|
|
#1741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1742 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Hmm, skoro normalna, to nie mam pomysłu. Myślałam, że może masz aloesową, wtedy możliwa jest reakcja alergiczna z powodu tego składnika... Ale tak to nie wiem.
|
|
#1743 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziewczyny właśnie tego się zawsze w tych puszkach obawiałam ![]() To ja może lepiej zostanę przy pędzlach
|
||
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogliby chociaż zrobić na coś innego np. na pielęgnację ciała albo włosów
|
|
|
#1745 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Trzeba je myć raz w tygodniu łagodnym szamponem, np. BD, szczególnie syntetyki są świetną pożywką dla naszych 'mikroprzyjaciół'
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś też myłam szamponem BD, teraz przeszłam na mydło antybakteryjne-wychodzi o wieeeele szybciej a efekt identyczny |
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
Chyba właśnie mnie zachęciłaś
|
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
Rossmann cz. XVIII
A teraz chyba powinna być jakaś promocja z okazji pierwszych urodzin programu Rossnę! Dobrze mi się wydaje, że na początku czerwca minie rok? Może zrobią coś fajnego? Rabat 40% na BabyDream mi się marzy
![]() Żel z pompką idzie u nas hektolitrami... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping. Edytowane przez White Demon Czas edycji: 2013-05-30 o 15:33 |
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
Odwiedziłam wczoraj dwa Rossy w mej okolicy i udalo mi sie dorwac tzeci do kolekcji krem Ziai (ten z winogronem), liner w pisaku Miss Sporty (ostatni! W drugim Rossie nie bylo ich wcale) oraz pomadke Rimmel by Kate w kolorku 14, czyli cudny nudziak. Poza tym kupilam 3 dni temu maseczke Garniera zwezajaca pory i jestem zakochana! Jutro lece po zapas. Cudnie zagoila moje niedoskonalosci, wygladzila mi skore. Co do porow to nie zaobserwowalam dzialania, ale do tego trzeba czasu. Na razie jestem zadowolona
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Widzialyscie juz nowa ulotke Rossmanna? Dolaczona byla do TeleTygodnia. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się powinno leczyć chyba. Właściwie tylko balsamy do ciała kupuję na bieżąco, bo używam takiego, który jest tylko w małych drogeriach. Cytat:
Mogliby to rozdzielić, żebyśmy nie popłynęły znowu Chociaż produkty do ciała i włosów nie są takie drogie znowu.
|
|
|
#1756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Btw, dziewczyny, dostanę w Rossmannie rozświetlacz Bourjois Illuminating Touch? |
|
|
|
|
#1757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w sumie t potrzebne mi nie było nic, a jak weszłam do Ross to wydałam 200zł nagle wszystko by mi się przydało...Cytat:
Cytat:
![]() wczoraj nałożyłam podkład Under Twenty Anti Acne i ogólnie wykończenie super generalnie polecam. Wypróbowałam również piankę do mycia twarzy Synergen i potwierdzam-zapach jest super. Ogólnie pianka ładnie oczyściła mi twarz po całym dniu, ale miałam uczucie lekkiego ściągnięcia. Ale dam jej szansę ![]() Maseczka Siarkowa Moc tak okropnie mi ściągnęła twarz że szok sama nie wiem co mam o niej myśleć...Któras z dziewczyn pytała mnie jak mi się podoba Airy Fairy: jest przepiękna! na moich ustach jest to róż wpadający w fiolet. Zrobię wam fotki Airy Fairy i Kate 14 to same zobaczycie efekt na moich ustach
|
|||
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1760 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Często miziam się pomadkami, więc myślę, że zdążę przed następnym -40% zużyć, może nie całość, ale większość Cytat:
Ja miałam szczęście, capnęłam z półki ostatnie trzy sztuki![]() Cytat:
Ja kupiłam bo były wystawione przy kasie, a ja doszłam do wniosku, że przydałoby mi się coś pachnącego do szafy![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że jesteś zadowolona, przynajmniej nie mam Cie na sumieniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Najlepsze że taka otworzyła, pomiziała się, odłożyła na półkę i jeśli się zdecydowała to wzięła nówkę nie śmiganą
|
||||||||
|
|
|
#1761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo która by nie chciała zakupić ulubionej odżywki do włosów czy jakiegoś balsamu -40% taniej
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Co do saszetek do szafy to ja kupiłam takie okrągłe: mango i malinową i moim zdaniem nadają się do torebki, w szafie po 3 dniach ich nie czuje
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cholercia to juz nie kupie tyh maseczek Garniera. Cos mi sie pochrzanilo i myslalam, ze promocja jest do jutra. Kurcze no!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Tak. Kurcze, nie zauwazylam tego. :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1764 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja zapasow narobilam ale za to maseczki mnie nie kusilyCytat:
gp i tak za 5 kupuje Cytat:
Cytat:
Co do pedzli z miesiąc przeżywalam jak sie nie zalapalam na połowę za ecotools xd Cytat:
Cytat:
a mnie woda nie podraznia Ooo a Promo do jutra jest czy do soboru? Bo zobaczylabym czy domnie dotarły |
|||||||||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...z-cynkiem.html
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
A ja je chciałam kupić ze względu na zapach, ale w moim nie było ...
|
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
Kręciły by mnie te lakiery, gdyby nie kolory. To samo jest z tymi fakturkami z GoldenRose...
|
#1768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja myslalam, ze duzo kupilam dopoki nie spojrzalam wyrywtkowo w ten watek. Zakupy dla mnie: 3 x eva natura krem nawilazający z melisą, uwielbiam ten krem 1 x zel eva natura z koniczyną 1 x zel nivea zielony 2 x olejek soraya troche maseczek ziai jakis błyszczyk rimmel w sumie obrocilam 4 razy do rossmana w ciagu 3 ostatnich dni promocji... Szkoda, ze nie wiedzialam, ze pomadki tez sa przecenione. |
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie noni Care Eden of Garden to KWC wśród pomadek! Nie ma lepszej! Cudownie pielęgnują usta w zimie i w lecie! Pięknie pachną, nie roztapiają się, w ogóle hit nad hity!!!!!!!
Laura Conti shine - super szmineczka - ma ładny poblask, ładnie pachnie i smakuje, długo jest na ustach. Także mogę stwierdzić, że się spisuje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

i na ogół nic z tym nie robię, czasem jak się śpieszę to wtedy wcieram w końcówki włosów odrobinę olejku arganowego i tak zostawiam albo spryskuję lekką odżywką z Marion 
Przydał by się taki puszek do poprawek. Ostatnio były w Rossmannie dwa za 5,99zł 

Trzeba je myć raz w tygodniu łagodnym szamponem, np. BD, szczególnie syntetyki są świetną pożywką dla naszych 'mikroprzyjaciół' 

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

sama nie wiem co mam o niej myśleć...

Najlepsze że taka otworzyła, pomiziała się, odłożyła na półkę i jeśli się zdecydowała to wzięła nówkę nie śmiganą