził, ew. na balkon, nikogo nie zapłodnił Widzisz, kot mojej ciotki był kastrowany i totalna apatia, podobnie z kotem mojej drugiej ciotki. I tak, koty i psy czekają na właścicieli w schroniskach. Wyobraź sobie, że ja myślałam szerzej przed zakupem mojej kotki. Kontaktowałam się z lokalnymi schroniskami, bo chciałam przygarnąć kociaka. I nie mogłam, bo mieliśmy już psa Co z tego, że pies nigdy nie był wobec nikogo agresywny (jest dość głupiutki)... Wielcy mi obrońcy zwierząt.No to kupiłam kociaka, z którym teraz pies się codziennie bawi, a koty czekaja na właścicieli w schroniskach.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa, spróbuję coś pomodzić
![]() wenedka - a w takim razie kobieta też musi być co najmniej raz w życiu w ciąży, żeby jej się macica oczyściła? Nie
|
|
|
|
#1614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a suknia, z boku wyglądasz w niej BOSKO ![]() a z przodu też cudnie tylko ja też bym zebrała trochę materiału z bioder i tyle
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To że Ty masz inne zdanie nie znaczy że my też musimy Może niech ludzie przestaną rodzić dzieci bo przeciez na świecie jest tyle które potrzebują miłości. |
||
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde.. miałam ogarniać chatę, a co robię? Dodatkowy burdel.
Wyciągnęłam, WSZYSTKO z kuchennych szafek i układam na nowo.
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje wam Kochane za wszystkie komentarze !
fakt nie mam stanika na zdjęciu bo sukienka ma usztywniane miseczki ale do slubu na pewno cos zainwestuje żeby cycki były w ryzach ![]() Ines3037200 same mnie zachęcałyście żeby poszukała taniej, nie typowo ślubnej sukienki i was posłuchałam, zawsze tez możecie się rozejrzeć ja nie będę miała problemu "co zrobić z suknią po ślubie ?" bo czy zostanie w szafie czy komuś oddam czy wyląduje w koszu to nie będzie mi żal, ze tyle kasy wydałam na suknie którą założę raz i koniec
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

Fajnie ożywiał.

Kumpeli rodzice wyprawiali i nie mogła żadnych znajomych zaprosić! to jest dopiero chore..

Widziałam koty po kastracji i to nie są już te same misiaczki co przed.

kiecka kosztowała niecałe 200 zł więc szału się nie spodziawałam ale myślę, ze jakby do tego dodać kolorowy sweterek i trochę tą suknię dopieścic to będzie git